Είναι οι νέοι ενισχυτές καλύτεροι ?

Reaction score
1.600
Υποθέτω ανάλογη αποζημίωση με την προώθηση βινυλιακών εκδόσεων από διάφορους...παλαιοπώλες.:wink:
Κάπου στο μήνυμά μου έγραψα ότι υπάρχει τρέχουσα παραγωγή. Επίσης υπάρχει το bandcamp και άλλα μέρη απ' όπου μπορείς να αγοράσεις απευθείας από τον καλλιτέχνη.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.663
θυμάμαι ότι έλεγαν κάποτε να μην ξανάπαιζε η ίδια πλευρά
Το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό, στον "Ήχο" πριν 40 χρόνια. Έχει μια λογική. Να ¨επανέλθει" το μαλακό βυνίλιο στην προτεραία "γεωμετρία" του, ειδάλλως "υπάρχει κίνδυνος μόνιμης παραμόρφωσης".

Reaction score
30.455
Nαι βρε Dirty Harry, αλλά να το κάνουμε σαφές. Παίζουμε βινύλιο για να μη παίζουμε κάτι άλλο. Όχι παίζουμε βινύλιο επειδή είναι το τέλειο μέσο ξέρω'γω. :p :p :p
Ακούω βινύλιο γιατί γουστάρω να ακούω βινύλιο. Τελεία. Αδιαπραγματευτο. Προφανώς δεν είναι το τέλειο μέσο, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο άλλωστε, αλλά σαφώς απέχει παρασάγγας από αυτό που θα οριζαμε ως υψηλή πιστότητα εν ετει 2021. Έχω έναν ταπεινό εξοπλισμό και μια μικρή δισκοθήκη που με συνδέει με τα εφηβικά και φοιτητικά χρόνια, με βόλτες στο Μοναστηράκι που ξεκινούσαν με αφορμή την αγορά δίσκων και κατέληγαν σε ουζοκατανύξεις στους Διοσκουρους. Γουστάρω τη μυρωδιά του, γουστάρω τα φθαρμενα στις γωνίες εξώφυλλα. Είμαι 47, ασχολούμαι από τα 17, οπότε 30 χρόνια μαζοχιστικης ενασχόλησης με το μέσο δεν ξεπερνιουνται από τους δεδομένους περιορισμούς του. Αλλά αν μου πει ένας 18αρης σήμερα πως θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτό, θα του ρίξω μια ελαφριά καρπαζια στον σβέρκο μπας και έλθει στα συγκαλα του...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Ακούω βινύλιο γιατί γουστάρω να ακούω βινύλιο. Τέλεια. Αδιαπραγματευτο. Προφανώς δεν είναι το τέλειο μέσο, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο άλλωστε, αλλά σαφώς απέχει παρασάγγας από αυτό που θα οριζαμε ως υψηλή πιστότητα εν ετει 2021. Έχω έναν ταπεινό εξοπλισμό και μια μικρή δισκοθήκη που με συνδέει με τα εφηβικά και φοιτητικά χρόνια, με βόλτες στο Μοναστηράκι που ξεκινούσαν με αφορμή την αγορά δίσκων και κατέληγαν σε ουζοκατανύξεις στους Διοσκουρους. Γουστάρω τη μυρωδιά του, γουστάρω τα φθαρμενα στις γωνίες εξώφυλλα. Είμαι 47, ασχολούμαι από τα 17, οπότε 30 χρόνια μαζοχιστικης ενασχόλησης με το μέσο δεν ξεπερνιουνται από τους δεδομένους περιορισμούς του. Αλλά αν μου πει ένας 18αρης σήμερα πως θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτό, θα του ρίξω μια ελαφριά καρπαζια στον σβέρκο μπας και έλθει στα συγκαλα του...
Οπωσδήποτε,αν η επιθυμία του συνοδεύεται και με κατοχή...iphone. :sneaky:

Reaction score
30.455
Οπωσδήποτε,αν η επιθυμία του συνοδεύεται και με κατοχή...iphone. :sneaky:
Καλά, το I phone ειναι απο μόνο του ένας καλός λόγος για σφαλιάρα...
Δώσε πουλάκι μου 200-300 για να κάνεις αξιοπρεπώς τη δουλειά σου με ένα τηλέφωνο που θα αλλάξεις ούτως ή άλλως μετά από 2 χρόνια και με τα ρέστα πάρε το γκομενακι για ρομαντικό τριήμερο όπου γουστάρετε...!

Reaction score
12.540
Ακούω βινύλιο γιατί γουστάρω να ακούω βινύλιο. Τέλεια. Αδιαπραγματευτο. Προφανώς δεν είναι το τέλειο μέσο, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο άλλωστε, αλλά σαφώς απέχει παρασάγγας από αυτό που θα οριζαμε ως υψηλή πιστότητα εν ετει 2021. Έχω έναν ταπεινό εξοπλισμό και μια μικρή δισκοθήκη που με συνδέει με τα εφηβικά και φοιτητικά χρόνια, με βόλτες στο Μοναστηράκι που ξεκινούσαν με αφορμή την αγορά δίσκων και κατέληγαν σε ουζοκατανύξεις στους Διοσκουρους. Γουστάρω τη μυρωδιά του, γουστάρω τα φθαρμενα στις γωνίες εξώφυλλα. Είμαι 47, ασχολούμαι από τα 17, οπότε 30 χρόνια μαζοχιστικης ενασχόλησης με το μέσο δεν ξεπερνιουνται από τους δεδομένους περιορισμούς του. Αλλά αν μου πει ένας 18αρης σήμερα πως θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτό, θα του ρίξω μια ελαφριά καρπαζια στον σβέρκο μπας και έλθει στα συγκαλα του...
Σεβαστό. Προσωπικά με ενδιαφέρει να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα, όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και ένιωσα λες και ανακάλυψα τον τροχό όταν άκουσα ψηφιακά κάποια albums με τα οποία έχω μεγαλώσει ( αρα πίστευα ότι τα γνώριζα καλά ).
Υ.Γ. Εγώ πάντως στη κόρη μου θα μάθω: μακριά απο βινυλιάκηδες!! :p :p :p

Reaction score
30.455
Σεβαστό. Προσωπικά με ενδιαφέρει να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα, όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και ένιωσα λες και ανακάλυψα τον τροχό όταν άκουσα ψηφιακά κάποια albums με τα οποία έχω μεγαλώσει ( αρα πίστευα ότι τα γνώριζα καλά ).
Υ.Γ. Εγώ πάντως στη κόρη μου θα μάθω: μακριά απο βινυλιάκηδες!! :p :p :p
Ναι βρε πουλάκι μου.. Μα δεν ακούω αποκλειστικά βινύλια. Το 90% του χρόνου μου είναι το σποτιφαι.. Το πικάπ είναι μια λατρεμένη παρέκκλιση!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
Και γω παίζω βινύλια, εκεί να δεις παρέκκλιση, σχεδόν παρεκκλήσι για προσκύνημα.

Μια φορά το χρόνο, γυρνάω κάνα δύο δίσκους. Σα το βινύλιο δεν έχει. Αμ πως.

Πάντως η παλιά ηχογράφηση των συμφωνιών του Μπετόβεν που πήρε ο ντιμιφουτ σε άτμος, ακούγεται έξοχα, χωρίς να κρύβει τα χρόνια της.

Νομίζω πως οι άνθρωποι που κάνουν τα ριμαστερ, δεν είναι ανίδεοι...

Reaction score
30.455
" 30 χρόνια μαζοχιστικης ενασχόλησης" :angel:
Είσαι μεγάλη μαϊμουδοπανκοπροβοκατόρισσα!

(μακάρι να ήταν 30 τα χρόνια ενεργούς ενασχόλησης με το Κομμα.. Είναι πολύ πολύ λιγότερα.. Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα...)

Reaction score
1.600
Καλά, το I phone ειναι απο μόνο του ένας καλός λόγος για σφαλιάρα...
Δώσε πουλάκι μου 200-300 για να κάνεις αξιοπρεπώς τη δουλειά σου με ένα τηλέφωνο που θα αλλάξεις ούτως ή άλλως μετά από 2 χρόνια και με τα ρέστα πάρε το γκομενακι για ρομαντικό τριήμερο όπου γουστάρετε...!
Εμ έλα που το αϊφόνι δεν το αλλάζεις μετά από δύο χρόνια. Next επιχείρημα :p

Reaction score
2.830
εγω τα ακουω ολα (κυριως μπ3) και δε με (πολυ)απασχολει ουτε το πως ουτε το γατι .. 🐒
Κακομοίρη ,χωρίς βίτσιο που πας ;
Το βίτσιο είναι το αλάτι της ζωής έλεγε ένας αρχαίος φιλόσοφος , ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ. :p

Reaction score
30.455
Αυτό το λένε συνήθως όσοι σταματούν να ασχολούνται. Μπερδεύτηκα.
Συνήθως ναι.. Πάει πακέτο με το "ήμουν κάποτε στην ΚΝΕ..."

Τεσπα.. Δεν ήμουν αυτά τα 30 χρόνια μακριά, σαν φίλος και ψηφοφόρος. Η "ενεργός ενασχόληση" άργησε να έρθει.
Αλλά μιας και πιάσαμε τις παροιμίες, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.185
Κακομοίρη ,χωρίς βίτσιο που πας ;
Το βίτσιο είναι το αλάτι της ζωής έλεγε ένας αρχαίος φιλόσοφος , ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ. :p
1610197675471802950301.jpg

inherent vice.. για ηχο λεγαμε... οχι για αλλα πραματα... (κατι εχω και απο φιλοσοφια στο Μπουντουαρ, αλλα ειναι σε αλλο δωματιο) 🐒

Reaction score
30.455
Εμ έλα που το αϊφόνι δεν το αλλάζεις μετά από δύο χρόνια. Next επιχείρημα :p
Αν με ρωτάς αδιάφορο.
Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με την εν λόγω εταιρεία, αλλά με το πόσο χαμηλά ιεραρχώ τη συσκευή που λέγεται κινητό τηλέφωνο ως καταναλωτικό προϊόν πολυτελείας. Προφανέστατα αναγκαίο και απαραίτητο για καμία δεκαριά λειτουργίες χρήσης που καλύπτονται ακόμα και από entry level συσκευές, αλλα μέχρι εκεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός