JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.488
Το κόψιμο θεωρείται ανωτέρα ή κατωτέρα;Αν κάτι μου προξενεί εντύπωση είναι ότι ποτέ δεν έχει τύχει ξαφνικός τερματισμός μηνύματος δια λόγους...κατωτέρας βίας.![]()
Δεν εννοούσα (μόνο) τα ενεργά.Είπαμε πως πλέον δεν έχει νόημα:
Μάλλον θα έκανε ήδη το εμβόλιο, υγειονομικός γαρ ...!Απ' όλη τη συζήτηση συγκρατώ ότι το Harbeth λόγω εξαίσιου target curve αρέσει στον...Costasear!
Και, μάλιστα, δεν είναι θέμα "άποπσης" αλλά - άκουσον άκουσον - τεχνικών προδιαγραφών!
Ε, δεν είναι και λίγο μετά από το τόσο θάψιμο που έχει ρίξει.![]()
Αυτός θα αργήσει να το κάνει, είναι μικρό παιδί!Αναμένουμε να αποτίσει φόρο τιμής και ο Κόγιας!![]()
"Coming for a cool 3,000..."
Μιας και ο ίδιος δεν έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις,αναφέρω πληροφοριακά και...φιλικά ότι σε μια συνεδρία κεφαλής-βινυλιοδίσκου οι τιμές για τη στάθμη σήματος προς θόρυβο δεν είναι αμετάβλητες αλλά ποικίλουν σε συνάρτηση με την κατάσταση της ακίδας,την καθαρότητα στο βινυλιακό υλικό,την ακρίβεια περιστροφής,και πρώτ'απ'όλα κυμαίνονται σε συνάρτηση προς τη...συχνότητα.Πρώτον: "ανωτέρα βία" σημαίνει απαίτηση δεκαεπτάχρονης τσαούσας κόρης (να μου ζήση και να την χαίρομαι, ευχαριστώ πολύ, το αυτό και δι' υμάς) να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή για το διαδικτυακό φροντιστηριακό της μάθημα, που ξεκινούσε σε πέντε λεπτά (και ο νοών νοείτω).
Δεύτερον: ένα βινυλιακό σύστημα, ακόμη και προσιτό όπως είναι το δικό μου, παρουσιάζει δυναμική περιοχή (μετρημένη) τουλάχιστον 65 ντεσιμπέλ. (Εννοείται με καλή εγγραφή και εκτύπωση).
Η μέτρηση έγινε με την βοήθεια αυτού του δίσκου:
![]()
Various - Ortofon Pick Up Test Record - Test Of Signals And Music
View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Ortofon Pick Up Test Record - Test Of Signals And Music" on Discogs.www.discogs.com
Να σταματήσουν λοιπόν οι σχετικές αρλούμπες περί sinad και δυναμικής περιοχή βινυλίου, διότι κάποιοι το πάνε φυρί-φυρί να ξεβρακωθούνε πάλι (όπως τότε που δεν γνωρίζανε ότι η στάθμη εγγραφής στον δίσκο ορίζεται ως το μέτρο της γραμμικής ταχύτητας -για ορισμένο πλάτος αυλακιού- και λέγανε διάφορες μ@λ@κίες και βρισιές για να καλυφθούνε.
Κάποια σχόλια περί Αμίρ, sinad, συντελεστή απόσβεσης και ήχου ενισχυτών προσεχώς.
Βεβαίως είναι σε class G.
Ακριβώς.βινυλιακό θόρυβο επιφανείας
Ωπα φιλαράκι, κάπου έλεος!Πείτε τα αυτά σε κανένα παιδάκι που θέλει να πουλήσει μούρη στη γκομενίτσα με τους μαύρους δίσκους.
Πόση ώρα σκοπεύεις να μείνεις εκεί μέσα;Διότι υπάρχουν έκτακτες ανάγκες (κόψιμο) και χρήζουν απασχόλησης.
Πας καλά πουλάκι μου;Μακρύς 12 πόντοι;
Όχι, λάθος. Πόσο είναι οι βραχίονες ρε παιδιά; Ξέχασα.
Γκομενοδιώχτης αυτό το πικάπ!!!
Nαι βρε Dirty Harry, αλλά να το κάνουμε σαφές. Παίζουμε βινύλιο για να μη παίζουμε κάτι άλλο. Όχι παίζουμε βινύλιο επειδή είναι το τέλειο μέσο ξέρω'γω.Ωπα φιλαράκι, κάπου έλεος!
Πες ό,τι θες για το πικάπ, αλλά για αυτό του το feature, όχι.. Μιλάμε για αποτελεσματικότητα άνω του 80%!
Α, γεια σου. 12 καλά θυμόμουν. Αλλά ίντσες.Πας καλά πουλάκι μου;
Θα ήθελες να τον έχεις 9ιντσο;
Για κάνε μετατροπή σε cm!!!
Καλά για 12ιντσο δε συζητάμε!!![]()