Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Κύριοι μια μικρή υπομονή!
Εντός των ημερών, πιθανότατα αύριο, θα γίνει και η ρύθμιση και θα πάρετε τα PM σας μέχρι το Πάσχα.

Reaction score
0
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Κύριοι μια μικρή υπομονή!
Εντός των ημερών, πιθανότατα αύριο, θα γίνει και η ρύθμιση και θα πάρετε τα PM σας μέχρι το Πάσχα.
Τέλεια τέλεια τέλεια,
my heart is beating,
τέλεια τέλεια τέλεια.

Ανυπομονούμε :D :D :D

NLS

Reaction score
1
cospan said:
Τέλεια τέλεια τέλεια,
my heart is beating,
τέλεια τέλεια τέλεια.
βλέπω fan της Χαλκίτη ε;
εγώ είμαι fan του πως έγινε η Χαλκίτη (σε σχέση με τη Θεούσα επί Καλίρη)

Reaction score
0
NLS said:
cospan said:
Τέλεια τέλεια τέλεια,
my heart is beating,
τέλεια τέλεια τέλεια.
βλέπω fan της Χαλκίτη ε;
εγώ είμαι fan του πως έγινε η Χαλκίτη (σε σχέση με τη Θεούσα επί Καλίρη)
Ήταν η πρώτη σκέψη μου όταν είδα το post του Λάμπρου. :) :) :)

Συμφωνώ για την κριτική. Είχε καλούτσικα τραγουδάκια αλλά το image της ήταν... Λουκά. :wink:

Reaction score
1
Βαγγέλη τώρα που θα κάνεις τις ρυθμισεις, δες, please αν γίνεται τίποτε και με τα «είδωλα» που παρατηρούνται στην ΑΜΟΙ στις σκοτεινές και «κοντινές» σκηνές και ιδιαίτερα στα κακής ποιότητος σήματα.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα οφείλεται στον χρόνο καθυστέρησης απόκρισης, αλλά μήπως υπάρχει τρόπος να φαίνεται λιγότερο?

Ευχαριστώ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η ρύθμιση έγινε τελικά εχθές το βράδυ αφού δεν υπήρχε τηλεοραση διαθεσιμη στην Ηχοέκφραση μέχρι πρότινως μετα από τη καταναλωτική υστερία στο avsite. Και οχι άδικα. 1080p σήμερα με λιγότερο από 2 χιλιάρικα δεν τη βλέπεις να διαφημίζεται κάθε μέρα!!!

Ολα πήγαν καλά.
Η Amoi ρυθμιστηκε με τη γεννήτρια Sencore VP401 μέσω DVI-HDMI στα 1080/50 και τα Patterns είχαν απιστευτη διαυγεια και καθαρότητα.

Σκέφτηκα οτι οι τιμές είναι τελικά για όλα τα μέλη του site μας, είτε τελικά τη πήρανε μέσω Power buy είτε οχι, και προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορα εφόσον είναι μέλη του avsite. Οπότε κύριοι ορίστε και οι ρυθμίσεις.

Το μενού το βάλαμε στην Ελληνική γλώσσα και οι μεταφράσεις των ονομασιών, αυτούσιες.

Input: HDMI

Λειτουργία εικόνας: Χρήστης
Φωτεινότητα: 50
Αντίθεση: 46
Χρώμα: 41
Απόχρωση: - (δεν αλλάζει στη ψηφιακή θύρα)

Menu: Θερμοκρασία χρώματος
Κοκκινο: 558
Πράσινο: 512
Γαλάζιο: 355
Red offset: -17
Green offset: 0
Blue Offset: 27

Το πως θα περαστούν στη μνήμη, το σημαντικότερο όλων, θα μας το ανακοινώσει ο Γ.Δ. που ίσως και παγκοσμίως πρώτος (εκτός των αντιπροσώπων) έμαθε τον κωδικό του εργοστασιακού Menu και έχει ουσιαστικά και το βάρος της ευθύνης. Προτείνω με PM στα ενδιαφερόμενα μέλη.

Για το σχολιασμό και τα διαγράμματα από τις μετρήσεις θα ανοίξουμε θέμα πολύ σύντομα.
Χριστός Ανέστη κια χρόνια σας πολλά.
Β.Λ.

Reaction score
0
Ευχαριστουμε για τισ ριθμισεις

Αυτα εδω δεν τα βρηκα

Πως περνιουνται ?

Reaction score
0
john_karis said:
Ευχαριστουμε για τισ ριθμισεις

Αυτα εδω δεν τα βρηκα

Πως περνιουνται ?
μέσα από το secret menu

Reaction score
0
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Input: HDMI

Λειτουργία εικόνας: Χρήστης
Φωτεινότητα: 50
Αντίθεση: 46
Χρώμα: 41
Απόχρωση: - (δεν αλλάζει στη ψηφιακή θύρα)

Menu: Θερμοκρασία χρώματος
Κοκκινο: 558
Πράσινο: 512
Γαλάζιο: 355

Β.Λ.
Με τις ρυθμίσεις της επίγειας tv τί κάνουμε; Παίζουμε στις ίδιες τιμές πάνω-κάτω; Επίσης με το scart;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Λάμπρου για την ευγενική του προσφορά. Μην ξεχνάμε ότι η ρύθμιση αυτή είναι επαγγελματική!!!

Όσον αφορά στην ρύθμιση που γίνεται στο secret menu (Red offset: -17 Green offset: 0 Blue Offset: 27) το πως μπαίνουμε στο secret menu θα το μάθετε στέλνοντας μου pm. Δεν πρόκειται να ανακοινώσω το secret menu δημόσια.

Εγώ είχα ρυθμίσει την τηλεόραση με βάση το dvd μου σε ένα καλό επίπεδο και οι ίδιες ρυθμίσεις ήταν αρκετά καλές και για το τηλεοπτικό σήμα. Χρησιμοποιώντας τον humax 5400 για να βλέπω NOVA έπρεπε να πειράξω και τις ρυθμίσεις του Humax (rgb gain) για να έρθω σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μάλλον όμως ο Humax δεν είναι και η καλύτερη πηγή... Γι' αυτό πιστεύω ότι με τις ρυθμίσεις αυτές μάλλον θα έχουμε κατά 90% τέλεια εικόνα από τις περισσότερες πηγές... δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει ρύθμιση για 20-30 διαφορετικές πηγές που αθροιστικά έχουμε όλοι...

Και πάλι ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βαγγέλη. Το ότι ανακοίνωσε δημόσια μια επαγγελματική του δουλειά είναι επίσης προς τιμή του!

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Εγώ είχα ρυθμίσει την τηλεόραση με βάση το dvd μου σε ένα καλό επίπεδο και οι ίδιες ρυθμίσεις ήταν αρκετά καλές και για το τηλεοπτικό σήμα. Χρησιμοποιώντας τον humax 5400 για να βλέπω NOVA έπρεπε να πειράξω και τις ρυθμίσεις του Humax (rgb gain) για να έρθω σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μάλλον όμως ο Humax δεν είναι και η καλύτερη πηγή... Γι' αυτό πιστεύω ότι με τις ρυθμίσεις αυτές μάλλον θα έχουμε κατά 90% τέλεια εικόνα από τις περισσότερες πηγές... δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει ρύθμιση για 20-30 διαφορετικές πηγές που αθροιστικά έχουμε όλοι...
Το τηλεοπτικό σήμα όμως είναι ίδιο για όλους. Γι' αυτό ρωτάω για αυτό. Αν είναι παραπλήσιες οι τιμές τότε να το ψάξουμε. Αν είναι εντελώς αλλού να μην το κουράζουμε τουλάχιστον.

Εννοείται βέβαια ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον Β. Λάμπρου.

Reaction score
0
@Χρηστος Ακρατοπουλος

Πρωσωπικα εγω δεν μπορω να σου στειλω μου βγαζει μυνημα λαθους. Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις εσυ ενα ΠΜ ?

Reaction score
0
Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Είναι αδύνατο να στείλουμε PM στον Γενικό. Ας μας απαντήσει αν θέλει να του στείλουμε mail.

YΓ : Βαγγέλη ευχαριστούμε Πολύ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll