- Reaction score
- 1
Τέλεια τέλεια τέλεια,Βαγγέλης Λάμπρου said:Κύριοι μια μικρή υπομονή!
Εντός των ημερών, πιθανότατα αύριο, θα γίνει και η ρύθμιση και θα πάρετε τα PM σας μέχρι το Πάσχα.
βλέπω fan της Χαλκίτη ε;cospan said:Τέλεια τέλεια τέλεια,
my heart is beating,
τέλεια τέλεια τέλεια.
Ήταν η πρώτη σκέψη μου όταν είδα το post του Λάμπρου.NLS said:βλέπω fan της Χαλκίτη ε;cospan said:Τέλεια τέλεια τέλεια,
my heart is beating,
τέλεια τέλεια τέλεια.
εγώ είμαι fan του πως έγινε η Χαλκίτη (σε σχέση με τη Θεούσα επί Καλίρη)
μέσα από το secret menujohn_karis said:Ευχαριστουμε για τισ ριθμισεις
Αυτα εδω δεν τα βρηκα
Red offset: -17
Green offset: 0
Blue Offset: 27
Πως περνιουνται ?
Με τις ρυθμίσεις της επίγειας tv τί κάνουμε; Παίζουμε στις ίδιες τιμές πάνω-κάτω; Επίσης με το scart;Βαγγέλης Λάμπρου said:Input: HDMI
Λειτουργία εικόνας: Χρήστης
Φωτεινότητα: 50
Αντίθεση: 46
Χρώμα: 41
Απόχρωση: - (δεν αλλάζει στη ψηφιακή θύρα)
Menu: Θερμοκρασία χρώματος
Κοκκινο: 558
Πράσινο: 512
Γαλάζιο: 355
Red offset: -17
Green offset: 0
Blue Offset: 27
Β.Λ.
Το τηλεοπτικό σήμα όμως είναι ίδιο για όλους. Γι' αυτό ρωτάω για αυτό. Αν είναι παραπλήσιες οι τιμές τότε να το ψάξουμε. Αν είναι εντελώς αλλού να μην το κουράζουμε τουλάχιστον.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Εγώ είχα ρυθμίσει την τηλεόραση με βάση το dvd μου σε ένα καλό επίπεδο και οι ίδιες ρυθμίσεις ήταν αρκετά καλές και για το τηλεοπτικό σήμα. Χρησιμοποιώντας τον humax 5400 για να βλέπω NOVA έπρεπε να πειράξω και τις ρυθμίσεις του Humax (rgb gain) για να έρθω σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μάλλον όμως ο Humax δεν είναι και η καλύτερη πηγή... Γι' αυτό πιστεύω ότι με τις ρυθμίσεις αυτές μάλλον θα έχουμε κατά 90% τέλεια εικόνα από τις περισσότερες πηγές... δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει ρύθμιση για 20-30 διαφορετικές πηγές που αθροιστικά έχουμε όλοι...