Εδώ γελάμε



Rosinante

Dark Nιάου
Μηνύματα
1.506
Reaction score
5.606
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο μπόμπι, απ' οσο παρακολουθω, ειναι ενα καλο παιδι και ενας αξιολογος ανθρωπος που γουσταρει αμαξια, μηχανες και ανεκδοτα. Δικαιωμα του ειναι. Τετοιες εικονες ομως που δειχνουν τη γυναικα ετσι, ειναι ''χιουμορ'' κατωτερης λαχαναγορας ή γηπεδου για να μην πω ισλαμικης αισθητικης και νομιζω οτι τον αδικουν. Αλλωστε, αρκετες φορες το ποιοτικο χιουμορ μπορει να δειχνει και εναν ποιοτικο ανθρωπο.
Ενταξει, ειναι ενα αντρικο φορουμ αλλα να ειναι με την ''καλη'' εννοια και οχι με την ''κακη''.:p
 





Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
μπούμπυ είσαι τόσο ufo που δεν μπορείς να διακρίνεις αν σε φτύνουν ή αν σε βρέχουν!!!
η εν λόγω κύρια είναι πολεμίστρια
( το μυαλουδάκι σου βέβαια είναι κιμάς ή φρουί ζελέ και δεν έχει το process
ούτε την υπολογιστική δύναμη για να το διακρίνει )

και δεν ξερνάει τα σκατά της όπως κάνεις εσύ εδώ και καιρό στο avsite!!!
για το αν είμαστε μουνιά ή κώλοι για σένα ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αλλά please πήγαινε σε άλλα forum,
να διαβάζουν άλλοι τα σεξιστικά ξερατά σου.

Ανευ περαιτέρω σχολιασμού (από εμένα τουλάχιστον) σεβόμενος τον εαυτό μου, το επίπεδο μου, όλα τα μέλη της εκλεκτής κοινότητας, αλλά πρωτίστως σεβόμενος τους διαχειριστές (υπεύθυνοι & αρμόδιοι) οι οποίοι με τίμησαν αποδεχόμενοι (δεν είχαν κάποιον ιδιαίτερο λόγο ή υποχρέωση) την εγγραφή μου στο Forum και μου παραχώρησαν ελεύθερο βήμα σχολιασμού, και μου έδωσαν χώρο αποτύπωσης ιδεών, σκέψεων, βιωμάτων, συναισθηματικής έκφρασης με αλληλεπίδραση κ επικοινωνία.
 

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο μπόμπι, απ' οσο παρακολουθω, ειναι ενα καλο παιδι και ενας αξιολογος ανθρωπος που γουσταρει αμαξια, μηχανες και ανεκδοτα. Δικαιωμα του ειναι. Τετοιες εικονες ομως που δειχνουν τη γυναικα ετσι, ειναι ''χιουμορ'' κατωτερης λαχαναγορας ή γηπεδου για να μην πω ισλαμικης αισθητικης και νομιζω οτι τον αδικουν. Αλλωστε, αρκετες φορες το ποιοτικο χιουμορ μπορει να δειχνει και εναν ποιοτικο ανθρωπο.
Ενταξει, ειναι ενα αντρικο φορουμ αλλα να ειναι με την ''καλη'' εννοια και οχι με την ''κακη''.:p
Κοίτα θεωρώ ότι η συγκεκριμένη θεματική ενότητα (Εδώ γελάμε) δεν είναι η πρέπουσα για να μιλήσουμε για τον εαυτό μας, όμως πήρα την ευκαιρία διαβάζοντας την παρατήρηση / τοποθέτηση σου με την οποία προσεγγίζεις το ψυχογραφικό μου προφίλ κ θέλω να σου πώ ότι..
Κατ' αρχάς εγώ προσωπικά την γυναίκα την λατρεύω!
Με κάθε έννοια κ μορφή παρουσίας.. (ηλικία,εμφάνιση,γνώσεις,φυλή,ρόλο ((σύζυγος,φίλη,αδελφή,μητέρα,συνάδελφος κλπ.))
Ξέρεις εγώ το 1991 μέχρι κ το 1992 για δύο χρόνια δούλευα στο (ΚΕ.ΚΑ.ΝΑ) Δηλαδή στο Κέντρο Καταπολέμησης Ναρκωτικών του Υπ. Δικαιοσύνης που ανήκε τότε.
Γνωρίσαμε όλες τις θεραπευτικές κοινότητες (Στροφή, Ιθάκη Παρέμβαση κλπ) κ εγώ προσωπικά είχα αναλάβει την μηχανογραφική υποστήριξη του τμήματος.
Γνώρισα κ έκανα πολύ παρέα με παιδιά της ΔΝ (Δίωξη Ναρκωτικών) κ γυρνούσαμε παρέα πολλά βράδια σε στέκια αγοραίου έρωτα, κακόφημα μπάρ κλπ για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω..
Τούς δίναμε τσιγάρα, κανένα πρόχειρο φαγητό, χυμούς κ χαρτζηλίκι.
Οι περισσότερες ήταν γυναίκες.
Κ τι γυναίκες.. (Πόρνες, ναρκομανείς κλπ..) Πάνω από όλα όμως άνθρωποι.
Ξέρεις με πόσες εγώ μίλαγα σαν να μιλώ με μία κανονική φίλη μου?
Πολλές φορές επισκεπτόμουν τις γυναικείες φυλακές κορυδαλλού καθότι η υπεύθυνη μας ήταν Διευθύντρια στο Ψυχιατρικό τμήμα των γυναικείων φυλακών.
Εκεί να δείς κατάσταση!!
Ανέπτυξα τέτοιο βαθμό επικοινωνίας με πολλές, πού κάθε φορά που πήγαινα να τις δώ, έκαναν σαν τρελλές να με αγκαλιάσουν, ή να μου δώσουν το χέρι τους.
Κ ξέρεις αυτές όλες ήταν μέσα στο συγκεκριμένο τμήμα για Φόνους, Ναρκωτικά και Πορνεία!!
Αυτό όμως δεν με εμπόδισε να τις πειράζω πολλές φορές..
Πάνε αρκετά χρόνια (κάπου στο 2009) που έπινα καφέ στο κολωνάκι με κάποιον απόστρατο πλέον της Δίωξης, κ ήρθε κ μας μίλησε μία κοπέλα (μαύρη από αμερική) η οποία ήταν μέσα για ναρκωτικά κ πορνεία ,τότε ήταν κοντά στα 28-29 κ η οποία είχε πλέον αποφυλακιστεί, ξεφύγει από όλα, είχε παντρευτεί με λευκό έλληνα κ είχε φτιάξει την ζωή της, κ με αναγνώρισε κ ήρθε κ με αγκάλιαζε κ μου έλεγε πόσο την στήριξα ψυχολογικά κ την βοήθησα μιλώντας της.
Μπορώ να αναφέρω δεκάδες τέτοια περιστατικά που θα χρειαστούν πολλές μα πολλές σελίδες.
Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος όμως.
Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πού δούλευα για περίπου 6 χρόνια πρίν μεταβώ πλέον στο καποδιστριακό κ έχοντας αναλάβει την μηχανογραφική υποστήριξη του (Ε.Λ.Κ.Ε) Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας, εργαζόμουν σε ένα χώρο γραφείων μόνος μου!!!:o με 13 γυναίκες ηλικίας από 24-35.
Θα σου πώ ότι πλέον από όλους τους παλιούς συναδέλφους στην εορτή μου με θυμούνται μόνο κάποιες από αυτές.
Κανένας άντρας!
Καταλαβαίνεις πώς τις είχα!!
Αλλωστε το χιούμορ έχει πολλές φορές ακραία έκφραση (βλέπε βρώμικο χιούμορ, μπλάκ χιούμορ, φλεγματικό χιούμορ, κλπ)
Αλίμονο αν μία καρικατούρα ή μία γελοιογραφία είναι ικανή να αποτυπώσει την αξία ή αντίθετα να απαξιώσει κάποιο ιδανικό, την γυναίκα, τον άνδρα, τις πεθερές, τον άρρωστο, την θρησκεία, κ τόσους τομείς.
Το χειρότερο όμως είναι όταν δεν μπορεί (ή δεν θέλει) κάποιος να απομονώσει την αστειότητα του θέματος και προχωρά στην γενίκευση..
Πολλά είπα φίλη Rosinante κ συγνώμη αν σε / σας κούρασα..
Α. κ τα ενδιαφέροντα μου είναι πολύ περισσότερα από τα αμάξια, μηχανές, κ ανέκδοτα..
Ξέχασες την μουσική, τα ηχοσυστήματα, το φαγητό, τα ταξίδια, κ άλλα πολλά!!
Α! να μην ξεχάσω κ το πείραγμα των γυναικών!!;)
 





melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.931
Reaction score
41.199
εγώ προσωπικά την γυναίκα την λατρεύω
Μπορεί να τη λατρεύεις αλλά τα σεξιστικά χιουμοριστικά σχόλια που κάνεις δεν δείχνει οτι τη σέβεσαι κιόλας. Όχι οτι με νοιάζει δηλαδή τι έχεις στο μυαλό σου αλλά μιας και κάνεις την κουβέντα να ξεκαθαρίζουμε τι λέμε. Οταν τα περισσότερα αστεία που λεει κάποιος έχουν ως αντικείμενο τη γυναίκα ως σεξουαλικο αντικείμενο δεν συνάδει με σεβασμό προς τη γυναίκα. Το ίδιο ισχυει και για τις καλημέρες καληνυχτες.

Γενικά πάντως αγνοήσετε το σχόλιο μου, σαν να μην έγινε. Ο εμετουλης που μου βγαίνει κατά καιρούς αφορά εμένα και μόνο.
 








Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.095
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top