Εδώ γελάμε

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Μπορεί να τη λατρεύεις αλλά τα σεξιστικά χιουμοριστικά σχόλια που κάνεις δεν δείχνει οτι τη σέβεσαι κιόλας. Όχι οτι με νοιάζει δηλαδή τι έχεις στο μυαλό σου αλλά μιας και κάνεις την κουβέντα να ξεκαθαρίζουμε τι λέμε. Οταν τα περισσότερα αστεία που λεει κάποιος έχουν ως αντικείμενο τη γυναίκα ως σεξουαλικο αντικείμενο δεν συνάδει με σεβασμό προς τη γυναίκα. Το ίδιο ισχυει και για τις καλημέρες καληνυχτες.

Γενικά πάντως αγνοήσετε το σχόλιο μου, σαν να μην έγινε. Ο εμετουλης που μου βγαίνει κατά καιρούς αφορά εμένα και μόνο.
Κ μόνο το εικονίδιο του Avatar (Θεά Bellucci) είναι αρκετό από μόνο του για να κατευνάσει κάθε γαιώδες ένστικτο, και να αποτρέψει την όποια δικαιολογία, δεύτερη ερμηνεία κλπ..:p
Ποιός θα μπορούσε άραγε να τολμήσει να γυρίσει λόγια στην ωραιότερη γυναίκα του τελευταίου αιώνα κ όχι μόνο!!:)

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:
h-monica-bellucci-kai-episimws-sto-instagram.w_l.jpg

[DOUBLEPOST=1539515159][/DOUBLEPOST]
xarison-ford-e1360951591853.jpg
 








K

kimon

Guest
Προς melina σχετικά με το ποστ #9534:

Σου αξίζουν έπαινοι και ύμνοι πινδαρικοί που κρατάς τα ξερ...εε τον εμετούλη σου εντός των ορίων του προσωπικού σου βίου και αφήνεις το στομάχι των άλλων στην ηρεμία του.Μήπως,λέω μήπως,να έκανες το ίδιο και με την χολή,την οποία άφθονη εξεμείς σε πλείστες όσες αναρτήσεις σου;
 
Last edited by a moderator:









Μηνύματα
4.544
Reaction score
3.085
Γεια σας και πάλι (μπα σε καλό μου, τι μ' έπιασε απόψε - είναι το 3ο post στη σειρά, πάνω που έλεγα να κάνω αποχή και να ξεκουραστώ).

Το αλίευσα τυχαία από το portal του 902.gr, αλλά έχει ήδη ανέβει και στο YouTube. Θα μπορούσε ενδεχομένως να μπει και στα Οικονομικά-Πολιτικά, αλλά είναι τόσο αστείο, που θεώρησα καλό να το βάλω εδώ.

Ποιος λοιπόν, απελευθέρωσε την Αθήνα τον Οκτώβρη του 1944; Όχι, δεν ήταν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δεν ήταν ο ΕΔΕΣ, δεν ήταν καν κάποιος άλλος στρατιωτικός/πολιτικός σχηματισμός. Ούτε και οι Σύμμαχοι. Την απάντηση την δίνει ο ρεπόρτερ της (κρατικής) ΕΡΤ1, στην εκπομπή "Πάμε αλλιώς" (πρωινή εκπομπή του Σαββάτου). Δείτε την :o :roflmao:

 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.495
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top