- Reaction score
- 1.973

1)Γιατι με τα ποδια ερχονται?1) Δεν κοστίζει να έλθει Αθήνα από την Μάνη το μπουκαλάκι?
2) Έχει και γουρουνοπούλα το μαγαζί? Ο Θεός σε φύλαξε και δεν ζήτησες.....![]()
1)Γιατι με τα ποδια ερχονται? Οχι, γι' αυτό κοστίζουν 1,3€ τα 50 mL, δηλ 26€ το 1L
2)Για να το λες κατι θα ξερεις!!!!! Υποθέτω ότι και η γουρουνοπούλα θα έχει και αυτή αντίστοιχα αυξημένα μεταφορικά...
εγώ το ήξερα "2 εκατοστά"
Εννοείς που δεν έχει κρεμάσει προειδοποιητικό Δ, έτσι?Να μην λέμε μόνο για την Κίνα
![]()
Δεν είναι ζώα , είναι άνθρωποι .Στη περιοχή μου έχω 5-6 ζώα όπου δεν υπολογίζουν ότι ο κόσμος κοιμάται, εργάζεται και ουρλιάζουν χασκογελούν ως τα ξημερώματα και ότι άλλη μαλακία τους έρθει στη γκλάβα
.επίσης έχω κι άλλα ζώα που είναι φιλόζωοι μα δεν εκπαιδεύουν τα σκυλάκια τους να μη γαβγίζουν.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑΑΑ ΖΩΑΑΑΑΑ
.... «Το σαμπγούφερ (σ.σ. κεντρικό ηχείο) έπιανε όλο το πορτμπαγκάζ και το ...... »![]()
Έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο κλαρινογαμπρού που δυνάμωσε τη μουσική χωρίς να ανοίξει τα παράθυρα - Ελληνοφρένεια
«Ήταν πολύ περήφανος για το ηχοσύστημα του» λένε άτομα που γνωρίζουν τον 23χρονο. «Το σαμπγούφερ (σ.σ. κεντρικό ηχείο) έπιανε όλο το πορτμπαγκάζ και το αμάξι σχεδόν δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το βάρος, αλλά όταν περνούσε παίζοντας Πάολα ή Sin Boy μας φεύγανε τα σφραγίσματα από τις δονήσεις.»ellinofreneianet.gr
Ο δήθεν ρεπόρτερ είναι και άσχετος και ατυχές αστείο.Δεν γέλασε κανείς........ «Το σαμπγούφερ (σ.σ. κεντρικό ηχείο) έπιανε όλο το πορτμπαγκάζ και το ...... »
Όπως φαίνεται, δεν είναι συμφορουμίτης ο ρεπορτερ.