Εδώ τρέχουμε

Reaction score
24.999
σταθερό δεν είναι σε καμία περίπτωση (πως λέμε nimbus ; καμία σχέση) αλλά είναι διαχειρίσημο για το pace σου σε συνθήκες προπόνησης και για επίπεδα οδοστρώματα ή τον στίβο.
αλλαγή πορείας με το zen ή το πιο γρήγορο vista θέλει προσοχή αλλά είναι αλαφρύ και μαλακούλι και αμφότερα βγάζουν όλων των ειδών τις προπονήσεις , μέχρι και γρήγορες διαλλειματικές.
το δε vista αν και θεωρείται supertrainer κάνει και για αγωνιστικό για τον περισσότερο κόσμο.

τράβα μαρη σε κάνα runner store / outrun και τρέχτα διάδρομο να δεις (η γμmizuno δεν έχει διαδρόμους στα μαγαζιά της - ήηηηηηημαρτον)

Reaction score
5.498
σταθερό δεν είναι σε καμία περίπτωση (πως λέμε nimbus ; καμία σχέση) αλλά είναι διαχειρίσημο για το pace σου σε συνθήκες προπόνησης και για επίπεδα οδοστρώματα ή τον στίβο.
αλλαγή πορείας με το zen ή το πιο γρήγορο vista θέλει προσοχή αλλά είναι αλαφρύ και μαλακούλι και αμφότερα βγάζουν όλων των ειδών τις προπονήσεις , μέχρι και γρήγορες διαλλειματικές.
το δε vista αν και θεωρείται supertrainer κάνει και για αγωνιστικό για τον περισσότερο κόσμο.

τράβα μαρη σε κάνα runner store / outrun και τρέχτα διάδρομο να δεις (η γμmizuno δεν έχει διαδρόμους στα μαγαζιά της - ήηηηηηημαρτον)
Μλκ αν πάω runner store και με βαλουν πάνω σε διάδρομο θα γελάσει και το παρδαλό τζιτζίκι (μονο ο καραμπαλης που είχε τα brooks έκανε σοβαρά μετρήματa αλλά το παράτησε).
Ειμαι τρομερά ευχαριστημένος απο το endorphin, για τα κιλά μου είναι παλικάρι. Ισως περιμένω το 5 (ακούγεται για τελος Ιουνίου) για να πάρω το 4 σε χαμηλότερη τιμή.

Και το clifton 9 λοξοκοιτάω (nb θέλω αλλά τελικά όλο αλλού κοιτάω)

Reaction score
24.999
τα nb να σε πω, δεν με κάνουν τρελή εντύπωση, το sc elite 2 που είχα για αγωνιστικό ήταν ελαφρύ μαλακούλι αλλά δεν είχε bounce/rocker αντίστοιχο. επιπλέον "χαλασε" νωρίς (καπου 300χλμ) και έσπασε (πιθανότατα) και η καρβουνοπλακα.
τα άλλα 1080 κλπ δεν είναι οτι με εντυπωσίασαν ποτέ.
με τα nimbus 26 είχα δηλώσει ότι σώθηκα (μεσολάβησε μια τραυματική εμπειρία με kinvara pro) και δεν αποκλείεται να σε βολέψουν και εσένα αλλά 145 ευρώ καλύτερη τιμή βλέπω και μάλλον όχι στο νούμερό σου , οπότε θεωρώ οτι θα δώσεις άκυρο.
το zen το έχω 300 χλμ ήδη και είναι κομπλέ, είναι απο ότι βλέπω στα 140 ευρώ (μπορεί να το βρεις και φθηνότερο , αρχική 165) και βγάζει χλμ πολλά.
clifton 9 έχει ο Μιχάλης νομίζω και είναι αν θυμάμαι καλά και αυτά απαλά και ξεκούραστα

Reaction score
2.042
Shift 5 δεν θα βγει. Δοκίμασε το Clifton 9, για μένα είναι παρόμοιο και πιο ελαφρύ γιατί το Shift ειναι λιγο βάρκα - το ειχα και αυτό.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.407
Ναι αλλά πού το έχεις το δεξί δεν μας λες! Και γιατί ξαφνιάζεται ο Κροκ!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.407
Compress_20250605_183717_7356.jpg

(τον τσοπάνη όσο πάει τον κάνει και νεότερο, τον Κροκ στα όρια του κωλογερου, σημάδι να μην εξαντλείται τόσο)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.494
Members
38.456
Νεότερο μέλος