Εκλεισε ο Λημναιος στη στοα Φεξη.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Εκλεισε ο Λημναιος στη στοα Φεξη.

Θα με τρελλάνεις, δεν έχω επιχειρήματα, δηλαδή αυτό κατάλαβες απο αυτά που έγραψα ? Τι συναισθηματικοί εκβιασμοί και κουραφέξαλα. ..
....το παραπάνω πάει σε εμένα....

...Μπρε τζάνε μ'... Προσπάθησε να δεις το θέμα λίγο κι από τη σκοπιά του αγοραστή. Όχι δηλαδή ότι δεν έχεις δίκιο! Ανέκαθεν ο έλληνας ήταν ευρωλιγούρης, μη σου πω κι εξαπανέκαθεν - και πώς να μην είναι. ..
....και το παραπάνω στον ChrisHat....

Κώστα υιοθετείς ένα τρόπο γραφής αρκούντως δικονομικό…. Ο ChrisHat έχει δίκιο και ο έλληνας αγοραστής ήταν ανέκαθεν ευρωλιγούρης….

Φαντάζομαι εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου κάπου παραέξω….. στην Αυστρία για παράδειγμα….:116:

Reaction score
3.967

Πολύ θα γούσταρα, επιχειρηματίες με ιντερνετικά μαγαζά να γίνουν πόλοι έλξης Ελλήνων κατασκευαστών.

Κάτι σαν ένα εργοτάξιο παραγωγής ιδεών και κατασκευών το οποίο θα αποτελούσε μοντέλο ανάπτυξης και παράδειγμα σε κάθε χώρο.

Και θα αύξανε τη συλλογική συνείδηση γμ την τρέλλα μου.

Reaction score
29.535

Θα με τρελλάνεις, δεν έχω επιχειρήματα, δηλαδή αυτό κατάλαβες απο αυτά που έγραψα ? Τι συναισθηματικοί εκβιασμοί και κουραφέξαλα.

Αλλά βλέπεις χρησιμοποιείς την λέξη επιχειρηματίας σας βρισιά.

Είμαστε καλύτεροι γνώστες του αντικειμένου απο το κάθε ευρωπαικό super market που στηρίζεται στην καλύτερη οργάνωση του κράτους του, κράτος που είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί την επιχειρηματικότητα και τον κάθε πολίτη, δουλέυουμε τις διπλές ώρες , έχουμε ένα απο τα καλύτερα site στην Ευρώπη και έχουμε και περίπου στο 50 % των προιόντων χαμηλότερες τιμές. Και υπάρχουν και άλλοι πολύ άξιοι συνάδελφοι που παλέυουν σαν ήρωες και μάλιστα και μέσα στην κρίση τα καταφέρνουν μια χαρά.

" …δηλαδή να πληρώσω εγώ τα ακριβά ελληνικά ταχυδρομεία για να είναι ευχαριστημένος ο επιχειρηματίας…… " αυτό είναι το επιχείρημα ? Η ο Κόγιας που πήγε και βρήκε ένα παράδειγμα για να δείξει τι ? Πως οι ξένοι είναι φτηνοί ?

Θέλεις 100 παραδείγματα 500 παραδείγματα που είμαστε φτηνότεροι η πολύ φτηνότεροι ?

Αλλά βλέπετε και σε αυτή την συζήτηση όλοι ψάχνουν να βρούν να υπερασπιστούν εκεί, πάλι τούς ξένους, τους εξωτικούς που έχουν ... κάτι άλλο.

Όταν ρωτάω γιατί κάποιος που κέρδισε 700  σε παραγγελία , παραγγέλνει την άλλη μερα (!) απο το εξωτερικό για να κερδίσει 20  !! , πάλι να τον υπερασπιστούμε ??!?
(όχι δεν γινόταν 20  έκπτωση στα 210  γιατί το κέρδος ήταν 12  στην τιμή που το πουλάγαμε)

Όταν ρωτάω γιατί στέλνουμε τα λεφτά στην Γερμανία (πολύ πρόσφατο παράδειγμα) λίγο πρίν καταρρεύσει η χώρα χωρίς καν να εξετάσουμε πόσο πωλείται δίπλα μας (φτηνότερα) δεν υπάρχει καμμία απάντηση.

Και όταν ρωτάω γιατί κανένας Γερμανός δεν αγοράζει απο την Ελλάδα αν και υπάρχουν δεκάδες - εκατοντάδες ευκαιρίες με φτηνά προιόντα δεν υπάρχει καμμία απάντηση.

Η επίκληση κάποιων πιθανών κακών εμπειριών απο καταστήματα του χώρου, η του κακού παρελθόντος δεν μπορεί πλέον να σκεπάσει το πρόβλημα της ξενομανίας και της έλλειψης (θα το πω πάλι) συνείδησης.

Είναι ο λόγος (αν και πάει πολύ μακρυά η κουβέντα , με αυτό που θα πώ) που είμαστε η μοναδική χώρα που τα σπίτια μας είναι πεντακάθαρα και οι δρόμοι μας πενταβρώμικοι.

Και έτσι, μια ωραία μέρα φτάσαμε ως εδώ... end of story

Is that simple ... baby

Οκ , μπορείς να μου βρείς τον rmx 5050 , στα 1400, έστω 1500 e να τον πάρω απο σένα? οι γερμανοί τον δίνουν 1399e.
Και συχαίνομαι να ψωνίζω απο δαύτους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οκ , μπορείς να μου βρείς τον rmx 5050 , στα 1400, έστω 1500 e να τον πάρω απο σένα? οι γερμανοί τον δίνουν 1399e.
Ενώ σου εξήγησα τι παίζει με τους QSC , εσύ το βιολάκι σου.

Reaction score
29.535

Δεν ξέρεις τι εχω στο μυαλό μου Νίκο. Ασε να απαντήσει ο ίδιος ο Χρήστος.

Reaction score
2

Εκεί που είναι το courier , ήταν ο Μανώλης ο Μανιός.
....ααααα, τι μου θύμισες ..... Από τον Μανώλη τον Μανιό μια μέρα (10ετία του 90) είχα αγοράσει ...... 7 (εφτά) tuner PIONEER .... Πήρα ένα για τον πεθερό μου, το είδαν φίλοι, συνάδελφοι, μου ζητάγαν κι' εκείνοι .... Ηταν και εξαιρετική η τιμή. Εφτά τεμάχια .... είχε τρελλαθεί ο Μανώλης..... στο τέλος με κυνήγαγε στη στοά ...... "έχω δυο ακόμα, θα τα πάρεις ή να τα δώσω?"..... Ωραίες εποχές για τη στοά, για τους εμπόρους αλλά και για εμάς.... :128:

Reaction score
1.269
Πάντως ρε παιδιά αυτό το τόπικ διαβάζοντας το κάποιος,ΦΟΒΑΤΑΙ να αγοράσει απο Ελλάδα.Αναφέρθηκαν τόσα πολλά ονόματα που φοβάται ο καθένας μην πέσει θύμα ή μην έπεσε θύμα αγοράς..

Πάντως να πω πως συμφωνώ με τον strifto,οτι αξίζει να πληρωθεί η εξυπηρέτηση του κάθε έμπειρου πωλητή γιατί ότι έχω πάρει απο Media,Saturn,Κωτσόβολο κτλ δεν ξέραν να μου εξηγήσουν κάτι πιο εξειδικευμένο.Εκεί πουλάνε πλυντήρια,στερεοφωνικά,τοστιέρες όλα μαζί.Δεν έχουν ειδίκευση.Η στο Πλαίσιο...υπερ-ευγενικότατοι όλοι,καλοί,χρυσοί αλλά....ρώτησα για plextor προϊόν και μου λέει το παιδί "δεν έχουμε αυτή τη μάρκα,δεν τη γνωρίζω έχω όμως σε turbo-x".Επίσης σκληρό δίσκο seagate μου είπε ο ίδιος οτι του βγαίνουν συχνά προβληματικοί,να μην τους προτιμώ! Και το ράφι του είχε αδειάσει απο seagate και σε 2 εβδομάδες ήταν φίσκα.Δηλαδή η δουλειά να γίνει σήμερα και αύριο θα δούμε.Και εγώ αγοράζω μερικά πράματα απο εξωτερικό και μου τη σπάει αλλά βλέπω τιμές στο Metropolis...BR=32€ και λέω "εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα"?

Μπορώ να ρωτήσω για κάποιο επώνυμο μαγαζί της Αθήνας τη γνώμη έχετε ή δεν λέμε ονόματα?Γιατί είδα πολλά ονόματα στο χορό και δεν έχω διαβάσει κάτι για αυτό πουθενά..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το ρεζουμε ειναι
Το μοτο της στοας (ολοι αυτο ελεγαν)
ρωτα οπου θες , ακου οπου θες , και μετα θα ερθεις εδω για την καλυτερη τιμη της αγορας.
Πλεον (η μεση ταξη) οση εμεινε απο αυτη , αγοραζει οπου βρει φτηνοτερα ,
ειτε στην στοα , ειτε στη σπηλια,
Οι οικονομικα αιδρωτοι ψωνιζουν απο οπου ναναι.........
Και παρεα με τα μαγαζα αλλαζουν χερια ( διαφημηση επερχομενη σε περιοδικο) εταιριες
ή απλα χανονται απο το ελλαδα....................μαζι με τους κατα φαντασια εισαγωγεις..................

Reaction score
0

""Πολύ θα γούσταρα, επιχειρηματίες με ιντερνετικά μαγαζά να γίνουν πόλοι έλξης Ελλήνων κατασκευαστών.

Κάτι σαν ένα εργοτάξιο παραγωγής ιδεών και κατασκευών το οποίο θα αποτελούσε μοντέλο ανάπτυξης και παράδειγμα σε κάθε χώρο.

Και θα αύξανε τη συλλογική συνείδηση γμ την τρέλλα μου.""

Έχεις προσπαθήσει να κατασκευάσεις κάτι στην Ελλάδα;

Reaction score
0

Και συχαίνομαι να ψωνίζω απο δαύτους.
Ποιος Γερμανός πουλάει τον RΜΧ5050 1399€;

Reaction score
29.535

Οπως αντιλαμβάνεσαι την απάντηση την πήρες. Περιτεύει η περαιτέρω απάντηση.

Reaction score
2.316

θα ηθελα να ηξερα καποιοι πολυ αυστηροι με τους μαγαζατορες-επχειρηματιες
τι δουλεια κανουν......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.982

Όπερ έδει δείξαι...

Reaction score
3.967

""

Έχεις προσπαθήσει να κατασκευάσεις κάτι στην Ελλάδα;
Eίπε κάποιος ότι είναι εύκολο?

Κάποιοι όμως κατασκευάζουν.

Εδώ και χρόνια.

Και κάποιοι άλλοι θέλουν κανάλια προώθησης, ή συνεργασίες, ή να ξεκινήσουν, ή, ή...

Reaction score
0

θα ηθελα να ηξερα καποιοι πολυ αυστηροι με τους μαγαζατορες-επχειρηματιες
τι δουλεια κανουν......
Ακριβώς την ίδια ερώτηση θα έκανα και εγώ. Είμαι πολύ περίεργος να το μάθω.

Reaction score
0

Την απάντηση την περίμενα, είναι γνωστό. Αλλά η σύγκριση μεταξύ thomann και ελληνικών καταστημάτων (έστω και e-shop) νομίζω δείχνει ότι δεν έχετε καμμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

Reaction score
0

Eίπε κάποιος ότι είναι εύκολο?

Κάποιοι όμως κατασκευάζουν.

Εδώ και χρόνια.

Και κάποιοι άλλοι θέλουν κανάλια προώθησης, ή συνεργασίες, ή να ξεκινήσουν, ή, ή...
Το κάποιοι, κάπου, κάποτε κατασκευάζουν δεν λέει τίποτε. Ποιος μπορεί να κατασκευάσει κάτι σήμερα (αλλά και παλαιότερα) στην Ελλάδα και να είναι ανταγωνιστικός έτσι ώστε να πουλήσει αυτό που θα κατασκευάσει. Όσο για τα κανάλια προώθησης, συνεργασίες και άλλα σήμερα είναι το μόνο εύκολο κομμάτι της όλης προσπάθειας.

Y

Yiannis_B

Guest

Την απάντηση την περίμενα, είναι γνωστό. Αλλά η σύγκριση μεταξύ thomann και ελληνικών καταστημάτων (έστω και e-shop) νομίζω δείχνει ότι δεν έχετε καμμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

???????? και γω και ο John, γιατί να χάνουμε τον χρόνο μας για να σου απαντήσουμε?

....και κάνεις και άλλες ερωτήσεις ...που μάλλον ξέρεις τις απαντήσεις....

....σχολικές εξετάσεις δίνουμε? (άσε την ξέρω την απάντηση :116:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef