Ενισχυτής για ηχεία Audio Spectrum Xanadu

GKZ

Reaction score
222
Φιλε μου απλα καταθετω τη προσωπικη μου εμπειρια, ανεφερα και το αντιστοιχο προβλημα που αντιμετωπισαν οι ερμηδες φιλου.Ισως στη δημιουργια του συγκεκριμενου προβληματος να συνδραμει και το μεγεθος του μεγαφωνου.
στο δια ταύτα .
To θέμα στην δική μου περίπτωση ειναι ότι αντιλαμβάνομαι ένα μεγάλο τρίξιμο στα ηχεία , (όταν παίζουν τα μεγάλα έγχορδα για παράδειγμα) ,παρότι ο Πετρόπουλος μου είπε και με διαβεβαίωσε :
« ..........κάποιος θα παρακάλαγε να φύγουν τα dust caps γιατί έτσι το μεγάφωνο αναπνέει και αποδίδει καλύτερα , κάτσε εκεί που κάθεσε και μην σκέφτεσε επισκεύες ή αλλαγή ηχείων . Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο με τα studio 6 στην αγορά σήμερα και σε αυτά τα χρήματα . Εχουν ένα απο τα μεγαλύτερα γούφερ της seas και το τουήτερ απο ότι θυμάμαι είναι 26 και κάτι mm και είχε στην αγορά τότε 150 - 180 ευρώ .......... ».

Η αποψή μου είναι ότι μάλλον μου τα είπε όλα αυτά για να με αποφύγει και διότι «βαριέται » να πάει να μου φτίαξει ένα ζεύγος studio 6 RT.

Reaction score
15.469
To θέμα στην δική μου περίπτωση ειναι ότι αντιλαμβάνομαι ένα μεγάλο τρίξιμο στα ηχεία , (όταν παίζουν τα μεγάλα έγχορδα για παράδειγμα)
Α, τα ηχεια σου ειναι απο επομενη σειρα απο αυτα που εχω εγω υπ' οψιν μου - εαν θυμαμαι καλως τα studio 6 (το μεγαλυτερο μοντελο απο τα πρωην μου (σνιφ)) ειχαν 8ιντσα γουφερ.
Βρηκα ομως αυτο σε κριτικη για τα ηχεια σου
"...αν και όταν οι εντάσεις ανεβαίνουν πολύ και σε δίσκους με μεγάλο οργανικό περιεχόμενο, ο χαρακτήρας του ηχείου αλλάζει προς το πιο τραχύ, ενώ παρουσιάζονται και κάποιοι χρωματισμοί οι οποίοι ειδοποιούν ότι τα μεγάφωνα έχουν φτάσει πλέον κοντά στα όριά τους..."
ισως - λεω εγω τωρα - και η καμπινα να φτανει στα ορια τσι ...

GKZ

Reaction score
222
Δεν είναι αυτά .
Τα δικά μου είναι της ίδιας σειράς με τα πρώην δικά σου (το έχουμε ξανασυζητήσει άλλωστε σε άλλο θρέντ , στο οποίο μου ζήτησες να ανεβάσω φωτογραφίες).
Οσον αφορά το τρίξιμο το οποίο αναφέρω , το εμφάνισαν αφότου έπεσαν εξ ολοκλήρου τα dust caps (πάντα σε μεγάλες εντάσεις ακούω εγώ).

Αυτό το review που ανέβασες αφορά το νέο μοντέλο των studio 6 rt το οποίο ....υποτίθεται ... ότι κυκλοφορεί ακόμη ( και αυτό το έχουμε συζητήσει στο άλλο θρεντ με την παραγγελία μου στο κατάστημα ω...... κ.ο.κ.)

Reaction score
6.236
Η τεχνολογία προχωρά.

Τα πιο ακριβά και κορυφαία ηχεία του '80 είναι χαζομετριότητες του σήμερα, με φθαρμένα υλικά και ανά πάσα στιγμή για πέταμα, με την πρώτη αστοχία υλικού, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και υποστήριξης.

Ομοίως στις τηλεοράσεις, στα πισί, στα τηλέφωνα, στους δίσκους μουσικής, στα υλικά οικοδομών, στα ελαστικά αυτοκινήτων, στους φούρνους μικροκυμάτων, κλπ.

Στις μέρες μας, πωλούνται εξαιρετικές περιπτώσεις ηχείων ενεργών κι ασύρματων, που σε κάθε κοστολόγιο αποτελούν σωστές αγορές.

Τα δωρεάν ακουστικά που ήταν στο πακέτο του κινητού μου τηλεφώνου, παίζουν κλάσεις καλύτερα από ακριβά ακουστικά που είχα αγοράσει παλιότερα.

Δατς λάιφ.
Δηλαδη κατι τετοια ειναι σκουπιδια;

Reaction score
103
Η λογική ότι όλα τα καινούρια είναι κλάσεις ανώτερα από τα παλιά έχει πολλά κενά.
Υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων στις οποίες ισχύει απόλυτα, βλέπε υπολογιστές. Για προφανείς λόγους.
Υπάρχουν, όμως, άλλες στις οποίες δεν ισχύει. Στο αναλογικό τμήμα του hifi οι βελτιώσεις υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, αλλά είναι μικρότερες.
Επίσης ένα φαινόμενο των καιρων μας (το οποίο δεν υπήρχε παλιότερα) είναι η προσπάθεια εταιρειών να βάλουν τεχνητή ημερομηνία λήξης στα προϊόντα τους ή και απλώς να ρίξουν το κόστος των πρώτων υλών ρίχνοντας παράλληλα και την ποιότητα.
Και εξηγώ.
Ένα παράδειγμα πολύ συγκεκριμένο είναι οι εκτυπωτές οι οποίοι είναι ρυθμισμένοι μετά από κάποιες χιλιάδες εκτυπώσεις να σταματάνε να εκτυπώνουν. Για να διορθωθεί εκτυπωτής (επίσημη απάντηση απο την canon για εκτυπωτή που δεν είχε άλλο θέμα) έπρεπε να αλλαχτεί ένα τσιπάκι που δεν του επέτρεπε να κάνει άλλες εκτυπώσεις. Τα παλιότερα μοντέλα εκτύπωναν μέχρι να πεθάνουν, τα καινούρια απλώς πεθαίνουν όταν "πρέπει".
Επίσης η τεχνολογία των υλικών επιτρέπει στις εταιρείες να ρυθμίζουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Παλιότερα για να είναι ασφαλής ο κατασκευαστής (ειδικά στα ακριβά μοντέλα) έβαζε ό,τι καλύτερο μπορούσε και αυτό κρατάει μέχρι σήμερα σε πολλές περιπτώσεις. Σήμερα βάζει κάτι που θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εγγύησης και μετά πάπαλα. Πρέπει να αγοράσουμε καινούριο...
Σίγουρα έχουν πέσει οι τιμές αλλά τελικά το ίδιο πληρώνουμε σε βάθος χρόνου.
Ακόμα και στους υπολογιστές είναι άλλο η ταχύτητα και άλλο η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή οι οποίες είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν βελτιώνονται. Πρακτικά, γιατί θεωρητικά μπορούν να βελτιωθούν, γίνεται όμως;
Στα ηχεία, τέλος, και το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν το παίζω ειδικός, έχουν σημασία και άλλα υλικά εκτός των μεγαφώνων. Άλλο ήχο βγάζει ένα πλαστικό ηχείο, άλλο ένα ξύλινο από mdf και άλλο ένα από κανονικό κομμάτι ξύλο (και βέβαια κάθε ξύλο έχει και το δικό του ήχο). Δεν πιάνω κσν το σχεδιασμό στον οποίο είμαι παντελώς άσχετος.
Δεν πάω να πω ότι τα καινούρια είναι για πέταμα. Μόνο να αναιρέσω ότι όλα τα παλιά είναι για πέταμα και όλα τα καινούρια καλύτερα.
Τα ακουστικά που έρχονται με οποιοδήποτε κινητό έχω πάρει ποτέ (και μιλάω για σοβαρά κινητά-samsung note 3 πχ) δεν συγκρίνονται με σχετικά φτηνά senheiser που είχα αγοράσει 6-7 χρόνια νωρίτερα.

GKZ

Reaction score
222
Θα ήθελα να κάνω ένα τελευταίο σχόλιο ,εάν μου επιτρέπετε και να κλείσω τη συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη συζήτηση , καθώς και στη συζήτηση «τεχνικά χαρακτηριστικά για xanadu» , επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα που έχω γράψει ξανά .

Δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι είμαι «χαιφιντελάς», καθότι τα μηχανήματα που είχα πάντοτε στην κατοχή μου ήταν της χαμηλής-μεσαίας κατηγορίας τιμής ,( πάντοτε φρόντιζα για την αγορά των μηχανήματων ήχου, να διαθέτω το 3 έως 5% των διαθεσίμων μου).

Έχουν πάντως περάσει κάμποσα μηχανήματα από τα χέρια μου,

( αναφέρω ενδεικτικά μερικά που θυμάμαι:

ηχεία : τα 2 μοντέλα των src του Γιαρημούστα , 2 μοντέλα της ΝΜ-acoustiscs του Μενδρινού , τα 3 μοντέλα της Audio Spectrum

ενισχυτές : Μ.F. A1 , B-200, A-3.2 ,Cyrus 2 , ROTEL -ra 980, magnum ia-170 , thule spirit ia-100 κ.τ.λ.

πηγές ούτε που θυμάμαι πλέον το πόσες και ποιές- τώρα παίζει ένα sasd/dvd ns 900 v της sony),

συνεπώς έχω το δικαίωμα γνώμης για τα περί αναπαραγωγής του ήχου.

Το 1998 αγόρασα τα ηχεία A.S.Studio 6 , το 2005 τα A.S. xanadu και αρχές του 2007 τα Α.S. artemis v2 .

Επί 10 και παραπάνω χρόνια τα 3 συστήματα έπαιζαν παράλληλα σε 3 διαφορετικούς χώρους που απείχαν ελάχιστα μεταξύ τους .

Τι σημαίνει αυτό ;;;

Ότι είχα την δυνατότητα να μετακινώ τα ηχεία και να δοκιμάζω τα συστήματα στους 3 χώρους με όλους τους ολοκλ. ενισχυτές που είχα στην κατοχή μου - όχι μόνο τους δικούς μου , αλλά και τους ενισχυτές ενός φίλου .( Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω φίλος έχει αυτήν την στιγμή τουλάχιστον 10 ενισχυτές «αραχτούς» κάτω από το κρεβάτι του και άλλα τόσα ζευγάρια ηχείων να «κοιμούνται» πάνω στην σοφίτα του . Στήν δημιουργία αυτής της κατάστασης είχαν/ουν συμβάλει οι reviewers του ήχου και των σημερινών συναφών εντύπων - ο κόσμος «ξελογιάστηκε» και ξεπαραδιάστηκε για αγορές χωρίς νόημα , καλά λέει ο κ. Κώστας ο ear ).

Επομένως μπορώ να δηλώσω ότι έχω σχηματίσει μία ευρεία άποψη για τον ήχο που αναπαράγουν κάποια από τα προϊόντα της audio spectrum και ίσως η άποψή μου αυτή να είναι πιο ολοκληρωμένη από την άποψη πολλών ιδιοκτητών audio spectrum που γράφουν εδώ μέσα.

Επειδή η ζωή δεν τα φέρνει όμως όπως τα θέλουμε ,τελικά βρέθηκα να ζω σε έναν μόνο χώρο από τους τρεις και με τα δύο συστήματα εκ των τριών , έτσι έδωσα τα xanadu και όλους τους ενισχυτές.

Στο δια ταύτα .

Ακούστε λοιπόν παιδιά , εγώ νομική έχω τελειώσει και πρόσφατα πήρα πτυχίο από τον Ε.ΠΟ. του ΕΑΠ ,δεν έχω τελειώσει ΤΕΙ μηχανολογίας ήχου, ούτε έχω πάρει πτυχίο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας.

Και δεν σκοπεύω να αφήσω τις δουλειές μου ,τις οποίες θέλω να τις κάνω καλά, για να πάω να πάρω μεταπτυχιακό πάνω στη φυσική του ήχου, ώστε να μάθω πώς να τροφοδοτώ σωστά τα xanadu ή πώς να βελτιώσω την αναπαραγωγή των μεσαίων - χαμηλών από τα Αrtemis κ.ο.κ.

Θέλω να γυρίζω στο σπίτι μου , να βάζω σε λειτουργία το στερεοφωνικό μου και στον λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτω να ακούω τη μουσική που μου αρέσει Απερίσπαστα , χωρίς σκοτούρες (αρκετά έχω στο κεφάλι μου κάθε μέρα ), όπως την θέλω εγώ, δυνατά με πολλά μπάσα και να αναπαράγονται σχετικά καλά , όλες οι λεπτομέρειες της μουσικής ,
(να αποδίδονται όλες οι συχνότητες του ακουστικού φάσματος «ισότιμα» όπως θα λέγατε και εσείς οι εξπερτ).

Ζητάω πολλά ;;;;;;

Από τα τρία ζευγάρια της audio spectrum , μόνο το studio 6 ,μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκε ας πούμε σχετικά καλά ...στα
ζητούμενα-προαπαιτούμενα από εμένα .

Όμως σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Πετρόπουλος εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τα ηχεία αυτά έχουν πλέον «τελειώσει» .

Τώρα που μιλάμε ακούω yo -yo ma και διάολε τριζοβολάνε .

Τι θα πρέπει να κάνω δηλαδή ;;;

Να μπω σε διαδικασία επισκευής ενός ηχείου 20 ετών, ή να μπλέξω στην περιπέτεια έυρεση - αγορά κάποιου «μουσειακού χαρακτήρα» προϊόντος της Audio spectrum;;;

Εγώ θέλοντας να μείνω πιστός στα λόγια μου ,προσπάθησα να «ξεπαγώσω» τη γραμμή παραγωγής της βερικοκιάς 1…... αλλά στο φινάλε δεν θα κάτσω να σπάσω το κεφάλι μου…. τη στιγμή που στην αγορά με τα χρήματα αυτά βρίσκει κανείς πολύ αξιόλογα προϊόντα .

Έτσι αποφάσισα να προβώ στην αγορά ενός εισαγόμενου προϊόντος, του Q acoustics 3050.

Με γνώμονα την υποκειμενική ακουστική μου αντίληψη ,το συγκεκριμένο ηχείο ακούγεται πολύ καλύτερα και από τα τρία μοντέλα της audio spectrum που είχα στην κατοχή μου.

Επαναλαμβάνω για τα απαιτούμενα τα οποία έχω εγώ θέσει ως τέτοια από ένα σύστημα αναπαραγωγής .

Και δεν ζητάω μάλλον και πολλά .

Όμως αυτά μέχρι εχτές το βράδυ , διότι άλλαξα γνώμη .

Όχι δεν άλλαξα γνώμη επειδή ο κ. petermeni ανάφερε για την
q-acoustics: ότι μπορεί να πρόκειται περί «αμφιβόλου προέλευσης» εταιρεία.

(Υπάρχει , πράγματι , μεγάλη πιθανότητα να έχει δίκιο ο κύριος Πέτρος - και εδώ θα ανοίξω μια δεύτερη παρένθεση για να απαντήσω ο ίδιος στις ερωτήσεις που έθεσα στον κ. Πέτρο.

Δηλαδή οι reviewrs του hi-fi choice και του whats hi-fi δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;;

Ναι υπάρχει 95% πιθανότητα να μήν ξέρουν τι τους γίνεται .

Εαν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο
«τα βήματα του μεθυσμένου» του leonard Mlodinow (ναι αυτός που έγγραψε μαζι με τον Ηawking «το συντομότερο χρονικό του χρόνου» και «το μεγάλο σχέδιο»), θα πειστείτε ότι όλοι οι reviewers και όλοι οι παντώς είδους - υλικού πράγματος κριτικοί ,(όχι οι Kρητικοί oldy ),

υπάρχει 95% πιθανότητα να κάνουν λάθος.

Τι λέει η σύγχρονη στατιστική ;;;;

Ότι το δείγμα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 άτομα, έτσι ώστε να έχουμε πιθανότητα σφάλματος 3% ,δηλαδή το αποτέλεσμα που θα πάρουμε να αποκλίνει λίγο από την αληθή τιμή - να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .

Με άλλα λόγια θα πρέπει να έχουμε κριτικές από 1000 τουλάχιστον reviewers , (όχι μόνο από τους 2 φλούφληδες του whats hi-fi ) για ένα συγκεκριμένο προιόν (και για κάθε προιόν ), έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε ότι τα αποτέλεσματα που θα λάβουμε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κατά 95% .

Θα έκανε λάθος η Κινοτεχνική ;;

Θα πρότεινε ποτέ ο ken το προιόν μιάς αμφιβόλου υπάρξεως εταιρείας γιά «δέσιμο» με το κομψοτέχνημα της marantz ;;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουν λάθος .

όπως θα σας πείσει το παραπάνω βιβλίο , η τωρινή θέση και κατάσταση μιάς εταιρείας ή ενός ατόμου , μπορεί να μην οφείλονται στις δυνατότητες της εταιρείας ή τις ικανότητες του ατόμου αντίστοιχα …..αλλά στην τύχη. κλείνει η παρένθεση)

Δεν άλλαξα γνώμη έλεγα επειδή ο κ. Πέτρος έθεσε υπόψη μας αυτήν την υποψία του ,αλλά διότι με έπεισε ο κ . Κώστας Εar να «ψαχτώ» και να στραφώ στην αγορά Ενεργών ηχείων .

Αυτά προς το παρόν συγνώμη αν σας κούρασα .

Reaction score
6.236
Αγαπητε GKZ δε προκειται να μετανιωσεις αυτη την επιλογη σου. Με τα ενεργα θα καταφερεις ακριβως αυτο που θες. Να μπενεις σπιτι σου και να ακους μουσικη χωρις να χανεις το χρονο σου με ματσαρισματα και χαιεντιες. Η ενεργη υλοποιηση ειναι ο ασφαλεστερος και καλυτερος τροπος για να το επιτυχεις αυτο.

Reaction score
5.933
Αγαπητε GKZ
ακόμη και με τα ενεργά θα δεις ότι η περιπέτεια μόλις αρχίζει, χα χα!
Γιατί ναι μεν ξεμπερδεύεις με την οδήγηση αλλά όχι και με το ηχητικό αποτέλεσμα όπως εσύ το εννοείς. Γιατί; Γιατί απλά και τα ενεργά ηχεία έχουν κουτί και μεγάφωνα και σχεδιασμό. Και γι΄αυτό το λόγο δεν ακούγονται όλα το ίδιο!
Επομένως θα δεις ότι και σε αυτά οι επιλογές είναι δεκάδες!! Και άντε βγάλε άκρη πάλι χα χα...
Πάντως σωστή απόφαση η στροφή προς ενεργά.
Αχ, αυτό με έχει στοιχειώσει.....

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
διότι με έπεισε ο κ . Κώστας Εar να «ψαχτώ» και να στραφώ στην αγορά Ενεργών ηχείων .
Διαγεις ησυχα τον βιο σου στην οντιοφιλ, χαϊενδικη πραγματικοτητα:sneaky:, και καποια στιγμη μπαινεις αμεριμνος στο avsite να δεις τι παιζεται.
Εμ που πας? Βαλε μια ζακετουλα τουλάχιστον.
Αρπάζεις μια ξεγυρισμενη οξεια Earίτιδα και αντε να ξεμπερδεψεις.
Τα συμπτώματα γνωστα:
Αρχιζεις να νιώθεις μια αποστροφή προς τα, μεχρι πριν λιγο καμαρια σου, τα αλουμινενια θηριακια σου με τις ζεστες λαμπιτσες.
Ψάχνεις να βρεις πριζες για να συνδεσεις τα ηχεια σου :hunter:. WTF!
Αναπτυσεις εντονη επιθυμια, τη μονωση που είναι μεσα στους τοιχους, να τη βαλεις απ'εξω, να τη βλέπεις φατσα καρτα.:headbang:
Στο τελικο σταδιο, βγαινεις τα βραδια, και γραφεις με σπρεϊ στους τοιχους το μυστηριωδες, ανατρεπτικο αρκτικόλεξο "RT60" !

Η θεραπεια δυσκολη.
Ενας "Ηχος" το πρωι, στην τουαλετα.
Δυο "Fremer" μετα το μεσημεριανο.
Δυο ολοκληρα "TAS" ακριβως πριν τον υπνο.
Καθημερινα, για εξι ολοκληρους μηνες!:o
Αν δεν εχει αποτέλεσμα, πρεπει να αρχισεις συνεδριες σε αντιπροσωπειες και εκθεσεις κλπ κλπ.
Επιπονη και ακριβη μέθοδος.

Εμ, σας το ελεγαν ότι κυκλοφορουν ιοί στο διαδικτυο. Να, αυτό εννοουσαν.

Ear: ο ιός του avsite.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
Τις αγιες μερες του πασχα, η ιωση ελαβε μορφη επιδημιας στο ομορφο νησι τσι Κρητης.
Ασθενείς, εκαψαν τα παθητικα τους ηχεια, ωσαν ...καυσόξυλα, στην κεντρικη πλατεια και μετα από καταναλωση μεγαλης ποσοτητας βενεζουελανικου ρουμιού και τσικουδιας, σε κατασταση παροξυσμου κραυγαζαν, κραδαίνοντας μετρητικα μικροφωνα και κραουν, το ακαταληπτο σύνθημα:
"αρτί-σιξτί, αρτί-σιξτί, αρτί-σιξτί!!

Η οργανωση "Οντιοφιλ Χωρις Τσινορα" απεστειλε κλιμακιο στο νησι, αποτελουμενο από εμπειρους ρηβγιουερς, εξοπλισμένους με ασημενια καλωδια ρεύματος 3x8AWG, για την αντιμετωπιση του φαινομενου.

Επισης εχει εκδοθεί "Ear Alert" για τον παρακατω ασθενη:
36942.jpg.gif

Όταν εξαφανιστηκε, φορουσε ένα εξελές δεκαπέντεμηδενδύο.

Reaction score
103
Νομίζω πως μπορούμε να μετονομάσουμε το νήμα: "ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς ή ενεργηθείτε γιατί χανόμαστε".
Εγώ πάντως αισθάνομαι την ανάγκη να ομολογήσω πώς δεν το έχω μεγαλύτερο (το ηχείο φυσικά).

Τελικά οι αρχικοί συνομιλητές βγήκαν λάθος. Υπάρχει αντικειμενικά σωστό και λάθος, καλό και κακό, αποδείχτηκε τελικά. Κακώς μου την έλεγαν κι εγώ έσπευδα να απαντήσω... :focus:Ασχέτως με το πως, το γιατί, το που και το τι ακούει ο καθένας. :headbang:

Μέσα σε όλα θυμήθηκα και γιατί έγραψα, πρώτη φορά, από το 14 που γράφτηκα στο φόρουμ.

Πέρα από την πλάκα ευχαριστώ όσους μου απάντησαν (και τους έγραψα, κυριολεκτικά, απαντήσεις) ευχαριστώ και όσους απλώς εξέφρασαν μια άποψη για κάποιο άλλο θέμα. :offtopic: Έκανε το νήμα να απαριθμεί 6 σελίδες μέσα σε 3-4 μέρες. :king: :)

Σε κανά μήνα θα ξέρω αν είχαν νόημα οι αγορές που έκανα, τελικά. Τουλάχιστον ήταν καλές οι τιμές και δεν θα κλαίω τα λεφτά μου.

Καλή συνέχεια και καλές ακροάσεις, όπως τις γουστάρει ο καθείς.
Καλη νύχτα και καλή τύχη!:newrussian:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.420
Δηλαδη κατι τετοια ειναι σκουπιδια;
Υπάρχουν και πολύ όμορφα τηλέφωνα με καντράν, με σκαλισμένο χρυσό και με ελεφαντόδοντο και ρουμπίνια και ζαφείρια.

Σα τηλέφωνα, είναι για πέταμα, ναι.

Στο όντιο, αντίστοιχα, το εξαιρετικό λόγου χάριν κλιπσχορν του σωτήριου έτους που ο ημίθεος θήλαζε, που μου άρεσε πάρα πολύ όταν το άκουσα (ήμουν έφηβος), τώρα, δίπλα στο Κλάιν Μάιν με την 870 βάση, παίζει σα χαλαζμένο.

Παίζει ωραία όμως.

Κι είναι κι όμορφο.

Να το πάρεις όμως, και μετά να πας να ακούσεις τα Γκριμ. Θα κλαίς με μάβρο δάκρι τα λεφτάκια σου τα πεταμένα, και το χώρο που πχιάνει στο πάτωμα.

Πχιό χαλαζμένο κι από νεκρή κάμπγια που την πάτησε οδοστρωτήρας.

Ωραίο ηχείο, γουστάρω.

Last edited:

Reaction score
6.236
Υπάρχουν και πολύ όμορφα τηλέφωνα με καντράν, με σκαλισμένο χρυσό και με ελεφαντόδοντο και ρουμπίνια και ζαφείρια.

Σα τηλέφωνα, είναι για πέταμα, ναι.

Στο όντιο, αντίστοιχα, το εξαιρετικό λόγου χάριν κλιπσχορν του σωτήριου έτους που ο ημίθεος θήλαζε, που μου άρεσε πάρα πολύ όταν το άκουσα (ήμουν έφηβος), τώρα, δίπλα στο Κλάιν Μάιν με την 870 βάση, παίζει σα χαλαζμένο.

Παίζει ωραία όμως.

Κι είναι κι όμορφο.

Να το πάρεις όμως, και μετά να πας να ακούσεις τα Γκριμ. Θα κλαίς με μάβρο δάκρι τα λεφτάκια σου τα πεταμένα, και το χώρο που πχιάνει στο πάτωμα.

Πχιό χαλαζμένο κι από νεκρή κάμπγια που την πάτησε οδοστρωτήρας.

Ωραίο ηχείο, γουστάρω.
Τοσο καλα ειναι τα grim; ετσι οπως τα βλεπω δε μου γεμιζουν το ματι ☺. Περα απο τη πλακα σε ορισμενες περιπτωσεις η διαφορα στην τιμη ενος καινουργιου ενεργου με ενα μτχ πενταετιας παθητικου μοντελου δε δικαιολογειται.

GKZ

Reaction score
222
Τελικά οι αρχικοί συνομιλητές βγήκαν λάθος. Υπάρχει αντικειμενικά σωστό και λάθος, καλό και κακό, αποδείχτηκε τελικά. Κακώς μου την έλεγαν κι εγώ έσπευδα να απαντήσω...
Eγώ αγαπητέ φίλε ήμουν και είμαι συνεπής σε αυτά που υποστήριξα εξ αρχής .
Το δικό μοντέλο thule δεν με ενθουσίαζε, με τα άλλα ηχεία πλήν των xanadu .
To δικό μου μοντέλο magnum ...ήταν για πέταμα.
Εάν θα αγόραζα τώρα ηχεία δεν θα αγόραζα ένα μεταχειρισμένο μοντέλο της A.S. πολλώ δε το xanadu.
Η απόφαση μου να στραφώ στην αγορά ενεργών ηχείων δεν ακυρώνει τα όσα εξέφρασα για το ηχείο q - acoustics .
'Οποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ενός παθητικού ηχείου, το q σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι εξαιρετικό ( είπαμε εκφράζω την υποκειμενική αποψή μου ).Η οδήγηση αυτού μέσω της λύσεως AΚARL (για όποιον/αν δεν διαθέτει dac ).
Για τα υπόλοιπα , ζητώ συγνώμη , αν νιώθεις ότι σου χάλασα το νήμα .
Υ.Γ. εάν παρά ταύτα ,έχεις ήδη πραγματοποιήσει την αγορά των xanadu και ενός απο τους 3 «παλιατζούρες» ενισχυτές που έγραφες αρχικά ... καλά να τα πάθεις . Εγώ προσπάθησα να σε προειδοποιήσω.

Last edited:

Reaction score
1.155
Κανένας μας δεν είπε ό,τι το Xanadu δεν είναι κατασκευαστικά ένα πολύ ποιοτικό ηχείο και το ίδιο υποστήριξε κι ο Πέτρος μερικά ποστ πιο πάνω αλλά σήμερα με την εμπειρία που έχω μαζί του δεν θα το αγόραζα ειδικά ξέροντας πως δεν έχω τα κατάλληλα ενισχυτικά, ίσως να αγόραζα μια από τις τελευταίες εκδόσεις του Artemis ή του Orpheus αλλά και πάλι μόνο αν ήδη είχα τον κατάλληλο ενισχυτή κι αν η τιμή που τα έβρισκα ήταν πολύ καλή όπως κι η κατάσταση τους επίσης. Συνεχίζω να πιστεύω πως θα μπλέξεις και σου εύχομαι ολόψυχα να μπορέσεις να τα ευχαριστηθείς και να μην ψάχνεις σε λίγο καιρό να τα ξεφορτωθείς όπως τόσοι και τόσοι άλλοι έχουν κάνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas