- Reaction score
- 13.432
Κύριε GKZ να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...Ακούστε κύριε Peter ,αυτό που λέτε εμένα με βολεύει , διότι ανεβάζει την αξία των ηχείων που έχω αυτή την στιγμή στην κατοχή μου . Όπως έχουμε ξανασυζητήσει εάν η Α.S. ήταν σε πλήρη λειτουργία , εγώ Α.S. ηχεία θα αγόραζα χωρίς δεύτερη συζήτηση. Όμως δεν μπορώ να υποχρεώσω τον άλλον να πάει να μου φτιάξει ηχεία με το ζόρι , την στιγμή που παλεύει να ξεμπλέξει .
Έτσι λοιπόν φλερτάρω με τα q acoustics τα οποία εμένα δεν μου έδωσαν την εντύπωση της καρακινεζιάς ούτε για «φίατ τύπο».
Τώρα σε αυτά που λέτε για το kevlar κ.ο.κ. δεν επιμένω διότι εσείς σίγουρα γνωρίζετε καλύτερα αυτά τα θέματα.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία την οποία ανάπτυξε ο κ. Κώστας Εar .
Στην τεχνολογία των μεγαφώνων, πλην των διαφορετικών υλικών, δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 30 χρόνια, ίσως να λέω και λίγα.
Υπάρχουν εξαιρετικά μεγάφωνα του '80, που αν είναι καλοδιατηρημένα, βάζουν τα γυαλιά σε πολλά σύγχρονα.
Όσον αφορά την Q acoustics, ενδέχεται να κάνω λάθος.
Όμως... όλες οι μεγάλες βρετανικές εταιρίες παραγωγής ηχείων έχουν τις εγκαταστάσεις τους, δηλαδή τις γραμμές παραγωγής και σχεδιασμού τους.
Αυτές περιέχονται σε πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και ταινιούλες στο Youtube αλλά και στις διαφημίσεις τους.
Μπορεί να βρεθεί κάτι αντίστοιχο για την Q acoustics?