- Reaction score
- 144.422
Γ@μησέ τα...Τοσο καλα ειναι τα grim;
Ακριβά όμως.
Εμείς οι πτωχοί, με κάνα Άνταμ το πολύ.
Γ@μησέ τα...Τοσο καλα ειναι τα grim;
Εμ, σας το ελεγαν ότι κυκλοφορουν ιοί στο διαδικτυο. Να, αυτό εννοουσαν.
Ear: ο ιός του avsite.
Ρε παιδιά, χαλαρώστε με τα ενισχυτικά για το ...κσαναντού μωρέ! Ένας κράουν το ξεφτιλίζει για πρωινό..Κανένας μας δεν είπε ό,τι το Xanadu δεν είναι κατασκευαστικά ένα πολύ ποιοτικό ηχείο και το ίδιο υποστήριξε κι ο Πέτρος μερικά ποστ πιο πάνω αλλά σήμερα με την εμπειρία που έχω μαζί του δεν θα το αγόραζα ειδικά ξέροντας πως δεν έχω τα κατάλληλα ενισχυτικά,
Κώστα μιλάω για τους παλαιούς μεταχειρισμένους ενισχυτές που ανάφερε το παιδί ό,τι σκέφτεται ή σκεφτόταν να αγοράσει.Ρε παιδιά, χαλαρώστε με τα ενισχυτικά για το ...κσαναντού μωρέ! Ένας κράουν το ξεφτιλίζει για πρωινό..
Σιγά τα αίματα δηλαδή!
Ούτε "ποιοτικότερο" χρειάζεται, ούτε τίποτε, ένα αβουγουδού δουλειά είναι, μη το κάνετε θέμα κιόλας..![]()
Κανα kii δεν το φτανει η τσεπη μας;Γ@μησέ τα...
Ακριβά όμως.
Εμείς οι πτωχοί, με κάνα Άνταμ το πολύ.![]()
Για 7.1?Κανα kii δεν το φτανει η τσεπη μας;
ηχητικά πρέπει να γ@μανΤοσο καλα ειναι τα grim; ετσι οπως τα βλεπω δε μου γεμιζουν το ματι. Περα απο τη πλακα σε ορισμενες περιπτωσεις η διαφορα στην τιμη ενος καινουργιου ενεργου με ενα μτχ πενταετιας παθητικου μοντελου δε δικαιολογειται.
Δηλαδη 7 adam με κανα δυομισαρι το καθενα ειναι για την πλεμπα;Για 7.1?
Με 7 ίδια ηχεία; (Ως προβλέπεται)![]()
Έφτασεεεεεεεεεεε....
Xanadu du du πάμε εκεί και πάμε αλλού
Xanadu du du πάμε στη Χονολουλου!
@AKARL , τη δουλειά σου εσύ..μέχρι αύριο το θέλω!
Πάνω κάτω, όσο ένα ζευγάρι κιι...Δηλαδη 7 adam με κανα δυομισαρι το καθενα ειναι για την πλεμπα;
Τα σαμπγούφα ψηλά
Να είναι πάρα πολλά
να βαράνε µε µανία
ντάπα ντούπα, παιδγιά!
Τούτος δω ξέφυγε ντιπ....Έφτασεεεεεεεεεεε....
Xanadu
Ζαναντού, ντου, ντου...
πάμε εκεί και πάμε αλλού
Ζαναντού, ντου, ντου...
πάμε στ’ Αβουσάιτ γκουρού.
Με τα κσύλινα τα χρέπια
και κροσόβα παθητικά
δε θ’ αργήσουμε να κλάψουµε
όλα τα παιδγιά.
Στ’ Αβουσάιτ γκουρού
γνώρισα έναν Αφτχιά
Μίλαγε για Αρτισίξτυ
και ηχεία ενεργά.
Και όταν είπα εγώ στον
Μπχούτια να προτείνει ενεργό
έβαλε τα γέλια κι είπε
να εντάξεις υποβαθύφωνο.
Τα σαμπγούφα ψηλά
Να είναι πάρα πολλά
να βαράνε µε µανία
ντάπα ντούπα, παιδγιά!
Ζαναντού, ντου, ντου...
πάμε εκεί και πάμε αλλού
Ζαναντού, ντου, ντου...
πάμε στ’ Αβουσάιτ γκουρού.
Με τα κσύλινα τα χρέπια
και κροσόβα παθητικά
δε θ’ αργήσουμε να κλάψουµε
όλα τα παιδγιά.
Και απο σαμπ; Ετσι απλα θα τη βγαλουμε; 4 σαμπακια δε θα βαλεις τουλαχιστον;Πάνω κάτω, όσο ένα ζευγάρι κιι...
Είναι "λογικός" (ας πούμε) στόχος. (για βλαμμένους)
Πιο λογικός, στα 310 φυσικά!
Αντιθέτως, 7 κιι ή 7 Γκριμ, είναι του ματς..
Κι 8. Πρισόνους 10-αράκια, φτηνά.Και απο σαμπ; Ετσι απλα θα τη βγαλουμε; 4 σαμπακια δε θα βαλεις τουλαχιστον;
Καλα χρυσα τα presonus και ολοι τα καλυτερα λενε αλλα για χρηση home cinema δε νομιζω να μπορουν τα κακομοιρα να ανταπεξελθουν. Ασε που ο μπαρμπαθωμας τα πηγε 400 το ενα απο 300 που τα ειχε και μου εχει κατσει στο λαιμο...Κι 8. Πρισόνους 10-αράκια, φτηνά.
Και κάθε Πρωτοχρονιά, να παίρνεις δώρο στον εαυτό σου άλλα 2 σαμπ.
Κάθε χρόνο.
Φορέβε.
Περα απο τη πλακα τωρα... ειχα σκεφτει κατι με αυτα τα μικρουλια σαμπακια... Να βαλω δυο απο δαφτα διπλα απο τα lr, σχεδον κατω απο το κεντρικο και να τα αφησω μεχρι τα 120 hz περιπου μιας και ειναι ελαφρια, γρηγορα και μικρα. Για τα πολυ χαμηλα μπασα να βαλω αλλα δυο 18αρια στις γωνιες κομμενα στα 60-80 hz.Εμ, δε τα παίρνατε τόσο καιρό που ήταν τζάμπα (και 285€ τα θυμάμαι), τώρα...
Όσο για χρήση χομ σίνεμα, έχω διαφορετική άποπση.
Ξέρεις τι άλλο διαφοροποιείται όταν έχεις πολλαπλά σαμπ εκτός από τη μη συμμετοχή του χώρου; Στάθμη και απόκριση συχνότητας.
Παν πακέτο τα ωφέλη.
358 στο athensproaudio.gr Ορμάτε ωρέ αδέρφια... ...καταναλωτές.Καλα χρυσα τα presonus και ολοι τα καλυτερα λενε αλλα για χρηση home cinema δε νομιζω να μπορουν τα κακομοιρα να ανταπεξελθουν. Ασε που ο μπαρμπαθωμας τα πηγε 400 το ενα απο 300 που τα ειχε και μου εχει κατσει στο λαιμο...
Πέστε στις εταιρείες όλων αυτών των «αναιμικών» κατασκευασμάτων των 40,50,60,70,80,90,100,150,200 ....W Rmw/ch , στους κατασκευαστές παθητικών ηχείων ,καλωδίων κ.ο.κ. , στους φίλους αυτών, στους φίλους της «νοστιμιάς» και της «μαγειρικής» σε όλους τους λαμπατοφευγάτους , hi-endφιλους , και λοιπούς συγγενείς....... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .Ασθενείς, εκαψαν τα παθητικα τους ηχεια, ωσαν ...καυσόξυλα, στην κεντρικη πλατεια και μετα από καταναλωση μεγαλης ποσοτητας βενεζουελανικου ρουμιού και τσικουδιας, σε κατασταση παροξυσμου κραυγαζαν, κραδαίνοντας μετρητικα μικροφωνα και κραουν, το ακαταληπτο σύνθημα:
"αρτί-σιξτί, αρτί-σιξτί, αρτί-σιξτί!!