Εντυπωσεις και φωτογραφιες απο την εκθεση Hi End 2006

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ξεκιναω αυτο το thead ετσι ωστε να μπορουν να μας πουν, οσοι ηδη πηγαν στην εκθεση, τις εντυπωσεις τους , αλλα και οι φωτογραφοι μας να ξεδιπλωσουν το ταλεντο τους(εμαθα κατι για πολυ καλη δουλεια :wink: )

Ξεκινηστε παιδια, πολλοι που δεν ειχαν την δυνατοτητα ανυπομονουν...

Reaction score
14
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Μην είσαι τόσο βιαστικός.
Οι φωτογράφοι, δεν γύρισαν ακόμη απο την έκθεση... :) :lol: :lol:
ακόμα οι "φωτογράφοι" δεν πήγαν στην έκθεση!!! Περιμένουν το Σαλονικα γκρούπ

GTX

Reaction score
39
Εγώ μάλλον θα πάω την Κυριακή αφού αύριο δε μπορώ.

Να και ο λόγος που θέλω να πάω :wink:

Reaction score
0
Το έχω γράψει και στο άλλο thread προς ενημέρωση.

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα κατα τις 21:45 έφυγα απο έκθεση (άσχετα αν έκλεινε 21:00) Laughing Laughing Laughing
Χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία με τα παιδιά Γιώργο Αναμουρλίδη και Θάνο (Videomix) πέρασα πάρα πολύ όμορφα και τώρα που γνωριστίκαμε ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά πυκνά.

Ετοιμάζω μεγάλο φωτογραφικό υλικό αλλά μάλλον αύριο θα τις δείτε (sorry για τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη) είμαι πτώμα...απο τις 13:30 έφυγα 21:45...

Βέβαια Γιώργο και θάνο σας ετοιμάζω κάποιες καλές!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
GTXTC said:
Εγώ μάλλον θα πάω την Κυριακή αφού αύριο δε μπορώ.

Να και ο λόγος που θέλω να πάω :wink:

Μιλάμε για πολύ δύναμη 90.000 ευρώ τα ηχεία (με το κεντρικό να παίζει το ρόλο του "sub") και οι ενισχυτές 50.000 ευρώ Κ.Τσαρουχά θα μου πάρετε δώρο στην γιορτή μου αυτά τα ηχειάκια μην ανυσηχείς έχω μεγάλο σπίτι :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
φωτορεπόρτερ dream_GR ευπειθώς αναφέρω... παρών στην έκθεση σήμερα με όλη την κ@λοπαρέα..!!!

Φώτος ερχονται σε λίγα λεπτά. :p

Reaction score
14

οταν το high-end συναντιέται με την κοκα-κόλα το αποτέλεσμα είναι

cocktail-Cola Kafatos style!!!

απολαύστε :p :p :p

Reaction score
14

πάντως η πιανίστας ήταν high-end!! ...και ο παππούς της έδινε την μία παραγγελιά μετά την άλλη. Το κακό είναι ότι τα τραγούδια ούτε η κοπέλλα τα ήξερε, και φυσικά ούτε κάποιος απο την παρέα μας, να το ξεκινήσουμε στο τραγουδιστό....!!! Oldies!!! :p :p

Reaction score
0
Ποιανου ηταν τα τραγουδια που ζητησε?
Μπατικ τον ειπε η Αττικ?
Τον ειχε λεει συμμαθητη . :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14

τα δύο νέα μέλη του avsite η Μαριλίζα και η φίλη της η Νάσια :p (rdoherty όρμα δεν θέλουν bodyline!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas