Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Μήπως έχει κρατήσει κανείς σημειώσεις παιδιά?
Much obligedΤσαντουλής Βασίλης said:Χρήστο,
Κάνε υπομονή λίγες ώρες να μαζέψω ένα δυό στοιχεία που μου λείπουν (τα περισσότερα τα έχω) και θα σου τα στείλω όλα.
ta(h) mate!!!skaloumbakas said:Much obligedΤσαντουλής Βασίλης said:Χρήστο,
Κάνε υπομονή λίγες ώρες να μαζέψω ένα δυό στοιχεία που μου λείπουν (τα περισσότερα τα έχω) και θα σου τα στείλω όλα.
skaloumbakas said:Αγαπητοί Φίλοι,
Επειδή ετοιμάζουμε την σελίδα με την ανταπόκριση από το High End Show, μας ξέφυγαν τα παρακάτω συστήματα:
Αν κάποιο ή κάποια μέλη του AVsite είχε την εμπειρία, ας απαντήσει εδώ ή αν θέλει ας μου στείλει PM. Εκείνο που θέλουμε είναι η περιγραφή των τριών set-ups, τιμές - αν κάποιος ξέρει - και ακουστικές εντυπώσεις. Αναφέρομαι στα 2 συστήματα του Aphrodite's και το σύστημα του Silvernote:
Περιμένοντας και την περιγραφή των επτά συστημάτων από τον Ορφέα, θα είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε τη σελίδα στα events ( http://aca.gr/event.htm )APHRODITE'S VISION (άκουσα καλές κριτικές...)
(2 Sokratous str., Halandri - Athens, tel/fax: +30 210 6777150/6777161)
Room 207:![]()
......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).
Ακουστικές εντυπώσεις?
Room 204:![]()
......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ......... phono stage (€....), ........./........./......... analogue combo (€..../..../....) and ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).
Ακουστικές εντυπώσεις?
SILVERNOTE
(12 Karaoli str., Rethymno - Crete 74100, tel/fax: +30 28310 53917/51036)
Room 208:![]()
......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).
Ακουστικές εντυπώσεις?
Ευχαριστώ (εκ των προτέρων...![]()
![]()
)
Θα μου τα στείλει ο Βασίλης Τσαντουλής και έτσι μένω ήσυχος...SILVERNOTE (12 Karaoli str., Rethymno - Crete 74100, tel/fax: +30 28310 53917/51036)
Room 208:![]()
......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....)
Ακουστικές εντυπώσεις κάποιος?
Τσαντουλής Βασίλης said:Χρήστο,