Εντυπωσεις και φωτογραφιες απο την εκθεση Hi End 2006

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τσαντουλής Βασίλης said:
Χρήστο,
Κάνε υπομονή λίγες ώρες να μαζέψω ένα δυό στοιχεία που μου λείπουν (τα περισσότερα τα έχω) και θα σου τα στείλω όλα.
Much obliged

Reaction score
14
skaloumbakas said:
Τσαντουλής Βασίλης said:
Χρήστο,
Κάνε υπομονή λίγες ώρες να μαζέψω ένα δυό στοιχεία που μου λείπουν (τα περισσότερα τα έχω) και θα σου τα στείλω όλα.
Much obliged
ta(h) mate!!! :p

Reaction score
0
Re: Μου έμειναν 3 απορίες...

skaloumbakas said:
Αγαπητοί Φίλοι,

Επειδή ετοιμάζουμε την σελίδα με την ανταπόκριση από το High End Show, μας ξέφυγαν τα παρακάτω συστήματα:

Αν κάποιο ή κάποια μέλη του AVsite είχε την εμπειρία, ας απαντήσει εδώ ή αν θέλει ας μου στείλει PM. Εκείνο που θέλουμε είναι η περιγραφή των τριών set-ups, τιμές - αν κάποιος ξέρει - και ακουστικές εντυπώσεις. Αναφέρομαι στα 2 συστήματα του Aphrodite's και το σύστημα του Silvernote:

APHRODITE'S VISION (άκουσα καλές κριτικές...)
(2 Sokratous str., Halandri - Athens, tel/fax: +30 210 6777150/6777161)
Room 207:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?

Room 204:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ......... phono stage (€....), ........./........./......... analogue combo (€..../..../....) and ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?

SILVERNOTE
(12 Karaoli str., Rethymno - Crete 74100, tel/fax: +30 28310 53917/51036)
Room 208:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?
Περιμένοντας και την περιγραφή των επτά συστημάτων από τον Ορφέα, θα είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε τη σελίδα στα events ( http://aca.gr/event.htm )

Ευχαριστώ (εκ των προτέρων... :lol: :lol: :lol:)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Και τελευταία αφήνω μια αγαπημένη μου φωτογραφία που θα μείνει φωτογραφία... :( :( :(

Επίσης θα ήθελα να πώ οτι σε κάποιες φωτό δεν υπάρχει καθόλου "υπόνοια" για διαφήμιση πραγματικά σας το λεώ αυτό απλά κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις.
Aerial Model 20T στα 30.000€ επειδή είναι λάκα...και 26.000€ τα απλά!!!σε χρώμα ξύλου, ίσως οτι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Μου έμειναν 3 απορίες...

Ευχαριστώ

Μόνο το παρακάτω έχει μείνει για να... εξιχνιάσω

Ολα τα άλλα τα βρήκα: http://aca.gr/event06-11.htm

SILVERNOTE (12 Karaoli str., Rethymno - Crete 74100, tel/fax: +30 28310 53917/51036)
Room 208:
......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....)

Ακουστικές εντυπώσεις κάποιος?
Θα μου τα στείλει ο Βασίλης Τσαντουλής και έτσι μένω ήσυχος... :lol:

Τσαντουλής Βασίλης said:
Χρήστο,

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas