Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
1.844
Αυτό δεν γίνεται να το ξεχάσεις, γιατί λασκάρεις τους ακροδέκτες για να βάλεις μέσα τα καλώδια. Βγάζεις βραχυκυκλωτήρες, βάζεις καλώδια. Αφήνεις πάνω τους βραχυκυκλωτήρες μόνο αν είσαι ρούκουνας (άσχετος με το αντικείμενο), όπως αυτός που ανέλαβε να κάνει τις συνδέσεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Είναι επιβεβλημένη η χρήση του διαζευτικού "ή"; Δεν μπορεί κάποιος να αντλεί αναμνήσεις από τον συνδυασμό των δύο;
...Τι αναμνηση να σου φερει ενα άυλο αρχειο;
Eπιβάλλεται από τη ρητορική φύση του ανωτέρω ερωτήματος.Εφόσον εξεταζόταν η προτεραιότητα, η ενδεδειγμένη διατύπωση θα ήταν : "...το περιεχόμενο ή/και το μέσο μετάδοσης;"

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Επειδή μου έκανε και εμένα εντύπωση και ρώτησα, δυστυχώς το "φθηνό" δεν περιλαμβάνει το remote με τη usb είσοδο.
Δεν το γνωριζα αυτο αλλα συζητωντας το με φιλο που συμπτωματικα ειναι και λογιστης μου απαντησε οτι ''αυτο ειναι το χαιεντ''...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μάλλον έχετε μπλέξει τις τιμές στα Grimm .
Νομίζω οτι τα 9,4 Κ διαφορά που γράφτηκε είναι λάθος .

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Grimm LS1 Black 13950 € (ζέυγος)
Grimm LS1 Bamboo 17450 € (ζέυγος)

Η διαφορά οφείλετε πως το μάυρο δεν έχει Bamboo, Remote και κάρτα ήχου
Η λογική είναι πως το παίρνει κάποιος σαν ενεργό να παίξει με το σύστημα που ήδη έχει ( studio - λαμπάτη προενίσχυση (!) κλπ )

Εννοείται πως μπορεί κάποιος να πάρει μόνο την κάρτα και το μαύρο Grimm και να το ελέγχει απο υπολογιστή

Reaction score
50
προσωπικές απόψεις μετα απο πολλες ωρες εκει μέσα:

- ακριβως αυτο το setup των wilson το εχω ακούσει στημμενο στην,σωστα διαμορφωμένη, αιθουσα του ορφέα και είναι φανταστικό το αποτελεσμα, οχι σε δωματιο ξενοδοχείου..

- από ενισχυτικά αυτα που μου αρεσαν παρα πολυ ηταν tsakiridis, gryphon, devialet σε αυτή τη σειρά

- από ηχεία τα acapella που δεν είχα ξανακουσει με εντυπωσιασαν (το ηχητικό αποτελεσμα και χωρις να κοιταξω καν την τιμη), τα quad και τα pmc

σε σχεση τιμής-αποδοσης ομως αυτα που μου εκαναν φοβερη εντυπωση ηταν, από ηχεία τα focal της σειράς 900 και για οποιον εκανε τον κοπο να κατσει να ακούσει σε εκεινο το δωματιο, αυτό που προσεφεραν τα μικρουλια sa με την εισαγωγική σειρά των vincent με budget στο 1,5 χιλιαρικο απλά δεν υπηρχε, επαιζαν 3 φορες πανω απο τα λεφτα τους..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
απο το Σαββατοβραδυνο τραπεζι...!!

περιπου ... 25 ατομα! μικτο κλιμακιο, αγαπημενο παντα, Νοτιοι, και Βορειοι, AvSite κ ACA, νεοι κ μεγαλυτεροι, HiFi , ΗiEnd και Ηοme Cinema, Hμιθεοι και μη, και ο Κογιας να πληρωνει το τραπεζι...αφου επαθε ενα σοκ...

Y

Yiannis_B

Guest
.... επαιζαν 3 φορες πανω απο τα λεφτα τους..
To quote δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα μηχανήματα, απλά κάπως μου κάθετε πάντα αυτή η πρόταση, από όπου και αν προέρχεται. Και την έχω ακούσει άπειρες φορές. Κατά την γνώμη μου, είναι τελείως διαφορετικό από τον λόγο τιμής προς απόδοση, που και αυτόν τον θεωρώ κάπως αποπροσανατολιστικό. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, μάλλον θέμα προσέγγισης. No hard feelings. :drinks:

Reaction score
50
To quote δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα μηχανήματα, απλά κάπως μου κάθετε πάντα αυτή η πρόταση, από όπου και αν προέρχεται. Και την έχω ακούσει άπειρες φορές. Κατά την γνώμη μου, είναι τελείως διαφορετικό από τον λόγο τιμής προς απόδοση, που και αυτόν τον θεωρώ κάπως αποπροσανατολιστικό. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, μάλλον θέμα προσέγγισης. No hard feelings. :drinks:
κανενα hard feeling αλλα πραγματικά δεν καταλαβα τι εννοεις!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Με τη δικη μου αναγνωση...περιπου με τη σειρα που τα παραθετω:

1.Γνωρισα απο κοντα διαδικτυακους συναγωνιστες.
2.Στη συνυπαρξη ανθρωπων απο τα δυο φορουμ (ΑCA-AVSITE) διακρινω θετικο ισοζυγιο.
3.Για αλλη μια φορα σε εκθεση δεν μπορω να συγκεντρωθω ωστε να αξιολογησω(με τα δικα μου γουστα) ενα ηχητικο αποτελεσμα.
4.Το οφθαλμολουτρο το εχω βαρεθει οπως και το ρεπερτοριο των εκθετων.Ποσες φορες ακουστηκε το temptation της κομμωτριας το ΠΣΚ;
5.Η παρουσια της Athens Pro(fessional) Audio σε εκθεση Hi-end αλλαζει τα δεδομενα,δικαια κατα τη γνωμη μου δημιουργει στρατοπεδα, αλλα νομιζω οτι η συγκρουση θα φερει εξελιξη...
6.To room correction μεχρι πριν λιγο καιρο το αγνοουσα με οτι αυτο συνεπαγεται.Το τιμημα το εχω πληρωσει.Next!
7.Δεν μπορω να σκεφτω τροπο προσελκυσης νεων ανθρωπων στο χομπυ.Με αφορα ωστε να ξεφορτωθω και κανα μηχανημα...
8.Το βινυλιο αντιστεκεται (δικαια κατα τη γνωμη μου γιατι η μουσικη για μενα ειναι κυριως βιωματα) αλλα οι εμποροι πρεπει να κατεβασουν ταχυτητα.Τι αναμνηση να σου φερει ενα άυλο αρχειο;
9.4 Κ€ διαφορα στο εκθεσιακο Grimm σε σχεση με την εισαγωγικη μαυρη εκδοση ειναι μεγαλο νουμερο με την παραδοχη οτι δεν εχει αλλες διαφορες.
10.Τα πικαπ της εκθεσης ηταν δυο κατηγοριων
αυτο που ειχε στησει ο Μη και τα υπολοιπα

Τελος.
Κουραστικό το copy-paste.......:rolleyes::laugh::laugh:http://www.aca.gr/index/forums/fgr/hiend1?row=2327&pgn=5

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef