- Reaction score
- 7
Αν εχουν απομακρυνθει οσοι ελεγαν κακιες τοτε θα ειναι διαφορετικο. Αν οχι θα εχει στοιχεια του παλιου. Αν εχουν μεινει οι "κακοι" =αυτοι που δε "γουσταρουν τον ΑΚ" θα ανοιξουν ενα αλλο φορουμ, οπου παλι δε θα γουσταρουν τον ΑΚ και οσους εκαναν παρουσιαση μαζι....Browser said:Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??
Μου θυμιζεις τον πατερα μου, ρε Ανδρεα. Ειναι καλος ανθρωπος και καλοπροεραιτος και καλοψυχος και με το σταυρο στο χερι... Το κακο ειναι οτι τον εκμεταλλευονται και τον χρησιμοποιουν πολλοι για προσωπικο τους συμφερον και προβολη, αλλα αυτος ακαθεκτος εξακολουθει να νομιζει οτι καποια στιγμη θα αλλαξουν...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Μπορει βεβαια στην τελικη να ειμαι εγω κακος, αλλα ετσι το βλεπω...
Εξακολουθω ομως να μην καταλαβαινω το λογο/σκοπο/σκοπιμοτητα/χρησιμοτητα/timing της ενωσης ή της συνεργασιας, που προερχεται απο τις διαφορες φωνες που ακουστηκαν... Και αν οι φωνες προερχονται απο το το avsite, μπορει και να το καταλαβω.
Αλλα αν προερχονται απο το avclub δε μου καθεται καλα. Ο λογος γι αυτο που ειναι στο μυαλο μου ειναι ο εξης.
Γιατι, μετα το "κλεισιμο" του avforum, οσοι -"καλοι", "κακοι", "ουδεταιροι"- πηραν την αποφαση να ξεκινησουν το avclub δεν ηρθαν ΤΟΤΕ να πουν "AVSite, μπορουμε να ερθουμε και εμεις μαζι να κανουμε παρεα, αντι να κανουμε ενα καινουριο φορουμ;"
Βεβαια, η αρωτηση θα ηταν ασκοπη γιατι δε θα μπορουσε να πει και κανενας οχι....
Αυτο δε μου καθεται....
Γιατι σε αλλες δεν ηταν παροντα μελη και απο τα 2 (ταυτοχρονα ως επισημα μελη του avsite και ως ανεπισημα του avclub) ;Χρήστος Ακρατόπουλος said:2. Στην επόμενη παρουσίαση προιόντος να παραβρεθούν μέλη ΚΑΙ από το avsite και από το avclub.
Φιλικα παντα και προς ολους,
αλλα με επιφυλαξη των δικαιωματων μου....