Ενωση?

Reaction score
7
Browser said:
Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??
Αν εχουν απομακρυνθει οσοι ελεγαν κακιες τοτε θα ειναι διαφορετικο. Αν οχι θα εχει στοιχεια του παλιου. Αν εχουν μεινει οι "κακοι" =αυτοι που δε "γουσταρουν τον ΑΚ" θα ανοιξουν ενα αλλο φορουμ, οπου παλι δε θα γουσταρουν τον ΑΚ και οσους εκαναν παρουσιαση μαζι....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Μου θυμιζεις τον πατερα μου, ρε Ανδρεα. Ειναι καλος ανθρωπος και καλοπροεραιτος και καλοψυχος και με το σταυρο στο χερι... Το κακο ειναι οτι τον εκμεταλλευονται και τον χρησιμοποιουν πολλοι για προσωπικο τους συμφερον και προβολη, αλλα αυτος ακαθεκτος εξακολουθει να νομιζει οτι καποια στιγμη θα αλλαξουν...

Μπορει βεβαια στην τελικη να ειμαι εγω κακος, αλλα ετσι το βλεπω...

Εξακολουθω ομως να μην καταλαβαινω το λογο/σκοπο/σκοπιμοτητα/χρησιμοτητα/timing της ενωσης ή της συνεργασιας, που προερχεται απο τις διαφορες φωνες που ακουστηκαν... Και αν οι φωνες προερχονται απο το το avsite, μπορει και να το καταλαβω.
Αλλα αν προερχονται απο το avclub δε μου καθεται καλα. Ο λογος γι αυτο που ειναι στο μυαλο μου ειναι ο εξης.

Γιατι, μετα το "κλεισιμο" του avforum, οσοι -"καλοι", "κακοι", "ουδεταιροι"- πηραν την αποφαση να ξεκινησουν το avclub δεν ηρθαν ΤΟΤΕ να πουν "AVSite, μπορουμε να ερθουμε και εμεις μαζι να κανουμε παρεα, αντι να κανουμε ενα καινουριο φορουμ;"
Βεβαια, η αρωτηση θα ηταν ασκοπη γιατι δε θα μπορουσε να πει και κανενας οχι....

Αυτο δε μου καθεται....

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
2. Στην επόμενη παρουσίαση προιόντος να παραβρεθούν μέλη ΚΑΙ από το avsite και από το avclub.
Γιατι σε αλλες δεν ηταν παροντα μελη και απο τα 2 (ταυτοχρονα ως επισημα μελη του avsite και ως ανεπισημα του avclub) ;

Φιλικα παντα και προς ολους,
αλλα με επιφυλαξη των δικαιωματων μου....

Reaction score
0
Μαλιστα. Καλο θα ηταν οντως καποια στιγμη, αντι να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια, να δωσουμε και λιγο σημασια στην αλλη πλευρα. Να προσπαθησουμε να δουμε και τις δυο οψεις του προβληματος, αν υπαρχει. Να ειμαστε πραγματικα οτι ακριβως διακυρητουμε, Δικαιοι.

Προσπαθω, αλλα με κουραζει αφανταστα.........

Γιωργο, παλι φωνες? Αφου το δηλωσε γραπτως ο Ανδρεας οτι ηταν δικη του πρωτοβουλια !

Reaction score
0
RDoherty said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!
"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".

Για τέτοιες περιστάσεις έχει ειπωθεί το "Ή συνένοχος ή βλαξ". Εδώ έχουμε και τα δύο, συν θράσος, μείον αξιοπρέπεια. Καλώς ορίσατε στην Άλγεβρα του Μ@λ@κ@, όπου η ανεξάρτητη μεταβλητή "περηφάνια" ισούται πάντα με το μηδέν 8)
ρε φίλε είσαι μεγάλο λαμόγιο. και μετανιώνω για όσες φορές σε υπερασπίστηκα εσένα και την ελευθερία της γνώμης σου ως φουνταριστό. λαμόγιο με την πλουμιστή στολή, πώς βγαίνεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους και καταστάσεις που μόλις πριν λίγο καιρό γνώρισες?
Και πραγματικά βαρέθηκα να ακούω "φιλιππικούς" τόσον καιρό από έναν τυχάρπαστο, που φτύνει εκεί που έγλυφε πριν λίγο καιρό, γιατί του τραβήξανε το αυτί και δεν τον αφήσανε να παίζει σαν το κακομαθημένο. Ντροπή σου.

Περίλαβέ με τώρα κι εμένα με τα ειρωνικά σου σχολιάκια, σε λίγο καιρό δεν θα έχει μείνει ούτε ένας που να μην αηδιάζει με την πάρτη σου και να μην τον στολίσεις με τις -αναλόγως της στολής στο avatar σου- πλουμιστές μπούρδες σου....

Reaction score
5
Πραγματικά κάποιες φορές είσαι πολύ κουραστικός και απαράδεκτα είρωνας...... Προσωπικά πιστεύω πως, "βαραίνεις" την ατμόσφαιρα του Forum..... όχι ότι σε νοιάζει, αλλά λέμε τώρα.....

Reaction score
7
Browser said:
Γιωργο, παλι φωνες? Αφου το δηλωσε γραπτως ο Ανδρεας οτι ηταν δικη του πρωτοβουλια !
Μπορει να εχει σωας τας φρενας, αλλα ειναι και γέρος... ξεχναει... και ολα τα αλλα της ηλικιας... !!
Απλα -ως νεος- εχω και εγω αποριες και θελω να ανακαλυψω τον κοσμο... !!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις πριν λιγο μου ηρθε μεσω πμ η απαντηση του κ.Παπαγεωργιου στο αλλο φορουμ σχετικα με την εκδοχη του για οσα συνεβησαν.
Καθως δεν ημουν παρων οταν εγιναν αυτα την μετεφερα επι λεξη στον ιδιοκτητη της Ηχοεκφρασης.
Μου απαντησε πως "ειναι μεγαλος ψευτης και να μην τολμησει να ξαναπατησει απο εκει"

Χρηστο, κανε μου μια χαρη βρε φιλε, σχετικα με την κοινη παρουσιαση μετεφερε την προσκληση εσυ και εγω θα επικοινωνησω με τους αρμοδιους απο το φορουμ σας?
Ικανοποιημενος?

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μολις πριν λιγο μου ηρθε μεσω πμ η απαντηση του κ.Παπαγεωργιου στο αλλο φορουμ σχετικα με την εκδοχη του για οσα συνεβησαν.
Καθως δεν ημουν παρων οταν εγιναν αυτα την μετεφερα επι λεξη στον ιδιοκτητη της Ηχοεκφρασης.
Μου απαντησε πως "ειναι μεγαλος ψευτης και να μην τολμησει να ξαναπατησει απο εκει"

Χρηστο, κανε μου μια χαρη βρε φιλε, σχετικα με την κοινη παρουσιαση μετεφερε την προσκληση εσυ και εγω θα επικοινωνησω με τους αρμοδιους απο το φορουμ σας?
Ικανοποιημενος?
Ευχαριστως Ανδρεα. Κανενα προβλημα.

---edit........

εδω ειναι....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2826

Reaction score
164
Δύο πράγματα δεν μπορώ να καταλάβω:
α) Γιατί όποτε υπάρχει συζήτηση για Avforum/club εμφανίζονται κάποια μέλη που απαντούν μόνο σε τέτοιου είδους θέματα. Εκπροσωπούν επίσημα το Avclub; Είναι μέλη μόνο εκεί; Αν ναι, γιατί απαντούν στα εδώ θέματα; Είναι μάλη και στα δύο φόρα; Αν ναι, γιατί δεν γράφουν εδώ γι' άλλα θέματα;
β) Τι θα πει κοινή παρουσίαση; Στις μέχρι τώρα παρουσιάσεις, ζητούσαμε ταυτότητα; Υπογράφαμε κανένα χαρτί για το ποιό φόρουμ παρακολουθούμε; ΟΠΟΙΟΣ θέλει, έρχεται. Γράφεται, και απαντάει θετικά στο σχετικό θέμα, ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά και η τελευταία που γράφει εδώ και αυτό ήταν. Θέλουμε να κατέβουν τα μέλη του Avclub ως ομάδα; Γιατί; Μόνο επειδή δεν μας γουστάρουν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Ή επειδή δεν θέλουν να τους "πέσει η μούρη". Και στη μία περίπτωση και στην άλλη, ώρα καλή στην πρύμνη τους κι αέρας στα πανιά τους...

Reaction score
3
Μέχρι να ξεδιαλύνουμε την υπόθεση,θα έχει λυθεί το Κυπριακό... :( :)

Υπάρχει κάποιος "αρμόδιος" να απαντήσει ντόμπρα και αντρίκια,γιατί μετά το κλείσιμο του avforum ξεκίνησαν κάποιο άλλο site με την ίδια ή σχεδόν την ίδια διαχειριστική ομάδα και τώρα μετά απο λίγους μόλις μήνες συζητάμε για "ένωση"?Το πιθανότερο είναι η "συγχώνευση",εαν μου επιτρέπεται και αυτό έχει αρχίσει και γίνετε αντιληπτό.

Σιγά μην διαπραγματευτούμε κιόλας... :lol: :lol: :lol:
Ζητάω συγνώμη απο τον Αντρέα και τους υπόλοιπους φίλους του AVsite.gr,για το μικρό μου ξέσπασμα.
Οποιος θέλει ας έρθει,όποιος δεν θέλει ας μην πατήσει ποτέ. :x
Σιγά μην αρχίσουμε τα παρακάλια και τις προσκλήσεις.
Δεν το επιτρέπει το δικό μου φιλότιμο τουλάχιστον. :(

Ευχαριστώ και συγνώμη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από ότι κατάλαβα και πληροφορήθηκα η Διαχειριστική ομάδα του avclub είναι εντελώς αρνητική ακόμα και στο ενδεχόμενο της συζήτησης της προοπτικής συνένωσης των 2 φόρουμ. Μάλιστα η πρότασή μας αντιμετωπίστηκε και με ειρωνικά σχόλια, κάτι το οποίο σαφώς με λυπεί και σίγουρα δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρέπει να έχει ένα νέο φόρουμ. Φαίνεται ότι, παρόλα τα λόγια, στην καρδιά κάποιων δεν έχουν σβήσει τα πάθη και οι αντιπαλότητες του παρελθόντος.

Κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζήτηση επί του παρόντος.

Είναι σαφές ότι το avsite είναι σήμερα το Νο 1 φόρουμ στον χώρο. Με τεράστια επισκεψιμότητα και πολύ περισσότερη ουσία! Και φτάσαμε στην κορυφή με πολλή προσπάθεια. Και θα συνεχίσουμε σε ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς. Τους επόμενους μήνες θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερα νέα, ακόμα περισσότερα συγκριτικά, ακόμα περισσότερες παρουσιάσεις, γιατί απλά έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε στο avsite. Να αγαπάμε το χόμπυ μας.

Reaction score
14
Ανδρέα χωρίς να θέλω να σε θίξω, νομίζω ότι η όλη ιδέα ήταν ΜΕΓΑΛΗ αφελής ΙΔΕΑ.-

Απαγορεύτηκε ποτέ σε κανένα να γίνει μέλος στο avsite, και να γράψει ότι και όπως το επιθυμεί?

Δηλαδή τι θα θέλαμε να κάνουμε? Με το ζόρι να φέρουμε ΟΛΑ τα μελη του avclub εδώ? Μας λείπουν μέλη? Δεν εχουμε αρκετά? Τα 10 που γράφονται κάθε μέρα δεν μας αρκούν? Δεν εχουμε πρωτιές?

Επίσης στις παρουσιάσεις και ειδικά στην τελαυταία που κάναμε ρωτήσαμε κανέναν πριν μπεί στην Ηχοέκφραση, δώσε μου αριθμό μέλους avsite? Ολοι δεκτοί, και όλοι αποδεκτοί.

Ωρες ώρες είσαι καλοπροαίρετος σε βαθμό κακουργήματος...!!!! :p :p :p

Reaction score
5
θεωρώ πως θα έπρεπε να σταματήσουμε την συζήτηση εδώ. Τίποτα νέο πλέον δεν γράφουμε και αναμασάμε τα ίδια......

Reaction score
164
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, δεν τους ρωτάμε αν θέλουν να τους στείλουμε 1-2 που έχω υπ' όψη μου στο AVClub; :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η προσπάθεια έπεσε στο κενό, είναι πλέον φανερό.
Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα αλλά κάπου προς τα πίσω υπήρχε μια μικρή ελπίδα ότι θα μπορέσει αν μη τι άλλο, μέσω όλων αυτών των συζητήσεων, να δημιουργηθεί έστω ένα σοβαρό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο φόρουμ. Υποτίθεται ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα…

Για μια ακόμη φορά όμως κατάλαβα ότι με μερικούς ανθρώπους αξίζει να ασχολείσαι και με μερικούς όχι. Δυστυχώς οι προτάσεις – προσκλήσεις μας ήταν στα χέρια των δεύτερων. Όσο και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αυτός δεν πρόκειται να σπάσει. Μάλλον το κεφάλι σου θα σπάσει. Συνεπώς πέραν των ειρωνικών σχολίων επί των προσκλήσεών μας, ακόμη και οι απειλές για διαγραφή μηνυμάτων που έγιναν στο αντίστοιχο θέμα του avclub, είναι γεγονός απολύτως φυσιολογικό. Ούτως ή άλλως με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις

Από την άλλη, είναι πράγματι ευχάριστο ότι πλέον στην Ελλάδα θα υπάρχουν δύο σωματεία, δύο κλειστά club από χομπίστες, τα οποία θα έχουν παρεμπιπτόντως και από ένα φόρουμ, τα audio video club και audiophile club of Athens. Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ και τα δύο (καλή σου ώρα Χρήστο Σκαλούμπακα), όσο μπορώ βέβαια γιατί τα club ως γνωστόν είναι κλειστοί κύκλοι με συνδρομές και τέτοια (ή άλλα)… περίεργα. Φυσικά ανέκαθεν δεν βλέπαμε ανταγωνιστικά το aca και ακριβώς έτσι θα βλέπουμε και το avclub. Άλλωστε και στο aca έχουμε κάνει κατά καιρούς προσκλήσεις για συνακροάσεις και παρουσιάσεις.

Κατά τα άλλα δεν έχω κανέναν λόγο να μην ευχηθώ καλή συνέχεια, στους ανθρώπους με τους οποίους όμως αξίζει πραγματικά να ασχολούμαι. Δεν βράζουν όλοι ευτυχώς στο ίδιο καζάνι και νιώθω εξαιρετικά τυχερός που έχω μερικούς φίλους που απλά επέλεξαν άλλον δικτυακό τόπο για να περνάνε την ώρα τους. Αυτούς άλλωστε θα συνεχίσω να τους βλέπω συχνά, να τα λέμε, να πίνουμε και καμιά μπυρίτσα (κανα βαρέλι δηλαδή γιατί αυτοί δεν αστειεύονται). :lol:

- Εμείς στην Σαλλλλλλλλλλονίκη έτσι μάθαμε και μπορείτε να ζηλεύετε όσο θέλετε.

Τέλος, είμαι πραγματικά χαρούμενος διότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα μέλη μας ασχέτως αν συμφώνησαν ή όχι, είδαν σοβαρά αυτήν την προσπάθεια και σε όλες αυτές τις σελίδες του παρόντος thread, διατήρησαν υψηλό επίπεδο διαλόγου. Μάλλον φταίει ο δάσκαλος που λέγαμε… :wink:

Reaction score
14
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Για να ελαφρυνω κι'αλλο το κλιμα... καποιος κανει τον KINEZO με ενα DVD που "χρωσταει"... :D :D :D
Υιοοοο μηηηη noooo!!!! :p :p

Αυριο σου το στέλνω Θέμη... σορρυ αλλά είμαι κινέζος κερατάκος!!! :) :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.275
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos