Ενωση?

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Γιωργο Mac, δεν εχει γινει καμμια συζητηση off the record(δεν θεωρω τις συζητησεις του στυλ "τι ωραια που θα ηταν αν ημασταν ενα φορουμ" off the record), δεν γνωριζω καν ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του αλλου site, και ηταν καθαρα δικη μου επιλογη να ξεκινησω αυτη την συζητηση οποτε και αναλαμβανω ολη την ευθυνη.

...................................................

Οχι βρε Νικο μου, παρεξηγησες.

Εντυπωση μου εκανε το γεγονος γιατι δεν υποθηκε ετσι απο την αρχη !

Reaction score
5
Έχω μια πρόταση να κάνω. Να γίνουμε καλύτεροι για γίνουμε αποδεχτοί από κάποιους που δεν πείσαμε ακόμα ότι είμαστε ώστε να συμμετάσχουν πιο ενεργά στο site.
Αυτή είναι η καλύτερη ενοποίηση που μπορεί να γίνει και θα την πάρουμε με την άξια μας.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κόντρες και ίντριγκες μεταξύ τον μελών ώστε να αποφεύγουν το ένα από τα δύο site. Απλά είναι θέμα επιλογής. Εδώ που φτάσαμε το βλέπω αδύνατον έκτος αν οι ιδιοκτήτες του avclub αποφασίσουν που δεν το νομίζω να πουν παιδιά το κλίνουμε πηγαίνετε δίπλα.

Με το ζόρι δεν θέλουμε κανένα!

Reaction score
0
Sambalis said:
Οπως πάντα ο Ανδρέας Καφάτος, σαφής, ειλικρίνής και "διάφανος"!
Ανδρέα σ'ευχαριστώ για την εξιστόρηση των γεγονότων, που όσο και να σε λυπουν, κάποια στιγμή θα έπρεπε να τα εκθέσεις στον "κόσμο" σου!!!

Απο όλα όσα αναφέρεις ξεχωρίζω :
Ξαναλεω πως στην "αλλη πλευρα" εχω ανθρωπους που τους θεωρω πολυ φιλους.
Μην ριχνετε το βαρος σε εκεινους.
Δικη μου ηταν η σκεψη και κανενος αλλου.
Ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα
Και εγώ το εύχομαι!!!! :lol:
Φιλε Sambalis, η συγκεκριμενη περιγραφη των γεγονοτων, ειναι ξανα καπου γραμενη εδω μεσα παλαιοτερα. Ισως και με το ιδιο κειμενο, δεν θυμαμαι ακριβως.

Δεν εχει σημασια, απλα το αναφερω.......μπορει και να μην το ειχες δει !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα δεν καταλαβαίνεις Browser, ότι όσοι έχουν ήδη εκφραστεί θετικά προς μια ενδεχόμενη ένωση σε αυτό το θέμα, το έχουν πει στον Ανδρέα και εκτός φόρουμ? Και είμαι σιγουρος ότι όπως έχουν εκφραστεί μέλη αυτού του φόρουμ, έτσι έχουν εκφραστεί και μέλη του άλλου φόρουμ.

Τα υπόλοιπα σε σχέση με τους διαχειριστές του avclub και ενδεχόμενη δική τους πρόταση, δεν τα εννόησε κανείς. Εσύ τα σκέφτηκες, ίσως λίγο βιαστικά...

- Τα υπόλοιπα που είπε ο Ανδρέας αλήθεια δεν σου έκαναν εντύπωση?
- Εσύ έχεις λόγους να μην θέλεις μια ένωση δυνάμεων των δύο φόρουμ?

Reaction score
3
Μετά απο αυτά που έγραψε ο Αντρέας Κ.,θέλω να συμπληρώσω πως την εποχή της αποχώρησής του απο την LL αλλά και απο το avforum, τον κατηγόρησαν και όπως εκ των υστέρων απεδείχθει,τον συκοφάντησαν με τον χειρότερο τρόπο,πρώτα ο υποτιθέμενος φίλος του ο Β. Νικολουδάκος και μετά ο κουμπάρος του Σ.Σιδεράκης.
Μέχρι να μάθω μέρος της αλήθειας είχα γίνει πιεστικός με αποτέλεσμα να σταματήσω ακόμη και να διαβάζω το συγκεκριμένο site,αν και είχα πολλούς και διαλεχτούς φίλους εκει μέσα.
Οσοι έμειναν και μάλιστα στην διαχείρηση,έχουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για την γενικότερη στάση του σφετεριστή.

Η άποψή μου είναι να μην γίνει καμμιά ένωση,να υπάρχει πολυφωνία και ευγενής άμυλα γιατί εκτός των άλλων είναι κρίμα να χάσουν την καρέκλα κάποια άτομα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
Browser said:
Sambalis said:
Ανδρέα σ'ευχαριστώ για την εξιστόρηση των γεγονότων, που όσο και να σε λυπουν, κάποια στιγμή θα έπρεπε να τα εκθέσεις στον "κόσμο" σου!!!

Φιλε Sambalis, η συγκεκριμενη περιγραφη των γεγονοτων, ειναι ξανα καπου γραμενη εδω μεσα παλαιοτερα. Ισως και με το ιδιο κειμενο, δεν θυμαμαι ακριβως.

υπαρχει αλλη περιγραφη??
εαν υπαρχει καλο θα ηταν να ειπωθει
βεβαια δεν θα την πει ο στελιος...
αλλα ας την πει καποιος αν υπαρχει

Reaction score
53
Browser said:
Sambalis said:

Αγαπητέ φίλε browser, μπορεί να μην τα είδα όντως, ή να είχαν "ειπωθεί" προτού γραφτώ σαν μέλος!!
Στο avclub είναι γραμμένα?

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Χρηστο, εαν θελεις να αλλαξεις την ερμηνεια οσων ειπα...τι να πω, κανε οπως νομιζεις....

Εαν νομιζεις οτι παρερμηνευσα Ανδρεα , με συγχωρεις.

Ενα quote εκανα τα ποστ σου.

Anyway...

Ξερεις καλα, ισως καλυτερα απο πολλους εδω, ποσο ευκολα παρερμηνευονται οι "σκεψεις".
Εαν ησουν λιγο πιο ακριβης , θα γλυτωναμε καποιες κουβεντες .

Ελπιζω να μην το παρεις στραγα κι αυτο ...!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οχι, οχι Χρηστο δεν παιρνω τιποτα στραβα.
Να..μονο εχω κουραστει να πρεπει να αποδειχνω ποιος ειμαι.
Και ειδικα σημερα?Γιατι?

Πες μου αν θες κατι, εσυ δεν γνωριζες για την επισκεψη Παπαγεωργιου?

Reaction score
0
Sambalis said:
Browser said:
Sambalis said:

Αγαπητέ φίλε browser, μπορεί να μην τα είδα όντως, ή να είχαν "ειπωθεί" προτού γραφτώ σαν μέλος!!
Στο avclub είναι γραμμένα?

Απ'οσο γνωριζω οχι.
Και γιατι να ηταν αλλωστε.
Υπαρχει καμμια σχεση?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.553
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
O browser δεν εχει αδικα.
Απλα καπου καπου, και συγκεκριμενα οταν οι guests ξεπερνουν τα μελη, κανουμε χρηση του login για να ενθαρυνουμε νεες εγγραφες.
Ελπιζω να μην ειναι ενοχλητικο :oops:
Καταλάβατε ρε τί θα πει ιδιοκτησία; Όχι δηλαδής για να μη μου λέτε ιστορίες με Παραγουανούς... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οχι, οχι Χρηστο δεν παιρνω τιποτα στραβα.
Να..μονο εχω κουραστει να πρεπει να αποδειχνω ποιος ειμαι.
Και ειδικα σημερα?Γιατι?

Πες μου αν θες κατι, εσυ δεν γνωριζες για την επισκεψη Παπαγεωργιου?
Σε καταλαβαινω...
Δεν καταλαβαινω ομως σε ποιον πρεπει να αποδειξεις τι ? Απότι διαβασα, μελη του avsite σου ζητησαν να γραφτει η αληθεια. Αν ειχε γινει απο νωρις , η αν ακομη ειχαν διαβασει το κειμενο σου καποιοι παλαιοτερα , θα ειχες αποφυγει τη μανουρα. Anyway.....

Τι ειναι σημερα ειδικα ??

Για την επισκεψη του Κωστα, οχι δεν γνωριζα. Το εμαθα σημερα το πρωι.
Παλι ομως τι μεμπτο εχει η επισκεψη που καποιοι ετρεξαν να καταδικασουν?

Τι ηθελε δηλαδη ? Μιζα η ποσοστα ? Ο Κωστας??????????

Δεν γνωριζω αν εδρασε αυτοβουλα η κατοπιν συνεννοησης με τη διαχειριση του www.avclub.gr , αλλα οπως και να εχει τον καταλαβαινω πληρως.

Αυτη την στιγμη, το avclub, εχει δυσκολια στις παρουσιασεις και λογο χωρου. Τι πιο λογικο , ο καθενας με προσβαση ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ να προσπαθει για το καλυτερο για το φορουμ του και το χομπι του.

Ελπιζω να το καταλαβαινεις Ανδρεα, οτι δεν υπαρχει καταστημα πλεον απο πισω, με οποιονδηποτε τροπο, και οι δυσκολιες ειναι αρκετες.

Ξερουμε οτι ειναι για καλο, και ειμαστε ολοι αποφασισμενοι να κανουμε οτι μπορουμε να τις ξεπερασουμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή θεωρείς λογικό να κατηγορείται το avsite ότι βοηθάει ή βοηθιέται από ένα μαγαζί και ταυτόχρονα να χτυπάνε (και αυτοί που κατηγορούν το avsite) την πόρτα του ίδιου μαγαζιού ή ακόμη χειρότερα, να το θέτουν ως τον λόγο που φιάξαν το avclub?

Θα είναι πιο ωραίο να πάνε αύριο στον ανταγωνιστή του ηχοέκφραση και μόνο και μόνο για να έχουν χώρο να υποχρεωθούν σε άλλου είδους παραχωρήσεις? Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από χώρο. Είναι παρελκόμενο του Ανδρέα. Δεν ζητήσαμε καμιά χάρη, ούτε μας ζητήθηκε καμία από κάποιο μαγαζί...

Ρε Χρήστο δεν είμαστε παιδιά, γιατί δεν μιλάει κάποιος σοβαρά επιτέλους? Εσύ είναι δυνατόν να πιστέυεις ότι ως μέλος δεν θα ωφεληθείς από μια συνένωση τόσων αξιόλογων ανθρώπων σε έναν χώρο και μάλιστα με τα προβλήματα των παρουσιάσεων λυμένα?

Εγώ θα δεχόμουν ως σοβαρή δικαιολογία, το ότι δεν γουστάρω τα μούτρα του Τσαρουχά ή ότι θέλω να λέω ότι ΕΧΩ φόρουμ. Αλλά οι ψευτοδικαιολογίες δεν βοηθάνε. Ως πότε?...

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Δηλαδή θεωρείς λογικό να κατηγορείται το avsite ότι βοηθάει ή βοηθιέται από ένα μαγαζί και ταυτόχρονα να χτυπάνε (και αυτοί που κατηγορούν το avsite) την πόρτα του ίδιου μαγαζιού ή ακόμη χειρότερα, να το θέτουν ως τον λόγο που φιάξαν το avclub?

Θα είναι πιο ωραίο να πάνε αύριο στον ανταγωνιστή του ηχοέκφραση και μόνο και μόνο για να έχουν χώρο να υποχρεωθούν σε άλλου είδους παραχωρήσεις? Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από χώρο. Είναι παρελκόμενο του Ανδρέα. Δεν ζητήσαμε καμιά χάρη, ούτε μας ζητήθηκε καμία από κάποιο μαγαζί...

Ρε Χρήστο δεν είμαστε παιδιά, γιατί δεν μιλάει κάποιος σοβαρά επιτέλους? Εσύ είναι δυνατόν να πιστέυεις ότι ως μέλος δεν θα οφεληθείς από μια συνένωση τόσων αξιόλογων ανθρώπων σε έναν χώρο και μάλιστα με τα προβλήματα των παρουσιάσεων λυμένα?

Εγώ θα δεχόμουν ως σοβαρή δικαιολογία, το ότι δεν γουστάρω τα μούτρα του Τσαρουχά ή ότι θέλω να λέω ότι ΕΧΩ φόρουμ. Αλλά οι ψευτοδικαιολογίες δεν βοηθάνε. Ως πότε?...
Θα μου επιτρεψεις κι εμενα με τη σειρα μου Νικολα , να μην σχολιασω..

Καλο βραδι !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907