Ενωση?

Reaction score
7
Sorry αλλα δεν ειμαι (πια) μελος και δε μπορω να δω.... :?

Και επειδη θα σκασω αν δεν το πω.... αστειευομενος παντα (τη θεση μου την εχω πει πιο πριν) μια και ειναι επικαιρο....

"Και γιατι τωρα? Γιατι λιγο πριν τις εκλογες?" :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.860
Ναι ρε συ GF, ο Τάκης ήταν, και πήγα να το διορθώσω αλλά τελικά το άφησα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επίσης συμφωνώ νε την ιδέα του Sambalis (ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ωστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα προτού προβούν οι ιδρυτές σε οιαδήποτε κίνηση!!!) και ετοιμάζομαι για ακόμα περισσότερο γέλιο, διότι πρώτη φορά βλέπω μερικά πράγματα να γράφονται δημόσια, κι όχι μεταξύ διαχειριστάδων ή από στόμα σε στόμα!
Επιτέλους τέρμα η παραπληροφόρηση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KELLER XRISTINA: Γι'αυτό έσκασα στα γέλια, γιατί ο Άντριους έγραψε εξ'αρχής " εκλαπει " και δε χρειάστηκε διόρθωση από τον RD (θυμίζω τι γράψαν σε παρόμοιο θρέντ άλλοι, πχ ο Βαγγέλης Λάμπρου έγραψε: "αλλά χάθηκε και η ιστορία μαζί του" και ο RD διόρθωσε: "Χάθηκε ή εκλάπη?", όπως και για τα χαμένα μας μηνύματα :"Διαγράφουν είναι το ρήμα ή υπεξαιρούν"?), ο Αντρέας είπε τα πράγματα με το όνομά τους, και δεν είναι αυτό συνηθισμένο για τέτοια θέματα, προβλέπω καταιγίδες και πολύ πολύ γέλιο! Το να λες τα πράγματα με το όνομά τους με γεμίζει ευφορία! Και οι μπύρες, μπύρες! 8)

Δε ξέρω αν "με πιάνεις".... 8)
Α, ομοίως (φυσικά) για τη γνωριμία. :wink:

VG

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Και τελικά ας πει κάποιος ρε παιδιά, σημασία έχει ποιανού είναι το φόρουμ ή αν το φόρουμ έχει τις δυνατότητες να κάνει αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνει? :shock:
Εχει σημασια ποιος δινει γραμμη στο forum.
Ειναι προφανες οτι ο Ανδρεας σκεφτεται τις μεγαλυτερες δυνατοτητες ενος...μεγαλυτερου avsite.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο Ανδρέας μας είπε την άποψή του.
Άλλοι θεωρούν την στάση του ειλικρινή και άλλοι υποκριτική και γεμάτη σκοπιμότητες. Στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης του καθενός. Κάποιοι όμως δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μας πούνε την άποψή τους για το θέμα, έστω και τους λόγους μιας αρνητικής απόφασης. Εν τω μεταξύ καταπληκτική ήταν η δήλωση μέλους του avclub, ότι το avsite δουλεύει με σκοπό να προωθεί τα προϊόντα κάποιου μαγαζιού, όταν οι κύριοι διαχειριστές του avclub έχουν ήδη ζητήσει από το ίδιο υπονοούμενο μαγαζί, την στήριξη του φόρουμ τους... :lol:
Κάπου πρέπει να βρεθεί η χαμένη ουσία που λέγαμε άλλωστε. Βεβαίως, ίσως βρεθεί στον ανταγωνιστή του εν λόγω μαγαζιού (φυσικά με το αζημίωτο). Ά ρε κούνια που μας κούναγε. Είναι να αναρωτιέται κανείς, αν αυτά που γράφει καμιά φορά ο κόσμος είναι σε θέση να τα πει στον... εαυτό του. Πάντως από εδώ και στο εξής να με φωνάζετε συνέταιρο… :lol:

Δεν πειράζει όμως και δεν το λέω ειρωνικά...
Εξακολουθώ να ελπίζω ότι κάποιες φωνές θα βγούνε επιτέλους και αν μη τι άλλο, θα πούνε ευθαρσώς την άποψή τους, αιτιολογώντας την φυσικά με βάση το μοναδικό κριτήριο που (υποτίθεται ότι) μετράει για τις προσπάθειες των μελών και των δύο φόρουμ, ήτοι τα χόμπυ μας.
Ας περιμένουμε λοιπόν για λίγο…

Reaction score
14
Ο Βασίλης ο Unforgiven είπε το σωστότερο, αλλά πέρασε απαρατήρητο.

Ενας ευπρόσδεκτος τόπος, που φίμωτρο δεν μπαίνει, που όλοι έχουν την ελευθερία να πούν ότι και όπως το θέλουν είναι το avsite.

Όποιος θέλει και του αρέσει η παρέα μας και το site μας εδώ είμαστε και εδώ είναι.

Όποιος δεν θέλει να μείνει φεύγει και τον ευχαριστούμε.

Free IN-Free OUT

To να ενώσεις με το ζόρι κάτι που από μόνο του δεν ενώνει ονομάζεται "βιασμός".

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι τα μέλη του avclub θα έρθουν όπως ήδη έρχονται εδώ και γίνονται ενεργά μέλη. Οι "chiefs" τι θα κάνουν?? Γιατί έχετε ακούσει το: "Too many chiefs, no indians"???? Και για αυτό το καπέλο (όχι τον Fabio) στην Ελλάδα γίνονται φόνοι!!!

Ο Ανδρέας το έθεσε σωστά από την αρχή. Και φυσικά μονό καλό είναι να έχουμε γνώση για ότι συμβαίνει ή θα συμβεί πάνω στο τραπέζι, με πλήρη διαφάνεια.

Σωστά τα είπε και ο Ακρατόπουλος, "Να το κάνουμε επειδή το θέλουμε. Και είναι πολύ καλύτερα να το κάνουμε σήμερα που θέλουμε παρά αύριο επειδή δεν γίνεται αλλιώς..."

Reaction score
0
unforgiven said:
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Θέλει login; Με ποιά λογική; :?
Υποθετω με παρομοια λογικη που δεν μπορω κι εγω για παραδειγμα να δω τιποτα απολυτως απο το σαιτ, οποτε του κατεβει.
Υπαρχουν φορες που μπορω να δω τις κατηγοριες χωρις να κανω λογκιν και φορες που δεν μπορω να δω καμμια.
Σε αυτο υπαρχει λογικη?
Μπορει οχι ενεργο, αλλα σαν μελος θα θελα να την μαθω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
O browser δεν εχει αδικα.
Απλα καπου καπου, και συγκεκριμενα οταν οι guests ξεπερνουν τα μελη, κανουμε χρηση του login για να ενθαρυνουμε νεες εγγραφες.
Ελπιζω να μην ειναι ενοχλητικο :oops:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
O browser δεν εχει αδικα.
Απλα καπου καπου, και συγκεκριμενα οταν οι guests ξεπερνουν τα μελη, κανουμε χρηση του login για να ενθαρυνουμε νεες εγγραφες.
Ελπιζω να μην ειναι ενοχλητικο :oops:
Οχι Ανδρεα , καθολου. Απλα ρωτησε ο Θοδωρης και το θυμηθηκα.

Θοδωρη, μαλλον απαντηθηκε η απορια σου !

Reaction score
1
Όπως πολύ σωστά το θέτει ο Sambalis,κάπου έχουμε χάσει επεισόδια.
Ανδρέα,λες και γράφεις ότι τέρμα πια τα "μου είπαν,που του είπε κάποιος άλλος,και εγώ το άκουσα κτλ".
Την ίδια στιγμή όλο το thread έχει ξεκινήσει με αυτά τα "μου είπαν".

Λες λοιπόν ότι κάποιοι συζητούν για την ένωση.ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ;
Λες επίσης ότι κάποιοι διαχειριστές πλησίασαν τον ιδιοκτήτη της Ηχοέκφρασης και ζήτησαν το χώρο για παρουσιάσεις.
Ποιοί ήταν αυτοί;
Με ονόματα,όχι πάλι με "άκουσα", "μου είπαν", "έμαθα".

Ας ξεκινήσουμε το θέμα λοιπόν, "ανοιχτά και ξεκάθαρα" όπως γράφεις,διαφορετικά να θεωρήσουμε το παρόν post σαν μια δημοσκόπηση σαν κι αυτές του in.gr έτσι απλά για να έχουμε κάτι να γεμίζουμε σελίδες.

Εγώ λοιπόν ψηφίζω ΟΧΙ για ένα και μοναδικό λόγο.
Μου αρέσει να γεμίζω το χρόνο μου διαβάζοντας και τα δύο forums.

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Ακριβώς.
Απαντήσεις με στοιχεία και ονόματα.
Αυτό περιμένουμε όλοι.Την διαφάνεια. :wink: :)

Οπως τα λες Γιωργο. Θα θελαμε να μαθουμε.

....αλλα ....., γιατι τοσες φατσουλες χαρας και κλεισιμο ματιου ? Γνωριζεις κατι ??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργο Mac, δεν εχει γινει καμμια συζητηση off the record(δεν θεωρω τις συζητησεις του στυλ "τι ωραια που θα ηταν αν ημασταν ενα φορουμ" off the record), δεν γνωριζω καν ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του αλλου site, και ηταν καθαρα δικη μου επιλογη να ξεκινησω αυτη την συζητηση οποτε και αναλαμβανω ολη την ευθυνη.

Γιωργο Sambalis
Τον Ιουλιο του 2000 και ενω εργαζομαι στην επιχειρηση του πατερα μου που ασχολειται με ρουχα, ξεκιναω το AVForum.
Συνδεομαι φιλικα με τον κ.Σιδερακη του οποιου του αρεσει η ιδεα και θελει να συμμετεχει και μαλιστα ως συνιδιοκτητης.
Τον Απριλιο του 2001 αρχιζω την συνεργασια μου με την Laserland.
H μεταξυ μας συμφωνια καθως το σχημα ειναι συνεταιρικο ειναι πως σε περιπτωση αποχωρησης μου δεν θα διεκδικησω τιποτα απο το καταστημα και εκεινος τιποτα απο το Avforum
Σε δεδομενη στιγμη και μετα απο συμβουλη του κ.Βλασιδη στελνω τον κ.Σιδερακη(εγω ημουν υπεραπασχολημενος καθως εργαζομουν και στις δυο επιχειρησεις, την οικογενειακη και την LL) να δηλωσει τα ονοματα μας τα οποια δεν τα ειχαμε δηλωσει εως τοτε.
Εκεινη την εποχη επρεπε να πας ο ιδιος και δεν γινοταν μεσω email οπως σημερα.
Ο κ.Σιδερακης πηγαινει αλλα επιστρεφοντας μου λεει πως δηλωσε μονο το δικο του και δεν δεχτηκαν το δικο μου επειδη δεν ημουν παρων.
Το δεχομαι και ακομα το πιστευω διοτι τοτε ειμαστε πολυ φιλοι και δεν νομιζω πως θα το εκανε.
Το 2002 και ενω η Laserland ειναι ετοιμη να μετακομισει στα νεα κτιρια αποχωρω απο την επιχειρηση λογω ευθιξιας.Ο κ.Σιδερακης νομιζει πως το εκανα επειδη δεν ειχε δηλωσει το ονομα μου και με παρακαλει να ξαναγυρισω και οτι θα το μεταβιβασει στον νομιμο ιδιοκτητη.
Επιστρεφω καθαρα και μονο επειδη ειχα νοικιασει το νεο κτιριο στο ονομα μου και δεν ηθελα να εχω προβληματα.
Τον Μαιο η Ιουνιο του 2004 ληγει το συμβολαιο στο ονομα μου και δινω δικαιωμα χρησης στον κ.Σιδερακη
Τον επομενο μηνα αποχωρω απο την Laserland οριστικα!
Λογω προβληματος υγειας στελνω τον πατερα μου με δηλωση του Ν.105 για την μεταβιβαση οπως ακριβως ειχαμε συμφωνησει.
Αρνειται με τον χειροτερο τροπο και ειδοποιει ολους τους διαχειριστες του site καθως και τον κ.Μαγκουτα, υπευθυνο για τα τεχνικα, πως εγω δεν ειμαι ιδιοκτητης αλλα αυτος.
Η ευκολη λυση για μενα ηταν να κανω μια καταγγελια στο Υπ.Εργασιας και να δηλωσω υπαλληλος του και πως δεν με ασφαλιζε.
Ο πατερας μου μαλιστα ειχε μαζεψει ολα τα απαραιτητα εγγραφα.
Η δυσκολη λυση ηταν να ξεκινησω απο την αρχη καθως, για μεγαλη μου εκπληξη, ολοι οι διαχειριστες πλην ελαχιστων τον ακολουθησαν.
Οι χειροτερες ημερες της ζωης μου.
Διχως εργασια και να ακουω οτι βρωμια θα μπορουσε να σκεφτει ο ανθρωπινος νους
Αυγουστος του 2004 ιδρυεται το AVSite

Τον χειμωνα του 2005 ο κ.Βαγγελης Νικολουδακος μου τηλεφωνει και μου ζηταει να γινει κατι ωστε να σταματησουν οι αντιδικιες και εαν ειναι δυνατον τα δυο φορα να γινουν ενα καποια στιγμη.
Του απαντω πως δεν δεχομαι καμμια συζητηση μεχρι την αποκατασταση του ονοματος μου, του κ.Λαμπρου και οποιου αλλου εχει θιχτει.Συγχρονως ομως τον ενημερωνω που θα βρει ενα τετραδιο με τα εξοδα του avforum και που γραφει ποιος πληρωνε και τι.
Γνωριζω παρα πολυ καλα οτι εχει βρει αυτο το τετραδιο αλλα δεν ειπε τιποτα και σε κανεναν.Η μαλλον το ειπε καπου και για αυτο το γνωριζω και εγω.
Ακολουθησαν και αλλες συναντησεις μεταξυ των δυο φορα διχως κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα.
Ξαναλεω πως στην "αλλη πλευρα" εχω ανθρωπους που τους θεωρω πολυ φιλους.
Μην ριχνετε το βαρος σε εκεινους.
Δικη μου ηταν η σκεψη και κανενος αλλου.
Ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα

Παιδια, αυτα ηταν χονδρικα και μην με ξαναρωτησετε σας παρακαλω πολυ διοτι εκτος το οτι αναλωνομαι μου κανει και κακο να τα θυμαμαι.
Επισης δεν μου αρεσει να κατηγορω καποιον που δεν ειναι παρων(αν και ελπιζω πως δεν εχω κατηγορησει κανεναν) στην συζητηση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τον χωρο απο την Ηχοεκφραση ζητησε ο κ.Κ.Παπαγεωργιου και ειναι ενημεροι ολοι οι υπευθυνοι της "παρεας"

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τον τελευταιο καιρο φτανουν στα αυτια μου -ειτε "ανοικτα" ειτε "κλειστα"- φωνες που απαιτουν την ενωση των δυο φορα που ασχολουνται με το αντικειμενο του AV.
Καθως δεν ειμαι λατρης του στρουθοκαμηλισμου προτιμω να φερω αυτο το θεμα ανοικτο προς συζητηση ετσι ωστε ολοι να μπορουν να συμμετεχουν αλλα και να ακουστουν οι αποψεις τους.

Ισως ειναι λαθος απο μερους μου να το κανω τετοια εποχη.
Το avsite ειναι πανισχυρο, με ολες τις κατηγοριες του να καλπαζουν και στο κατω κατω εαν καποιος αισθανεται "ριγμενος" και "προδομενος" αυτος μαλλον ειμαι εγω.
Αρα δεν θα επρεπε, αλλα what the hell?

Το μονο που μας καταμαρτυρουν ειναι η επαγγελματικη μου σχεση με καποιο καταστημα.Δεν ειμαι ιδιοκτητης του καταστηματος.Φευγω απο εδω καποια στιγμη?
Το avsite με ακολουθει.Δεν την ξαναπαταω οπως στο παρελθον.
Αλλωστε ποσοι απο εσας γνωριζουν οτι απο το απεναντι φορουμ ζητησαν απο τον ιδιοκτητη της επιχειρησης που εργαζομαι χωρο για δοκιμες και παρουσιασεις?
Μηπως ψευδομαι?Ας με διαψευσουν.
Και εγω σας λεω πως υποθετικα ο εν λογω ιδιοκτητης αποδεχοταν να τους δωσει χωρο κατω απο καποιες..."προυποθεσεις"
Τι θα γινοταν τοτε?
Που θα πηγαινε τοτε η..."ανεξαρτησια"?

Για αυτο λεω να αφησουμε τα μεγαλα λογια και να δουμε επιτελους εργα.
Να ξεκαθαρισουμε τους λογους υπαρξης των δυο φορα και εαν υπαρχει η αναγκη να συνεχισουν να υπαρχουν ξεχωριστα και ως οπου φτασουν
Εαν οχι και αισθανεστε την αναγκη ενωσης, ας δουμε τις προυποθεσεις κατω απο τις οποιες θα μπορουσε αυτη να γινει πραγματικοτητα.

Σε μια εποχη που εχει πλεον εκλειψει η κυρια αιτια διαχωρισμου των δυο φορα(avforum-avsite) και που οι συγνωμες(να τις βρασω, επρεπε να ειχατε καταλαβει απο τοτε) ακολουθουν η μια την αλλη σας απλωνω το χερι μου.
Το τι θα το κανετε ειναι δικο σας θεμα...

Μαλιστα. Αρα ουτε φωνες υπηρξαν , ουτε απαιτησεις απο κανεναν οπως αναφερθηκες στο ανοιγμα του θεματος.

Τωρα μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους.

Την ιδια απαντηση πηρα και απο πλευρας avclub σημερα το μεσημερι.

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τον χωρο απο την Ηχοεκφραση ζητησε ο κ.Κ.Παπαγεωργιου και ειναι ενημεροι ολοι οι υπευθυνοι της "παρεας"
Ανδρεα , ποια ειναι η παρεα σε εισαγωγικα ??

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:lol: :lol: :lol:

Από όλα αυτά αυτό σου έκανε εντύπωση ε?
Να βρε, το ομολογώ. Εγώ είμαι μια φωνή. Το ίδιο και ο Νικολουδάκος από ότι βλέπω...

Reaction score
53
Οπως πάντα ο Ανδρέας Καφάτος, σαφής, ειλικρίνής και "διάφανος"!
Ανδρέα σ'ευχαριστώ για την εξιστόρηση των γεγονότων, που όσο και να σε λυπουν, κάποια στιγμή θα έπρεπε να τα εκθέσεις στον "κόσμο" σου!!!

Απο όλα όσα αναφέρεις ξεχωρίζω :
Ξαναλεω πως στην "αλλη πλευρα" εχω ανθρωπους που τους θεωρω πολυ φιλους.
Μην ριχνετε το βαρος σε εκεινους.
Δικη μου ηταν η σκεψη και κανενος αλλου.
Ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα
Και εγώ το εύχομαι!!!! :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907