Ενωση?

Reaction score
7
Δεν ξερω, αλλα δεν ειμαι τοσο καλοπιστος....
Ασε που κατα καιρους καποιοι εχουν κατηγορησει καποιους αλλους... Τωρα τι θα κανουν; Θα γινουν ολοι μια παρεα; Ή μηπως εφυγαν οι "κακοι" και εμειναν οι "καλοι", που ΤΟΤΕ δεν ανοιγαν το στομα τους και δεν επαιρναν θεση;
Sorry, αλλα το χερι μου δεν εχω μαθει να το απλωνω σε καποιον που δε μου εχει φερθει καλα. Μπορει να μη θελω το κακο του, αλλα χερι δε δινω. Οχι τιποτε αλλο, αλλα για να μην το (ξανα-)μετανιωσω μετα...
Και γιατι τωρα; Χειμωνιαζει, κανει κρυο και ειναι καιρος για 2;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.418
Η ιδεα ενος υπερsite ειναι πολυ καλη ...........

Εγω παντως πιστευω οτι το AV-Site θα γινει ετσι και αλλιως υπερ site με την
δυναμικη που εχει......

Ποια η συνταγη της επιτυχιας?

Ηγετικη τριαδα αξιολογη ,και αυστηρη κριτικη απο τους mod και τα απλα μελη
συν πολλες παρουσιασεις και πραγματικη (οχι μονο virtual) συναναστροφη.

Ο πηχης εχει ανεβει ψηλα.... :p... αλλα παρολα αυτα θελουμε περισσοτερα.... :p :p

Ειναι κριμα να μην μπορουμε να μοιραστουμε τις δοκιμες-εμπειριες μας με ολους
τους AV funs....

Reaction score
298
Όταν η Κάλλας γύρισε στην Ελλάδα, στο απόγειο της καριέρας της, την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο μία σοπράνο της Λυρικής, η οποία της είχε κάνει το βίο αβίωτο όσο η Κάλλας ζούσε εδώ. Έπεσε λοιπόν πάνω της με αγκαλιές και υποκριτικά φιλιά: "Μαρίιιιιιια μου, αγάααααπη μου, πόοοοοοσα έχουμε περάσει εμείς οι δυό μαζί, τι βάσανα, τι δυσκολίες, τα θυμάσαι?" Και η Κάλλας: "Βεβαίως και τα θυμάμαι, όλα. Δεν έχω ξεχάσει απολύτως τίποτα" :twisted:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χαίρομαι ιδιαίτερα και για το επίπεδο της συζήτησης και για τις πολύ προσεγμένες και σοβαρές απόψεις που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής.

Δεν θα σταθώ στα νούμερα των μελών ή των επισκεπτών του avsite. Το φόρουμ μας ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με πολλές φιλοδοξίες οι οποίες σιγά-σιγά ξεπερνιούνται και αυτές. Νιώθω πραγματικά ότι προσφέρουμε πολλά στο χόμπυ μας που καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα.

Όταν όμως φτάνεις στο σημείο να ενημερώνεις εσύ το Αμερικάνικο φόρουμ για τον πρώτο 1080p dlp προβολέα τότε νιώθεις πολύ επιτυχημένος. Η μικρή Ελλάδα που είναι ακόμα πιο μικρή στην αγορά του audio-video διαθέτει ένα φόρουμ που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ακόμα και το μεγαλύτερο αντίστοιχο φόρουμ σε όλο τον πλανήτη!

Αυτή ακριβώς η εποχή είναι πιστεύω η πιο κατάλληλη για να γίνει η συγκεκριμένη συζήτηση. Σήμερα που νιώθουμε δυνατοί και ως φόρουμ και πάνω από όλα ως καταναλωτές. Γιατί γι' αυτό είμαστε εδώ. Γιατί είμαστε πρώτα συνειδητοποιημένοι καταναλωτές.

Πολλοί λένε λοιπόν "η ισχύς εν τη ενώσει". Άλλοι πάλι θυμίζουν την Ένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας που ακόμα και σήμερα δεν έχει λύσει τα προβλήματά της. Για κάποιους είναι κουραστικό να διαβάζουν και να μετέχουν "και από εδώ και από εκεί". Όλες οι απόψεις είναι σωστές, λογικές και κατανοητές.

Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη.

Αγαπάμε το χόμπυ μας; Αγαπάμε αυτό που κάνουμε στο avsite; Αγαπάμε αυτό που κάναμε παλιότερα στο avforum; Αγαπάμε να μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις; Αγαπάμε το να στοχεύουμε συνεχώς και πιο ψηλά;

Αν τα αγαπάμε όλα αυτά τότε μπορούμε να προσπαθήσουμε. Πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Άλλωστε είμαστε αρκετοί και στα 2 φόρα που γνωριζόμαστε πολύ καλά και πολλά χρόνια.

Αλλά να το κάνουμε ειλικρινά. Να το κάνουμε επειδή το θέλουμε. Και είναι πολύ καλύτερα να το κάνουμε σήμερα που θέλουμε παρά αύριο επειδή δεν γίνεται αλλιώς...

Reaction score
0
προσωπικα βλεπω δυσκολη την ενωση.Ομως σταματηστε να τοποθετειτε στον η τον αλλο χωρο εμας τους καπως παλιους αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ απεξω ,και αφηστε μας να απολαυσουμε αυτα που προσφερετε χωρις ενοχες.

Reaction score
0
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ said:
προσωπικα βλεπω δυσκολη την ενωση.Ομως σταματηστε να τοποθετειτε στον η τον αλλο χωρο εμας τους καπως παλιους αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ απεξω ,και αφηστε μας να απολαυσουμε αυτα που προσφερετε χωρις ενοχες.
so well said....

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Διαβαζω με πολυ μεγαλη προσοχη τα οσα γραφετε και σαφως τα λαμβανω υποψην.
Ομως θελω να ακουσετε και αυτο:
Τα τελευταια 2,5 χρονια ερχονται καποιες στιγμες που συναντω καποιους φιλους απο τα "παλια".Οσο και εαν θελω να ανοιχτω, να γελασω, να τους πω ενα μυστικο βρε αδερφε, παντα υπαρχει ενα κοκκινο σημα πανω απο το κεφαλι τους που αναβοσβηνει και γραφει "κακος".Η "εχθρος".Η "αντιπαλος"¨
Και παντα ειμαι "κουμπωμενος" απεναντι τους οσο και εαν προσπαθω να μην το δειξω.

Ε, αυτο θελω να σταματησει!
Ανδρέα, και η ένωση θα σταματήσει τα "κάτω απο την ζώνη" χτυπήματα και τις π@υστιες????

Το avsite μονο του δυναμώνει και χτίζεται πάνω σε υγιή θεμέλια. Αυτό για εμένα είναι το μυστικό. Θεμέλια που εχουν μάθει απο ότι εχουν πάθει..

Reaction score
3
Φυσικά και θα ήταν όμορφη μια τέτοια ένωση και δεν θα αναγκαζόμασταν όσοι είμαστε "απ'έξω" να ψάχνουμε και στους δυο αυτούς δικτυακούς τόπους για να ξεστραβωθούμε για κάτι που γουστάρουμε,ή/και να μοιραστούμε τις όποιες γνώσεις έχουμε.
Όμως τα όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς και τα πολλά περισσότερα που έχουν προηγηθεί και δεν τα γνωρίζω με κάνουν να είμαι πολύ απαισιόδοξος για την έκβαση μιας τέτοιας προσπάθειας,αν και όποτε αυτή γίνει.
Βάζω στοίχημα ότι θα υπάρξουν έριδες ακόμα και για το όνομα,πολλώ μάλλον για τα πιο ουσιώδη.
Το τελευταίο που θα ήθελα ήταν να αντρωθούν οι όποιοι λεκτικοί "διαπληκτισμοί" έχουν δημιουργηθεί τελευταία,η εντύπωσή μου είναι ότι εκπορεύονται από τις όποιες "μεταγραφές" έχουν γίνει από τα δυο "στρατόπεδα" και αυτό δεν ξέρω αν ξεπερνιέται αν μέσα μας έχει ριζώσει η νοοτροπία του "οι από εδώ" και "οι από εκεί".
Συνοψίζοντας,καλή η σκέψη,αλλά την θεωρώ ανέφικτη.
Μακάρι να διαψευθώ.

Reaction score
1.863
Μπα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο.

ΠΧ μπαίνω σε 3 fora με δορυφορικά αυτή την εποχή, και τα 3 έχουν από κάτι να μου δώσουν. Πολλά μέλη τους είναι κοινά, αλλά δεν είδα κανέναν να ζητάει την ένωση των τριών.

Σχετικά με τους προβληματισμούς του στυλ: "γιατί έγινε το avclub αφού υπήρχε ήδη το avsite?" αυτόματα γεννά το ερώτημα: "γιατί να γίνει το avsite αφού υπήρχε ήδη το avforum?".

Όπως και να'χει το πράμα χαίρομαι ιδιαίτερα που οι αντιπαλότητες του παρελθόντος πλέον δεν έχουν καμία υγιή βάση, παρα μόνο στις μνήμες ανθρώπων που θεωρούν ότι θίχτηκαν τόσο που δε μπορούν να ξεχάσουν ότι έγινε (που σε γενικές γραμμές δεν είναι και πολλοί οι οποίοι κατάλαβαν το 100% του πως και του γιατί).

Το avsite έχει πάρει το δρόμο του, στέκεται γερά στα πόδια του και δεν έχει ανάγκη από συνενώσεις, δε βρίσκω το λόγο. Όταν κάτι πηγαίνει καλά, δε το πειράζουμε.

Από την άλλη το avclub στο οργανωτικό επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τεχνικής φύσεως είμαι βέβαιος όμως ότι θα ξεπεραστούν γρήγορα και όλα θα πάνε καλά.

Υπάρχουν πολλά μέλη που είναι γραμμένα και στα 2 fora, συμμετέχουν ενεργά και στα δυο sites και ειλικρινά δεν έχω ακούσει από κανέναν να επιθυμεί την συνένωση των 2.

Εφόσον δε στρουθοκαμηλίζουμε Αντρέα θα μπορούσες να μας αναφέρεις τα ονόματά τους ή να το κάνουν οι ίδιοι εδώ μέσα.

Δε νομίζω ότι κανείς πλέον "ντρέπεται" να γράψει στο "άλλο" site από αυτό που...συνήθιζε. Ούτε αν υπήρχε συγκέντρωση με "μικτή" ομάδα θα γινόταν κάτι κακό.

Εδώ στη Σαλόνικα τη "μικτή" παρέα την έχουμε καθιερώσει από καιρό.

Εγώ συμμετέχω εδώ σε power buy καλωδίων (αλήθεια τι έγινε ρε παίδες?).

Και αν κάτσει παρουσίαση του avsite για τα magnepan mg20.1 θα συμμετάσχω ευχαρίστως, και στην Ηχοέκφραση και στο σπίτι του Αντρέα αμα λάχει.

Για ποιο λόγο να ντραπώ ή να φοβηθώ δηλαδή?

Οι άνθρωποι που για μένα είναι φάουλ μπορεί να βρίσκονται παντού, είτε απο εδώ, είτε απο εκεί.
Όπου και να βρίσκονται τους απομονώνω καταλλήλως.

Βάζω ένα "Χ" και τελείωσε.

Πάντως είμαι αντίθετος με τη συνένωση των δυο fora και αυτό το λέω ως απλό μέλος και των δυο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.860
1. Σαν απλό μέλος και του AVsite και του AvForum πάρα πολλές φορές "πόσταρα" το ίδιο ακριβώς κείμενο δυό φορές. Την ίδια ακριβώς ερώτηση 2 φορές. Την ίδια προσωπική μου εμπειρία για κάποια συσκευή 2 φορές. Βλακεία δεν είναι? Και ξέρετε κάτι? Το βαρέθηκα!

Τώρα άλλαξε ο Μανωλιός, έβαλε το βρακί του αλλιώς. Ένα απλό μέλος και του AVsite και του AvClub αν δει κάτι ενδιαφέρον στο ένα φόρουμ και θέλει και την άποψη των (επίσης πολύ αξιόλογων) άλλων θα πρέπει να το ποστάρει και εκεί. Ε μα, δουλειά είναι αυτή? Γιατί δε μαζευόμαστε όλοι μαζί? Καταντάει γελοίο...

2. Και στο AVsite και στο AvForum έχω φίλους. Καλούς φίλους, πολλά τα καλά παιδιά. Ταμπέλες ΣΙΓΟΥΡΑ δε βάζω. Και στα δυό έγραφα χωρίς να προτιμώ το ένα ή το άλλο, και φυσικά χωρίς καμιά ντροπή. Όποτε βρισκόμουν με μέλη του ενός, τους παρότρυνα να γράφουν στο άλλο. Και εδώ εμείς οι "βόριοι", είναι αδύνατο να χωριζόμαστε με τέτοιες χαζοταμπέλες, εμείς βρε είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και στο AVsite και στο AvForum-Club υπάρχουν πάρα πολλοί ιδιαίτερα αξιόλογοι και με άπειρες γνώσεις συμμετέχοντες. Που μπορούν να προσφέρουν, και που προσφέρουν. Αφιλοκερδώς. Δεν είναι θετικό να "ενώσουν τις δυμάμεις" τους? Μα θέλει και ερώτηση?

Τώρα μεταξύ τους (ή οι "αρχηγοί" τους) γιατί δε καταφέρνουν να τα βρούνε, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει, και δε κατάλαβα γιατί δε το προσπάθησα, το θεωρώ ανόητο και δε το πολυψάχνω, δεν ασχολούμε με μ@μ@κίες....

3. Σαν απλό μέλος και του AVsite και του AvForum δε ξέρω, δε μπορώ να ξέρω και δε με ενδιαφέρει να μάθω αν ο χ-ψ-ζ "Καφάτος" ήταν ο "καλός" ή ο "κακός". Ακούγονται διάφορα, αντικρουόμενα τα περισσότερα, και για να βγάλεις άκρη πρέπει να έχεις πτυχείο κουτσομπολιού. Τελικά όμως αυτή είναι η ουσία? Αν ο "τάδε" ή ο "δείνα" είναι καλός ή κακός ή αδικημένος (ο καημένος) ή μεγάλη αλήτρα (μάκης ο σουγιάς)? Μήπως ξεχνάμε-νε την ουσία?

4. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες θεωρώ την κίνηση του μεσιέ Καφάτου (την δημόσια πρότασή του για συνένωση) άκρως θετική και τον συγχαίρω γι'αυτό. Μπράβο Αντρέα! Ταυτόχρονα όμοια θα είναι η στάση μου σε ανάλογη κίνηση του άλλου φόρουμ. Αν θα υπάρξει τελικά συνένωση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, η στάση μετράει (ΙΜΗΟ). Ταυτόχρονα με αυτό το σχόλιο να προσθέσω πως όταν έμαθα ότι διαλύθηκε το AVForum περίμενα (ως ευκόλως εννοούμενο) ότι θα συνέχιζε μόνο το Avsite και όλοι θα μαζεύονταν εδώ. Τώρα γιατί δεν έγινε αυτό, δε μπορώ να ξέρω και..δε θέλω και να μάθω!

5. Το Avsite έχει αποδείξει πως έχει γερά θεμέλια, δυνατή-ελεύθερη-έξυπνη διοίκηση, σωστή διαχείρηση ανθρώπινου δυναμικού. Πιστεύω πως αντέχει να δεχτεί όλο τον κόσμο, και έχει τη δύναμη να "πατήσει" τους "καλοθελητές". Αλλά το βάρος πέφτει στον Καφάτο. Εμάς τελικά, δε μας πέφτει λόγος, αυτός "απλώνει το χέρι"...

Για το μόνο που μου πέφτει λόγος είναι για τα κείμενά μου (και για τα πολύ χρήσιμα σε μένα κείμενα άλλων μελών τα οποία είχα κάνει bookmark στον explorer), αυτά που έχασα στο lost in space AVforum. Άπειρα κείμενα, άπειρες φωτό.... Ελπίζω να μη ξαναγίνει.....

Για τους παραπάνω 5 λόγους θεωρώ πως πρέπει να ενωθεί ο κόσμος (όχι μόνο τα φόρουμς)

Ο bro λέει "δεν υπάρχουν λόγοι να είμαστε χωρισμένοι".
Διαφωνώ, υπάρχουν τουλάχιστον 2.

1. Αυτό που πολύ έντεχνα έθεσε ο RD:
RDoherty said:
"Βεβαίως και τα θυμάμαι, όλα. Δεν έχω ξεχάσει απολύτως τίποτα" :twisted:
Είναι το κύριο εμπόδιο συνένωσης των φόρουμς. Αν οι "θιγμένοι" έχουν την ψυχική δύναμη να ξεπεράσουν τέτοια θέματα, αν έχουν την δύναμη να συγχωρήσουν δηλαδή, έχει καλώς. Αν όμως τα "κρατάνε" τότε ό,τι και να λέμε πάει στο βρόντο.

2. Εξουσία. Διαχειριστηλίκι, αρχηγιλίκι, πωλήσεις, κλπ κλπ κλπ. Αν ξεπεραστούνε προσωπικά συμφέροντα, έχει καλώς. Αν όμως αυτοί που "κινούν τα νήματα" έχουν αντίθετη γνώμη, θέλουν πάσει θυσία να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους (ή άλλα) συμφέροντα ή τη ματαιοδοξία τους, τότε (και πάλι) ό,τι και να λέμε πάει στο βρόντο.

Όπως και νά'χει, μια σφυγμομέτρηση του κόσμου ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΟΥΜΣ θα είχε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον... 8)

Πολύ φιλικά,
Κώστας Τσαρουχάς

VG

Reaction score
0
H φιλοσοφια του avsite θα πρεπει να παραμεινει αναλλοίωτη σε μια πιθανη ενωση.
Διαφορετικα αντι για δυο sites μετα μπορει να μην μεινει ουτε ενα...

Προσωπικα δεν θα ηθελα την ενωση.
Αν ήμουνα στην θεση του Ανδρεα, θα την ηθελα,εφοσον δεν θα επροκειτο να κανω παραχωρησεις.
Αν ειτε να μπω σε παζαρια σαν αυτα που γινονται στον δευτερο γυρο των δημοτικων εκλογων,δεν θα το σκεφτόμουνα καν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049
Είμαι μέλος και στα δύο. Έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα και από τα δύο.
Έχω κάνει πολύ καλούς φίλους και από τα δύο.
Κάνουμε παρέα, τρώμε, πίνουμε και παίζουμε με τα παιχνίδια μας, (προβολείς κ.λ.π.) άτομα και από τα δύο.
Προσωπικά δεν ξεχωρίζω από δω και από κει.
Θα ήθελα να γινόταν ένα. Αν γινόταν, πιστεύω ότι θα σταματούσαν πολλοί ανώφελοι διαξιφισμοί και κόντρες ανούσιες κατά τη γνώμη μου.

ΟΜΩΣ

δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος που πικράθηκε παλιά, να ρίξει νερό στο κρασί του και να συνεχίσει ξεχνώντας όλα αυτά που τον πλήγωσαν.
Εγώ αν πληγωθώ από κάτι μου είναι δύσκολο να το ξεχάσω και να υποκριθώ ότι δεν τρέχει τίποτα πλέον και να τα θεωρήσω περασμένα ξεχασμένα. Μιλάω με βάση πραγματικά γεγονότα που μου συνέβησαν. Κάποιοι τα ξέρουν.
Και αν αυτό δεν είναι εφικτό, η ένωση των δύο σε ένα φόρουμ ίσως να είναι λιγάκι προβληματική ή δυσλειτουργική.
Πάντως θα το ήθελα πολύ. Αλλά δεν εξαρτάται από μας. Ας το σκεφτούν καλά οι αρμόδιοι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να κάνω μερικές ερωτήσεις?
- Ποιός είναι αυτός ο οποίος με όλη την ιστορία avforum, avsite, avclub πικράθηκε περισσότερο από όλους (από αυτούς τους... πικραμένους), αυτός που θεωρεί ότι κάποτε κάποιοι τον πρόδωσαν?
- Ποιός είναι ο μόνος που έχασε κάτι από όλα αυτά?
- Ποιά είναι η σημερινή αντίδρασή του?

Reaction score
298
costas EAR said:
1. Αυτό που πολύ έντεχνα έθεσε ο RD:
Έχεις παρατηρήσει ποτέ να θέτω κάτι άτεχνα? 8) Μπορεί να γίνει κάποτε κι αυτό (when hell freezes over) :D

Απομονώνοντας όμως τη φράση:
RDoherty said:
"Βεβαίως και τα θυμάμαι, όλα. Δεν έχω ξεχάσει απολύτως τίποτα"
ελπίζω να μην ξεχνάς το ποιά την είπε σε ποιάν. Εκεί είναι το ζουμί και όχι στα λόγια αυτά καθ' αυτά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.860
RDoherty said:
Έχεις παρατηρήσει ποτέ να θέτω κάτι άτεχνα?
Όχι πουλάκι μου, όλα καλά τα κάνεις! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το ζουμί να το πιεί ο Αντρέας, εγώ πίνω μπύρες! 8)

Reaction score
0
RDoherty said:
Όταν η Κάλλας γύρισε στην Ελλάδα, στο απόγειο της καριέρας της, την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο μία σοπράνο της Λυρικής, η οποία της είχε κάνει το βίο αβίωτο όσο η Κάλλας ζούσε εδώ. Έπεσε λοιπόν πάνω της με αγκαλιές και υποκριτικά φιλιά: "Μαρίιιιιιια μου, αγάααααπη μου, πόοοοοοσα έχουμε περάσει εμείς οι δυό μαζί, τι βάσανα, τι δυσκολίες, τα θυμάσαι?" Και η Κάλλας: "Βεβαίως και τα θυμάμαι, όλα. Δεν έχω ξεχάσει απολύτως τίποτα" :twisted:
και μετά η σοπράνο της πρότεινε να εμφανίζονται σαν ντουέτο;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Στεργιο λες:
Σχετικά με τους προβληματισμούς του στυλ: "γιατί έγινε το avclub αφού υπήρχε ήδη το avsite?" αυτόματα γεννά το ερώτημα: "γιατί να γίνει το avsite αφού υπήρχε ήδη το avforum?".
Nομιζω πως ειναι πλεον ξεκαθαρο απο ολους σημερα πως το avforum εκλαπει απο εμενα.Εαν ηταν διαφορετικα και εαν το ειχε δημιουργησει καποιος αλλος τοτε θα γνωριζε πως να το "τρεξει" ακομα και εαν ειχε πεσει ο ουρανος στο κεφαλι του.
Η πρωτη ερωτηση-δεν κρυβω-πως ηταν εκπληξη για μενα.

Στεργιο, μπορεις να βρεις τα μελη που εχουν ζητησει την ενωση κανωντας ενα search
Οσο για αυτους που το εκαναν "κρυφα" και εσυ να ησουν δεν θα το εγραφες ποτε, ετσι δεν ειναι?
Εαν θελουν οι ιδιοι, χαρα μου και τιμη μου, τουτο το βημα ειναι παντα ελευθερο.

Στην ζωη μου εμαθα να ξεχναω πολυ ευκολα.
Ισως οχι τα παντα αλλα τα περισσοτερα σε σημειο που πολλες φορες εφτασα σε φιλονικιες με τους δικους μου οταν πισω απο την πλατη τους συγχωρεσα καποιον που με/μας ειχε βλαψει.
Τωρα θα αλλαξω?

Τελος παντων , μπορειτε να πιστεψετε οτι θελετε αλλα θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι που ισως δεν εγινε κατανοητο.
Τις οποιες συζητησεις θα τις κανω μονο "ανοικτα".
Τερμα το "μου ειπε πως του ειπες" "ειπε πως" κλπ κλπ Αυτο και αν με εχει βλαψει...
Ανοικτα λοιπον, μπροστα σε ολους και ας κριθουμε αναλογα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907