Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Reaction score
0
Οι δοκιμαστικες εκπομπες τελειωσαν 21/09/09. Απο 24/09/09 με την απελευθερωση του καναλιου (C37,595MHz) πρωιν Mega υπαρχει κακονικη εκπομπη ψηφιακου σηματος απο τοποθεσια Καμαρι Ξυλοκαστρου.
Εξοπλισμος μου: (κεραια: Fracarro Sigma 6HD, ενισχυτης:Fracarro AFI123T, καλωδιωση:Oehlbach xxl AK4000HD, tv's: pioneer PDP-LX5090H , samsung UE32B7000WW).
Περιοχη Κιατο Κορινθιας.

Reaction score
54
Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Ήρθε και η ώρα της δοκιμής!

"Νέα μοντούλα Neotion FTA NP4 δίνει λύσεις Mpeg-4, σε δέκτες DVB-T/Mpeg-2;"
http://greekdigitaltv.blogspot.com/2009/09/neotion-fta-np4-mpeg-4-dvb-tmpeg-2.html
http://www.hollex.pl/index.php?page=prod&kat=10&id=1387

Όποιος έχει διάθεση και βρίσκεται κατά Ξυλόκαστρο μεριά, ας κάνει κανένα τεστάκι...Άντε μπας και γλυτώσουμε τον extra αποκωδικοποιητή... :123:
Δυστυχως το πολωνικό σαιτ δεν στελνει ελλαδα αλλιως θα το αγοραζα για μια samsung 26αρα που εχω

Reaction score
0
Οι δοκιμαστικες εκπομπες τελειωσαν 21/09/09. Απο 24/09/09 με την απελευθερωση του καναλιου (C37,595MHz) πρωιν Mega υπαρχει κακονικη εκπομπη ψηφιακου σηματος απο τοποθεσια Καμαρι Ξυλοκαστρου.
Εξοπλισμος μου: (κεραια: Fracarro Sigma 6HD, ενισχυτης:Fracarro AFI123T, καλωδιωση:Oehlbach xxl AK4000HD, tv's: pioneer PDP-LX5090H , samsung UE32B7000WW).
Περιοχη Κιατο Κορινθιας.

Kuro εάν κρίνω από τον εξοπλισμό σου πρέπει να λαμβάνεις τα ψηφιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ποιότητα πρέπει να αγγίζει το 100% !! Αν μπορείς ανέβασε κάποια screenshots να δούμε...

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Παιδιά εγώ που έχω μια 42LG5000 με ενσωματωμένο δέκτη να το πάρω????Θα μου δουλέψει??? :118:
Δεν φαντάζομαι να περιμένεις απάντηση...
Αυτό μόνο κάποιος με την ίδια τηλεόραση και την ίδια μοντούλα στην υποδοχή CI θα μπορέσει να σου το εγγυηθεί ότι δουλεύει και δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη τέτοιος. Αν δεν θέλεις να γίνεις εσύ το πειραματόζωο θα σε συμβούλευα να περιμένεις...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Δεν φαντάζομαι να περιμένεις απάντηση...
Αυτό μόνο κάποιος με την ίδια τηλεόραση και την ίδια μοντούλα στην υποδοχή CI θα μπορέσει να σου το εγγυηθεί ότι δουλεύει και δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη τέτοιος. Αν δεν θέλεις να γίνεις εσύ το πειραματόζωο θα σε συμβούλευα να περιμένεις...
Εγω πηρα πριν 5 μερες απο Αγγλια (ebay) 54 euro,καί σημερα το παρελαβα,απο οτι φαινεται εγω θα ειμαι το πειραματοζωο κατά Δεκεμβρη μερια,οταν θά εκπεμψουν Αθηνα τα κανάλια.Μεχρι τοτε υπομονη.

Reaction score
1.981
Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Να κάνω μια ερώτηξη...?

Έχω σπίτι των Visionet 7000 combo. Ο μόνος λόγος που τον κρατάω στην θέση του (και μου πιάνει χώρο), είναι τα επίγεια ψηφιακά, αφού για τα δορυφορικά προγράμματα έχω έναν dreambox. Βέβαια εχω να τον ανοιξω μήνες, αφού το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ είναι αστα βράστα!!!

Υποψιάζομαι όμως ότι ό δέκτης μπορεί να αποκωδικοποιέι μόνο σήμα σε MPEG2 format.....Σωστα?
Αν είναι έτσι τσάμπα μου πιάνει χωρο και μου στριμώγνει τα υπόλοιπα μηχανήματα....! Να τον αποσύρω!!!

Αν κάποιος ξέρει θα εκτιμούσα την βοήθεια του!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.141

Απ' ότι ξέρω είναι mpeg-2 μόνο.

Reaction score
1.981

Αρα τον πακετάρω και ή τον βάζω στο ντουλάπι ή τον χαρίζω/πουλάω σε χαμηλη τιμή για να μην μου πιάνει χώρο......

Σ'ευχαριστώ Σεραφείμ και Xfader!

Reaction score
1.844

Αρα τον πακετάρω και ή τον βάζω στο ντουλάπι ή τον χαρίζω/πουλάω σε χαμηλη τιμή για να μην μου πιάνει χώρο......

Σ'ευχαριστώ Σεραφείμ και Xfader!
Έχω ένα δέκτη terrestial mpeg2 Daewoo, δεν θυμάμαι μοντέλο, αγορά πριν ~2 χρόνια ~60 ευρώ. Με κουτί, οδηγίες χρήσης, ταπανταολα! Τον πακετάρω και τους προσφέρουμε μαζί, είναι πιο ελκυστική η προσφορά, πρώτη κατοικία και εξοχικό, σε σετάκι! :119:

Reaction score
1.213

Απο ποσο ξεκιναει ενας δεκτης mpeg 4 ?

Reaction score
1.844

Όταν έρθουν, σε λίγες μέρες, από κάνα 70άρι ... :403:

Reaction score
1.213

Όταν έρθουν, σε λίγες μέρες, από κάνα 70άρι ... :403:

Ρε Ανεμελε τι αλλο θελει το 'κολπο' ? Μονο τον δεκτη ?

Ειμαι εντελως νιουμπης στα τηλεοπτικα-δορυφορικα..αλλα απο την αλλη ειμαι μονο μερικα χιλιομετρα απο το Ξυλοκαστρο..:138: :121::136:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491