Επαγγελματίες, αγγελίες, trolling, συστηματικές παραβιάσεις κανονισμού

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.489
Μα..άλλο σου λέω, άλλο μου απαντάς!

Σου πρότεινα τον απόλυτο τρόπο, προκειμένου να επιβεβαιωθείς, και εσύ περί άλλων τυρβάζεις. Έλεος βρε Κώστα, ε...Έλεος πια..
Δεν έχω κάτι να χρήζει επιβεβαίωσης Νίκο.

Ξεκόλλα. Δεν έχω κάτι να αποδείξω. Αυτός είναι ο δικός σου σκοπός.

Εγώ ενημερώνω για τα ήδη επιβεβαιωμένα. ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
44.482
Αχ, Αυτός ο Σκαλ! αν και έχει να γράψει κοντά 4 χρόνια εδώ μέσα παρατηρώ οτι έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του και εξακολουθεί να δίνει κίνητρο για να γράφουν τα μέλη.
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ !

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ναι Κωστα, αυτο να κανεις. Κι οταν τελειωσεις με τις εταιριες πικαπ και λαμπατων, να στειλεις μειλ στο οικουμενικο πατριαρχειο και στο βατικανο, εξηγωντας τους γιατι δεν υπαρχει θεος για να σταματησουν επιτελους να παραπλανουν και να κοιμηζουν τους ηλιθιους ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...Αυτο να κανεις. Μονο ετσι θα πιστεψουμε οτι εχεις δικιο γιατρε...Ξεκινα.:)
Τοσα χρονια εδω μεσα και δεν εχουμε λυσει ακομα τις αποριες μας γιατι πουλιουνται ακομα λαμπες και πικαπ...:frown:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εγώ ενημερώνω για τα ήδη επιβεβαιωμένα. ;)
..θα μπορούσα να θεωρήσω ότι φοβάσαι τον αντιλογο; Ναι; ;)

Δεν έχει νόημα η συνέχιση της κουβέντας, και όχι μόνον επειδή είναι off topic!

Άσε, παίρνω άδεια. Πάρε και εσύ...άγραφη:p

Reaction score
12.460
Τοσα χρονια εδω μεσα και δεν εχουμε λυσει ακομα τις αποριες μας γιατι πουλιουνται ακομα λαμπες και πικαπ...:frown:
Ρητωρικό το ερώτημα μάλλον και απλή η απάντηση. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν την υψηλή πιστότητα, αλλά την υψηλή ικανοποίηση των αυτιών τους. Δεν αρέσκονται όλοι στον φλατ ήχο. Όπως δεν αρέσκονται όλοι στη ψηφιακή φωτογραφία και προτιμούν τις lubitel ξέρω'γω.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.482
Θα εκπλαγείς αν απαντήσω, ενώ δε θα έπρεπε, διότι έχω εξηγήσει τι είναι ακριβό στον ήχο.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι ρωτάς πόσο κοστίζει το απόλυτα σωστό. Δηλαδή το "καλύτερο", που δεν έχει νόημα να κυνηγήσεις κάτι "ακόμα καλύτερο".

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι μας, ποια είναι η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση, από όλους αυτούς που δεν ακολουθούν τις βασικές αρχές της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.

Αν έχω πρώτα όλες αυτές τις απαντήσεις, μετά μπορώ να σου αναπτύξω μια "άλλη" πρόταση σε κάθε κοστολόγιο, δοκιμασμένη στον στίβο του επαγγελματικού ήχου, και κατ'επέκτασιν τεχνικά ορθή. ;)
Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη, πιο συγκεκριμένη δεν γίνεται. Και είναι στο ίδιο πνεύμα που συνηθίζεις να εκφράζεις οτι αν δεν είναι κάτι σωστό όπως πρέπει να είναι μπάι δε μπουκ τοτε μην ασχολείστε πάρτε ηχομπαρα. Βέβαια άλλες στιγμές βρίσκεσαι σε άλλο μουντ και λες οτι δεν έχει νόημα να δώσει κάνεις τοσα λεφτά για reference οταν ακουει περιεχόμενο που δεν το χρειάζεται ενώ την ίδια στιγμή θα την πέσεις στον άλλον (σε εμένα ας πούμε) οταν πω το ίδιο πράγμα.
Τέλος πάντων, η κατακλείδα είναι η εξής για μένα. Τα σωστά μπάι σε μπουκ συστήματά είναι ακριβά για τις περισσότερα τσέπες των φίλων που έχω γνωρίσει εδώ μέσα. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να στήσουν κάτι μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη τους. Εξ ορισμού δεν θα είναι τέλειο θα γίνει συμβιβασμός. Ε, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο χλευασμού όσοι δεν δύνανται να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές. Και μην μου πεις πάλι για αυτούς που τα σκάνε για να αλλάξουν καλώδια γιατί δεν είναι εντός αυτού του συνόλου και ούτε βρίσκεται ο σκαλ τριγύρω πλέον.

Εγώ προτείνω πάντως, τα τεχνικά θέματα που με τόσο ζήλο και φροντίδα αναπτύσσουν οι Bhutia , ear, κογιας, να μπαίνουν στην κατηγορία τεχνικα θέματα ή σε μια νέα κατηγορία ‘απόθεμα γνώσης audio video’ που θα είναι sticky και δεν θα γράφει κάποιος άλλος εκεί παρά μόνο οι editors του κάθε θέματος. Ας γίνουν αλλά τοπικ μετά από όποιον θέλει να έχει διευκρινίσεις, αντιρρήσεις στην κατηγορια γενικά θέματα συζήτησης.
Είναι άλλο πράγμα η γνώση και η τεκμηρίωση μιας σωστής υλοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα και άλλο πράγμα η εύρεση της χρυσής τομής, του συμβιβασμού που θα πρέπει να κάνει ο καθένας στο σπίτι του. Εκεί χωράνε όλα, και τα τεχνικα υποδείγματα και η κάψα του καθενός. Αν θέλει να αλλάξει ο άλλος καλώδιο ας του πει ο καθένας τη γνώμη του και ας βγει και ear με ένα λινκ να του δειξει τι λέει η θεωρία και ας του πει βρε αδερφέ οτι με το τάδε πείραγμα στο dsp ίσως να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Βασικά ας πει οτι θέλει ο καθένας σιγά μην του υποδείξει ο καθένας τι θα πει αλλά να εδώ πιάσαμε να λέμε οτι τελικα ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο καθένας τελικα να μην έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και ακόμα χειρότερα να δημιουργεί κλίμα δυσανεξίας στο φόρουμ για τα νέα μέλη. Τα παλιά μέλη απο οτι φαίνεται έχουν αναπτύξει αντισώματα και μπορούν και γειωνουν τις παραξενιές μερικών. Αν και όχι όλοι και πάντα αν σκεφτώ το πως ξεκίνησε αυτό το τοπικ. :D

Reaction score
11.684
ενα φορουμ που θα λεγεται ας πουμε ''πριν ρωτησεις, μπες και διαβασε εδω'' και να μπει στους κανονες του φορουμ, να διαβαζεται υποχρεωτικα ουτως ωστε να αποφευγονται οι τετριμμενες ερωτησεις
Ναι, σίγουρα! Στο τέλος θα τους έχουμε και τεστ και αν δεν απαντήσουν σωστά δεν θα επιτρέπεται η εγγραφή τους. Όπως και τον κανονισμό τον "διαβάζουν" και μετά πρώτο ποστ τα γράφουν όλα κεφαλαία! (Το είδα σήμερα)

Χωρίς πλάκα, μακάρι να γινόταν αυτό που λες και μακάρι να το διάβαζε ο κόσμος. Και μακάρι να γινόταν και εξέταση πάνω σε αυτά που διάβασαν, αν θέλουν να τους επιτρέπεται το γράψιμο στην Hi-End. Αλλιώς πολιτικά και αθλητικά, το όπιο του λαού.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.900
Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος προκειμένου να έχει ένα σωστό σύστημα πιστής αναπαραγωγής ήχου στο τυπικό καθιστικό των 15-20 τ.μ.; Που θα πιάνει τις στάθμες αναφοράς στη θέση ακρόασης και με τη σωστή απόκριση που επιβάλουν οι σωστές καμπύλες ακουστότητας σε όλο το ακουστικό φάσμα. Συμπεριλαμβανομένου των ακουστικών επεμβάσεων στο χώρο και την αμοιβή του καλιμπράτορα.
8000€ για 5.2

Reaction score
12.460
Αν θέλει να αλλάξει ο άλλος καλώδιο ας του πει ο καθένας τη γνώμη του και ας βγει και ear με ένα λινκ να του δειξει τι λέει η θεωρία και ας του πει βρε αδερφέ οτι με το τάδε πείραγμα στο dsp ίσως να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
Πονεμένη ιστορία.

Reaction score
12.460
8000€ για 5.2
Με τόσα παίρνω τον 4BSST3 ( ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο ρε παιδιά ) και τα ρέστα τα χώνω σε kimber και johnnie black. Σίγουρα θα παίξει καλύτερα απο το τρέχον σύστημα. Και αν δεν παίξει, να είναι καλά ο Τζόνις, δεν θα καταλάβω Χριστό. :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.900
Το γιατί είναι αρεστό το καθετί, εξηγείται με επιστημονικούς όρους, δεν είναι τέχνη, δεν είναι μαγεία. Και το πικαπ, και η λάμπα. Και το Sub, και το HiRes.

Απο την δική μου μεριά, βλέπω πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίων των επιστημονικών τεκμηριώσεων και του ορθού λόγου με άγριο τρόλινγκ. Με προφανή στόχο να σιωπήσει, να βαρεθεί ή να απομακρυνθεί (ακόμα καλύτερα) όποιος χρησιμοποιεί την γνώση και όχι την χαϊεντοσύνη στην ανταλλαγή απόψεων, ούτως ώστε να μπορούν χωρίς παρεμβολές να λένε για τις υπέροχες χροιές τους.

Ποιος είναι το τρολ άραγε;

melina

Cargo 200
Reaction score
44.482
Το γιατί είναι αρεστό το καθετί, εξηγείται με επιστημονικούς όρους, δεν είναι τέχνη, δεν είναι μαγεία. Και το πικαπ, και η λάμπα. Και το Sub, και το HiRes.

Απο την δική μου μεριά, βλέπω πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίων των επιστημονικών τεκμηριώσεων και του ορθού λόγου με άγριο τρόλινγκ. Με προφανή στόχο να σιωπήσει, να βαρεθεί ή να απομακρυνθεί (ακόμα καλύτερα) όποιος χρησιμοποιεί την γνώση και όχι την χαϊεντοσύνη στην ανταλλαγή απόψεων, ούτως ώστε να μπορούν χωρίς παρεμβολές να λένε για τις υπέροχες χροιές τους.

Ποιος είναι το τρολ άραγε;
Ε πες μας ποιος είναι το τρολ, που θέλει βα μιλάει για χροιές, μην μας αφήνεις σε αγωνία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian