Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Δεν έχω κάτι να χρήζει επιβεβαίωσης Νίκο.Μα..άλλο σου λέω, άλλο μου απαντάς!
Σου πρότεινα τον απόλυτο τρόπο, προκειμένου να επιβεβαιωθείς, και εσύ περί άλλων τυρβάζεις. Έλεος βρε Κώστα, ε...Έλεος πια..
..θα μπορούσα να θεωρήσω ότι φοβάσαι τον αντιλογο; Ναι;Εγώ ενημερώνω για τα ήδη επιβεβαιωμένα.![]()
Ρητωρικό το ερώτημα μάλλον και απλή η απάντηση. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν την υψηλή πιστότητα, αλλά την υψηλή ικανοποίηση των αυτιών τους. Δεν αρέσκονται όλοι στον φλατ ήχο. Όπως δεν αρέσκονται όλοι στη ψηφιακή φωτογραφία και προτιμούν τις lubitel ξέρω'γω.Τοσα χρονια εδω μεσα και δεν εχουμε λυσει ακομα τις αποριες μας γιατι πουλιουνται ακομα λαμπες και πικαπ...![]()
Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη, πιο συγκεκριμένη δεν γίνεται. Και είναι στο ίδιο πνεύμα που συνηθίζεις να εκφράζεις οτι αν δεν είναι κάτι σωστό όπως πρέπει να είναι μπάι δε μπουκ τοτε μην ασχολείστε πάρτε ηχομπαρα. Βέβαια άλλες στιγμές βρίσκεσαι σε άλλο μουντ και λες οτι δεν έχει νόημα να δώσει κάνεις τοσα λεφτά για reference οταν ακουει περιεχόμενο που δεν το χρειάζεται ενώ την ίδια στιγμή θα την πέσεις στον άλλον (σε εμένα ας πούμε) οταν πω το ίδιο πράγμα.Θα εκπλαγείς αν απαντήσω, ενώ δε θα έπρεπε, διότι έχω εξηγήσει τι είναι ακριβό στον ήχο.
Ωστόσο, είναι φανερό ότι ρωτάς πόσο κοστίζει το απόλυτα σωστό. Δηλαδή το "καλύτερο", που δεν έχει νόημα να κυνηγήσεις κάτι "ακόμα καλύτερο".
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι μας, ποια είναι η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση, από όλους αυτούς που δεν ακολουθούν τις βασικές αρχές της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.
Αν έχω πρώτα όλες αυτές τις απαντήσεις, μετά μπορώ να σου αναπτύξω μια "άλλη" πρόταση σε κάθε κοστολόγιο, δοκιμασμένη στον στίβο του επαγγελματικού ήχου, και κατ'επέκτασιν τεχνικά ορθή.![]()
Ναι, σίγουρα! Στο τέλος θα τους έχουμε και τεστ και αν δεν απαντήσουν σωστά δεν θα επιτρέπεται η εγγραφή τους. Όπως και τον κανονισμό τον "διαβάζουν" και μετά πρώτο ποστ τα γράφουν όλα κεφαλαία! (Το είδα σήμερα)ενα φορουμ που θα λεγεται ας πουμε ''πριν ρωτησεις, μπες και διαβασε εδω'' και να μπει στους κανονες του φορουμ, να διαβαζεται υποχρεωτικα ουτως ωστε να αποφευγονται οι τετριμμενες ερωτησεις
8000€ για 5.2Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος προκειμένου να έχει ένα σωστό σύστημα πιστής αναπαραγωγής ήχου στο τυπικό καθιστικό των 15-20 τ.μ.; Που θα πιάνει τις στάθμες αναφοράς στη θέση ακρόασης και με τη σωστή απόκριση που επιβάλουν οι σωστές καμπύλες ακουστότητας σε όλο το ακουστικό φάσμα. Συμπεριλαμβανομένου των ακουστικών επεμβάσεων στο χώρο και την αμοιβή του καλιμπράτορα.
Πονεμένη ιστορία.Αν θέλει να αλλάξει ο άλλος καλώδιο ας του πει ο καθένας τη γνώμη του και ας βγει και ear με ένα λινκ να του δειξει τι λέει η θεωρία και ας του πει βρε αδερφέ οτι με το τάδε πείραγμα στο dsp ίσως να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
Μπα..δε νομίζω. Ίσα ίσα η ολη συζήτηση εκτυλίχθηκε σε ήπιο κλίμα. Προς τιμήν όλων των συμμετασχόντων..Άτιμε Zizik ο διάολος σ' έβαλε ν' ανοίξεις τέτοιο νήμα;;; μαλλιά κουβάρια γίνανε πάλι![]()
Με τόσα παίρνω τον 4BSST3 ( ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο ρε παιδιά ) και τα ρέστα τα χώνω σε kimber και johnnie black. Σίγουρα θα παίξει καλύτερα απο το τρέχον σύστημα. Και αν δεν παίξει, να είναι καλά ο Τζόνις, δεν θα καταλάβω Χριστό.8000€ για 5.2
Ε όχι και λαμπατος γαμω τα υπουργεία μουΚι αν κάποιος είχε SUV θα ήταν ο λαμπάτος της αυτοκίνησης;
Παίζει μουσική ο ενισχυτής μόνος του;Με τόσα παίρνω τον 4BSST3
Με τόσα, καθαρίζω τις φωνητικές μου χορδές και του τραγουδάω εγώ, να πιει αυτός το τζόνι και να χαλαρώσει, ωρέ!Παίζει μουσική ο ενισχυτής μόνος του;![]()
Ε πες μας ποιος είναι το τρολ, που θέλει βα μιλάει για χροιές, μην μας αφήνεις σε αγωνία.Το γιατί είναι αρεστό το καθετί, εξηγείται με επιστημονικούς όρους, δεν είναι τέχνη, δεν είναι μαγεία. Και το πικαπ, και η λάμπα. Και το Sub, και το HiRes.
Απο την δική μου μεριά, βλέπω πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίων των επιστημονικών τεκμηριώσεων και του ορθού λόγου με άγριο τρόλινγκ. Με προφανή στόχο να σιωπήσει, να βαρεθεί ή να απομακρυνθεί (ακόμα καλύτερα) όποιος χρησιμοποιεί την γνώση και όχι την χαϊεντοσύνη στην ανταλλαγή απόψεων, ούτως ώστε να μπορούν χωρίς παρεμβολές να λένε για τις υπέροχες χροιές τους.
Ποιος είναι το τρολ άραγε;