- Reaction score
- 105.715
Μα η CRT δεν παίζει καλύτερα ρε Γονδολέτα;Πάω να δω ταινία τώρα. Θα φέρω καμιά παλιά CRT από το υπόγειο, έτσι για σπάσιμο.![]()
Ωχου πρωι πρωι με τα μπολντ!

Μα η CRT δεν παίζει καλύτερα ρε Γονδολέτα;Πάω να δω ταινία τώρα. Θα φέρω καμιά παλιά CRT από το υπόγειο, έτσι για σπάσιμο.![]()
Ωχου πρωι πρωι με τα μπολντ!
Είναι απολύτως αναμενόμενο να απαντούσαν αυτό που υποστηρίζει τα προϊόντα τους και υπερασπίζεται το συμφέρον της εταιρείας τους.Θα σε παρακαλέσω να στείλεις mail στους μεγαλους κατασκευστες λυχνιακών ενισχυτών και πικάπ, και στο οποία θα περιλαμβάνει όλα όσα ισχυρίζεσαι. Όλα. Κατόπιν, εάν βέβαια σου απαντήσουν, αυτες να τις κοινοποιήσεις εδώ. Βρε αδελφέ, ας ακούσουμε και τις απόψεις των kuzma, SME, AVID, VPI κλπ, (κατασκ. πικάπ), analogue production (studio εγγραφής δίσκων βινυλίου), και σε κασκευστες λαμπατων ενισχυτών. Ας τους ακούσουμε και αυτούς τους έρμους.
Ασφαλώς και όχι, όμως είναι αλήθεια ότι ορισμένες φορές το παρακάνειΓια όλα φταίει η συμπεριφορά του αφτχια...
Μήπως είναι εύκολο να έχω λινκ(ς) με π.μ.? Ευχαριστώ!8000€ για 5.2
Αν είναι ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις τους, πιστεύετε εσείς ότι θα μπουν σε επιστημονική αντιπαράθεση?Ένα παράδειγμα μονο: θεωρεί ότι οι λυχνιακοι ενισχυτές είναι παραμορφωσιακές κατασκευές για μια σειρά από λόγους τους οποίους συχνά πυκνά αναφέρει.
Ε...διάβολε..κάτι έχουν να πουν και αυτοί, σίγουρα επιστημονικές θέσεις θα υποστηρίξουν.
Εσυ καλε, όταν παιρνεις καινουργιο κινητο, διαβαζεις το manual?Δεν θα γίνει αναθεώρηση γιατί όλα περιέχονται στον κανονισμό σχεδόν απ' την αρχή.
Κανείς δεν τον έχει διαβάσει;
Όχι πιά γιατί είναι ευτυχώς όλα ίδια.Εσυ καλε, όταν παιρνεις καινουργιο κινητο, διαβαζεις το manual?![]()
Εμπλούτισε βρε μωρό μου και εσύ το τόπικ του κανονισμού με τίποτα καυτές φωτογραφίες σου την ώρα που κουρεύεις το γκαζόν για να γίνει πχιο ενδιαφέρον και να το διαβάσουμε...Δεν θα γίνει αναθεώρηση γιατί όλα περιέχονται στον κανονισμό σχεδόν απ' την αρχή.
Κανείς δεν τον έχει διαβάσει;
Ε, τα φορουμζ καλε μου είναι σαν κινητα, όχι σαν μηχανες θαλασσης.Όχι πιά γιατί είναι ευτυχώς όλα ίδια.
Κάποιες εποχές διάβαζα στο κρεβάτι (usually inebriated) τα repair manuals μηχανών θαλάσσης.Έτσι, δεν έλυσα ποτέ μηχανή ή ποδάρι.
![]()
Έλα ντε !!Δηλαδη τι θα παθουν?
Το πολύ πολύ να παρουν ενισχυτή για τα "πανηγύρια", αντι για ενισχυτή "σομπα/φωτιστικο".
Ε καλα, χeστhκe η φοραδα στ' αλωνι, οποιον κι αν παρουν.
Fixed.....Ωχου πρωι πρωι μετα μπολντ!τους bald...!
Σίγουρα αυτό θα έκαναν Σταύρο. Την ποιότητα των επιχειρημάτων όμως, και το βαθμό γνώσεων δε θα μπορούσαν να την κρύψουν, ούτε ο ερωτών, ούτε ο απαντών. Στο τέλος της κουβέντας θα κρίναμε και αυτο, στο βαθμό που θα μπορούσε ο καθ' ένας απο εμάς.Είναι απολύτως αναμενόμενο να απαντούσαν αυτό που υποστηρίζει τα προϊόντα τους και υπερασπίζεται το συμφέρον της εταιρείας τους.
Νομίζω ναι, σχετικά πρόσφατα, με τον φίλο του τον καθηγητή που δεν ήξεραν ότι δημιουργείται ομαλό ημίτονο στην έξοδο του Ντακ.Υπάρχει στο φόρουμ ενα οχι δύο αλλα ενα
Thread το οποίο ανοιχτηκε για να υποστηρίξει
τον "αναλογικο" ήχο έναντι του "ψηφιακού"
Το βινύλιο έναντι του cd
Αν συμφωνούμε πως κάτι είναι αντικειμενικά σωστό ,δεν τίθεται θέμα άποψης ,διαφορετικότητας και σεβασμού της...Με το να τρολάρουμε τον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εμάς, ακόμα και αν η άποψή μας είναι η αντικειμενικά σωστή,
Εδώ άλλοι είναι αριστεροί, αυτό σε πείραξε;Αν λοιπόν κάποιος είναι σίγουρος πως αυτό που λέει ο αφτχιάς ή ο μπούτχιας ή ο Κόγιας ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος σε μια δεδομένη συζήτηση είναι λάθος ,ιδού πεδίον δόξης λαμπρό να το καταρρίψει αλλά με επιστημονική τεκμηρίωση, όχι με μυξοκλάματα περί έλλειψης σεβασμού στην άλλη άποψη...
Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό που λες. 'Ολοι έχουμε μάθει πολλά από αυτούς και τους ευχαριστούμε πολύ. Εγώ άλλωστε δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά. Πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και το βλέπουμε συνέχεια. Τέλος το τρόλινγκ, τέλος οι ειρωνίες άμεσα. Αλλιώς καταστρέφουμε το φόρουμ.Αν συμφωνούμε πως κάτι είναι αντικειμενικά σωστό ,δεν τίθεται θέμα άποψης ,διαφορετικότητας και σεβασμού της...
Πόσο δυσνόητο είναι πια αυτό?
Αν λοιπόν κάποιος είναι σίγουρος πως αυτό που λέει ο αφτχιάς ή ο μπούτχιας ή ο Κόγιας ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος σε μια δεδομένη συζήτηση είναι λάθος ,ιδού πεδίον δόξης λαμπρό να το καταρρίψει αλλά με επιστημονική τεκμηρίωση, όχι με μυξοκλάματα περί έλλειψης σεβασμού στην άλλη άποψη...
Ωραία....τώρα ξέρω ποιόν θα ρωτήσω μόλις μου βγάλει κάνα θεματάκι η Yamaha που έχω στο βαρκάκι....!!!Όχι πιά γιατί είναι ευτυχώς όλα ίδια.
Κάποιες εποχές διάβαζα στο κρεβάτι (usually inebriated) τα repair manuals μηχανών θαλάσσης.Έτσι, δεν έλυσα ποτέ μηχανή ή ποδάρι.
Διάβασα όλο το repair manual του MR2 Turbo μου στα '90s.Δυο βιβλία 400 σελίδων.