α οκ ...εγω την εξωτερικη την εχω βαλει πατωμα...ειναι απλα ΤΕΡΑΑΑΣΤΤΙΙΑΑΑΑΓια την εξωτερική μονάδα μιλάω.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
α οκ ...εγω την εξωτερικη την εχω βαλει πατωμα...ειναι απλα ΤΕΡΑΑΑΣΤΤΙΙΑΑΑΑΓια την εξωτερική μονάδα μιλάω.
Το πάνω δεν είναι τόσο προβλημα όσο το ότι ο υπερτριβλακας εγκαταστάτης ξερολας το κόλλησε στον τοίχο -απο πίσω που τραβάει αέρα θέλει τουλάχιστον 160χιλ κενό για να τραβάει από όλον τον συμπυκνωτή, η βάση που βλέπω αν αφήνει 120 θα είναι μεγάλη επιτυχία.Με γεια! Καλές δροσιές.
Λάθος η μονάδα τόσο πάνω. Αραγε βγαίνει το καπάκι από πάνω αν χρειαστεί εκεί που είναι; και στο καθάρισμα θα τα κάνεις όλα πουτέϊν.
Οπως το λες για την απόσταση από πίσω, βάζουν τις μικρές βάσεις που βάζουν παντού.Το πάνω δεν είναι τόσο προβλημα όσο το ότι ο υπερτριβλακας εγκαταστάτης ξερολας το κόλλησε στον τοίχο -απο πίσω που τραβάει αέρα θέλει τουλάχιστον 160χιλ κενό για να τραβάει από όλον τον συμπυκνωτή, η βάση που βλέπω αν αφήνει 120 θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Οπότε ναι τελικά το πάνω γίνεται πρόβλημα γιατί βάζουν οι γμν φθηνές (μικρές ) βάσεις , ενώ στο πάτωμα απλά το τραβάς εσύ παρά έξω να δουλεύει σωστά
Μπορει να ειναι μηχανημα, αλλα δεν χρειαζεται να το ξεφτιλιζεις κιολας! Γνωμη μου!γυμνό το δούλευα
Ο γυμνισμός είναι κίνημα φίλεμ!Μπορει να ειναι μηχανημα, αλλα δεν χρειαζεται να το ξεφτιλιζεις κιολας! Γνωμη μου!
Ασε που το καπακι αναγκαζει τον αερα να περναει απο την φτερωτη που νομιζω ειναι απαραιτητο για την σωστη κυκλοφορια του αερα.
Καλύτερη δουλειά πιστεύω θα γίνει το πλύσιμο με το λάστιχο.Την εξωτερικη μοναδα την φυσαω με το κομπρεσερακι αερα που εχω.