Επιλογή phono stages

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Φυσικά AES EBU...
Τα'χουμε γράψει εκατοντάδες φορές...

Άλλωστε και το πικάπ XLR θέλει..

Το RCA βύσμα θα έπρεπε να απαγορευτεί.
Ξεχνααααααααω.......χαχαχα.Το rca δεν επρεπε καν να "εφευρεθει" :D
[DOUBLEPOST=1540032167][/DOUBLEPOST]
Μάλιστα παιδιά οτι και να πω λιγο ειναι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ Οποτε ούτε να σκεφτώ να αλλαξω ενισχυτή γιατι ειχα φοβηθεί οτι ο creek δεν οδηγεί επαρκώς τα φοκαλ. Το καλωδιο του πικαπ είναι τα clearaudio quint ενος η ενάμιση μετρο πρέπει να το δω.παντος ο φίλος ειχε δίκιο οσο αφορα την χωρητικότητα οταν την εριξα στα 100 ακούστηκε πολυ ποιο καθαρά. Μετα αμα παίξω λιγο με τα gain το εχω στα 40 παει μεχρι 43
Τα 5mv της bronze ειναι αρκετα οποτε ξεκινα με τα 40db.Πολλες φορες το πολυ ψηλο gain δημιουργει τα δικα του προβληματα.
 

Μηνύματα
407
Reaction score
312
Καλησπέρα παιδιά επανήλθα.
Λοιπον αφου ρυθμιστηκε η vta και ολα τα σχετικά που εχω γράφει και σε αλλα ποστ μεχρι να τα φτύσει η κεφαλή orthofon και πάρω την nagaoka mp200.
Σκεφτόμουν που είχατε πει τοτε που έλεγα για phono.
Ποσο δίκιο είχατε για την πλακέτα της creek sequel mk3 λοιπόν εχω πάθει την πλάκα μου την τοποθέτησα εχθες πανεύκολο σαν να βάζεις μια κάρτα γραφικών σε ντεσκοπ υπολογιστή .
Σκηνή όργανα πήγα να κλάψω ειλικρινά σας το λέω δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλα παίζει αλλα υπάρχει ενα αλλά και λίγο προβληματισμος.
Λοιπον αφου την τοποθέτησα εχθες αναγκαστικά ειχα ανοιχτό το καπάκι του ενισχυτή γιατι η πλακέτα έχει ρυθμίσεις κατέληξα στα 100 pf και ρύθμιση flat και οχι το iec roll off γιατι έκοβε.
Αφου εμεινα ευχαριστημένος με τον ήχο ξεσυνδεεω μονταρω το καπάκι του ενισχυτή συνδεω στον ενισχυτή τις υπόλοιπες πηγες ραδιο και ηχο για να ακουω απο το tv box καμια ταινία απο τον ενισχυτή

Βαζω ανοιγω τον ενισχυτη επιλέγω phono και πριν βαλω να παίξει δισκος ακουω απο τα ηχεια ενα φυσιμα ωχ λεω τι έγινε ; δεν το εκανε πριν συνδεω το phono project που εχω τίποτα κανενα φυσιμα τι εγινε λεω.

Συνδεω πάλι στον ενισχυτή την πηγή phono της πλακετας creek το project αναγκαστικά αφου ειναι η πλακετα πλέον το συνδεσα σε μια ελεύθερη πηγη στο cd.

Λοιπον αφου ξανασυνδεω οπως είπα στο phono της creek παλι φυσιμα η παρεμβολές να το πω αρχιζω και ξεσυνδεω τις πηγές ραδιο τιποτα φυσιμα με το που ξεσυνδεω για ηχο απο το tv box σταματησε λεω το βρηκα αυτο έκανε την ζημιά ερώτηση γιατι ομως δεν το εκανε οταν συνδεσα το project τοσο ευαίσθητη ειναι η πλακέτα; η γειωση του ενισχυτή δεν ειναι καλη η λεω μηπως δεν κουμπωσα καλα την πλακέτα η ξερω σας ζαλιζω επειδή το καλωδιο του πικαπ πλεον περναει απο πολλά καλώδια ανάμεσα δεν εχει τόσο καλή θωράκιση;

Τωρα δεν κανει τον θορυβο γιατι εχω βγαλει το καλωδιο απο το tv box βεβαια μου κανει καμια φορα ενα τσικ σαν ηλεκτρικό να είναι επισυνάπτω φωτο που φαίνεται το καλωδιο του πικαπ και απο κατω ειναι το project εξω χωρις αλλα καλωδια θα βαλω τις φωτο με την σειρά μετα θα φαίνονται τα καλωδια απο το συστημα και το καλώδιο του πικαπ που περνάει απο πολλα καλωδια ηχειων και παει λέγοντας

Σημειωση οταν εκανα τις ρυθμίσεις στην πλακετα δεν αλλαζα πηγη το ειχα στο phono χωρις να παιζει λετε εγινε ζημια; αλλα και στο project οταν ηθελα να αλλαξω χωρητικοτητα έτσι έκανα χωρις το τονιζω να παιζει καποιος δισκος αλλα ηταν στην πηγη phono.
Παντος ενα έχω να πω εχω ξετρελαθεί με τον ηχο μονο αυτος ο προβληματισμος
[DOUBLEPOST=1549569227][/DOUBLEPOST]Και οι φωτο
 

Attachments



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.095
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top