Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Reaction score
3
OMΩΣ, ας μην λέμε άστοχα λόγια και προτάσεις.
Ας μείνουμε στην ωραία κουβέντα χωρίς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.

Εαν ρωτήσετε και την δικιά μου γνώμη,ούτε οι λάμπες μου αρέσουν ούτε τα f-r ούτε και τα πολλά μεγάφωνα στο ηχείο.
Εχω και γω την άποψή μου,τα αυτιά τα ΔΙΚΑ μου.:happy_9: Μπορώ? :crazy_3:

Πραγματικά και κατα την δική μου προσωπική άποψη,στην έκθεση,τα G.Utopia,ακούστηκαν χειρότερα απο το διπλανό σετ.
Τι έφταιγε? Ίσως ο χώρος,ίσως η οδήγηση,ίσως και τα δύο.

Υ.Γ. Νικόλα,πιστεύεις οτι τα f-r μπορούν να αναπαράγουν όλη την ακουστική κλίμακα ρεαλιστικά?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

καλησπερα!:crazy_3:

ξεπερνωντας τις μπηχτες του φιλου, περι ασχετοσυνης μου, περι ταυτισης μου με ριβιουερς που καποιοι και μεσα σε αυτους και ο φιλος, εχουν απορριψει ολικα , και απαιτει ετσι την ταυτιση μου με την αποψη του μιχαλη ελεω τεχνικων γνωσεων του.
ξεπερνωντας και τις σποντες περι ηλικιας, ασχετου επαγγελματος , περι της μη αναφορας μου στο θεμα οτι το set/f-r δεν ειναι για ολους (παρολο που και εδω και στο θρεντ που διαβασε το εχω αναφερει), συνεχιζω και επειδη δεν θελω να δωσω συνεχεια καθως εμπλεκονται και αλλοι λογοι περαν του χομπιστικου, θα αναφερω εδω (για να ληξει το θεμα καθως ο φιλος μιχαλης εχει αγνοησει τα σηματα που τοσο ευγενικα μερες τωρα του στελνω, θεωρωντας με καποιο χαζο που μπορει να το δουλευει),
να του πω οτι:
χωρις να θελω να υποτιμησω την αξια του ως κατασκευαστη- γνωστη -επιστημονα ηλεκτρονικο, οταν μπορεσει να φτιαξει μηχανηματα που να παιξουν πανω σε ενα καρμα3.2r και σε ενα μεγαλο ομοκεντρικο τανου οπως μπορει να παιξει ο αξις ή ο ονγκακου, τοτε ,θα καθισω να ακουσω αυτα που λεει...

γιατι μπορει μιχαλη μου το επαγγελμα μου να ειναι ασχετο με τα ηλεκτρονικα αλλα του κοντο (ονγκακου) και εκατονταδων αλλων δεν ειναι.
τελευταια ειδα και τον κ, μενδρινο, τον ανθρωπο με τεραστια εμπειρια στο χωρο να παιζει τα ηχεια του με set audio note ιδιο ακριβως με αυτον ενος φιλου μου...

μεχρι τοτε μιχαλη, μεχρι να φτιαξεις μηχανηματα σαν τον αξις, τον audio note και τον ονγκακου, ασε το αυτι μου να μπορει να πιασει το τι σημαινει αξις ακομα και πανω στο τελειως αντιθετο ηχειο απο αυτο που επρεπε να εχει, ενα ουτοπια.

OMΩΣ, ας μην λέμε άστοχα λόγια και προτάσεις.
Ας μείνουμε στην ωραία κουβέντα χωρίς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.

ε, τα ηθελε ο πισινος του:happy_5:

Εαν ρωτήσετε και την δικιά μου γνώμη,ούτε οι λάμπες μου αρέσουν ούτε τα f-r ούτε και τα πολλά μεγάφωνα στο ηχείο.
Εχω και γω την άποψή μου,τα αυτιά τα ΔΙΚΑ μου.:happy_9: Μπορώ? :crazy_3:

Πραγματικά και κατα την δική μου προσωπική άποψη,στην έκθεση,τα G.Utopia,ακούστηκαν χειρότερα απο το διπλανό σετ.
Τι έφταιγε? Ίσως ο χώρος,ίσως η οδήγηση,ίσως και τα δύο.

Υ.Γ. Νικόλα,πιστεύεις οτι τα f-r μπορούν να αναπαράγουν όλη την ακουστική κλίμακα ρεαλιστικά?

χαιρομαι που ακουω και απο σενα αυτο για τα ουτοπια.
γιωργο για το υ.γ., οχι βεβαια .
μαλλον δεν το διαβασες, τα ειπα και προηγουμενη μερα.
οχι μονο δεν μπορουν να πιασουν ολο το φασμα τα σημερινα μεγαφωνα, αλλα δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα στις επιμερους συχνοτητες.
λογω μεγεθους μεγαφωνου και υλικου κατασκευης.

εξ ΄ορισμου δεν μπορει να γινει αυτο.
ισως, αν καποτε βρεθει ενα ηχειο φ-ρ με διαφραγμα απο διαμαντι να πλησιασει το ιδεατο.

αλλα για μενα το ιδεατο θα προκυψει απο ενα ηχειο με εξαιρετικη καμπινα τυπου καρμα ή στραντ, με δυο μεγαφωνα ομοκεντρικα τοποθετημενα και τα δυο με διαμαντι! αλλα πανω απο ολα με το καλυτερο δυνατον κορυφαιο κροσοβερ!

μαλλον αυτο θα ηταν τελειο

αλλα μεχρι να μπορεσω να βαλω στο χερι ηχεια σαν το καρμα3.2 ή σαν ενα ομοκεντρικο τανου, η λυση φ-ρ μιαζει μονοδρομος λογω της απολυτης φασικης του συμπεριφορας και της ελλειψης του ενεργοβορου χρονοδιασπαστη που λεγεται κροσοβερ :cool_3:

υγ. ο ελευθερος χρονος μου τελειωνει, ελπιζω σε καποια στιγμη στο μελλον να σας βαλω και καμια φωτο απο συστηματα φιλων , άλλα απο αυτα εδω στη επαρχεια και άλλα απο φιλους στην αθηνα, οταν ερθω, γιατι σε λιγο καποιοι θα μου πουν οτι ουτε ποτε ακουσα αυτα που υπερασπιζομαι.

μεχρι τοτε η προτροπη μου ειναι να πανε ολοι να ακουσουν με τα αυτια του ο καθενας και να προσπαθει να καταλαβει που οφειλονται οι διαφορες.

ετσι θα μπορεσει πιο ευκολα ο καθενας, και αναλογα με τα οικονομικα του να φτιαξει κατι που να τον ευχαριστει ιδαιτερα αυτον τον ιδιο και οχι τους αλλους...

θεμα δικο σας αν σας αρεσουν τα τρανζιστορ, τα π-π ή τα set.
και παλι θεμα δικο σας αν σας αρεσουν τα φ-ρ, τα διδρομα ή τα τερατα.

ψαξτε και θα βρειτε αυτο που σας αρεσει!
αυτο ειναι η αποψη μου.

και ετσι ειμαι καθετα αντιθετος με το στυλ: εγω ξερω, εγω εχω τα σουπερ ντουπερ εργαλεια, εγω λεω οτι τα ηχεια μου ειναι η καλυτερη μαρκα του κοσμου ή τελος εγω ειμαι επιστημονας και γνωστης και να με ακουτε.

να ακουμε και τον ενα και τον αλλο και στο τελος να ακουμε με τα αυτια μας !
αυτα.... σας χαιρετω,

φιλια!:happy_4::happy_4::crazy_3:

Reaction score
877
Γιώργο mac (επέτρεψέ μου τον ενικό και το φιλικό ύφος μιας κα έχουμε βρισ... συγνώμη μιλήσει ήθελα να πω αρκετές φορές)...
1) Τα full range μεγάφωνα ΔΕΝ είναι και τόσο full range...έχουν τρομερές αποκλίσεις ιδιαίτερα στα 'άκρα'...
2) Τα full range μεγάφωνα ΕΧΟΥΝ χαρακτηριστικά και προδιαγραφές όπου φαίνεται καθαρά τι μπορούν να παίξουν και δεν έχει ουδεμία σημασία τι πιστεύει ο συμπαθής Νικόλας ή τι πιστεύω εγώ ή εσύ...
3) Τα full range μεγάφωνα (και ο συνδυασμός τους με s.e.t ενισχυτές) είναι συμβιβασμός...απλά είναι μόδα, θα φορεθεί λίγο καιρό ακόμα και θα ξεφουσκώσει...

Τίποτα δεν αναπαράγει τη μουσική (ανάλυση,μπάσσο,δυναμικά) καλύτερα από ένα πολύδρομο καλοσχεδιασμένο ηχείο με ελαφρά woofers και αφιερωμένα για κάθε σημαντικό εύρος συχνοτήτων μεγάφωνα και έναν πανίσχυρο ενισχυτή(πάνω από 200 πραγματικά watts ανά κανάλλι)...
Και για να το καταλάβεις κι εσύ και όλοι φανταστείτε ένα 'και καλά' full range μεγάφωνο να παίζει ένα πρόγραμμα με πλήρες ή απλά πλούσιο συχνοτικό περιεχόμενο...
Θα πρέπει αυτό το μεγάφωνο λοιπόν να 'πάλλεται' στους 60 κύκλους με τρομερή ενέργεια και σχεδόν εμφανή κίνηση για να παράξει τα μπάσσα, ταυτόχρονα να πάλλεται στους 350,600,1000 κύκλους για τις 'ντελικάτες' μεσαίες, ταυτόχρονα στους 1500,2000,3000 για τις μεσουψηλές και ταυτόχρονα στους 6000,10000,15000 για τις υψηλές συχνότητες...
Ερωτώ λοιπόν πως θα είναι 'ντελικάτες' και αχρωμάτιστες αυτές οι μεσαίες όταν το μεγάφωνο 'τρώει' αμπέρια και σείεται μέχρι τα άκρα της ανάρτησής του για να βγάλει τις χαμηλές???
Ακόμα πως μπορεί με ένα τόσο 'μεγάλο' διάφραγμα να παράξει σωστά τις υψηλές συχνότητες με τα μικρότατα μήκη κύματος???(γνωρίζουμε όλοι πως οι υψηλές παράγονται από tweeters μικρότατου και ελαφρότατου διαφράγματος)
Να λοιπόν γιατί οι 'μοδάτοι' φτειάχνουνε λαβύρινθους και χοάνες για να υποστηρίξουν το δύστυχο το μεγάφωνο στα χαμηλά...Να και γιατί κοτσάρουνε και από πάνω ένα super tweeter για τις υψηλές...και το όλο πράγμα 'κορνάρει' σαν punto sporting...Κατά τα άλλα full-range...
Μάλλον high-end σφυρίχτρα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τίποτα δεν αναπαράγει τη μουσική (ανάλυση,μπάσσο,δυναμικά) καλύτερα από ένα πολύδρομο καλοσχεδιασμένο ηχείο με ελαφρά woofers και αφιερωμένα για κάθε σημαντικό εύρος συχνοτήτων μεγάφωνα και έναν πανίσχυρο ενισχυτή(πάνω από 200 πραγματικά watts ανά κανάλλι)...
Μόλις περιέγραψες το σύστημα του Γιώργου...

Και για να το καταλάβεις κι εσύ και όλοι φανταστείτε ένα 'και καλά' full range μεγάφωνο να παίζει ένα πρόγραμμα με πλήρες ή απλά πλούσιο συχνοτικό περιεχόμενο...
Θα πρέπει αυτό το μεγάφωνο λοιπόν να 'πάλλεται' στους 60 κύκλους με τρομερή ενέργεια και σχεδόν εμφανή κίνηση για να παράξει τα μπάσσα, ταυτόχρονα να πάλλεται στους 350,600,1000 κύκλους για τις 'ντελικάτες' μεσαίες, ταυτόχρονα στους 1500,2000,3000 για τις μεσουψηλές και ταυτόχρονα στους 6000,10000,15000 για τις υψηλές συχνότητες...
Ερωτώ λοιπόν πως θα είναι 'ντελικάτες' και αχρωμάτιστες αυτές οι μεσαίες όταν το μεγάφωνο 'τρώει' αμπέρια και σείεται μέχρι τα άκρα της ανάρτησής του για να βγάλει τις χαμηλές???
Ακόμα πως μπορεί με ένα τόσο 'μεγάλο' διάφραγμα να παράξει σωστά τις υψηλές συχνότητες με τα μικρότατα μήκη κύματος???(γνωρίζουμε όλοι πως οι υψηλές παράγονται από tweeters μικρότατου και ελαφρότατου διαφράγματος)
Να λοιπόν γιατί οι 'μοδάτοι' φτειάχνουνε λαβύρινθους και χοάνες για να υποστηρίξουν το δύστυχο το μεγάφωνο στα χαμηλά...Να και γιατί κοτσάρουνε και από πάνω ένα super tweeter για τις υψηλές...και το όλο πράγμα 'κορνάρει' σαν punto sporting...Κατά τα άλλα full-range...
Μάλλον high-end σφυρίχτρα...

Επιτέλους ένας που κατάλαβε ότι κάποιοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τα συστήματα των 3w και με τις full range καραμούζες....

Τώρα αν σε κάποιους αρέσουν οι καραμούζες με γεια τους και χαρά τους. Απλά ας μην προσπαθούν να πείσουν όλους τους υπόλοιπους για τα προτερήματα της καραμούζας. Γιατί ο έχων ώτα καταλαβαίνει...

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

γιατι μπορει το επαγγελμα μου να ειναι ασχετο με τα ηλεκτρονικα αλλα ..... παντως εχεις αποψη

για τα σημερινα μεγαφωνα
- οχι μονο δεν μπορουν να πιασουν ολο το φασμα τα σημερινα μεγαφωνα, αλλα δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα στις επιμερους συχνοτητες. λογω μεγεθους μεγαφωνου και υλικου κατασκευης.

για το μελλον των φου-ρου
- ισως αν καποτε βρεθει ενα ηχειο φ-ρ με διαφραγμα απο διαμαντι να πλησιασει το ιδεατο.

για την ιδεατη αρχιτεκτονικη καμπινας (αλλα με κορυφαιο κροσοβερ) ...
- για μενα το ιδεατο θα προκυψει απο ενα ηχειο με εξαιρετικη καμπινα τυπου καρμα ή στραντ, με δυο μεγαφωνα ομοκεντρικα τοποθετημενα και τα δυο με διαμαντι! αλλα πανω απο ολα με το καλυτερο δυνατον κορυφαιο κροσοβερ!
μαλλον αυτο θα ηταν τελειο

για τον αιμοδιψη αρχ..δοσπαστη
- η λυση φ-ρ μιαζει μονοδρομος λογω της απολυτης φασικης του συμπεριφορας και της ελλειψης του ενεργοβορου χρονοδιασπαστη που λεγεται κροσοβερ :cool_3:

Για να συμπλευσω με την ευστοχη και καλαισθητη παρατηρηση σου για τις προτιμησεις του πισινου μου, σου ευχομαι, συντομα, το μεγαλο ομοκεντρικο ΤΑΝΝΟΥ σου, να κατσει επανω στον AXIS του ONGAKU.
Θα ηταν κατι το τελειο !
:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Για να συμπλευσω με την ευστοχη και καλαισθητη παρατηρηση σου για τις προτιμησεις του πισινου μου, σου ευχομαι, συντομα, το μεγαλο ομοκεντρικο ΤΑΝΝΟΥ σου, να κατσει επανω στον AXIS του ONGAKU.
Θα ηταν κατι το τελειο !
κακε!:happy_8::happy_5:
ουυυυ ουυυυυ μαυρε μαγε, ουυυυυ 666 :happy_5:"happy_1":happy_5:

μιχαλη μου, αλλος ο αξις και αλλος ο ονγκακου.
το προβλημα δεν θα ειναι αν κατσει το ταννου πανω στον αξις αλλα το αντιστροφο (καπου στα 65 κιλα μεταλλο το καθε μονομπλοκ!)

αυτη τη χρονια αν ολα πανε καλα θα ανεβω στην εκθεση αν μη τι αλλο και περα απο το παρακολουθησω τις εξελιξεις, για να ακουσω αυτο το "εξωγηινο" μηχανημα που λεγεται ονγκακου. (αν τον ταιριαξουν με ενα καταλληλο ηχειο)

και για να δω αν μπορεσε επιτελους ενα τρανζιστορ (οπως ο νεος κορυφαιος κρελλ) να βγαλει μουσικη !

δεν χανω ποτε την ευκαιρια να μου δινω υλικο για ονειρα :crazy_3:

εσυ θα συμμετεχεις ως κατασκευαστης? αν ναι φερε και το εργαλειο για το ρευμα να το ακουσω.

τελος ολοι δικαιουνται να εχουν αποψη.
ενας φιλος μου ειναι γυμναστης στο επαγγελμα αλλα λογω ψωνιου-χομπυ γνωριζει τα της αρχαιας ελλαδας καλυτερα απο φιλολογους και αρχαιολογους.

δεν λεω οτι εγω εχω το ιδιο ψωνιο για το hi-fi αλλα παει στον ανεμο, κατι καταλαβαινω και εγω.

καλη μας μερα:happy_2:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

και για να δω αν μπορεσε επιτελους ενα τρανζιστορ (οπως ο νεος κορυφαιος κρελλ) να βγαλει μουσικη !
Τον Krell FBI λες Νικόλα?!
Μπαααα ρε συ...Αφού εγώ άκουσα τα ρημάδια τα μονομπλοκ τα Krell Evolution (που κάνουν όσο δύο FBI) και παίζουν χάλια. Έλεγα στο Μάνο να τους πάρω να μην του πιάνουν χώρο αλλά είπε τους θέλει για καλοριφέρ το χειμώνα. :crazy_1:

Τι το ψάχνεις, άμα δεν είναι λαμπίτσα SET, πως να βγει η μουσική?! :happy_2: "happy_1"

Reaction score
0

Τον Krell FBI λες Νικόλα?!
Μπαααα ρε συ...Αφού εγώ άκουσα τα ρημάδια τα μονομπλοκ τα Krell Evolution (που κάνουν όσο δύο FBI) και παίζουν χάλια. Έλεγα στο Μάνο να τους πάρω να μην του πιάνουν χώρο αλλά είπε τους θέλει για καλοριφέρ το χειμώνα. :crazy_1:

Τι το ψάχνεις, άμα δεν είναι λαμπίτσα SET, πως να βγει η μουσική?! :happy_2: "happy_1"
τα μονομπλοκ λεω βρε κωστα:happy_9: για αυτα που ο κεσλερ εγραψε αυτα που εγραψε.

να σου πω... και λαμπιτσα π-π να ειναι, βγαζει μουσικη! ειτε ειναι κινεζα 300β , ειτε ο φονιας των τρανζιστορ, ο 211 της cary!:cool_3::happy_8:
ουτε ακιουφεης σε ταξη Α, ουτε μακαϊντος τρανζιστορ δεν παιζουν οπως αυτο το τερας, μουσικη.
ισως ο πιο τελειος ενισχυτης για ενα καρμα 3.2 ή για ενα καντερμπουρι.

θεωρω τα μεγαλα κρελλ ως καποιους απο τους ελαχιστους τρανζιστορ που μπορουν να παιξουν μουσικη, οπως τουλαχιστον την αντιλαμβανομαι εγω.
και ουτε τον fbi εχω ακουσει, αλλα σιγουρα απο οτι λενε, τα μονομπλοκ θα ειναι καλυτερα.

και δεν βαζω στην ιδια θεση με τα μεγαλα κρελλ, ουτε τα εξαιρετικα γκριφον, ουτε τα μαρκ λεβινσον, ουτε τα ακιουφεης ουτε τα μακαϊντος, ουτε τα παςς σε α-β (τα πας σε ταξη Α δεν τα εχω ακουσει).
τα ιταλικα φλαϊτ και τα κλαςς δεν θυμαμαι να τα εχω ακουσει (σε εκθεση γιατι αλλου σιγουρα οχι).

αλλα ακομα και τα μεγαλα κρελλ (νομιζω μαλιστα τα μονομπλοκ της ειναι σε τοπολογια se ενω τα στερεο σε τοπολογια π-π) δεν μπορω να τα θεωρησω οτι μπορουν να σταθουν το ιδιο καλα απεναντι σε μια κορυφαια λαμπα της αυτης τιμης πανω σε λογικα ηχεια. σε ηχεια τερατα ναι, εκει μετρανε και αλλα πραγματα αλλα εκει μιλαμε και για αλλα προβληματα!

:cool_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

αλλα κακως αναφερομαι σε επιμερους κομματια (ενισχυτες).
θα επρεπε να αναφερομαι σε αλυσιδες ηχου.

μπορει φυσικα ενας κορυφαιος κρελλ πανω σε ενα φ-ρ που ειναι η πιο αγνη λυση ηχειου να φανει μη ευχαριστος διπλα σε ενα set, αλλα σιγουρα πιο ευχαριστος πανω σε ενα ουτοπια :cool_3:

ποσο ειπες οτι κανουν τα δυο μονομπλοκ μαζι?:happy_9:

Reaction score
0

δεν ειναι και λιγα ε? τα εξακοσαρια?
παντως σιγουρα σε τετοια επιπεδα τιμης το τελικο ακουσμα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ζωντανο, δημιουργωντας στον εγκεφαλο την αισθηση του "ειμαι εκει", του" βλεπω το τραγουδιστη, ακουω την ανασα του", στριβει το κεφαλι του και το "βλεπω"... την αισθηση του " η τραγουδιστρια ειναι στα δυο μετρα αποσταση απο την κιθαρα δεξια της", του "ο ακορντεονιστας εινα πισω αριστερα απο την φωνη κλπ"

και για καποιους μουσικους επαγγελματιες (οχι για μεσους ακροατες οπως η αρχοντομουτσουναρα μου), να τους μαρτυρα ακομα και τις μαρκες των οργανων!

μη γελας αυτο πρεπει να βγαζει ενας ενισχυτης αυτης τις τιμης, πανω σε ενα κορυφαιο ηχειο. να σε βαζει ζωντανα "εκει".

λογικα λοιπον ο κρελλ αυτος, θα το κανει.

Reaction score
10
Eπειδη εχω ακουσει τον diablo σε Α-Β με τoν FBI μπορω να σας πω οτι η διαφορα ηταν μικρη, σε καποιους αρεσε παραπανω ο diablo και ο krell εχει και τα διπλασια χρηματα. Και ηταν και σε ηχειο που ηθελε ρευματα.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Mε CD Krell και CAST όμως, Μιχάλη, μήπως αλλάζουν τα πράγματα?
Νομίζω απο τα μεγάλα ατού των Krell είναι η σύνδεση CAST. Εμένα μου φαίνεται ιδανικό το να ξεμπερδεύεις με τα καλώδια.
Εδώ μπορείτε να δείτε το σύστημα που είχαμε ακούσει τότε μαζί με τους Evo.

Reaction score
10
Αυτο ντεν το ξερω.Και απο την αλλη αν υπερτερει λιγο με την cast συνδεση το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερo αν σουταρεις το cd το krell και παρεις ενα emm labs. Οποτε μην κολλατε στη συνδεση.

Reaction score
10
Και περιμενω απο τους θεωρητικους λιγο παραπανω ψαξιμο στο cast πριν το αποκαλεσουμε πανακεια. Επειδη ειπε η krell δηλαδη cast τι πρεπει να το φαμε ετσι?Και η Nordost λεει valhalla αλλα αυτου του εχετε αλλαξει τα φωτα :happy_5:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Και περιμενω απο τους θεωρητικους λιγο παραπανω ψαξιμο στο cast πριν το αποκαλεσουμε πανακεια. Επειδη ειπε η krell δηλαδη cast τι πρεπει να το φαμε ετσι?Και η Nordost λεει valhalla αλλα αυτου του εχετε αλλαξει τα φωτα :happy_5:
Συγκρίνεις τύπο σύνδεσης με καλώδιο βρε Μιχάλη.
Τα έχουμε πει κι αλλού για το CAST και δίνει και αρκετά στοιχεία η ίδια η Krell για τη λειτουργία του. Όσοι έχουν ακούσει Krell με και χωρίς CAST λένε πως είναι η μέρα με τη νύχτα. Προσωπική εμπειρία δεν έχω πάντως (τύπου A/B test δηλαδή).

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

μιχαλη μου, αλλος ο αξις και αλλος ο ονγκακου.

Ναι αλλα ο αξονας (αξις) του Ονγκακου ειναι Ενας.
Βλεπω οτι τα θελει και σενα το "μεγαλο ομοκεντρικο ΤΑΝΝΟΥ σου".

το προβλημα δεν θα ειναι αν κατσει το ταννου πανω στον αξις αλλα το αντιστροφο (καπου στα 65 κιλα μεταλλο το καθε μονομπλοκ!)

65 κιλα μεταλλο ? Εκει να δεις χαρες ....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Συγκρίνεις τύπο σύνδεσης με καλώδιο βρε Μιχάλη.
Τα έχουμε πει κι αλλού για το CAST και δίνει και αρκετά στοιχεία η ίδια η Krell για τη λειτουργία του. Όσοι έχουν ακούσει Krell με και χωρίς CAST λένε πως είναι η μέρα με τη νύχτα. Προσωπική εμπειρία δεν έχω πάντως (τύπου A/B test δηλαδή).
Eιλικρινα δεν καταλαβαινω πως τα κατηγοριοποιεις ετσι....,το ενα καλωδιο το αλλο συνδεση, δηλαδη το καλωδιο δεν ειναι συνδεση και η συνδεση δεν ειναι καλωδιο?:happy_8: .
Και τα valhalla οποιος τα εχει ακουσει το ιδιο λεει.Τελος παντων δεν εχει τοση σημασια.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Eιλικρινα δεν καταλαβαινω πως τα κατηγοριοποιεις ετσι....
Διάβασε βρε τι κάνει το CAST να καταλάβεις... :happy_5:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525