Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Μαλλον δεν εχεις ακουσει καλα στημενο Kharma. Οχι να συγκρινεις και Kharma με το tempo.Ημαρτον.
προφανως και δεν συγκρινονται! ως ολοκληρωμενα ηχεια.
μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα.
απλα το καρμα μεσα στο χωρο δεν εξαφανιζεται ως πηγη, χωρικα παντα.
στο βαθμο που εξαφανιζεται (το ξαναλεω, ΧΩΡΙΚΑ) το τεμπο.
δεν μιλησα ουτε για το πλατος και βαθος της σκηνης που ανοιγει, παρολο που η σκηνη κατα πλατος εχει να κανει με την χωρικη εξαφανιση ενος ηχειου αλλα οχι αποκλειστικα.

η χωρικη εξαφανιση για μενα δεν ειναι και τοσο μεγαλης σημασιας, οσο η ηχητικη εξαφανιση ενος ηχειου.

πιθανον αυτο να οφειλεται στο μικροτερο υψος του και στο μεγαλυτερο πλατος του.

η ακροαση εγινε οπως καταλαβες στην αντιπροσωπια.

κατα τα αλλα δεν νομιζω να διαφωνεις οταν λεω οτι ειναι σαν να μην υπαρχει μεσα στη μουσικη αλυσιδα...

κατι που ακομα και τα κορυφαια utopia και B&W δεν μπορουν να καταφερουν.

σε καποιες στιγμες επιανα οτι ο ενισχυτης δεν μπορουσε να το υποστηριξει τοσο τελεια οσο θα ηθελε το ιδιο, ισως γιατι ειναι λιγο βαρυ ηχειο ενεργειακα για ενα set σαν και αυτο που το ακουσα (ακριβα μονομπλοκ με 845)

χωρις να το εχω ακουσει ετσι, υποθετω οτι το ηχειο αυτο ηθελε περισσοτερα βατ και μια 300b να οδηγει την 845.

κατι σαν τον αξις κατι το οποιο ειχε γινει σε ενα τεστ του ηχου.
ή ισως κατι σε cary 211 επετειακο.

σαφως το ηχειο αυτο για να το νιωσεις θελεις πανω απο ολα Α ταξη ή και δυνατη τριοδη λαμπα.
διαφορετικα θα ακουσεις ενα εξαιρετικο ηχειο, οχι ομως στο βαθμο που μπορει να ακουστει.

για εναν τρανζιστορα, το πιο καλο ακυσμα λογικα θα το παρει με μοσφετ (λειο και μουσικο ακουσμα) ειδικα αν ειναι σε ταξη Α.

για ενα φανατικο λαμπακια το ηχειο θελει ταξη Α και 845 να οδηγειται απο 300β.

ειναι τοση η διαφανεια του και η ταχυτητα του που για ενα τετοιο ενισχυτη πιθανα να ηταν ο καλυτερος συνοδος!

προσωπικες αποψεις αυτες βεβαια.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Θα εβαζα και την κλασσικη μουσικη στη λιστα σου.
Οποτε τι μενει?
Jazz, και γενικως ολιγομελη σχηματα.
και η ελληνικη μουσικη, η ξενη γενικα μουσικη, τα φωνητικα, τα φυσικα οργανα και πολλα αλλα....

μενουν λοιπον πολλα εκτος!

προσπαθησε να ακουσεις μαρινελλα, παπακωνσταντινου, καζαντζιδη, ξυλουρη και γενικα καλες φωνες οι οποιες να εχουν και ενα "παθος" σε ενα τετοιο σχημα και θα δεις.
ακουσε και ενα φραγκουλη, μια κραλλ, μια μπραιτμαν, και χιλιαδες αλλους , ειτε εχουν παθος στη φωνη , ειτε οχι και μετα ξανασκεψου το!

πρωτα ακουσε ενα τετοιο σχημα σε ενα σωστο χωρο και μετα νομιζω οτι θα αναθεωρησεις καποια πραγματα.

αλλα αν βεβαια ακουσεις κατι τετοιο σε ενα κλασικο σαλονι, λογικο ειναι να εχεις ενστασεις.

ειναι βεβαια και το αλλο ζητουμενο, το αυτι.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Χμ, δεν συμφωνω, εμενα παιζουν τα παντα, παρα πολυ καλα, με 300Β.

Reaction score
10
Τι εννοεις χωρικη εξαφανιση και ηχητικη εξαφανιση και ποια η διαφορα?

Εγω εννοω οτι κανενας ηχος δεν μοιαζει να προερχεται απο το ηχειο.

Reaction score
13
Διαλογοι του Πλατωνος.

Τελικα με Visaton, το 15αρι θα δεσεις το Β200?

Σε αυτην την φαση ΝΑΙ γιατι δενουν πολυ ομορφα μεταξυ τους, ειναι δοκιμασμενα σε επιμερους εφαρμογες οπου σε καλουν να τα συνδιασεις καθως αλληλοσυμπληρωνονται. Η Visaton προτεινει το ΝΟ ΒΟΧ ΒΒ (πανελ) για αυτα τα δυο, αλλα καταφερνει βλακωδως να τους αφαιρεσει το πλεονεκτημα των dB. Εγω κανω αλλη συνταγη που παιζει στα 96-97 dB.

Για τα Usher, δυστυχως με τιμη 120-130$/τεμαχιο, ηθελα αλλα τοσα για μεταφορικα+ φορους+ τελωνεια, οποτε το αφησα.

Εχω καταληξει σε αυτα......

1) http://www.semelec.fr/hifi/site.php?rubr=4

2) http://www.phys.tue.nl/EPG/veldhuizen/BD-15.pdf

3) http://www.madisound.com/pdf/peerless/830867.pdf

4) http://www.usspeaker.com/beyma sm115k-1.htm

Η γνωμη μου μετα απο προχειρη ματια.

Το πιο ισορροπημενο και περιποιημενο σε σχεση με το ζητουμενο σου, και με αρκετα υπερ, θεωρω το Νο2. Μου θυμιζει καποιο Τεσλα με Alnico που εχω δει, αλλα δεν ειναι (ευτυχως). Εγω θα το προτιμουσα

Το Peerless Νο3 ειναι τελειως διαφορετικο μεγαφωνο απ' τα υπολοιπα. Ειναι γουφερουκλα, με κλασσικη στηριξη μπροστα απ' την μπαφλα (σε αντιθεση με τα υπολοιπα που καλουν για οπισθια συνδεση). Εχει λαστιχενιο Surround, μεγαλες διαδρομες, και πεφτει αρκετα νωρις σε συχνοτητα. Ειναι πιο κοντα σε αυτο που ονομαζεις σαμπγουφερ. Αστο εκτος λογαριασμου παροτι δεν ειναι ασχημο μεγαφωνο.

Το semelec No1 δεν δινει παρα ελαχιστα στοιχεια, και για μενα αυτο ειναι αρκετο για να βαλω αυτο και τους μαγκες που το φτιαχνουν σε Ignore list. Γ@mau τα Ωτ Παρλερ τους.

Το Βeyma ειναι πολυ θηριωδες σε ολα του, και κανει τον Public address χαρακτηρα του κατι παραπανω απο προφανη.
Δεν μου αρεσει.

και 1-2 ακομα που θα τα βρω, και θα τα ποσταρω.

Please do so Platon (Ευαρεστουμενος ποιησον ουτω, ω Πλατων)

Στο θεμα του χαμηλου, δεν νομιζω οτι καποιος χωρος, εκτος εξαιρεσεων, μπορει να "παιξει" χωρις μπουμαρισμα, κατω απο 30-40ηζ.

Eγω τον ορο μπουμαρισμα τον εχω συνδεσει με την περιοχη των υψηλων μπασσων πχ 100 κυκλους. Αυτα τα μεγαφωνα δεν μπουμαρουν ποτε, εκτος και θελεις να το κανεις επιτηδες

Πες μου την γνωμη για τα 2-3 πρωτα, αν θες.
Οπως καταλαβαινεις δεν θελω υπογουφερ, αλλα γουφερ με "καλα" μεσαια.
Ας θυσιασουμε τα πολυ χαμηλα για να παρουμε μεσοχαμηλα καλα.

Γιατι να θυσιασουμε ??
Ας μην θυσιασουμε.

Αλλωστε διδρομο, με υπογουφερ δεν γινεται.

Ε ναι
Ελα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

ζητουμενο υπ. αρ 5 τα ακουσματα μας.
αν καποιος ακουει χαρντ ροκ ή μεταλ δεν του μιλας για λαμπα για παραδειγμα.
Φαντάζομαι εννοείς λάμπα με λίγα watt και full-range ηχείο. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Τι εννοεις χωρικη εξαφανιση και ηχητικη εξαφανιση και ποια η διαφορα?

Εγω εννοω οτι κανενας ηχος δεν μοιαζει να προερχεται απο το ηχειο.
ως ηχητικη πηγη στο χωρο.
αυτο εννοω.
την θεση της στο χωρο.

κατι που το καρμα μου το εδειξε .
ισως σε αυτο να ευθυνεται ο χωρος στον αντιπροσωπο και η πλευρικη αποσταση των ηχειων απο τους τοιχους.

προφανως στο δικο σου χωρο να εχεις κανει ενα τοσο καλο στησιμο που τουτο να μην ισχυει.
αν ομως το εχεις καταφερει αυτο τοτε το ακουσμα σου θα μοιαζει οτι σε περιβαλει, οτι περπατας αναμεσα στα οργανα με τη σκεψη σου.

κατι που θα με εξεπλητε, καθως το καρμα 3.2 δεν εχει τις διαστασεις που να το βοηθησουν σε κατι τετοιο.

σε αντιθεση αλλα ηχεια , ψηλοτερα, οπως ενα ουτοπια δαπεδου, ενας μαγγελανος, κλπ το καταφερνουν ευκολοτερα.

αλλα ακομα ευκολοτερο να το δεις αυτο ειναι με λεπτα ηχεια. (και ψηλα ταυτοχρονα).
αναφερα το τεμπο, αλλα θα μπορουσα να αναφερω το ακροβοτερο, αυτο με τα πλευρικα γουφερ (νομιζω βιργκο το λενε) οπου εκεινο εξαφανιζεται ακομα περισσοτερο και δεν σου δειχνει που ειναι το ηχειο.

οσο αφορα την ηχητικη του εξαφανιση εννοω οτι δεν υπαρχει μεσα στην αλυσιδα.
πληρως αχρωμο αλλα με τετοια ακαριαια ταχυτητα που δεν μιλας καν με ορους: "ειναι γρηγορο". η μονη εκφραση που του παει ειναι "ακαριαιο".
και οχι μονο αυτο αλλα η απολυτη εξαφανιση της κουτιλας και των χρωματισμων της καμπινας με κανουν σε συνδιασμο με το προηγουμενο, να το λεω ως ανυπαρκτο (απο την αποψη της δικης του ηχητικης σφραγιδας).

ειναι το μονο ηχειο απο οσα εχω ακουσει, που μπορει να το καταφερει αυτο.
και πιστευω οτι ειναι τοσο διαφανο που θα σου διξει με ακριβεια το ενισχυτικο που εχεις.

αλλα για καποιον που δεν το εχει ακουσει και ολες οι εμπειριες του προερχονται απο αλλα ηχεια, ακομα και αν αυτες ειναι τριπλασιες σε ποσοτητα, δεν θα μπορεσει να καταλαβει τι λεμε.

φυσικα δεν εχει λοιπον τον ογκο του μπασου ενος ουτοπια, ή την χωρικη του εξαφανιση, αλλα πραγματικα ειναι το μονο απο οσα εχω ακουσει που σε κανει να νομιζεις οτι ακους απ'ευθειας τον ενισχυτη, χωρις τιποτα να φρεναρει τον ηχο μεχρι τα αυτια σου.

με τι ενισχυτη το παιζεις αληθεια? και με ποια πηγη?
ρωταω γιατι αν εχεις καταφερει να το εξαφανισεις και στο χωρο τοτε μιλαμε για το απολυτο ηχειο...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Reaction score
0

να πω και κατι ακομα.
αυτο που ειχε γραψει καποτε και ο κωτσης (να'ναι καλα το παληκαρι), οτι τα ομοκεντρικα (αρα και τα φ-ρ) αν τα στρεψεις πανω σου , λιγο πιο μπροστα απο το κεφαλι σου σου δινουν εκπληκτικο εστιασμο των οργανων.

εκει να δεις τι σημαινει χωρικη εξαφανιση του ηχειου!

και αυτο εξελαβε το σαν μια ακομα εξηγηση του τι εννοω χωρικη εξαφανιση ηχειου...

δεν νομιζω αλλωστε ενα λαμπατο set να μην εχει τρισδιαστατο ακουσμα, οποτε απεδωσα στο καρμα την εμφανιση του στο χωρο.

τελος, μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να αγορασω ενα τετοιο ηχειο και ας μην εκανε την τελεια αποκρυψη στο χωρο.

το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω σε σχεση με αλλα, ειναι το οχι και τοσο ευκολο φορτιο του (απεναντι σε ενα γκλενερ ισως, το οποιο ομως ακομα δεν το εχω ακουσει).

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Eγώ ακούω και μέταλ και ροκιές όμως, εκτός των άλλων. Απλα το αναφέρω μήπως και δεν ξέρατε τι ενισχυτή να μου κάνετε δώρο στα γενέθλιά μου. :happy_8:
Eπειδη εισαι μερακλης ανθρωπος χαλαλι σου.
Στις 30 Φεβρουαριου ετοιμασου να παραλαβεις βαρυ πακετο...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Χμ, δεν συμφωνω, εμενα παιζουν τα παντα, παρα πολυ καλα, με 300Β.
αγαπημενη λαμπα....
γλυκα, εσωτερικοτητα, αρμονικες, ηχοχρωματα, μουσικοτητα.

σε π-π (εχοντας αποθεματα οδηγησης) ειναι απαιχτη πανω σε ενα νορμαλ ηχειο.

σε set ομως η ανεπαρκεια του ντραιβ της πανω σε ενα κλασικο ηχειο , κανει το ακουσμα να σκληραινει και να λεπταινει.

δεν εχω ακουσει ακομα set 300b σε full range σε αποδεκτο χωρο.
ισως εκει να βρω το πιο ομορφο και μαγικο συνδυασμο.

αντιθετα η 845 δεν μου αρεσει σε θεμα μουσικοτητας, αλλα ειναι αχρωματιστη δυνατη και με λιγοτερες παραμορφωσεις.

το να κουδισεις 845 με 300β ειναι ισως ο κορυφαιος συνδυασμος για φυσικο ακουσμα.

τι ενισχυτη εχεις και τι ηχεια πλατωνα?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

ως ηχητικη πηγη στο χωρο.

με τι ενισχυτη το παιζεις αληθεια? και με ποια πηγη?
ρωταω γιατι αν εχεις καταφερει να το εξαφανισεις και στο χωρο τοτε μιλαμε για το απολυτο ηχειο...

Eνισχυτη τον gryphon diablo και player το consonance droplet με valhalla καλωδια!
Eιναι ελαχιστες οι ηχογραφησεις που νομιζεις οτι κατι βγαινει απο το ηχειο (αν υπαρχουν).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Eνισχυτη τον gryphon diablo και player το consonance droplet με valhalla καλωδια!
Eιναι ελαχιστες οι ηχογραφησεις που νομιζεις οτι κατι βγαινει απο το ηχειο (αν υπαρχουν).
αχα! μηπως εισαι ο συναδελφος που εγραφε παλια στο avforum και ειχε πριν τον γκριφον, ενα graaf otl?

ρωταω γιατι αν εισαι εσυ, θυμαμαι καποιες φωτο απο το δωματιο σου και ετσι εξηγειται καπως!

αν και κλασικος λαμπακιας ο υποφαινομενος, δεν μπορω παρα να σε συγχαρω καθως και ο ενισχυτης σου ειναι πολυ καλος, το βαλχαλα απαιχτο, (αν και ισως το εξαιρετικο μπασο του 3.2 δεν ειναι στα φορτε του με αυτο, αλλα αντισταθμιζεται με το παραπανω απο το καταπληκτικο αυτο καλωδιο) και βεβαια για τον αερα που εχουν τα ηχεια γυρω τους.

τα εχεις στησει άλα cardas?

Reaction score
0

θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα.
υποθετω οτι εχεις ακουσει τα ηχεια σου και με το set 845 στον αντιπροσωπο.
ποιες διαφορες ειδες μεταξυ των δυο ακουσματων?
δεν τα εχω ακουσει με το ντιαμπλο. αντιθετα εχω ακουσει το ντιαμπλο με αυτα τα τεραστια και εξαιρετικα αμερικανικα ηχεια με το περιεργο ονομα.

και κατι τελευταιο.
εχεις ακουσει το ηχειο σου με καποιον αλλο ενισχυτη απο ενα φιλο ας πουμε?
κατι σε ταξη Α?

ρωταω γιατι ενα τοσο διαφανο ηχειο σαν το δικο σου, πιθανα να επαιζε ακομα καλυτερα με ενα τρανζιστορ σε ταξη Α (αν θυμαμαι ο διαβλο δεν ειναι).

θα ηθελα επισεις να μου πεις αν συμφωνεις με αυτα που ειπα για το τρισδιαστατο του ακουσματος, τον εστιασμο των οργανων και τη σκηνη που σου απλωνει.

με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου, για οτι εχει σχεση με αυτο το ηχειο.

και το λεω αυτο γιατι το τελος του δικου μου δρομου, μετα απο χρονια και εχοντας αποκτησει ολη την εμπειρια που θελω, αν δεν εφευρεθει καποιο φ-ρ με διαφραγμα απο διαμαντι (λολ), θα ειναι μαλλον ενα set 300β+845 , επανω σε ενα ομοκεντρικο ταννου ή σε ενα καρμα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

αχα! μηπως εισαι ο συναδελφος που εγραφε παλια στο avforum και ειχε πριν τον γκριφον, ενα graaf otl?

ρωταω γιατι αν εισαι εσυ, θυμαμαι καποιες φωτο απο το δωματιο σου και ετσι εξηγειται καπως!

χεχεχ....ναι παλια ειχα ενα graff otl και ειχα ανεβασει καποτε φωτο στο avforum.

αν και κλασικος λαμπακιας ο υποφαινομενος, δεν μπορω παρα να σε συγχαρω καθως και ο ενισχυτης σου ειναι πολυ καλος, το βαλχαλα απαιχτο, (αν και ισως το εξαιρετικο μπασο του 3.2 δεν ειναι στα φορτε του με αυτο, αλλα αντισταθμιζεται με το παραπανω απο το καταπληκτικο αυτο καλωδιο) και βεβαια για τον αερα που εχουν τα ηχεια γυρω τους.

ειναι πραγματικα το καλυτερο καλωδιο που εχω δοκιμασει με εμφανεστατες διαφορες απο τα αλλα. Ισα ισα εχει απολυτο ελεγχο στο μπασο!

τα εχεις στησει άλα cardas?
Τα εχω στησει αλλα "Μιχαλης"..:happy_5:..Με πειραματισμο δυο χρονων. To δωματιο ειναι λιγο περιεργο για αυτη τη τεχνικη

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα.
υποθετω οτι εχεις ακουσει τα ηχεια σου και με το set 845 στον αντιπροσωπο.
ποιες διαφορες ειδες μεταξυ των δυο ακουσματων?
δεν τα εχω ακουσει με το ντιαμπλο. αντιθετα εχω ακουσει το ντιαμπλο με αυτα τα τεραστια και εξαιρετικα αμερικανικα ηχεια με το περιεργο ονομα.

Εννοεις τα von Scwheikert. Εξαιρετικο ηχειο και αυτο. Διαφορετικης φιλοσοφιας. Ο diablo για μενα εχει τα παντα. Δυναμη, ελεγχο, σκηνικη παρουσια, διαφανεια, αναλυση ολα αυτα στο maximum και μια γλυκητητα αν μπορουσα να το πω ετσι που θυμιζει λαμπα. Μαλλον απλα βγαζει την ηχογραφηση οπως ειναι χωρις της συνηθη λεπτυνση του tranzistor. Ο λαμπατος ηχος δεν μου αρεσει οπως επισης εχει και καποια αλλα μειονεκτηματα που αναφεραμε πιοπανω σε σχεση με τα μεγαλα μουσικα σχηματα. Γενικως δεν τις παω τις λαμπες, δεν μου καθονται καλα. Σε σχεση με ενα "κρυο" tranzistor βεβαια θα τις προτιμουσα!

και κατι τελευταιο.
εχεις ακουσει το ηχειο σου με καποιον αλλο ενισχυτη απο ενα φιλο ας πουμε?
κατι σε ταξη Α?

ρωταω γιατι ενα τοσο διαφανο ηχειο σαν το δικο σου, πιθανα να επαιζε ακομα καλυτερα με ενα τρανζιστορ σε ταξη Α (αν θυμαμαι ο διαβλο δεν ειναι).

Τον εχω ακουσει με πολλα ενισχυτικα στον αντιπροσωπο και ο DIablo εχει για μενα τα παντα! Ειναι ταξη ΑΒ.

θα ηθελα επισεις να μου πεις αν συμφωνεις με αυτα που ειπα για το τρισδιαστατο του ακουσματος, τον εστιασμο των οργανων και τη σκηνη που σου απλωνει.

Το kharma αν στηθει σωστα δημειουργει το μεγαλυτερο και πραγματικα 3d stage που εχω ακουσει τουλαχιστον εγω. Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου. Απολυτος εστιασμος, ολογραφικος θα ελεγα σου δινει μια αισθηση 3d με σωστη αποσταση μεταξυ των οργανων. Επισης ακουγεται σαν ενα μεγαφωνο οπως παρατηρησες και εσυ.

με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου, για οτι εχει σχεση με αυτο το ηχειο.

και το λεω αυτο γιατι το τελος του δικου μου δρομου, μετα απο χρονια και εχοντας αποκτησει ολη την εμπειρια που θελω, αν δεν εφευρεθει καποιο φ-ρ με διαφραγμα απο διαμαντι (λολ), θα ειναι μαλλον ενα set 300β+845 , επανω σε ενα ομοκεντρικο ταννου ή σε ενα καρμα.

Για μενα το kharma εχει απλα τα παντα που μπορει να θελει καποιος εκτος ισως απο τον τεραστιο και ισως ψευτικο ηχο που μπορει να βγαλει καποιο Montana. Ειναι και τη μουσικη ακους βεβαια. Το kharma τα παρουσιαζει ολα στις σωστες διαστασεις!

Νασαι καλα!

Reaction score
0

χα χα.
καλο!

πραγματι εχεις αερα γυρω απο τα ηχεια και αυτο ειναι που τα βοηθα!
συνδυασμος σαν το δικο σου, αν δεν εχει αερα γυρω απο τα ηχεια και δεν εχει ψαχτει εχει τετοια διαφανεια που ειναι κριμα να μην προσεχτει.

βλεπεις λοιπον μιχαλη, οτι ποση τεραστια σημασια εχει το δεσιμο για το οποιο αρχισαμε να γραφουμε στο συναδελφο που ανοιξε το θρεντ?

λογω απειριας σου τοτε πηρες ενα εξαιρετικο ενισχυτη (μοντενα) που ομως λογω του οτι ηταν οτλ, δεν ταιριαζε με τιποτα με το ηχειο σου!
και αυτο γιατι η αντισταση του ηχειου σου ανεβαζε κατακορυφα τις παραμορφωσεις και εριχνε εκθετικα την ισχυ οσο κατεβαινε η αντισταση.

θυμαμαι τοτε το ποσο ειχες εκπλαγει απο το πολυ καλυτερο ακουσμα που ειχες παρει με το γκριφον.

και επειδη ειχα ακουσει τα μοντενα, ειχα ακουσει και το ενισχυτη σου (οχι στα καρμα) σκεπτομουν , γιατι αραγε ενας τετοιος ενισχυτης δεν παει στο καρμα οπως ελεγε ο μιχαλης?

μετα καταλαβα μαθαινοντας και βλεποντας γραφηματα και εξηγωντας στην πραξη τα σημεια απο τα οποια δημιουργειται ενα υπεροχο ακουσμα.

και σημερα με την εμπειρια που εχεις σιγουρα καταλαβαινεις τωρα πια, οτι η ελλειψη εμπειριας σου τοτε, σου στοιχισε τοτε τουλαχιστον 2-3.000 απο το σκατζαρισμα του ενισχυτη.

στο τσακ ημουν λιγο καιρο πριν να το αγορασω (το ντεμο), αλλα οι θυσιες θα ηταν πολλες για τα οικονομικα μου.

οποτε την ψαχνουμε ολοι ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οταν ερθει η ωρα να τα σκασουμε χοντρα, να ξερουμε το τι , το πως και το γιατι.

περιμενω με ενδιαφερον τις οποιες αλλες απαντησεις σου. θενκς

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members