Εσείς πως αποθηκεύετε τα dvd σας;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δείτε εδώ πραγματικά πολύ καλές κατασκευές για να έχετε τα dvd σας πάντα σε τάξη:

www.t-nb.com

Στην Ελλάδα τα βρήκα στον Πειραιά στο microdigital στην Ακτή Μιαούλη σε απίστευτες τιμές.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι το Storia" Tower for 105 DVDs ( Θα το βρείτε στο "storage units" στην υποκατηγορία "vogue line" ) το πήρα 35 Ευρώ!

Το SONATA" Tower for 304 CDs (or 144 DVDs) (στην ίδια κατηγορία) κάνει 80 Ευρώ!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαζί με τα περιοδικατζίδικα, έχω περίπου 200 τίτλους.
Συνεπώς η λύση μιας συμβατικής θήκης - ραφιέρας δεν μου κάνει.

Όταν δεν είχα μωρό, τα είχα δίπλα στα στερεοφωνικά, χαμηλά σε ράφι στο σύνθετο...
Μετά τα ανέβασα ένα κλικ πιο πάνω και μετά η "λατρεία" με υποχρέωσε να τα βάλω στο δωμάτιό μου γιατί δεν γίνεται λέει το σαλόνι να είναι και playroom :evil: .
Άρα όταν βλέπω ταινίες κάνω βόλτες....

Μόλις ο μπόμπιρας καταλάβει ότι αυτά ΟΧΙ δεν μπαίνουν και στο video :shock: καθώς επίσης και ότι έχουν και λεφτά και δεν κάνουν για φρίσμπι θα τα βάλω πρώτη μούρη (και θα αφήσω την "λατρεία" να τραγουδάει... :lol:

Τα cd τα έχω βολέψει σε θήκες των 70 και είναι αρκετά ψηλά καρφωμένες στον τοίχο, σε μια γωνία...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για τα dvd δεν αγόρασα κάτι ακόμα...αλλά για τα cd έχω αυτό το έπιπλο (ύψος 2.00m πλάτος 45cm βάθος 17cm) το οποίο χωράει 420cd και είναι από mdf με επένδυση καπλαμά δρυ. Η τιμή γελοία (120€ βαμμένο 100€ άβαφο).

Τώρα θα πάρω ακόμα ένα τέτοιο για τα cd και υπάρχει παρόμοιο και για τα dvd.

όποιος ενδιαφέρετε μπορώ να του δώσω τα στοιχεία από που να το παραγείλλει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δώσε μας στοιχεία γιατί πάνω από 500 cd της γυναίκας μου (50 ήδη έχει καταστρέψει η κόρη μου...) και πάνω από 300 dvd θέλουν τον χώρο τους.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν σκάναρα όλη την σελίδα του διαφημιστικού

ελπίζω να φαίνονται καθαρά οι τιμές και οι διαστάσεις. Στην φώτο είναι άβαφα αλλά αν θέλεις σου τα βάφουν. Καλό όμως είναι να τα πάρετε άβαφα και να τα βάψετε μόνοι σας για να πετύχετε το χρώμα ακριβώς (κι εγώ αυτό έκανα). Αυτό που αγόρασα είναι αυτό με τον κωδικό #50 σε φινίρισμα Δρυ αλουστράριστο.

Για αυτό που προσφέρουν είναι τζάμπα. Ακόμα και σε μαραγκό που πήγα να μου φτιάξει μου ζήτησε 3πλάσια χρήματα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η εταιρία τώρα λέγετε "Αμερικάνικο Σπίτι ΑΕBE" και έχει εργοστάσιο στο

80ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας , Ύπατο Θηβών
Τηλ. 2262072131 2262072134

και έκθεση στο

27ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στα διόδια Αφιδνών
Τηλ 2295023820/22950/22563

Υπάρχουν και καταστήματα λιανικής στην Αθήνα

Βουλιαγμένη
Λ.Βουλιαγμένης 228 (μετρό Δάφνης) Τηλ. 2109765660

Νέα Ερυθραία
Ελ. Βενιζέλου και Παπάγου 3 Τηλ. 210 6204968

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Την παραγγελία την έκανα τηλεφωνικώς και μου το έστειλαν με μεταφορική (κόστος 5-6€)

Τα συγκεκριμένα είναι εισαγωγής (από Βραζιλία αν θυμάμαι καλά)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Νίκο δεν έχει καπάκια. Αν θες μπορείς να βάλεις εσύ όμως (αν βαριέσαι βάζεις ένα μαραγκό να στο κάνει)

Πάντως Νίκο αν θες να τα δεις από κοντά η εν λόγω εταιρία συμμετέχει κάθε χρόνο στην έκθεση furnitec (στην ΔΕΘ) .

Αν θυμάμαι καλά είναι τώρα στα κοντά οπότε μπορείς να πας και να τα δεις ο ίδιος...

(κι εγώ εκεί τα είχα σταμπάρει...)

Reaction score
786
Εγω για τα "πρωτης προβολης" χρησιμοποιω δυο Benno απο το IKEA. Χωρητικοτητα 90 DVD και κοστος 40-50 Ε εκαστο, αναλογα με το φινιρισμα.

Τα "δεύτερα" τα εχω σε συρταρια, ντουλαπια, ραφια, κουτες... οποτε το "συρταρι" Store Cabinet της T'nB φαινεται πολυ πρακτικο.

Υπαρχει αυτο στο microdigital ή (ακομα καλυτερα) καπου στην Αθήνα?

Reaction score
0
Και εγω χρησιμοποιω κατι ραφια απο το ΙΚΕΑ προσωρινα φυσικα γιατι χρειαζομαι μια αναβαθμιση γιατι τελειωνει ο χωρος. Τιμη δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι σε λογικα πλαισια και νομιζω οτι τελικα στο ΙΚΕΑ υπαρχουν πολλες καλλες και ποιοτικες λυσεις για καθε χωρο.
www.lampadariou.gr/images/dvd.jpg

Reaction score
7
Το κακο ειναι οτι μετα απο καμποσο καιρο τα ραφια γεμιζουν και παλι ψαχνεσαι...
Βλεπω απο τον πατερα μου που εχει τρελλα με τα βιβλια (και λογω επαγγελματος βεβαια) και εχει στο σπιτι γυρω στα 5000+ ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ότι θέλεις έχει καθώς είναι ο επίσημος εισαγωγέας της t-nb
Χμμ..Πολύ χρήσιμη πληροφορία Χρήστο. Οι θήκες DVD που βγάζει η TNB είναι αρκετά καλές ποιοτικά. Σκέφτομαι να κάνω μια "χοντρή" παραγγελία μαζί με ένα φίλο λίαν συντόμως.

Γενικά πολύ χρήσιμο topic!!Με την αγορά του DVD-R δεν έχω τι να κάνω τόσα αντίγραφα ασφαλείας που έχω κρατήσει!! :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχω ήδη εγκαταστήσει 2 στο σπίτι και είναι πολύ όμορφα και λειτουργικά. Συνολικά έχω αποθηκεύσει 205 dvd αλλά σίγουρα θα χρειαστώ άλλα 2 ακόμα. Είναι πολύ κομψά, εύκολα στην συναρμολόγηση, και από πολύ καλό υλικό. Είναι στοιβαρές κατασκευές, και δεν φοβάσαι μήπως καταρεύσει ξαφνικά.

Είμαι ευχαριστημένος. Έχω πάρει την σειρά Storia" Tower for 105 DVDs με μόλις 35 Ευρώ!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis