- Reaction score
- 10
To συμπέρασμα είναι ότι θέλεις σύστημα με α@@@@α για να καταλάβεις πως παίζει το κάθε DAC. 'Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί για το 90% των λεγόμενων hi-end συστημάτων ένα benchmark είναι από υπεραρκετό έως υπερβολή.
Και αναρωτιόμουν, εδώ που τα λέμε, πως γίνεται να έχω και ΄γω δίκιο!ο καθένας θα λέει ..."το μακρύ του και το κοντό του".:137: (και θα έχει και το δίκιο του...)
Παντως Μιχαλη ο τριτος της παρεας φαινεται να μην ενθουσιαστηκε απ αυτο που ακουσε. Φυσικα απο την μια τα γουστα δεν ειναι ιδια για ολους, απο την αλλη ομως δεν πιστευω οτι ειναι μονο θεμα γουστου, ομως αντε να μην ανοιξουμε ξανα απ αυτα τα θεματα που γινεται της κακομοιρας.Το σύστημα ήταν απίστευτο και το stylos κατάφερε να σταθεί με ευκολία σε ένα σύστημα τέτοιου επιπέδου. Σε καμιά εβδομάδα το περιμένω, stay tuned! :126:
Φυσικά και είναι θέμα γούστου, όπως και θέμα εμπειρίας, ακουσμάτων αλλά και ακουστικής επάρκειας. Μην πω και ηλικίας και σας ξενερώσω όλους...:143:Παντως Μιχαλη ο τριτος της παρεας φαινεται να μην ενθουσιαστηκε απ αυτο που ακουσε. Φυσικα απο την μια τα γουστα δεν ειναι ιδια για ολους, απο την αλλη ομως δεν πιστευω οτι ειναι μονο θεμα γουστου, ομως αντε να μην ανοιξουμε ξανα απ αυτα τα θεματα που γινεται της κακομοιρας.
Παντως με το καλο να τα δεχτεις και να ειναι ανωτερω των προσδοκιων σου.
οχι δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θεμα ωροσκοπου.....Παντως Μιχαλη ο τριτος της παρεας φαινεται να μην ενθουσιαστηκε απ αυτο που ακουσε. Φυσικα απο την μια τα γουστα δεν ειναι ιδια για ολους, απο την αλλη ομως δεν πιστευω οτι ειναι μονο θεμα γουστου, ομως αντε να μην ανοιξουμε ξανα απ αυτα τα θεματα που γινεται της κακομοιρας.
Παντως με το καλο να τα δεχτεις και να ειναι ανωτερω των προσδοκιων σου.
Δεν βλέπω αλλαγές πλην του MUSICAL FIDELITY M1 που λέει jitter 12παλια ετσι ΗΤΑΝ...
Mε συγχωρείτε!η ...ουσία?
εσαι θεος, ψοφησα...η ...ουσία?
Mε συγχωρείτε!
Εδώ περήφανος κάτοχος ASUS ESSENCE!
(essence=oυσία! Ορίστε αν δεν με πιστεύετε:
http://translate.google.gr/translate_t?q=essence&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=el&tab=wT#en|el|essence)
Άρα είμαι ο μόνος από την παρέα που διαθέτει!
Nομίζω;
:107:
Για πάρε jitter Benchmark Dac 1 USB, στα 16 bit μέσω USB:Για σταθείτε ρε παιδιά...νομίζω οτι παίζουμε με τις λέξεις.Ξαφνικά ανακαλύπτουμε οτι το Benchmark,εξαιρετικό δεν λέω,είναι υπεραρκετό για τη πλειονότητα των hi end συστημάτων?
Έχουμε αναλώσει αρκετές ώρες διαβάζοντας για τα περί πηγών και πού καταλήγουμε?
Ξέρω ξέρω θα με ταράξετε στις παραφιλολογίες...αλλά θα περιμένω με περιέργεια...:122:
Υ.Γ Μη μου αναλύσετε ετυμολογικά τον όρο "υπεραρκετό"...please...
δεν βλέπω ερώτηση στο κείμενό σου, παρά μια διαπίστωση με ερωτηματικό ως επί θαυμασμού κι έκπληξης. :136:Για σταθείτε ρε παιδιά...νομίζω οτι παίζουμε με τις λέξεις.Ξαφνικά ανακαλύπτουμε οτι το Benchmark,εξαιρετικό δεν λέω,είναι υπεραρκετό για τη πλειονότητα των hi end συστημάτων?
Έχουμε αναλώσει αρκετές ώρες διαβάζοντας για τα περί πηγών και πού καταλήγουμε?
Ξέρω ξέρω θα με ταράξετε στις παραφιλολογίες...αλλά θα περιμένω με περιέργεια...:122:
Υ.Γ Μη μου αναλύσετε ετυμολογικά τον όρο "υπεραρκετό"...please...
Εαν έχει διατυπωθεί κάποια νέα άποψη περί της ανεπηρέαστης USB από το jitter, ευχαρίστως να την συζητήσουμε...Έλεος ρε caravelle με το jitter, please!
Δεν ξέρω εγώ από αυτά, αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν 10.000 πράγματα πιο σημαντικά από το jitter, που αναφέρεις ανά δύο μηνύματα, σε ένα σύστημα.Εαν έχει διατυπωθεί κάποια νέα άποψη περί της ανεπηρέαστης USB από το jitter, ευχαρίστως να την συζητήσουμε...
:111:
E λοιπόν εσένα στόχευε κυρίως το σχόλιο μου,μετά από τα εξαίρετα ομολογώ γραπτά σου για τα περί πηγών...συν τις παλαιότερες θέσεις σου ότι..."όλα ακούγονται" (τεχνικές υλοποιήσεις και σχεδιασμοί) και ξάφνου γίνεσαι θιασώτης υπεραπλουστεύσεων και γενικεύσεων...(πάνω που θα αγόραζα 2-3 ρολόγια για το fuckin jitter :142::142δεν βλέπω ερώτηση στο κείμενό σου, παρά μια διαπίστωση με ερωτηματικό ως επί θαυμασμού κι έκπληξης.
ικανοποίησα την περιέργειά σου για απάντηση στην μη ερώτηση?