ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Δηλαδή
αγόρασες άθελα σου ένα demo προϊόν!!!
γιατί?????
δεν το επέστρεψες .. την ίδια στιγμή????
Φίλε μου! δεν διαβάζουμε μόνο το τελευταίο post! διαβάζουμε και το πρώτο! (που έχει όλη την ιστορία) :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Έχουμε κάποιο νεότερο με την εξέλιξη της υπόθεσης?
Διάβασε λίγο πιο πίσω το τελευταίο μου πόστ, να μην τα ξαναγράφω φίλε μου.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Διάβασε λίγο πιο πίσω το τελευταίο μου πόστ, να μην τα ξαναγράφω φίλε μου.
Ooops!Δεν το είδα!

Συγχαρητήρια λοιπόν στους υπεύθυνους τις ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ για την διόρθωση του λάθους και καλοάκουστα τα ηχεία σου! :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Συγχαρητήρια λοιπόν στους υπεύθυνους τις ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ για την διόρθωση του λάθους και καλοάκουστα τα ηχεία σου! :116:
Δεν θα ήταν ποιο ειρωνικό να τους στέλναμε ένα συγχαρητήριο email, όλοι εδώ από το forum; :135:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Δεν θα ήταν ποιο ειρωνικό να τους στέλναμε ένα συγχαρητήριο email, όλοι εδώ από το forum; :135:
Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς...
Δεν βλέπω λόγο να ειρωνευτούμε τους ανθρώπους.Ίσα ίσα αναγνώρισαν και διόρθωσαν το λάθος που έγινε.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς...
geo μη φθασουμε να δινουμε συγχαρητηρια (γενικως ομιλω ) για καποια πραγματα που θα επρεπε να ειναι αυτονοητα...:121:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

geo μη φθασουμε να δινουμε συγχαρητηρια (γενικως ομιλω ) για καποια πραγματα που θα επρεπε να ειναι αυτονοητα...:121:

Σωστα!

Ομως, δεν ειμαστε εδω για να ειρωνευομαστε αλλα για να βοηθαμε.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Για αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη λάθος.Anyway,λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια!Ελπίζω να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα!

Φίλε μου καλοάκουστα τα ηχεία σου εύχομαι να τα χαρείς όσο πάει!!!

Reaction score
4
γελαω εν μερει με τη αντιπαραθεση που εχετε ανοιξει, γιατι ολοι μα ολοι, διαβαζετε τα μισα απο οσα γραφει ο διπλανος σας.... αν διαβαζατε καλητερα το νημα θα ηταν στις δυο σελιδες το πολυ..... o μεν avpap ειπε κατι συγκεκριμενο, και μολις το αλλαξανε λιγο το στοχο του κειμενου τα πηρε, απο την αλλη ο Ανδρεας ειχε ενοχληθει απο ανακριβη οπως φαινεται σχολια του προηγουμενου στο παρελθον κ μαλιστα σε αλλο site, και εκτος απο τους δυο πρωταγωνιστες υπαρχουν οι γνωστες τσουτσουδες που πεταγονται και δικαιολογουν τον ανδρεα, χωρις να ειναι ενημεροι οι ιδιοι επι του θεματος... χωρις να λειπουν οι παπαρολογιες για αμερολυπτους πωλητες η οχι, καθως και τα περεταιρω σχολια που μονο να αποπροσανατολισουν μπορουν κ τιποτε αλλο.(επ'ουδενι δεν υπονοω κατι για τη δουλεια και επαγγελματισμο του κ.Καφατου ουτε θελω να σχολιασω αν ειχε δικιο η αδικο.)
αχ.... μην καταλαμβανετε αχρηστα το cyberspace.

οσον αφορα το main topic, θεωρω τετοιες ενεργειες, χωρις ενημερωση του καταναλωτη,και την συγκαταβαση του, καθαρη απατεωνια!

καθως επεισης το οτι μετα απο τον ντορο τοσων ημερων στο νημα που ανοιξες για την καταγγελια σου, θυμηθηκαν να σου απαντησουν και να σε αναζητησουν στα τηλεφωνα απο την ηχοεκφραση εμενα προσωπικα λιγο"ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ" μου βρωμαει...
αλλωστε εχει τοση πελατια το avsite.gr που δυσφημιση εδω μεσα θα πει οτι θα χασουν πολλους μεταγενεστερους πελατες....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Ευτυχως που εχουμε κι εσενα και βαζεις τα πραγματα στη θεση τους.

Reaction score
4
ναι ευτυχως που εχω και εσενα και μου λες οτι ευτυχως εχετε εμενα να βαζω τα πραγματα στη θεση του....
καθενας με την χειρονακτικη παλινδρομικη κινηση των γενητικων οργανων του εδω μεσα....

μεγαλος ανθρωπος νικο κ εισαι μες την ειρωνια....

LMAO...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

ναι ευτυχως που εχω και εσενα και μου λες οτι ευτυχως εχετε εμενα να βαζω τα πραγματα στη θεση του....
καθενας με την χειρονακτικη παλινδρομικη κινηση των γενητικων οργανων του εδω μεσα....

μεγαλος ανθρωπος νικο κ εισαι μες την ειρωνια....

LMAO...

Το βλεπω!

Reaction score
1.844

Ρε παίδες, αυτό
εννοείτε;

Νομίζω valter πως όταν χαρακτηρίζεις τσουτσούδες κάποια μέλη (όχι εμένα γιατί δεν είχα γράψει μέχρι τώρα) σου αρμόζει σκληρότερη αντιμετώπιση από την ειρωνία. :613:

Reaction score
0
Ρε συ valter χαρακτηριζεις τσουτσουδες καποιους και οταν στη λενε μιλας για ειρωνια, ο δε αλλος εχει κανει ρομπα τον ανδρεα σε δυο φορουμ και οταν του απαντα λεει μην το παιρνεις προσωπικα.....τελικα τι παιρνετε και δεν μας δινετε να γινουμε ολοι

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872

Ουφ!! Τσουτσού. Πάλι καλά! Σκέψου να με είχε πει χαϊεντά... μπρρρρρρρρ...

Reaction score
4
ναι φιλε μου ειναι τσουτσουδες οσοι λενε κατι απλα για να πουνε... κανοντας ενα συγκεκριμενο θεμα....μπουρδελο... το αν εκανε η δεν εκανε τον ανδρεα ρομπα, αυτο θα το κρινει ο ιδιος, και ο αντρεας που τον αφορα. στο κατω κατω αλλο πραγμα αρχισε να λεει ο ανθρωπος και ο αντρεας αρχισε να λεει τα δικα του.
ετσι τα διαβασα εγω, αν τωρα εσεις που ειστε και μεγαλυτεροι απο μενα κ οι μισοι δε φορατε τα γυαλια πρεσβιοπιας, και δεν διαβαζετε καθαρα ολα τα ποστ δε φταιω εγω...

Μαθετε να ακουτε οτι ναναι οταν λετε ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....

α και ξανακαντε μου report για Off-topic..... και προσβολη μελους....!!! το ειδα και αυτο στο inbox μου και γυμνασα τους κοιλιακους μου κ αποψε απο τα γελια......

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Ουφ!! Τσουτσού. Πάλι καλά! Σκέψου να με είχε πει χαϊεντά... μπρρρρρρρρ...
Κωστα οχι κ Χαϊεντα... αυτο δε ειναι να το λες καν....χειροτερο για εδω μεσα δεν υπαρχει...

Reaction score
2
Πάλι φασαρίες ρε παιδιά?Κρίμα είναι.Αφού το θέμα έληξε με ευτυχή τρόπο δεν είναι ανάγκη να πικραθούμε με κόντρες και τσακωμούς.Ας τελειώσει εδώ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab