- Reaction score
- 297
Άρα μπορεί και να συμφωνούμε. ΕυτΗχώς ή δυστΗχώς 
Ti μου θύμισες. Υπέροχες εποχές με την zenith στον στρατό στην Ρόδο.RDoherty said:Δεν φταίει η τεχνολογία, αλλά η χρήση της. Εγώ ξεκίνησα παιδάκι με μία φτωχή Zenit με φωτόμετρο σεληνίου, χαρισμένη από ξάδερφο. Μετά από κάνα χρόνο η βελόνα του φωτομέτρου χάλασε. Ουδέν πρόβλημα, έβαζα το κυκλάκι εκεί που ΘΑ πήγαινε η βελόνα AN δούλευε και η εκφώτιση έβγαινε μια χαρά. Eίχε γίνει το μάτι μου φωτόμετρο και έτσι έμαθα zone system από σπόντα, ο εκκολαπτόμενος Ansel Adamspreve said:Κάποτε προσέχαμε πως και τι τραβούσαμε.Έκτοτε το ξέχασα πάλι
![]()
Υπέροχη.preve said:Άνδρος.
![]()
Τον ορμο Υστεριων εννοεις ? 10 χρονια πριν και για 1,5 χρονο εκανα εκει αγροτικο.......Αγαπημενα πραγματικα......Τα αγαπημένα μου "Κάτω Υστέρνια"
Ναι. Αυτό εννοώ.spylab said:Τον ορμο Υστεριων εννοεις ? 10 χρονια πριν και για 1,5 χρονο εκανα εκει αγροτικο.......Αγαπημενα πραγματικα......Τα αγαπημένα μου "Κάτω Υστέρνια"
μάλλον αλλά με καφέ σώβρακο!!!!!RDoherty said:Έζησε?
dream_GR said:μάλλον αλλά με καφέ σώβρακο!!!!!
Όπως είχα γράψει λοιπόν, έτσι κι έγινε.VIDEOMIX said:Ζηλεύω. Την Κυριακή τρέχω για Σούνιο λοιπόν.
Εγώ θέλω να δω και φώτος του Regi.preve said:Παίδες ανεβάστε κι εσείς καμμιά φωτογραφία.
Μην με αφήνετε να ...μονολογώ.
Δευκαλίωνα θα έχεις και άλλες....δεν μπορεί.
Spylab μην μου πεις οτι τραβάς μόνο σκηνές από τον Optoma.
Dreamgr παραξέρεις photoshop...για να μην "τραβάς".
Unforgiven είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλά ηλιοβασιλέματα...και όχι μόνο.