Ηρθε και η ωρα του ηχου......

Reaction score
269
Μετά από αρκετό διάβασμα και consulting ανακάλυψα μερικά νέα δεδομένα σχετικά με τα ADA. Το rhapsody Mach II δεν έχει σοβαρό ΕQ
Omως το Suite 7.1 που είναι παροπλησμενο προς το παρόν έχει PEQ 12 band για 7 κανάλια και ένα 8 Band Peq για το sub fully adjustable ανά 1HZ !,,
Προς το παρόν έβαλα ένα active high pass της ASHLEY στα main στους 30. Ο Rhapsody έχει crossover μόνο από 60-220 ενώ το SUITE 7.1 από 0 εώς 220..
Απενεργοποίηςα και το sub limiter -20db lol που είχα για τα ΜΚ... Και WOW....
ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Oi χοδρες στο slap base το boot fast and alive. Παραδόξως το σύστημα γέμισε με νότες που δεν έβγαζαν τα 801ν. Και ακόμη χωρίς eq.
Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να σχοληθω όσων χρειάζεστε και δεν έχω τα απαρετιτα εργαλεία που χρειάζονται. Ελπίζω να έρθουν σύντομα.
Τέλος χρειαζούμενα ένα χρωμα για τα 215 μήπως και γλύτωσω......

Reaction score
15.548
ακομα με αυτον τον ada εισαι !!!!!

παρε ενα 6 Channel RCA to DB-25 RCA (male) to DB-25 (male) να ακουσεις hd ηχο να δεις την διαφορα ....εννοειτε και ενα br player με αντιστοιχες εξοδους ηχου δλδ 5.1 η 7.1

Last edited:

Reaction score
269
Για αρχή πήρα το MINIDSP Dirac live
ΟΜΩΣ xreaizome Kai neo processor
Μάλλον 3040 μέχρι να βγει ο καινούργιος ADA

Reaction score
15.548
σουπερ θα εισαι......

μολις τα σεταρεις θελω να τα δω.....
...βασικα το MINIDSP Dirac live θελω να δω.....
ο 3040 ειναι κορυφη .....
...το 8καναλο Dirac live πηρες ?

Reaction score
3.341
Πολύ ενδιαφέρουσα φιλέ μου η προσσεγιση σου , πολύ παιχνίδι ,
Περιμένουμε εντυπώσεις και για το Dirac

Σωραιος :rolleyes:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.465
Νομιζω οτι εχω υποστει ηχητικο βαροτραυμα στο μεσοθωρακιο :cool:, με δυσκολια στην αναπνοη βαζω ισως τις τελευταιες μου φωτο :angel:
Εχετε για παλικαρια , ακομα και εσεις με τα μικρα sub των 13,5 in :taunt:, γιατι παροτι μικροι και ασθενικοι δεν παυει να ειστε φιλοι .....

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
ειμαι σιγουρος οτι το 2ο το χεις σε παραγγελια....(οπως ειπωθηκε πιο πανω απο το φιλο μας να δεσει) και μετα πας για παρκινσον ολοταχως!! :gotcha: για τους γειτωνες δε μας νοιαζει καιρο τωρα! :sneaky:

Παραλίγο να το κάνω το κλικ. Συγκρατήθηκα όμως όπως κάνουν οι άντρες με αυτοέλεγχο.
να σου πω εσενα...ενα Rythmik στο σαλονι σου για δοκιμη το θελεις?? υπαρχει διαθεσιμο να ξερεις.... :D:D

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.548
εσυ αντι να παιρνεις αγκαλια το sub δεν παιρνεις κατι σοβαρο σε sub ναχεις χωρο στον καναπε να μπορει να κατσει κιαλλος

:roflmao::roflmao:

• Like
Reactions: PPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger