- Reaction score
- 144.467
Εξαιρετική επιλογή, βγαίνει και σε 3 χρώματα, μαύρο, γκρι και λευκό.Yamaha HS8
Δεν έχει RCA. Γι'αυτό δε το πρότεινα.
Όλα έχουν XLR, οπότε αν πας σε av pro με XLR έχεις όλες τις επιλογές.
Εξαιρετική επιλογή, βγαίνει και σε 3 χρώματα, μαύρο, γκρι και λευκό.Yamaha HS8
Αν θέλεις να είσαι συνεπής με τα 2000 του προϋπολογισμού σου θα σου πρότεινα μεταχειρισμένα στο στυλ της λύσης που σου προτείνει ο coolmind στο μηνυμα #10. Με τον καταναλωτισμό που υπάρχει εδώ θα βρεις προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.Καλημέρα καμία πρόταση πει του θέματος?
Η ίδια σειρά έχει και sub αλλά με 8 ιντσο μεγάφωνο, μικρό...Εξαιρετική επιλογή, βγαίνει και σε 3 χρώματα, μαύρο, γκρι και λευκό.
Δεν έχει RCA. Γι'αυτό δε το πρότεινα.
Όλα έχουν XLR, οπότε αν πας σε av pro με XLR έχεις όλες τις επιλογές.
-Δεν συμφωνώ, οι dedicated χώροι ανήκουν σε έναν! Απλά τους χρησιμοποιούν πολλοί...Αν θέλεις να είσαι συνεπής με τα 2000 του προϋπολογισμού σου θα σου πρότεινα μεταχειρισμένα στο στυλ της λύσης που σου προτείνει ο coolmind στο μηνυμα #10. Με τον καταναλωτισμό που υπάρχει εδώ θα βρεις προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.
Λιγα-λιγα θα μαζέψεις από εδώ ενισχυτή και ηχεία και θα κάνεις την δουλειά σου. Αν ακούς τον έναν ή τον άλλον στο φορουμ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ξοδέψεις πολλαπλάσια και να μπεις σε αλλαγές διαρυθμισης και πιθανά σε καυγάδες με τους υπόλοιπους κατοίκους του χώρου![]()
Μάλλον δεν έχω γίνει κατανοητός ζήτησα μια λύση κοντά στα 2000 ευρώ.11 XLR και 4 για Atmos. Και ένα για sub (εκεί θα μπουν περισσότερα subs).
Yamaha 5200
Marantz 7705 οι φτηνότεροι
Και μετά ξεφεύγουμε σε χρήματα:
Anthem avm60
Arcam860....και όλο και ακριβότεροι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα Κώστα αν από rca καταλήγουμε σε xlr?Γι'αυτό προτείνω ενεργά ηχεία με RCA, ώστε με έναν οικονομικό av να έχεις επαρκή οδήγηση κι αξιοπρεπές αποτέλεσμα.
Εγώ θα έλεγα σιγά σιγά να το πας.Όποτε μετά ποιος είναι ένας οικονομικός ενισχυτης με 9 rca ?
Στήσε ένα 5.1 5.2 που σου επιτρέπει αυτός ο ενισχυτής για αρχή.Για 7.1 τι ενισχυτή προτείνετε? Επίσης στην περίπτωση ενεργών με rca , πως γίνεται η ρύθμιση στον ενισχυτή, πχ ποιο θα είναι το κεντρικό , ποια τα μπροστά? Τα πίσω κλπ? Επίσης θα λειτουργήσει η αυτόματη βαθμονόμηση με το μικ? Η αυτό γίνεται μόνο στα παθητικά?
Τώρα έχω έναν παλιό Yamaha 667. Αλλά θέλω έναν άλλον καλό που να περνάει 4Κ HDR
Ότι ισοστάθμιση κάνεις με τα παθητικά κάνεις και στα ενεργαΓια 7.1 τι ενισχυτή προτείνετε? Επίσης στην περίπτωση ενεργών με rca , πως γίνεται η ρύθμιση στον ενισχυτή, πχ ποιο θα είναι το κεντρικό , ποια τα μπροστά? Τα πίσω κλπ? Επίσης θα λειτουργήσει η αυτόματη βαθμονόμηση με το μικ? Η αυτό γίνεται μόνο στα παθητικά?
Τώρα έχω έναν παλιό Yamaha 667. Αλλά θέλω έναν άλλον καλό που να περνάει 4Κ HDR
Oppo 203 η hdfuryΘέλω να παίξω με nvidia shield υπάρχει τρόπος με τον ενισχυτή που έχω να στείλω ξεχωριστά 4K εικόνα και ήχο από Hdmi στον ενισχυτή ;
Θες να γράψεις κάτι παραπάνω για τις εντυπώσεις σου;Βρες τρόπο να ακούσεις τα ενεργά που σκέφτεσαι να πάρεις.
Επηρεασμένος και εγώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είμουν έτοιμος να ξεκινήσω να στείνω σύστημα με αυτά .
Πήγα σήμερα στον Naka και άκουσα Yamaha ,Krk,dynaudio,M-Audio .
Καμιά σχέση ο ήχος τους με αυτό που έλπιζα να ακούσω.
Άκουσα και κάτι ακριβά Neumann. Αυτά εντάξει. Παίζαν υπέροχα .
Άρα θέλει χρήμα πολύ να ρίξεις και στα ενεργά για να ακούσεις καλά
3500€ για δυο ηχεία+τελικοί ενισχυτές θεωρούνται πολλά λεφτά;Άρα θέλει χρήμα πολύ να ρίξεις και στα ενεργά για να ακούσεις καλά
Σε σχέση με τι?Βρες τρόπο να ακούσεις τα ενεργά που σκέφτεσαι να πάρεις.
Επηρεασμένος και εγώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είμουν έτοιμος να ξεκινήσω να στείνω σύστημα με αυτά .
Πήγα σήμερα στον Naka και άκουσα Yamaha ,Krk,dynaudio,M-Audio .
Καμιά σχέση ο ήχος τους με αυτό που έλπιζα να ακούσω.
Άκουσα και κάτι ακριβά Neumann. Αυτά εντάξει. Παίζαν υπέροχα .
Άρα θέλει χρήμα πολύ να ρίξεις και στα ενεργά για να ακούσεις καλά
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις.3500€ για δυο ηχεία+τελικοί ενισχυτές θεωρούνται πολλά λεφτά;
Δηλαδή με πόσα νομίζετε πως θα ακούσετε καλά; 500€ για όλα;
Δεν ξέρω να περιγράφω ηχητικές εντυπώσεις αλλά θα προσπαθήσω.Θες να γράψεις κάτι παραπάνω για τις εντυπώσεις σου;