Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λουκα παροτι αντιπροσωπος των εξαιρετων και ανταγωνιστικων προς τα Αναλυσις υλοποιησεων της SOUNDLAMB, η παραπανω δηλωση σου σε τιμα ιδιαιτερα.

Βασιλη ειμαι απο τους πρωτους που αγαπω τους Ελληνες κατασκευαστες και αυτο φαινεται και στα μηχανημαυα μου, σο και στις αποψεις μου, οταν τις εκφερω οπου μπορω.
Γιαυτό και προέτρεψα σε άλλο thread να ξανακούσουμε το βιντεο με μερικά σοφά λόγια που είπε στη βράβευσή του ο Οδυσσέας Τσακιρίδης.

".. Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά αν δεν έχουμε πρωτογενή παραγωγή θα περάσουμε την οικονομική κρίση πολύ δυσκολότερα.."

Γι' αυτό και κάπως "φώναξα" γι αυτή μας τη μιζέρια που μας κατατρέχει σαν Ελληνες - να βγάζουμε δηλ. ο ένας το μάτι του άλλου...

Reaction score
1
Ό,τι και να γράφονται εδώ για τα Ανάλυσις, αυτό που έχω να πω είναι ότι, από τις επαφές μου στην Αμερική, θεωρούνται σπουδαία ηχεία και μας κάνουν περήφανους. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά.
Δυστυχώς ποτέ μου δεν τα έχω ακούσει. Λ.Σ.

Χαρηκα πραγματικα που σε γνωρισα απο κοντα. Συγχαρητηρια και απο μενα.

Reaction score
1
Γιαυτό και προέτρεψα σε άλλο thread να ξανακούσουμε το βιντεο με μερικά σοφά λόγια που είπε στη βράβευσή του ο Οδυσσέας Τσακιρίδης.

".. Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά αν δεν έχουμε πρωτογενή παραγωγή θα περάσουμε την οικονομική κρίση πολύ δυσκολότερα.."

Γι' αυτό και κάπως "φώναξα" γι αυτή μας τη μιζέρια που μας κατατρέχει σαν Ελληνες - να βγάζουμε δηλ. ο ένας το μάτι του άλλου...

Ναι Χρηστο!
ειναι χαρακτηριστικο πως ακομα και στο εξωτερικο πολλες φορες αυτη η μιζερια κατατρεχει τους ελληνες...

Reaction score
1
ΟΚ, ας το πάμε απ'την αρχή, από κει που το ξεκίνησε ο Ηλίας: Δε με λες αδελφέ Λιάκο, πότε θα κατέβεις ξανά προς τα μέρη μου, να ακούσεις Omega + Spectron; τώρα να ακούσεις μουσικότητα, με αναβαθμισμένη και την αναλογική πηγή...

Reaction score
1
ΟΚ, ας το πάμε απ'την αρχή, από κει που το ξεκίνησε ο Ηλίας: Δε με λες αδελφέ Λιάκο, πότε θα κατέβεις ξανά προς τα μέρη μου, να ακούσεις Omega + Spectron; τώρα να ακούσεις μουσικότητα, με αναβαθμισμένη και την αναλογική πηγή...

Ρωτας τη συντροφο ποτε μπορει να μας ανεχτει και επικοινωνουμε τηλεφωνικα! - ισως Σαββατο (?)

Θα ειναι μεγαλη μου ευχαριστηση να ακουσω το ιδιο set-up με εναν απολυτα κορυφαιο τελικο, μετα και την εμπειρια με τα Hansen.

Θα ερθω με το μουσικομετρο και το εσωτερικομετρο και το συναισθηματικομετρο να τα μετρησουμε.

greetings mr Jameson...

Reaction score
1.685
Ναι Χρηστο!
ειναι χαρακτηριστικο πως ακομα και στο εξωτερικο πολλες φορες αυτη η μιζερια κατατρεχει τους ελληνες...
Ο Ελληνας ειναι ενα μεγαλο μυαλο αλλα εχει το μικροβιο του 'εγω ειμαι" παντου. κατατρεχεται απο μια δοση μεγαλομανιας και αυτοπροβολης και γι αυτο πολλες φορες χανεται.

Ενας κατασκευαστης για να κατεχει δικαιως αυτον τον σοβαρο τιτλο πρεπει να , σχεδιαζει - αναπτυσει - εξελισει - υλοποιει - προβαλει - πουλαει κλπ κλπ.

Στην προκειμενη περιπτωση της σημερινης Analysis ( οριστε βαζω και την παραμετρο ) απ οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω τα τρια πρωτα απο τα παραπανω βασικα στοιχεια απουσιαζουν. Τωρα αν θεωρειται μιζερια η "κριση" του συνολου του εργου ενος κατασκευαστη για να φερει τον τιτλο και να τιμαται γι αυτον ειναι ενα θεμα που σηκωνει μεγαλη κουβεντα.

Μιας και μιλαμε για το ηχειο λοιπον, λεω οτι το προιον ηταν κι ειναι αριστο στο μετρο που μπορει να ειναι και στα πλαισια του σκοπου για τον οποιο επινοηθηκε, αλλα δυστηχως εχει παραμεινει στον "ηχο" της εποχης του 90 με παρομοια υλικα ιδια μηχανολογικη και κατασκευαστικη αρχη χωρις καμμια εξελιξη.
Καποιες μικρες αλλαγες στο crossover και σε στοιχεια οχι ουσιωδους σημασιας για τον ηχο του δεν μπορουν να θεωρηθουν εξελιξη. Τι περιμενουμε λοιπον ??
Ειναι ετσι λογικο εταιρειες οπως πχ η ML να εχουν περασει μπροστα χωρις απαραιτητα το ηλεκτροστατικο σαν δρομος που διαλεξε να ειναι καλυτερο απο το μαγνητοστατικο.

Αρα , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ κι ας δουλεψουν οι Ελληνες κατασκευαστες σωστα παραγοντας ενα προιον που να μπορει να ανταγωνιστει τα ξενα σ ολους τους τομεις ( εφ οσον αυτο επιδιωκουν ).

Καλο το χομπυ αλλα οταν πουλας το αποτελεσμα του χομπυ σου ενα τσουβαλι λεφτα εκει τα πραγματα γινονται, πρεπει να γινονται, παρα πολυ σοβαρα σημειο στο οποιο αρκετοι απο τους Ελληνες κατασκευαστες πασχουν...

off topic, μια μικρη ιστορια..
Το 2001 η εταιρεια PERRAUX ηρθε στην Ελλαδα απο ενα καταστημα στο κολωνακι, με την ιδιοτητα του "αποκλειστικος διανομεας" μιας και λογω ελειψης των απαιτουμενων κεφαλαιων το "χρημα" ερχοταν απο αλλου κι ετσι δεν μπορουσε να ονομαζεται αντιπροσωπος, στην ουσια ομως ηταν. Τοτε λοιπον ειχα τη τιμη μια απο τις δραστηριοτητες μου να ηταν κι η τεχνικη υποστηριξη της εταιρειας αυτης κλπ κλπ.
Οταν ο ΝεοΖηλανδος ιδιοκτητης της ηρθε να μας γνωρισει φερνοντας μου και την πληρη σχεδιοθηκη των προιοντων, διαπιστωσα βασικα σημεια βελτιωσης τα οποια οχι μονο υπεδειξα στον ιδιοκτητη - σχεδιαστη - κατασκευαστη αλλα τα δοκιμασα (με) μαζι στην πραξη στο εργαστηριο μου μ εκπληκτικα αποτελεσματα.
Εκτοτε και μεχρι σημερα τα προιοντα της PERRAUX κατασκευαζονται με τις "δικες" μου αυτες αλλαγες..........Ο εντιμοτατος αυτος κυριος ως ευχαριστω μου προτεινε μεριδιο επι των πωλησεων και ενα ελαχιστο ποσοστο απο την εταιρεια, το οποιο φυσικα και αρνηθηκα....Λετε λογω αυτου του γεγονοτος να μπορω να κατεχω τον τιτλο του κατασκευαστη??
Μην τρελαθουμε.....αλλα το νοημα πιστευω να βγηκε κι οποιος καταλαβε τι εννοω καταλαβε...

Reaction score
4.250
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Επειδη εχει γινει πολυς λογος για ανωτατες σταθμες, θα ηθελα να πω πως οταν ακουσα το Quad 2905 το οποιο φθανει μεχρι 95db σε αρκετες περιπτωσεις ο ηχος ηταν πολυ δυνατος και κατεβαζαμε την ενταση. Σημειωτεον επαιζε εναλαξ με δυο ενισχυτες λυχνιας. Ο ενας με 40 βατ και ο αλλος με 12 ! Φανταζομαι οτι οταν ξεπερναει τα 100 db καποιο ηχειο ειναι αυτο που λεμε εκωφαντικος ηχος. Η γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος θελει ενα ηχειο μονο για μουσικη και οχι home cinema τα 95 db καθολου ασχημα δεν ειναι. Για την ακριβεια δεν θα αντεξεις πολυ ωρα σε αυτη την ενταση. Προσωπικα μονο στην αρχη οταν αγορασα τα ηχεια μου τα εβαζα πολυ δυνατα κι αυτο απο ενα κομπλεξ εντυπωσιασμου προς τριτους. Καποιες φορες θα παιξει και δυνατα αλλα σε db μετρουμενο, ποσο δυνατα? Ισα ισα για να μας ακουνε και στην αλλη γειτονια? Ισως μερικες φορες γινομαστε καπως υπερβολικοι.
Το εντυπωσιακο μ αυτο το ηχειο ειναι οτι βγαζει πολυ καλο μπασο σε σχεση με τον ανταγωνισμο (πανελ) και χωρις να απαιτει μεγαλους ενισχυτες.
Και κατι ακομη. Ο υπαλληλος επεμενε οτι το ηχειο απο την κατασκευαστρια εταιρια το δινουν να ειναι σε αποσταση απο τον πισω τοιχο στο μισο μετρο. Οταν διαφωνησα μου εδειξε το βιβλιαρακι του ηχειου που εγραφε το ιδιο πραγμα! Σε συζητηση με τον Χαρτζη που ειχαμε για το ιδιο θεμα, μου ειπε οτι χρησιμοποιει εναν ευκολο κανονα. Διαιρεις το μηκος του χωρου σου δια 3 και τοποθετεις τα ηχεια (πανελ). Αυτο σημαινει οτι αν το μηκος ειναι 6 μ. τα βαζεις σε αποσταση απο τον πισω τοιχο στα 2 μ., αν ειναι 12 μετρα τοτε πρεπει να τα τοποθετησεις σε αποσταση 4 μ. Εντυπωσιακο μεν αλλα δειχνει ταυτοχρονως τις επιπροσθετες δυσκολιες που αντιμετωπιζεις στον χωρο. Γιατι πρακτικα αχρηστευεται ενα μερος του σπιτιου σου.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Genesis Technologies

Μιας και μιλάμε για ribbon...

... Ιανουάριο 2009 θα ανηφορίσει προς Ηλιούπολη ένα ζεύγος Genesis 2.2 όπου και θα παρουσιαστεί.

H ABSOLUTE AUDIO από αρχές καλοκαιριού 2008 πήρε την αντιπροσωπεία της GENESIS TECHNOLOGIES.

Το συγκεκριμένο ηχείο είναι το δεύτερο κάτω από την ναυαρχίδα G1.1 (απόγονο των θρυλικών IRS) και είναι 7 τεμαχίων (2 panels, 2 bass units και 2 servo-amps monos + control unit που οδηγούν τα bass units)

Εκεί θα διαπιστώσετε τις δυνατότητες και τις στάθμες των ribbons και των line arrays... και αν ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ και με κατάλληλη ΠΗΓΗ...

... θα ξεχάσετε για λίγο τα KEF MUON... :126:

Reaction score
8
το Quad 2905 το οποιο φθανει μεχρι 95db
νομιζω τα μετρησαν στα 110 db πριν ενεργοποιηθει η προστασια. Αν δε κοψεις τις χαμηλες και τις στειλεις σε ενα η δυο ενεργα κλειστα σαμπ, τοτε το προβλημα των μεγιστων σταθμων λυνεται οσο και περιεργος να εισαι.

Reaction score
8
ANALYSIS AUDIO OMEGA

Specifications
Type: Full range, floorstanding loudspeaker
Woofer: Planar Magnetic, eff. area 564.2 sq in
Midrange/Tweeter: Direct Coupled Ribbon, eff. area 46.5 sq in
Inpedance: 4 Ohms
Sensitivity: 86dB/W/m
Frequency Response: 22Hz to 20kHz
Crossover Type: First Order (6dB per octave)
Crossover Frequency: 650Hz
Recommended Amplifier: 50 to 400 Watts
Dimensions: 66 x 24 x 2.4 (HxWxD in inches)
Weight: 99 lb each
Warranty: 3 years non-transferable
Price: $14,990 per pair

http://www.enjoythemusic.com/SuperiorAudio/equipment/0306/analysis_omega_planar.htm

Reaction score
8
Analysis Audio Amphitryon

Specifications
Type: Two-way floorstanding planar-ribbon dipole
Woofer: Planar magnetic with effective area of 840 square inches
Midrange/Tweeter: Direct-coupled ribbon with effective area of 62 square inches
Frequency Response: 22Hz to 20kHz
Crossover: First-Order (6dB/octave) at 650Hz
Sensitivity: 86dB/W/m
Impedance: 6 Ohms
Recommended Amplifier: 50 Watt minimum, 600 maximum
Dimensions: 83 x 28 x 2.8 (HxWxD in inches)
Weight: 190 lbs. each
Warranty: 3 years, non-transferable
Price: $24,000 per pair

http://www.enjoythemusic.com/superioraudio/equipment/1006/midmonth/analysis_audio_amphitryon.htm

Reaction score
8
ANALYSIS AUDIO ORION

SPECIFICATIONS
Woofer: Planar Magnetic
Midrange/Tweeter: Direct Coupled Ribbon
Inpedance: 6 OHMS
Frequency Response: 20 - 20000 Hz
Crossover Frequency: Bass panel-variable, main panel 650 Hz
Recommended Amplifier: 50 - 1000W
Dimensions: 7ft(H) x 4ft 8in(W) x 2.8in(D)
Weight: 370 lb
Price is $48,000 and they are currently available with custom crossover options.

http://www.analysisaudiousa.com/orion.php

Reaction score
39
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ στενά το θέμα των Analysis, χωρίς να έχω λάβει μέρος μέχρι τώρα. Είναι μία ιστορία που ενώ με έχει ενοχλήσει αφάνταστα στο παρελθόν, με έχει διδάξει πάρα πολλά γιά τη φυλή μας. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, οι καταστάσεις αποφορτίστηκαν, ο οικιοποιήσας έγινε του οικιοποιήσαντος και μάλιστα με βραβείο !!!. Επειδή αρκετές φορές έγινε χρήση του ονόματός μου και επειδή κάποια πράγματα δεν χωνεύονται πιά, πήρα την απόφαση να γράψω, κι ας στενοχωρηθούν-πειραχθούν αρκετοί.

Ας δούμε τα πράγματα λίγο από την αρχή, αν και ο Τσαντουλής τα έχει περιγράψει αρκετά σωστά.
Ο συγχωρεμένος φίλος Ζαίμης ψαχνόταν γιά αγορά καλού ηχείου.
Τότε σαν πιό ανήσυχος DIY και με κατασκευές στο ενεργητικό όπως πικαπ με ανάρτηση αέρα ,ηλεκτροστατικών ηχείων, παράλληλο βραχίονα κλπ, τον ρώτησα ποιό ηχείο θα τον κάλυπτε. Μού απάντησε τα πρωτοεμφανιζόμενα Apogee. Τα πάνελ ηχεία ήταν ανέκαθεν της αρεσκείας μου και είχαν ενδιαφέρον και επιστημονικό αλλά και κατασκευαστικό. Πέρα από αυτό η εξέλιξη των πρωτότυπων ηλ/κών είχε τελειώσει (χωρίς να μπορώ να πάρω αυτά που θα ήθελα).
Ετσι ξεκίνησε μία προσπάθεια από κοινού στο μαγαζί μου. Ο Δημήτρης θα έβαζε τη χειρωνακτική δουλειά και θα αναλάμβανε τη προμήθεια των υλικών, στον ελεύθερο χρόνο του (τότε πούλαγε γυναικεία ήδη ενδύσεως στο μοναστηράκι). Εγώ θα έκανα την όλη μελέτη και επίβλεψη. Οχι όμως όσο αυστηρά ακούγονται όλα αυτά. Τότε είμαστε πιτσιρικάδες και η κατασκευή του πρώτου μαγνητοστατικού ηχείου έγινε πολύ ανάλαφρα (δεν υπήρχαν συμφέροντα μέχρι τότε), μέσα από τη φιλική μας σχέση. Ομολογώ ότι η κατασκευή εκείνη μας έκανε περισσότερο ευτυχισμένους, έστω και γιά λίγο
Δανειστήκαμε θυμάμαι και μαγνητόμετρο από κάποιο σχολείο και μέσα από κάποιους πειραματισμούς, βιομηχανική κατασκοπία ( χρειάζεται κι αυτή), και αρκετή θεωρία, πραγματώθηκε το πρώτο ηχείο. Επαιζε αρκετά καλά. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξει κανείς λυχνία και ηχείο πάνελ που να μην παίζει τουλάχιστον καλά. Δεν είναι απλές κατασκευές΄, αλλά είναι εξασφαλισμένο ένα ελάχιστο καλό αποτέλεσμα. (Το αντίθετο συμβαίνει γιά τρανζίστορ και συμβατικά ηχεία.)
Το ηχείο εκείνο ήταν του Δημήτρη. Τα υλικά και η δουλειά ήταν δικά του. Μετά από λίγο χρόνο μου είπε ότι το πούλησε , ενα ποσό αρκετά σοβαρό και ότι θα ήθελε να φτιάξει κι΄αλλο. Φυσικά και δυσανασχέτησα γιατί άλλο το να βοηθήσεις φίλο να κάνει το χόμπι του και άλλο η εμπορική εκμετάλλευση ενός προιόντος μέσα από το χώρο μου.
Ο Δημήτρης εξαφανίστηκε. Εμαθα μετά από καιρό ότι συνεργάστηκε με κάποιους άλλους γιά να βγάλει το ηχείο στη παραγωγή. Δε πειράζει, ειλικρινά τον θυμάμαι στις ωραιότερες φάσεις της φιλίας μας. Μία φιλία δεν κρίνεται από κάποια κακή στιγμή.

Ποτέ δεν θεώρησα το ηχείο εκείνου του επιπέδου εμπορικά εκμεταλεύσιμο. Πρώτον, διότι η ευρεσιτεχνία του ribbon άνηκε ( ανήκει ακόμα?) στη Magnepan. Υπάρχει κάποια κοινοτομία στο ηχείο που κατοχήρωσα τότε, η οποία αποτελεί εξέλιξη του ηχείου. Η βασική όμως ευρεσιτεχνία δεν ήταν δική μου.Οπότε δεν έκανα καν σκέψη γιά παραγωγή. Δεύτερον, το ηχείο έμοιαζε εκπληκτικά με τα Apogee.Φανταζόσαστε το ηχείο σε έκθεση του εξωτερικού δίπλα στα Apogee? (νομίζω ότι έγινε το περιστατικό και ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση οι δικοί μας). Τρίτον, χρειαζόταν τεράστιους ενισχυτές γιά να δουλέψει. Αυτός που είχε τη δύναμη να αγοράσει τέτοιους ενισχυτές δεν θα αγόραζε '' ρέπλικες '' Apogee. Τέταρτο το ηχείο χρειαζόταν δοκιμές αξιοπιστίας.
Ομως η ομάδα που ''σφετερίστηκε'' το ηχείο αποφάσισε να το βγάλει στη παραγωγή κομπάζοντας γιά την ικανότητα τους. Ενα πιθανό ελαφρυντικό τους είναι ότι ισως να μη γνώριζαν όλοι πως και από που ξεκίνησε, και ότι υπάρχει κάποιος που επίσημα κατέχει κάποια ευρεσιτεχνία. Οτι υπάρχει κάποιος που πιθανό να γνωρίζει περισσότερα από αυτούς. Κάποια στιγμή μάλιστα αναζήτησαν τη βοήθεια άλλων προκειμένου να ρυθμίσουν το κροσόβερ του ηχείου!

Το θέμα είναι ότι σαν βασική ιδέα το ηχείο είναι πολύ καλό.Οχι όμως αρκετά, πάντα κατά τη ταπεινή μου γνώμη ( από τότε έχω επισκευάσει αρκετά Analysis). Οπως ξεκίνησε από το εργαστήριό μου τότε σαν πρωτότυπη κατασκευή , έτσι έχει παραμείνει. Πάντοτε σαν βασική ιδέα λειτουργίας. Από ποιόν όμως να εξελιχθεί και με τι γνώσεις? Ποιός γνωρίζει και έχει κάνει πλήρη θεωρητική μελέτη της λειτουργίας του? Ποιός βελτίωσε την ευαισθησία του μελετώντας και εξελίσσοντας το μαγνητικό πεδίο, με σύγχρονα προγράμματα και μεθόδους? Αν υπάρχει κάποιος ας δείξει τους μαθηματικούς τύπους, κάποιους υπολογισμούς...
Οσον αφορά το θέμα της αξιοπιστίας και της γενικότερης κατασκευής...χάος. Αναρτήσεις που ξεραίνονται με το καιρό. Αστοχίες κόλλας. Ribbons που σκίζονται. Κατασκευή έξυπνη μεν από MDF, αδύνατη δε να αντιμετωπίσει τα φορτία του ηχείου. Μετά από καιρό χαλαρώνει και εμφανίζονται τριγμοί. Και νομίζω ότι στο φορουμ υπάρχουν αρκετοί να το βεβαιώσουν που πιθανό να τους έχω επισκευάσει το ηχείο.
Ενα προιόν όσο καλό κι αν είναι, αν δεν εξελιχθεί θα σβήσει. Ειδικά με τέτοια προβλήματα που δεν μένουν κρυφά. Θα μου πείτε, ''είναι το μοναδικό προιόν με προβλήματα στο χώρο αυτό''. Πόσα Quad με αστοχία κόλλας στα διαφράγματα έχω επισκευάσει?
Είναι πολύ δυσάρεστο να ξεκινά κάποια προσπάθεια που μπορεί κάτω από κάποιες συνθήκες να αποδωσει και τελικά να μένει πίσω από έλλειψη διορατισμού, επαγγελματισμού, σε όφελος προσωπικής προβολής και καταξίωσης.
Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να δημιουργηθεί κάποια ομάδα όπου θα τις εμπιστευόμουν όλες τις θεωρητικές και τεχνολογικές εξελίξεις του ηχείου. Εργο της θα ήταν να βγάλει σε παραγωγή το ηχείο, γιατί ειλικρινά το ηχείο αυτό έχει σαφή πλεονεκτήματα. Ακόμα και σε σχέση με τα ηλεκτροστατικά και τα ασθενέστερα πεδία τους. ( Είναι λάθος να συγκρίνετε αντιστοιχης επιφάνειας ηλ/κές-μαγ/κές μεμβράνες.) Απλά ένα μαγν/κό ηχείο ιδανικά πρέπει να οδηγηθεί από ενισχυτές ρεύματος, ενώ ένα ηλ/κό από ενισχυτές τάσεως. Το ένα πρέπει να έχει σχεδόν μηδενική αντίσταση σαν φορτίο, ενώ το άλλο σχεδόν άπειρη. Και τα δύο απαιτούν ειδικούς ενισχυτές. Εάν υπήρχαν αυτοί οι ενισχυτές και αυτά τα ιδανικά από άποψης φορτίου ηχεία, τότε θα ήταν σαφείς οι μεταξύ τους διαφορές. Αυτή τη στιγμή ακούμε τις διάφορες συμβιβαστικές προσεγγίσεις προκειμένου να λειτουργήσουν αυτά τα ειδικά ηχεία με συμβατικούς ενισχυτές.

Reaction score
8
καταρχας Κωστα σε ευχαριστουμε που μας ανοιξες την καρδια σου, μια και σε αυτο το θρεντ οσοι γραφουμε εχουμε μια ψυχολογικη αγαπη γι αυτα τα ηχεια και την ιστορια τους. Το θεμα της αξιοπιστιας ειναι που μας πληγωνει και μας κουραζει και ισως, μιλοντας προσωπικα, ο κυριοτερος λογος για να δωσει καποιος αυτο το ηχειο.
μια μορφη ελπιδας φαινεται σε αυτο

Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να δημιουργηθεί κάποια ομάδα όπου θα τις εμπιστευόμουν όλες τις θεωρητικές και τεχνολογικές εξελίξεις του ηχείου. Εργο της θα ήταν να βγάλει σε παραγωγή το ηχείο,
και ειμαστε στην διαθεση σου να σε βοηθησουμε με οποιον τροπο μπορουμε η εσυ μπορεις να μας ζητησεις, για να μπορεσει να υλοποιηθει το παραπανω.

Reaction score
1
count me in

(οτιδηποτε χυτο απο τιτανιο, επιστημη υλικων)

+μια ιδεα για την κατασκευη της μεμβρανης midbass

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas