Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Κανένα ζόρι δεν τραβάμε ! Τουλάχιστον οι δικές μου ερωτήσεις διατυπώθηκαν με κόσμιο τρόπο και με προτροπή για ανταπόκριση που θα αποκαθιστούσε τις ισορροπίες και την σφαιρική πληροφόρηση.

Και μην μιλάς για ανακριτικές ερωτήσεις και άλλα χαριτωμένα!
Κύριος σκοπός των αποριών ήταν να προστατευθεί ο ίδιος ο κ.Χάρτζης από κακόβουλες ενέργειες που θα μπορούσαν να υποσκάψουν απίστευτα την προσπάθειά του. Φαντάζεσαι, κάποιος "καλοθελητής" ,ενθαρρυμένος από την έλλειψη 2-3 απαντήσεων
που δεν δόθηκαν να αρχίσει να αλωνίζει όλα τα fora διεθνώς και να αναφέρει προβλήματα αξιοπιστίας του προϊόντος; Ποιο θα ήταν το μέλλον της εταιρίας;

Αν ο κ.Χάρτζης δεν ήθελε να δώσει καμία πληροφορία τότε ας μην έμπαινε καθόλου στο forum. Προτίμησε όμως να μπει και να μιλήσει για επιλήψιμες ενέργειες κάποιων που όμως δεν κατονομάζει.

Εγώ πάντως για τελευταία φορά δηλώνω ότι προσφέρομαι να καταγράψω οποιαδήποτε άποψη δική του η οποία αποκαθιστά μονομερή και μη αληθή καταγραφή γεγονότων και περιστατικών που υπάρχει εδώ!
Και επίσης με μεγάλη μου χαρά θα καταγράψω τις κατασκευαστικές επιλογές που ακολουθούνται τον τελευταίο καιρό. Επιλογές που λύνουν τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν σε παλιά (το τονίζω: παλιά ηχεία).

Κατά τα άλλα οι υψηλοί τόνοι , οι απειλες και οι αναφορές από όλους σε δεδομένα που δεν αποδεικνύουν καλύτερα να λείπουν.

Τέλος να θυμίσω ότι ούτε ο κ.Τζιάφης , ούτε ο κ.Κων/νου ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε θέματα σχετιζόμενα με την εταιρία! Καθένας τους έχει πάρει άλλον άκρως ενδιαφέροντα δρόμο .

Παρεμπιπτόντως εκφράζω τα συληπητήρια μου στον Κ. Κων/νου
για τον πατέρα του που κήδεψε σήμερα.

Bασιλη δεν αναφερομαι σε σενα, ειναι εμφανες οτι καποιοι δεν ρωτουν καλοπροαιρετα και τραβανε ζορι...Και μαλιστα μεγαλο!
Kαι οι ερωτησεις τους εχουν σαφεστατα ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ χαρακτηρα!

Reaction score
8
Παρεμπιπτόντως εκφράζω τα συληπητήρια μου στον Κ. Κων/νου
για τον πατέρα του που κήδεψε σήμερα.
τα θερμα μου συληπητήρια επισης.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

2ον. οσο και αν επιθυμουμε το αντιθετο, οι χρηστες εχουν το δικαιωμα της ανωνυμιας.
Πιστευω νπορουμε να περασουμε τα μηνυματα που θελουμε χωρις χαρακτηρισμους και εντασεις μεταξυ μας.
Θαναση δεν μ ενοχλει. Ειναι γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι εχουν καποιες φορες στον γραπτο λογο καποιες ιδιαιτεροτητες και ισως θυμωνουν λιγο πιο ευκολα. Ειμαι σιγουρος ομως οτι απο κοντα παρουσιαζουν ενα διαφορετικο προσωπο (προς το καλυτερο). Γι αυτο δεν τα παιρνω ολα τοις μητρητοις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Μα καλα, ποσοι Τσαρουχαδες ειστε εδω πια?:142:
Το απίθανο είναι ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία (το τονίζουμε και αλλιώς αν θυμάμαι καλά). Anfuckinbelievable; :114:

...

Reaction score
1.685
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ !!!!!
Μην συνεχιζεις αλλο αυτο το βιολι γιατι πιστεψε με δεν συμφερει κανεναν να παρεκτραπω κι εγω. Κρατιεμαι με το ζορι, το βλεπεις. ( εχω εναν ασσο κρυμμενο, δεν το καταλαβαινεις ??? )

Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι. Δηλωνετε αμφοτεροι οτι ειναι "κυριος" της εταιρειας, ε τοτε ειναι "κυριος".

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Δεν πιστεύω ότι χαρακτηρισμοί και ύβρεις λύνουν το οποιοδήποτε πρόβλημα, ειδικά όταν εκφράζονται πίσω από το πληκτρολόγιο.

Θα παρακαλούσα όλους να δείξουν ψυχραιμία...

Reaction score
1.844

Πράγματι η ψυχραιμία είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.

Απάντηση εκ μέρους κάθε ενδιαφερομένου είναι απαραίτητη. Και ο περισσότερο ενδιαφερόμενος απ' όλους είναι ο ίδιος ο κατασκευαστής. Αυτό δεν επηρεάζεται από το αν κάποιο κακοθελητές διατύπωσαν κακόβουλα ερωτήματα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία.

Και περιμένουν υπομονετικά, τεκμηριωμένες τεχνικά απαντήσεις. Είναι κατανοητά ελπίζω, δεν πρέπει να χρειάζεται να γραφτεί κάτι άλλο.

Reaction score
2
Κάτι τέτοια διαβάζω και αναρωτιέμαι "Γιατί;;". Δηλαδή και να ήθελα Analysis Omega με αυτά που διαβάζω λέω "Ας πάρω καμμιά άλλη μάρκα μη μπλέξω", εγώ ο νέος και άσχετος με τον χώρο.
Να η ζημια που γινεται σε μια εταιρια...
διαβαστε λιγο τι κανει αυτη η εταιρια εξω!
http://www.6moons.com/audioreviews/analysisaudio2/omikron.html
http://www.6moons.com/audioreviews/analysisaudio/epsilon.html
http://www.6moons.com/audioreviews/analysisaudio/epsilon_2.html

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Η συνέχεια αλλού...

Επειδή ολα τα ΨΕΜΜΑΤΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ αποδεικνύονται, παρακαλώ τους διαχειριστές να μην σβηστεί ΤΙΠΟΤΑ από αυτό το ΤΟΠΙΚ.

Δηλώνω και πάλι ότι αν ήμουν στη θέση του κου Χάρτζη θα έκανα αγωγή για δυσφήμιση και δηλώ ότι αν αυτό γίνει, θα παρουσιαστώ ως μάρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ εναντίον του κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ.

Σε συννενόηση μαζί του θα δούμε αν ανοιχτει και ΤΟΠΙΚ στο FOROYM του A.C.A. με μόνον τυχόν διαμαρτυρόμενους ιδιοκτήτες των ANALYSIS και επαναλάβω και την ερώτηση που έκανα ΔΗΜΟΣΙΑ:

"Ποιός είναι αυτός ο διαμαρτυρόμενος ιδιοκτήτης που πρώτα από άλλους ... :126: έγραψε κάτι εναντίον των ANALYSIS"

Φαίνεται ότι ο κος Χάρτζης γνωρίζει το ποιόν του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ και τις ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" του, γι' αυτό δεν μετέχει σε αυτή τη συζήτηση, πράγμα το οποίο και εγώ πλέον τον αποτρέπω να κάνει...

Το τοπικ στο A.C.A. το σκέπτομαι, γιατί βλέπω μία τάση από τους διαχειριστές να μου στέλνουν PM διαμαρτυρόμενοι για την "γλώσσα" μου και ουσιαστικά να κρατούν ίσες αποστάσεις στη τελευταία ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ και ΓΕΛΟΙΑ αναφορά του κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ οτι άλλαξα τη ιστο-σελίδα ενώ τα UPDATES φαινονται (και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ - για τους γνωρίζοντες σχεδιασμό HTML σελίδων...) και επιπλέον υπάρχει η ΑΙΤΗΣΗ εγγραφής στο A.C.A. του κου Χάρτζη από 27 Δεκ 2003.

Κάλεσα τον κο Τσαντουλή να έρθει στο σπίτι μου σήμερα για την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ αλλά λόγω ασθένειας μου είπε ότι αδυνατεί, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ οπωσδήποτε...

Τίποτα άλλο... και... η συνέχεια αλλού...

Χρήστος Π. Σκαλούμπακας
Πρόεδρος του A.C.A.

(να ευχηθώ τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στον κο Κωνσταντίνου για την απώλεια του πατέρα του!)

Reaction score
4.250

Καλημερα στην παρεα μας
Χρηστο μηπως γινεσαι "Βασιλωτερος του Βασιλεως"? (αληθεια γιατι ξυπνησες τοσο αργα σημερα? περιμενα καποια τοποθετηση κατα τις 5.00 :114:)
Υπεραμυνεσαι του κ. Χαρτζη αλλα θα μπορουσε να το κανει και ο ιδιος αν το ειχε αναγκη. Αρκετα μελη μας βαλανε καποια ζητηματα με τεχνικα προβληματα που παρουσιασαν τα ηχεια τους. Ακουστηκαν επισης αποψεις οτι ειχαν προβληματα και ηχεια στο εξωτερικο. Ο κ. Χαρζης παρολο που αναφερθηκαν τα ερωτηματα απεφυγε τα παντα. Διακιωμα του. Αλλα δικαιωμα και σ ολους οσους παρακολουθουν την συζητηση να βγαλουν τα οποια συμπερασματα. Υπαρχει κατι αλλο ομως. Επανελλειμενως εχω διαβασει απο τον φιλο Θαναση ποσο υποστηριζει τους ελληνες κατασκευαστες και μαλιστα οι προσωπικες επιλογες του το μαρτυρουν με τον καλυτερο τροπο (ηχεια ΑΝΑΛΥΣΙΣ, ενισχυτες Τσακιριδης), δεν ειναι μομοναδικος ο Θανασης υπαρχουν κι αλλοι που προπαγανδιζουν με παθος τις επιλογες τους και την εντοπιοτητα των προιοντων τους. Δεν αισθανονται ομως και λιγο αδειασμενοι απο τον κ. Χαρτζη που απεφυγε να τοποθετηθει πανω σε προβληματα που οι ιδιοι βιωνουν?

Reaction score
0
Εύγε παιδιά,

Πρόσεξα ότι κάποιος έγραψε ότι θα προσπαθήσει να βλάψει την Analysis διεθνώς.
Ένας Ελληνας θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά σε μια από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες που:
προβάλλει τήν χώρα διεθνώς,
ανεβάζει πολύ ψηλά την αναγνωρισιμότητα των Ελλήνων κατασκευαστών High end διεθνώς,
εισάγει συνάλλαγμα σε αυτή την έρημη χώρα.

Θα περίμενα να υπάρχουν πενήντα Έλληνες που να γράφουν σε ξενόγλωσα fora και τύπο μόνον καλά λόγια.
Εκτός από κάποιους Ελληνες του εξωτερικού οι οποίοι το κάνουν, δέν υπάρχει ούτε ένας.
Αυτός ο μοναδικός πού θέλει να γράψει θα το κάνει για να κάνει ζημιά.
Εύγε.

Ο διακριτικός τίτλος "analysis" και η εταιρία μου ανήκουν επίσημα.

Παρακαλώ να μήν μου ξαναζητήσετε να γράψω εδώ.
Εάν ήθελα να εμφανιστώ σε τηλεπαράθυρο θα πήγαινα στον Χατζηνικολάου.

Φιλικά,
Τάσος Χάρτζης.

Reaction score
8
Λογω μιας επικτητης ευγενειας και υπομονης που με διακρινει η οποια σαφως υπερβαινει και αυτην του Ιωβ, ρωταω για τελευταια φορα, πριν απευθυνω την ιδια ερωτηση στα ξενα φορα.

1ον. Το ηχειοαπο κατασκευης ειχε ελλατωματα που αφορουσε την αναρτηση της μεβρανης και τις κολλες που χρησιμοποιηθηκαν. Για αυτα τα κατασκευαστικα ελλατωματα, που παρουσιαζονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα, η εταιρια δεν φερει καμμια νομικη η ηθικη ευθυνη.
Αλλα και ουδεμια τετοια ευθυνη να μην εχει ως προς το ηθικο μερος του ολου θεματος ποια ειναι η πολιτικη της στον συγκεκριμενο τομεα της επισκευης των ηχειων;

2ον Δεν αναφερεται αν το συγκεκριμενο προβλημα εχει λυθει και πως και οπως αναφερεται ειναι δικαιωμα της να μην απαντησει. Δικαιωμα μου ειναι ομως και εμενα να ενημερωωσω τα ξενα φορουμ και τους φιλους και πιθανους αγοραστες για ολα τα παραπανω.

Τελος η εξαιρετη ηχητικη ποιοτητα του ηχειου, για μενα περναει σε δευτερη μοιρα και ισως πρεπει να συννενοηθω με τους κατοχους των υπολοιπων Αναλυσις, κατα ποσον θα μπορουσε να ζητηθει νομικα μια αντιστροφη της αγοραπωλησιας μια και αποδεδειγμενα το ηχειο φερει κατασκευαστικα λαθη.

Φιλικα Θανασης Κοντος

Reaction score
4.250

Θαναση προσεχε τι γραφεις γιατι θα μειωσεις το εισαγομενο συναλαγμα στην χωρα μας!

Reaction score
8
και τελος ζητω την προσωπικη γνωμη του καθενος, πως θα του φαινοταν αν πληρωνε 14.500 ευρω, που ειναι η σημερινη τιμη περιπου του ηχειου για ενα προιον που ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα χρειαζοταν μια πανακριβη κατα την γνωμη μου και με τα δεδωμενα της αγορας επισκευη και δη αν ειναι απο την επαρχια με τα οσα συνεπαγεται η μεταφορα ενος τετοιου ογκωδους ηχειου και μαλιστα με οχι σιγουρα επισκευαστικα αποτελεσματα.
Νομιζω οτι θα ενοιωθε οτι τον χαρακτηριζει η πιο γνωστη νεοελληνικη λεξη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τς τς τς, θα μας απασχολείς πολύ ακόμη με το θέμα σου; Βρε δεν πας να κόψεις τον λαιμό σου, λέω εγώ.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι αν μας ξαναενοχλήσεις θα σου κάνει μήνυση ο πρόεδρος. Εξαφανίσου ΤΩΡΑ σκουλήκι.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

... Παρακαλώ να μήν μου ξαναζητήσετε να γράψω εδώ.
Εάν ήθελα να εμφανιστώ σε τηλεπαράθυρο θα πήγαινα στον Χατζηνικολάου.

Φιλικά,
Τάσος Χάρτζης.
Απ' ότι κατάλαβα εδώ είναι τηλεπαράθυρα και οι γράφοντες, εμείς, μαϊντανοί των ΜΜΕ.
Επιτέλους προσδιορίστηκα και ησύχασα. :137:
... Ο διακριτικός τίτλος "analysis" και η εταιρία μου ανήκουν επίσημα ...
Πάντως υπήρξε και μια απάντηση, η, κατά τη γνώμη μου, λιγώτερο ενδιαφέρουσα.
Εύγε παιδιά,

Πρόσεξα ότι κάποιος έγραψε ότι θα προσπαθήσει να βλάψει την Analysis διεθνώς ...
Αυτό που βλέπω είναι πως άλλος νομίζεις πως βλάπτει την εταιρία σου και άλλος στην πραγματικότητα είναι ο πλέον επικίνδυνος.

Επίσης φιλικά, μόνο που εγώ το εννοώ. :126:

Reaction score
10
Eγω θα περιμενω να τοποθετηθει ο Ηλιας πριν σχηματισω αποψη γιατι τα γεγονοτα ειναι καπως συγκεχυμενα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εαν μου επιτρεπετε να λαβω μερος στην συζητηση σας, θα ηθελα
να πω μονο τα ακολουθα:
Γνωριζω τον Τασο Χαρτζη εδω και αρκετα χρονια.
Προκειται για ενα πολυ αξιολογο ατομα(κατα την δικη μου κριση),
χαμηλων τονων και σεμνο.
Σε οποια συνεργασια ειχαμε μαζι στο παρελθον ηταν αψογος
και δεν ειχα και κανενα προβλημα με τα ηχεια του, τα οποια παρεπιπτοντως
εκτιμω.
Περα απο αυτα δεν γνωριζω τιποτα για την "ταμπακιερα", θεωρω
πως
δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει λετε και περναει απο λαικο
δικαστηριο, αλλα παρ'ολα αυτα θα ηθελα να ακουσω την αποψη του.

Επισης θα με ικανοποιουσε να εβλεπα τον κ.Χρηστο Σκαλουμπακα
να αναιρει τους χαρακτηρισμους προς τον κ.Κ.Π.

Οπως παντα, οι αποψεις μου ειναι προσωπικες και μονο, και εαν δεν ειναι
αποδεκτες απο καποιους καταλαβαινω και σεβομαι την επιλογη τους.

Ευχαριστω πολυ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv