Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
2
Επειδη ξερω αρκετα τον Τασο θα συμφωνησω με τον Ανδρεα οτι προκεται για δειγμα ηθικης. Ειμαι σιγουρος οτι εχει πληγωθει αφανταστα για οτι εχει διαβασει και για εμενα καλα κανει και δεν απανταει. Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται μπορει να τον καλεσει στο τηλεφωνο για να παρει απαντησεις. Δεν χρειαζεται να περασει τα χιλια μυρια απο τον καθε ενα που απλα θελει να πει το δικο του εδω. Οσο για τα προιοντα του, εξω "σκιζουν" και ΜΠΡΑΒΟ του. Για εμενα ειναι μαγκας! Ας προσπαθησουν οσοι τον κρινουν να κανουν αυτα που εχει καταφερει να δουν ποσο δυσκολο ειναι! Ο ανθρωπος αυτος ειναι ΜΟΝΟΣ του στο δυσκολο μονοπατι που διαλεξε να περασει.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... Επισης θα με ικανοποιουσε να εβλεπα τον κ. Χρηστο Σκαλουμπακα να αναιρει τους χαρακτηρισμους προς τον κ.Κ. Π....
Ο Κώστας Παπάς θα ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη για τα παρακάτω ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ και μετά... (διότι επαναλαμβάνω αποδεικνύονται πολύ εύκολα...)

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=767981&postcount=421
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=768007&postcount=425

Αλλιώς ισχύουν ΟΛΟΙ οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ μου στο ΑΚΕΡΑΙΟ !!!

Reaction score
8
Βρε Γιαννη μου και Ανδρεα μου, εμενα που πηρα ενα ηχειο με χιλιες οικονομικες θυσιες μεταχειρισμενο και χρειαζεται να δωσω τα διπλα χρημματα αποτι το πηρα για να το επισκευασω και μαλιστα ισως α. δεν γινει και β. η οποια επισκευη ισως ειναι προσκαιρη λυση, με σκεφτεται κανεις;
Κατα τα αλλα οσο σας εκτιμω εσας αλλο τοσο πραγματικα εκτιμω τον κ. Χαρτζη και πραγματικα δεν με ενδιαφερουν, αλλα ουτε και ξερω τι εχει συμβει στο παρελθον. Αλλωστε και απο τον κ. Κωνσταντινου σαφως αναφερθηκε οτι η οποια πικρια του για τον παραμερισμο του απο την εξελιξη των Αναλυσις, αφορουσε την προ κ. Χαρτζη εποχη. Η δικη μου κριτικη δεν εγκειται στον οποιο χαρακτηρισμο προς το προσωπο του, αλλα στην οποια λυση, αν ειναι εφικτη για το συγκεκρημενο προβλημα που αναφερω παραπανω και που μας αποσχολει ολους τους κατοχους των Αναλυσις.

Οπως πολακις εχω αναφερει περι ηχητικης ποιοτητος δεν υφισταται λογος, τουλαχιστον προσωπικα για μενα και σαφως μπορω να ζησω ηχητικα μαζι του για μια ζωη. Βεβαια γνωριζω το προσκαιρο και το ματαιο αυτου του κοσμου, απλως το φιλασθενον μερος του προβληματος θελω να αντιμετωπισω.

Reaction score
8
Eγω θα περιμενω να τοποθετηθει ο Ηλιας πριν σχηματισω αποψη γιατι τα γεγονοτα ειναι καπως συγκεχυμενα.
καθενας με τον πονο του
και η ειρωνια ειναι οτι το μονο Αναλυσις που δεν τριζει η αναρτηση, τουλαχιστον προς το παρων ειναι του Ηλια.
Η σκορδιερα αριστερα των ηχειων υπαρχει εκει δι αυτον τον λογο.

Reaction score
1
Κωστα Κωνσταντινου θα ηθελα να εκφρασω την λυπη μου για τον πατερα σου. Μεινε κοντα στη μητερα σου, σε εκεινη εχει πεσει το μεγαλυτερο βαρος τωρα.

Reaction score
1.685
Λοιπον, για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.

Κυριε Χρηστο Σκαλουμπακα, προεδρε ενος club 40 ανθρωπων που ακομα σας ανεχονται, ειναι φανερο ( εδω και αρκετα posts ) οτι προσπαθειτε με καθε μεσον να παραπλανησετε την κουβεντα προκειμενου να στραφει το ενδιαφερον του κοινου σε αλλα θεματα , με την μεδοδο, "η επιθεση
ειναι η καλυτερη αμυνα" μιας κι η ερωτηση προς το ατομο σας περι της ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ σας στο site αφορουσε ΕΣΑΣ και μονον ΕΣΑΣ και καμια μομφη δεν ειχε προς το προσωπο του κυριου Χαρτζη.

Αντι απαντησεως ομως, βρεθηκα αντιμετωπος με ενα υβρεολογιο το οποιο δειχνει ατομο κατωτατου πνευματικου επιπεδου, μηδενικου ηθους και χιτλερικου υφους ( προεδρος σου λεει μετα) , δεν σας παρεξηγω ομως διοτι ειναι γνωστο της παση οτι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΕΤΕ, που θα παει καποτε ισως μεγαλωσετε.

Συναμα δηλωνετε στο post #450, "Δηλώνω και πάλι ότι αν ήμουν στη θέση του κου Χάρτζη θα έκανα αγωγή για δυσφήμιση και δηλώ ότι αν αυτό γίνει, θα παρουσιαστώ ως μάρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ εναντίον του κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ."
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εγω ΕΜΠΛΕΚΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΤΖΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ μεσω του ερωτηματος μου σ εσας η μεσω οποιουδηποτε αλλου ερωτηματος η σχολιασμου μου γενικοτερα "κυριε" Σκαλουμπακα?

Στο ιδιο post, παρακατω, βγαζεται ως προφητης το αυθαιρετο συμπερασμα οτι ο κυριος Χαρτζης γνωριζει, ταχα ,το ποιον μου και γι αυτο δεν μετεχει στην κουβεντα για να απαντησει στα σαφη ερωτηματα ΑΛΛΩΝ , ομως , μελων.
Ετσι ομως χωρις να (με) γνωριζετε πραγματα και καταστασεις γινεστε σεις ο παραπληροφορων και ο λασπολογος, εχοντας συγκεκριμενους αγνωστους σκοπους κανοντας πλεον φανερωτερη την διαθεση αποπροσανατολισμου βρισκοντας ευκολα κι αβιαστα το εξιλαστηριο "θυμα" που σας ελειπε.....

Επισης,φαινεται να προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας, το fora, τον κυριο Χαρτζη ενδεχομενα κι οποιον "τριτο" διαβαζει οτι εγω ημουν αυτος που "κατεδειξε" ο κ. Χαρτζης ως κακοβουλο δυσφημιστη , και μαλιστα "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ" οτι ειμαι κι "ο διαμαρτυρόμενος ιδιοκτήτης που πρώτα
από άλλους έγραψε κάτι εναντίον των ANALYSIS"

"Κυριε" Σκαλουμπακα, σας ΚΑΛΩ να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ , διοτι αν δεν το πραξετε θα αποδειχθει περιτρανα η συνομοσια σας και τα συμφεροντα που υπηρετητε προς ωφελος "καποιων"........
Σημειωνω οτι αυτο το κανετε ΜΟΝΟΝ εσεις και κανενα αλλο μελος δεν συμμεριστηκε ως τωρα αυτη την αποψη. Αν υπαρχει συναδελφος που εχει αντιθετη γνωμη παρακαλω να το πει ΤΩΡΑ.

Θα κρατησω τους χαρακτηρισμους σας που πρωτος καταφορα κι αναιτια ξεστομισατε προς το ατομο μου, ΑΛΗΤΗΣ , ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗΣ , ΨΕΥΤΗΣ κλπ κλπ , για να σας τους επιστρεψω αν δεν αποδειξετε τα δηλωθεντα σας......

ΜΕ ΕΣΑΣ "κυριε" Σκαλουμπακα ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΩΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.....!!!!

Σας θυμιζω ακομη μια φορα οτι εχω ΑΣΣΟ...για να σας προφυλαξω.........
...............................................

Σεβαστητε "κυριε" οτι εχετε το δικαιωμα γραφης σ αυτο το forum επειδη χαριστηκε η ποινη σας κι οφειλετε ετσι κι αλλιως να μετρατε τα λογια σας και τους χαρακτηρισμους σας.

Τελος, θα χαρω ν ανοιξετε topic στο ACA αλλα στην ξενογλωση σελιδα για να διαβαστουν απο παντου, συμπεριλαμβανοντας και το παρων post.

ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ,

Κωστας Παπας,

Ενας απλος ανθρωπος.

ΥΓ. Πλεον, καλω κι εγω με την σειρα μου τον κυριο Χαρτζη να κατονομασει αυτον που εννοει....!!!

Reaction score
1
Οταν ξεκινησα να γραφω αυτο το "καταραμενο" thread, που να φανταστω τις εξελιξεις.
Σκεφτηκα, θα γραψουμε 10 posts και θα τελειωσει το θεμα.
Σημερα, μετα απο 464 (!) posts και 9977 (!) views, προσπαθω να κανω απολογισμο αλλα ακρη δεν βρισκω.

Οποιος και αν τα εφτιαξε, οποιος τα σχεδιασε, οποιος τα κατασκευασε: ας ειναι καλα. Τον ευχαριστω πολυ για καθε φορα, καθε ακροαση.

Το συστημα μου στην τελικη του μορφη -την τελευταια βδομαδα - θα ηθελα να με συντροφευει για ολη μου τη ζωη.

Να χαιρομαστε ολοι το χομπυ μας.

Συγνωμη αν χωρις τη θεληση μου στεναχωρησα καποιον/καποιους

Υ.Γ ξεφυγαμε απο το θεμα, συναντησεις γινονται (μεσα στις επομενες μερες θα επισκεφτω εναν ακομη φιλο)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κοίτα να δεις φίλε Ηλία.

Η επιτυχία κάποιου ΠΑΝΤΑ δημιουργεί ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ...

Μου συνέβη και μένα με το A.C.A... που κάποιοι προσπάθησαν να το "κλέψουν"...

Επομένως το έχω αισθανθεί στο πετσί μου αυτό που προσπαθεί να κάνει στον Τάσο Χάρτζη ο Κώστας Παπάς...

Και ούτε ασσο έχει στο μανίκι του ούτε τίποτα.

Φαίνεται ότι είναι και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ εκτός από ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...

Reaction score
1.685
Μου συνέβη και μένα με το A.C.A... που κάποιοι προσπάθησαν να το "κλέψουν"...

Επομένως το έχω αισθανθεί στο πετσί μου αυτό που προσπαθεί να κάνει στον Τάσο Χάρτζη ο Κώστας Παπάς...

Φαίνεται ότι είναι και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ εκτός από ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , :141: !!!!.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Επειδη ξερω αρκετα τον Τασο θα συμφωνησω με τον Ανδρεα οτι προκεται για δειγμα ηθικης. Ειμαι σιγουρος οτι εχει πληγωθει αφανταστα για οτι εχει διαβασει και για εμενα καλα κανει και δεν απανταει. Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται μπορει να τον καλεσει στο τηλεφωνο για να παρει απαντησεις. Δεν χρειαζεται να περασει τα χιλια μυρια απο τον καθε ενα που απλα θελει να πει το δικο του εδω ...
Δεν αναφέρθηκε κανείς χαρακτηρισμός που αφορά το ήθος ή ότι άλλο προσωπικό στοιχείο του κ. Χάρτζη, επομένως δεν βλέπω το λόγο της υπεράσπισης.
Αυτό που ειπώθηκε (γράφτηκε) είναι:

1. Τα παλαιάς κοπής ηχεία Analysis, που κυκλοφορούν στην ελληνικά αγορά, έχουν, στο μέγιστο ποσοστό τους προβλήματα. Δεν αποδείχτηκε επαρκώς ποια είναι η αιτία.
2. Η χρέωση που ζητά η "μαμά" εταιρία, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτήν που ζητούν κάποιοι "εξωτερικοί" επισκευαστές.

Δεν απαντήθηκε η απορία αν τα νέας κοπής έχουν τροποποιήσεις, χωρίς να είναι απαραίτητο αυτές να αναφερθούν λεπτομερώς, για πιθανή ασφάλεια του κατασκευαστή.

Το να απαντήσει ο κατασκευαστής ενός προϊόντος σε εύλογες απορίες παλαιών πελατών, λέγεται aftermarket service, και είναι βασικότατο.
Μπορεί φυσικά να παρακάμψει τα, κατά την άποψή του, κακόβουλα σχόλια, επικεντρώνοντας στην ουσία.

Δεν επιτρέπεται, στηριζόμενος στη ύπαρξη κακόβουλων, πάντα κατά την άποψή του, σχολίων, να αφήνει αναπάντητες εύλογες απορίες πελατών.

Αν δέχεται να το κάνει μόνο δια τηλεφώνου, αλλά όχι δημόσια, εγείρει υποψίες ότι πιθανώς υπάρχουν θέματα που δεν νιώθει άνετα να τα φανερώσει.

Επίσης η επίθεση του Χρήστου (aca) στον Κώστα Παππά, δεν δικαιολογείται, γιατί δεν έχει προφανές "έννομο" συμφέρον.

Reaction score
1.685
Με τι ασχολείστε κε Παπά???
Αποφυτος του ΕΜΠ μηχανολογος μηχανικος , δυο Master στα ηλεκτρονικα και στην πυρηνικη φυσικη σε Αγγλια κι Αμερικη.

Απο το 1999 μεχρι και σημερα ειμαι Διευθυντης σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια υψιστης τεχνολογιας . Ονομα δεν λεω....φυσικα.

Αρκουν???

Reaction score
8
Xρηστο και Κωστα, θα ηθελα πραγματικα να μου πειτε, εκτος απο μια αντιπαραθεση που συνεχως οξεινεται και σας κανει να γραφετε ολο και χειροτερους χαρακτηρισμους, ο ενας για τον αλλο, ποιο νομιζεται οτι ειναι το κερδος που μπορειτε να αποκομισετε απο αυτο;

Reaction score
1.685
Αγαπητε Θαναση, κρατηθηκα αρκετα σ αυτο που ξεκινησε ο Χρηστος.
Καποτε επρεπε να του απαντησω ομως.

Αισθανομαι οτι οι χαρακτηρισμοι του ειναι τουλαχιστον αβασιμοι , ειδικα οι τελευταιοι.

Ειμαι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ , ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ? κι απο που προκυπτει αυτο?

ΕΡΩΤΩ ??????????

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αποφυτος του ΕΜΠ μηχανολογος μηχανικος , δυο Master στα ηλεκτρονικα και στην πυρηνικη φυσικη σε Αγγλια κι Αμερικη.

Απο το 1999 μεχρι και σημερα ειμαι Διευθυντης σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια υψιστης τεχνολογιας . Ονομα δεν λεω....φυσικα.
Ευχαριστώ. Δεν θέλω τίποτα άλλο.

Συνεχείστε το Θεάρεστο έργο σας...

Reaction score
8
Απλα θα παρακαλουσα, ως προσωπικη χαρη, να τελειωσει αυτη η διενεξη στην παρουσα φαση εδω, οχι για καποιον αλλο λογο, παρα για το οτι δεν θα μπορουσε να βγει ενα αποδεκτο συμπερασμα και απο τους δυο, οποτε οι επιπλεον οσοι χαρακτηρισμοι γραφτουν μαλλον θα κανουν την κατασταση πιο δυσαρεστη, παρα θα βοηθησουν στην επιλυση του θεματος.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα και τους δυο.

Reaction score
8
βρε Χρηστο, εσυ ας πουμε που δεν εχεις Αναλυσις, ο Κωστας αποτι ξερω εχει, δεν δικαιουσαι να εκφρασεις μια γνωμη και δευτερον οταν συναντωνται δυο κατοχοι μηχανηματων δεν συζητουν για τα προβληματα των ηχειων τους;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
το συζητήσατε, το ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ το ΔΥΣΦΗΜΗΣΑΤΕ τι άλλο θέλετε τωρα??

Ο Χαρτζης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?????????? ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll