Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
1. Το avsite είναι πολύ πιο χαλαρό από άλλα φόρα στον τομέα της "τήρησης της τάξης". Αυτό σας ενθαρρύνει ή σας αποθαρρύνει ώστε να το παρακολουθείτε καθημερινά; Νιώθετε άνεση ή δυσφορία;

2. Το avsite πιστεύεται ότι πηγαίνει "μόνο" του ή το κατευθύνει μια συγκεκριμένη παρέα; Μην σκεφτείτε συνωμοτικά... δεν είναι αυτό το νόημα της ερώτησης. Την αίσθηση σας θέλω...

3. Το avsite είναι ένα τεχνικό φόρουμ. Όταν μπαίνετε στο avsite νιώθετε ότι μπαίνετε σε μία "βιβλιοθήκη", ένα "επιστημονικό" φόρουμ, μία "τάξη"; (Μην παρεξηγήσετε τις λέξεις αυτές... την τεχνική διάσταση του avsite προσπαθώ να περιγράψω...) Ή νιώθετε ότι μπαίνετε σε μια μικρή κοινωνία;
1. Δεν παρακολουθώ τακτικά άλλα φόρα για να έχω μέτρο σύγκρισης, εκτός από ένα, που σχετίζεται με το επάγγελμά μου, και στο οποίο το κλίμα που συναντώ είναι παρόμοιο με αυτό που επικρατεί εδώ (επαγγελματισμός στα επαγγελματικά θέματα, χαλαρότητα στα "εκτός"), αλλά με το avsite να νικάει κατά κράτος.
Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι που κατά τη γνώμη μου ισχύει παντού: οι ανθρώπινες σχέσεις που συσφίγγονται στις "παρεϊστικες" κατηγορίες βελτιώνουν το κλίμα ακόμη και στις επιστημονικές/τεχνικές, γιατί όση και να είναι η καλή διάθεση που υπάρχει, πάντα γίνεται ακόμα καλύτερη όταν ανταλλάσσεις απόψεις, πληροφορίες ή τεχνικές εξυπηρετήσεις με ένα φίλο, ή όταν μια άποψη που μπορεί να φαίνεται απόλυτη ή ακραία γνωρίζεις από ποιον προέρχεται άρα εξαλείφονται οι καχυποψίες περί π.χ. σκοπιμότητας.
Ούτως ή άλλως παρακολουθώ το avsite καθημερινά λόγω της συντονιστικής ιδιότητας που είχα την τιμή να μου δοθεί, και μιας και η δουλειά μου (στον υπολογιστή) μου το επιτρέπει, αλλά το κάνω και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Στα πλαίσια αυτά, αν κάποιο θέμα δεν με ενδιαφέρει ή με ενοχλεί, και δεν είμαι υποχρεωμένη να το παρακολουθήσω για λόγους συντονισμού, απλώς δεν το παρακολουθώ. Δυσφορία γιατί να νιώσω?

2. Πιστεύω ότι πηγαίνει μόνο του, μέσα στην πορεία που έχει χαράξει η διαχειριστική ομάδα, αλλά μερικές φορές ξεφεύγει δεξιά-αριστερά, με αποτέλεσμα τη δημιουργία "μικροατυχημάτων". Όχι μεγάλων.

3. Αν και η σχέση μου με το τεχνικό κομμάτι είναι μικρή, αισθάνομαι ότι μπαίνω σ' ένα χώρο ελεύθερο.
Αν θέλω να μπω στη βιβλιοθήκη, μπαίνω στη βιβλιοθήκη, όπου υπάρχει συγκεντρωμένη γνώση και ανταλλαγή απόψεων που την προάγει, χωρίς ωστόσο να χάνεται ο φιλικός χαρακτήρας, πράγμα που αποδεικνύεται από την προθυμία απάντησης σε τεχνικές απορίες μελών που αγνοούν κάποια πράγματα που για άλλους μπορεί να θεωρούνται στοιχειώδη.
Αν θέλω παρέα, υπάρχει το "καθιστικό". Μικρή κοινωνία υπάρχει ούτως ή άλλως, ακόμη και στον πιο αυστηρά τεχνικό/επιστημονικό χώρο. Ανθρώπινη ομάδα όπου να μην παίζουν ρόλο οι ανθρώπινοι χαρακτήρες δεν υπάρχει - ούτε κάν στο στρατό, από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω.

Γενικότερα, keep up the good work, αλλά ο λόγος που ψήφισα υπέρ της αυστηροποίησης είναι ότι αν ορισμένα θέματα αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους (εκεί που η διαχειριστική ή συντονιστική παρέμβαση θα φανεί ενδεχομένως πιο αυστηρή γιατί δεν έχει επέλθει πρώτα η μπουρδελοποίηση που ανέφερε ο preve) αυτό αφ' ενός δεν αφήνει τα θέματα αυτά να εξελιχθούν με τρόπο αρνητικό, και αφ' ετέρου αποτρέπει από τη δημιουργία άλλων. Για να το πω με απλά λόγια, πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται κατανοητό το φίλε/η, δεν σε παίρνει.

Προσωπικά, ως συντονίστρια προσπαθώ να παρεμβαίνω με παραινέσεις, γιατί πιστεύω ότι οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής ενέργειας. Και αν εγώ σε μια άλλη κατηγορία πλην της "δικής μου", ή σε κάποιο άλλο φόρουμ, δεχτώ μια παραίνεση από τους συντονιστές, τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του avsite.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.799
1. Το avsite είναι πολύ πιο χαλαρό από άλλα φόρα στον τομέα της "τήρησης της τάξης". Αυτό σας ενθαρρύνει ή σας αποθαρρύνει ώστε να το παρακολουθείτε καθημερινά; Νιώθετε άνεση ή δυσφορία;
Δεν κάνω τίποτα που μου προκαλεί δυσφορία. Δεν είμαι μαζοχιστής (σαδιστής μπορεί, που και που, αλλά σε άλλους τομείς :happy_9: ).
Άρα νιώθω άνεση.

2. Το avsite πιστεύεται ότι πηγαίνει "μόνο" του ή το κατευθύνει μια συγκεκριμένη παρέα; Μην σκεφτείτε συνωμοτικά... δεν είναι αυτό το νόημα της ερώτησης. Την αίσθηση σας θέλω...
Πηγαίνει μόνο του μέσω μιας παρέας :crazy_1:
Αυτή είναι η αίσθησή μου!

3. Το avsite είναι ένα τεχνικό φόρουμ. Όταν μπαίνετε στο avsite νιώθετε ότι μπαίνετε σε μία "βιβλιοθήκη", ένα "επιστημονικό" φόρουμ, μία "τάξη"; (Μην παρεξηγήσετε τις λέξεις αυτές... την τεχνική διάσταση του avsite προσπαθώ να περιγράψω...) Ή νιώθετε ότι μπαίνετε σε μια μικρή κοινωνία;
Δε θέλω άλλες κοινωνίες, μικρές και μεγάλες! Τα τελευταία 10 χρόνια προσπαθώ να κάνω ξεκαθάρισμα, του ήδη υπάρχοντος, προσωπικού μου "κύκλου" που είχε φτάσει σε τρελό νούμερο. Ή τουλάχιστον προσπαθώ αυτοί που γνωρίζω να είναι λιγότεροι από αυτούς που "κόβω".
Ξέρω τι θέλω και τι όχι από τους άλλους. Το μόνο που με έλκει στους ανθρώπους που πιθανόν να γνωρίσω στο μέλλον, είναι, η διεύρυνση της γνώσης μου. Οπότε βλέπω το AVSite ως τεχνικό forum, άσχετα αν μ' ενδιαφέρουν και αρκετά από τα υπόλοιπα posts γενικού ενδιαφέροντος.

Και όπως ξαναέγραψα, δεν υπάρχει "συνταγή" για την εύρυθμη λειτουργία ενός forum. Το αφεντικό το πάει εκεί που θέλει, αυτός και μόνο αυτός. Αν αρχίσουν τα δημοκρατικά, αρχίζουν και οι απόψεις των μελών, άρα αποτέλεσμα μπάχαλο, γιατί είναι άπειρες. Αυτή είναι η δική μου θέση βέβαια και δεν έχει σχέση με τη θέση του Αντρέα.
Και τέλος πιστεύω ότι δίνουμε περισσότερο βάρος απ' όσο πρέπει στα online fora, προσπαθώντας να τα εξιδανικεύσουμε βάση real life "κανόνων". Ψυχραιμία! Δεν είναι τόσο τρομερό το θέμα.

Reaction score
0
Μετά από κάποια κάποια τελευταία και χαρακτηριστικά γεγονότα έχω πλέον την καθαρή εντύπωση ότι υπάρχει μια ομάδα-κλίκα-παρέα από mods-reviewer και troll που δρα εναντίων ατόμων ή απόψεων που δεν τους αρέσουν...
(επιμένουν ακόμα και όταν έχουν 1000% λάθος, πράγμα που είναι το πιο άσχημο)

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές του forum να τους δώσω κάποια στοιχεία με pm ή να τα μαζέψω σε αυτό το topic, ας με ενημερώσουν.

Reaction score
62
Μετά από κάποια κάποια τελευταία και χαρακτηριστικά γεγονότα έχω πλέον την καθαρή εντύπωση ότι υπάρχει μια ομάδα-κλίκα-παρέα από mods-reviewer και troll που δρα εναντίων ατόμων ή απόψεων που δεν τους αρέσουν...

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές του forum να τους δώσω κάποια στοιχεία με pm ή να τα μαζέψω σε αυτό το topic, ας με ενημερώσουν.
Αναφέρεσαι σε μένα?

Reaction score
164
Αναφέρεσαι σε μένα?
Πάντως σε εμένα αναφέρεται σίγουρα. :happy_5:
Φέρε αποδείξεις στο λαό! (πόσο στοίχημα ότι θα είναι του στυλ "άκουσα ότι, κάποιος είπε, ότι είδε γραμμένο ότι ο ...."):happy_5:

Reaction score
2
Χωρις παρεξηγηση, σου περασε απο το μυαλο η ιδεα οτι μολις περιεγραψες τον τροπο γραφης σου? Συγγνωμη κιολας ρε bliz, αλλα εδω ενα απλουστατο τυπογραφικο (ή αν θελεις συντακτικο/φραστικο λαθος, το οποιο ειναι πραγμα καθημερινο ΚΑΙ στον προφορικο λογο) δεν μπορουσες να παραδεχτεις, τι συζηταμε δηλαδη?

[j/k]Α, και, οσο και αν προσπαθησεις, παραπανω απο 100% λαθος δεν μπορει να ειναι κανεις :happy_9: [j/k]

Reaction score
0
Το παραπάνω είναι ψέμα φυσικά...

Αναφέρεσαι σε μένα?
Όχι τόσο , αλλά έχεις και εσύ κάποιες ευθύνες...

Μην αρχίσουμε όμως τώρα, αν θέλει κάποιος να μαζέψω εδώ τα πραγματάκια που δικαιολογούν την εντύπωση που έχω, ας μου πει.

Reaction score
2
Και εγω θελω. Με απαραβατο ορο ομως να φερει επιχειρηματα και οχι αερολογιες, και μετα να ειναι ετοιμος να αντικρουσει τα αντεπιχειρηματα σαν ανθρωπος, και οχι σαν psbot.

Το παραπάνω είναι ψέμα φυσικά...
Θελεις να μου εξηγησεις γιατι? Εγραψες ενα ποστ, στο οποιο ελειπε καποιο κομμα, ή κατι τετοιο, χανοταν η νοηματικη συνεχεια, και εκει βρεθηκε πατημα. Μετα λυσσαλεα υποστηριζες οτι δεν το εγραψες, ενω το ποστ υπηρχε αυτουσιο.

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω?

Reaction score
3
[j/k]Α, και, οσο και αν προσπαθησεις, απραπανω απο 100% λαθος δεν μπορει να ειναι κανεις :happy_9: [j/k]

Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής :crazy_1:

Reaction score
164
Ναι, περιμένετε και εσείς να μιλήσει συγκεκριμένα.
Αφού μόλις ακούει αυτή τη λέξη την κοπανάει. Βρε εδώ του έδειχναν τόσα ότομα πού είχε πει το κείμενο της υπογραφής μου και επιδεικτικά αδιαφορούσε κραυγάζοντας τις κλασικές του μπαρούφες.wall_1

Reaction score
0
Ολα τα παραπάνω είναι ψέματα ξαναλέω , το ξέρουν όλοι όσοι έχουν δει την εξήγησή μου και κουβαλάνε μυαλό , αλλά οι τύποι φυσικά συνεχίζουν την δουλειά τους....
(Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ευθηνή δεν είναι μόνο δικιά τους , αλλά όλης της παρέας)

Reaction score
2
Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής :crazy_1:
Καλα ντε, ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε, αμεσως εσυ με το σφυρι :happy_5:

Παντως σε προλαβα και το διορθωσα...

Θελεις να μου εξηγησεις γιατι? Εγραψες ενα ποστ, στο οποιο ελειπε καποιο κομμα, ή κατι τετοιο, χανοταν η νοηματικη συνεχεια, και εκει βρεθηκε πατημα. Μετα λυσσαλεα υποστηριζες οτι δεν το εγραψες, ενω το ποστ υπηρχε αυτουσιο.

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω?

Reaction score
3
Εύγε νέε μου.:cool_4:
Και μια πρόταση χωρίς πατερναλιστική διάθεση:
Δεν τη χαλαρώνετε λίγο την κουβέντα που έχετε ταράξει το thread στα off topic σχόλια;:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Εγώ θέλω...
Κι εγώ..........γιατί ότι λες έχει άμεσο αντίκτυπο στην κατηγορία μας.....και στο AVSite γενικότερα.

Reaction score
164
Μου αρέσει που περιμένετε και κάτι συγκεκριμένο... Αφού είπαμε... Λέμε ό,τι μας κατέβει και μετά τρέχουμε... :mad_3:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Που ξερεις τι γραφει?:happy_8:
Τα quotes τα βλέπω :happy_8:
Αλλά και να μην τα έβλεπα, σιγά μην δε ανέφερε! :happy_5:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Κι εγώ..........γιατί ότι λες έχει άμεσο αντίκτυπο στην κατηγορία μας.....και στο AVSite γενικότερα.
Εγω παλι λεω να μην ξαναασχοληθούμε με αυτην την ιστορία.
Εχω κουραστεί να διαβάζω σελιδες επι σελίδων, που στην ουσία λενε τα ιδια πράγματα .

Δεν καταλαβαίνω τι ζητατε τώρα από τον blizard ;
Θέλετε να πειστείτε για κατι;
Πιστεύετε ότι σας ξέφυγε κατι.
Η απλως ζητάτε μια αφορμη για περισσότερες σελιδες που λένε τα ιδια.

Εμενα προσωπικά να μου λείπουν .
Κουράστηκα….

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Εγω παλι λεω να μην ξαναασχοληθούμε με αυτην την ιστορία.
Εχω κουραστεί να διαβάζω σελιδες επι σελίδων, που στην ουσία λενε τα ιδια πράγματα .

Δεν καταλαβαίνω τι ζητατε τώρα από τον blizard ;
Θέλετε να πειστείτε για κατι;
Πιστεύετε ότι σας ξέφυγε κατι.
Η απλως ζητάτε μια αφορμη για περισσότερες σελιδες που λένε τα ιδια.

Εμενα προσωπικά να μου λείπουν .
Κουράστηκα….
Ανδρέα, τώρα όμως είναι άλλη περίπτωση:

Τα υπογραμμισμένα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, για μία ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν για να είναι το site αυτό που είναι.
Δεν μπορεί κανένας να βγαίνει και να κατηγορεί τη συντονιστική ομάδα, να μιλάει για reviewers και troll και μάλιστα σε τόσο πονηρούς καιρούς, χωρίς αποδείξεις (αποδείξεις, το τονίζω, όχι π@π@ρολογίες). Τις ίδιες αηδίες έλεγε και στο Insomnia και έφυγε με τις κλωτσιές.
Εδώ έχουμε άλλη περίπτωση: Δεν μιλάμε πλέον για ένα παιδάκι που εθελοτυφλεί χαμένο μέσα σε έναν κόσμο αυταπάτης και ψευδαισθήσεων αλλά για έναν κοινό ψεύτη και συκοφάντη που προσβάλει ανθρώπους και υπολήψεις για να υποστηρίξει το ανύπαρκτο "Εγώ" του. Εκτός και αν έχει συγκεκριμένες αποδείξεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo