alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 33.625
Τι εννοείς όλες; Τι έχουν όλες;Μα ολες δεν το εχουν αυτο?
View attachment 313399 View attachment 313400 View attachment 313401 View attachment 313402 View attachment 313403
Τι εννοείς όλες; Τι έχουν όλες;Μα ολες δεν το εχουν αυτο?
View attachment 313399 View attachment 313400 View attachment 313401 View attachment 313402 View attachment 313403
Το να δειχνουν πινακες.Τι εννοείς όλες; Τι έχουν όλες;
Είχα δει και κάποιες lg που είχαν build in πίνακες του Van Gogh. Στα video φαινόντουσαν σούπερ , από κοντά δεν έχω δει.Δεν έχει σημασία αυτό, όλες το κάνουν. Το θέμα είναι πως το κάνουν. Η συγκεκριμένη είναι αυτό που λέει. Κάδρο.
Είναι φλατ στο τοίχο όπως ένα κάδρο, δεν γυαλίζει η εικόνα όπως σε όλες τις άλλες, προσαρμόζει φωτεινότητα και contact σύμφωνα με τις φωτιστικές συνθήκες της κάθε στιγμής, δέχεται διαφορετικά καλύμματα στα άκρα, κ.α.
Σε γενικές γραμμές δεν βλέπεις οθόνη. Το τρως άνετα για πίνακα. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν βρεθείς στο αεροδρόμιο πήγαινε Κωτσόβολο. Έχει μια 65άρα.
Αυτό ακριβώς.Υπάρχει η Samsung The Frame 4Κ μέχρι τις 85". Έχει ματ γυαλί και όταν δεν παίζει δείχνει πίνακα ή πίνακες της επιλογής του ιδιοκτήτη.
Καμία σχέση. Ακόμα και μια άριστη OLED θα δείχνει μια γυαλισμένη εικόνα, πάντα φωτεινή και με έντονα χρώματα. Ακριβώς το αντίθετο είναι η Samsung Frame.Είχα δει και κάποιες lg που είχαν build in πίνακες του Van Gogh. Στα video φαινόντουσαν σούπερ , από κοντά δεν έχω δει.
(μέχρι 85'' βγαίνει νομίζω)Μεγάλο πρόβλημα με τον γέροντα από κάτωΑνδρεα, σου ήρθε το mail από XTZ?
580€ το 12.17 Edge χωρίς την αποστολή 53€
Είναι out of stock ήδη αλλά σε αφήνει να κανεις pre-order στην ίδια τιμή!
Δεν τσιμπάς ένα, λέω γω, και να πεις στον από κάτω σου να πάει να γ@μηθεί?
![]()
XTZ Cinema Floorstand
Cinema Floorstands give a flexible and stable placement of the speakers. The floorstand fits and is ecstatically matched with both the Cinema M6 and Cinema S5. On the back there is a strong bracket to fix the speakers to the stand to avoid the speakers from falling off. It is also possible to...mailer.cloudier.com
Είμαι ακόμα Μυτιλήνη , αύριο επιστρέφω στην βάση.
85” X95K , mini ledΠοια πήρες τελικά;
sonycenters.gr
Τι'ν'αυτό; Μόνιτορ (μικρό, δεύτερο) για κανά πισί;![]()
εμένα την πρώτη φορά που αντάμωσα την κωλόγρια στην είσοδο...τα αρνήθηκα όλα και τα έριξα στον άγνωστο φοιτητή της πολυκατοικίαςΜεγάλο πρόβλημα με τον γέροντα από κάτω
Η γερόντισσα με πιάνει με το καλό , ο σύζυγος με το κακό![]()
Για δως μου λίγο το τηλέφωνο της κωλογριας να τν πάρω κ να της εξηγήσω πως έχουν τα πράγματαεμένα την πρώτη φορά που αντάμωσα την κωλόγρια στην είσοδο...τα αρνήθηκα όλα και τα έριξα στον άγνωστο φοιτητή της πολυκατοικίας
σιγά μην καταλάβει από που έρχονται τα μπάσα
εκτός αν σε τσάκωσε επ αυτοφώρω

ρέϊ σεβασμό στις κ…γριές , δεν ήσουν πρόσκοπος εσυ ;εμένα την πρώτη φορά που αντάμωσα την κωλόγρια στην είσοδο...τα αρνήθηκα όλα και τα έριξα στον άγνωστο φοιτητή της πολυκατοικίας
σιγά μην καταλάβει από που έρχονται τα μπάσα
εκτός αν σε τσάκωσε επ αυτοφώρω