Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Aν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 τότε ναι (και φυσικά οι ματρόσκες κάτω από 4GB).
οποτε βασικη προυποθεση να ειναι fat32 και οι ματροσκες να ειναι κατω απο 4gb. τα 16αρια υποθετω μπορεις να διαλεξεις αν θες fat32 ή ntfs φορμαρισμα σωστα??

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

οποτε βασικη προυποθεση να ειναι fat32 και οι ματροσκες να ειναι κατω απο 4gb. τα 16αρια υποθετω μπορεις να διαλεξεις αν θες fat32 ή ntfs φορμαρισμα σωστα??
Όχι, δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται το NTFS format

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ναι, μπορείς να διαλέξεις αν θες FAT32 ή NTFS. Το πρόβλημα με το FAT32 είναι ότι υποστηρίζει αρχεία μέχρι 4GB.

Reaction score
73
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Μερικα πραγματα στην αναπαραγωγη των Blu-Ray στο 83 σε ξενιζουν... δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλα
players ... Φανταζομαι οτι δεν φταιει το player αλλα ο δισκος BR.

Σε μερικους δίσκους BR οταν αναπαραγονται (πχ The informant) δεν φαινεται στην οθονη η μπαρα αυξησης η μειωσης
του ηχου ( volume) απο τον ανισχυτη οπως παντα στα DVD. :111: παλαβο δεν ειναι..?? και δεν φταιει
το φορματ της εικονας στην τηλεοραση γιατι δοκιμασα ολες τις επιλογες μπας και κοβεται αυτη η πληροφορια
απο το φορματ της TV.

Eσεις το εχετε παρατηρησει..?

Reaction score
249

Δεν το καταλαβαινω-μιλας για συνδεση μεσω Hdmi στον ενισχυτη;

Reaction score
73

Δεν το καταλαβαινω-μιλας για συνδεση μεσω Hdmi στον ενισχυτη;
Ναι... ακριβως... και εγω δεν το καταλαβαινω...

Reaction score
0

Στο τελευταιο High Fidelity υπαρχει μια ενδιαφερουσα (και θετικοτατη!) κριτικη στο se.

Reaction score
0

Ξερετε τιμη για το 83 SE,και εαν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο? Ευχαριστω.

Reaction score
0

Ξερετε τιμη για το 83 SE,και εαν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο? Ευχαριστω.
Παρε στο 210 3250267 και ζητησε τον Αποστολο.

Reaction score
0

Ευχαριστω.Αποστολε,ολα τελεια...πιστευω να τα λεμε στο εξης!Καλες δουλειες,σου ευχομαι! Σπυρος

gor

Reaction score
3

Νέο firmware παίδες:

Release date: March 29, 2010.
Category: Public Beta Version

Main Version: BDP83-50-0323B
Loader Version: BE2690 or BT0390
Sub Version: MCU83-27-0326

Note: This release is still a beta test version, not an official release. Use it only if you would like to experiment with the new features and improvements. There is a small chance of the new features and improvements not working properly. If that happens, please update your player back to the official firmware release.
Release Notes:

This public beta version works for both the standard BDP-83 and the BDP-83 Special Edition. Comparing to the official release version BDP83-48-1224, the major changes included in this version are:

1. When there is no disc playing, the player shows the OPPO background screen instead of the "Home Menu". The "Home Menu" can be accessed by pressing the "Home" button on the remote control.
2. Improvement to MKV compatibility. Some MKV files do not play or play with severe video artifacts when using previous firmware. This version improves the playback of such files.
3. Some users have reported hearing pops or crackles between SACD tracks. This issue happens to certain discs that have data frames that are not aligned with track boundaries. This version removes such pops or crackles.
4. Other general disc compatibility improvement based on recent and upcoming Blu-ray releases as well as user-submitted disc samples.

All features and improvements of the previous firmware are also included in this version.

Please note that the experimental features are not officially supported and we cannot offer technical support via email or phone. The OPPO Wiki located at wiki.oppodigital.com will be gradually expanded to cover these experimental features.

Σύνδεσμος

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αποστόλη το βάζουμε;
Το ειδα και γω, αλλα δεν βρηκα το χρονο να το βαλω και να δω τι κανει. Τωρα πια μη ρωτατε, αφου δεν εχει κατι νεο experimental να λεει βαλτε το αλλα μπορει να μη δουλευει, παρα μονο εχει διορθωσεις, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Σημειωση : αν αυτες οι διορθωσεις δεν μας αφορουν , δε χρειαζεται να το βαλουμε, ειδικα αν προκειται για beta, που σε λιγο καιρο θα γινει official.

Ερωτηση προς ολους τους κατοχους special edition συνδεδεμενους αναλογικα και μονο.
Ειναι ενα bug που εχω ανακαλυψει, αλλα θελω να μου πειτε αν συμβαινει και σε σας η κατι εχω κανει εγω λαθος η συνεβη μονο σε μενα. Παμε....

Ειμαστε συνδεδεμενοι αναλογικα 5.1 η 7.1 .
Το δισκακι πχ το AIX για να εχουμε κοινο μεσο, παιζει.
Παταμε στοπ, μπαινουμε στο μενου και του λεμε να παιξει 2.1.
Συνεχιζουμε την ακροαση.
Ερωτηση : παιζουν μονο τα 2 καναλια και το sub , η ακουτε σαν να μπερδευεται ο ηχος , σαν να παιζει διπλο ?
Στη περιπτωση αυτη μαλλον δεν ακουτε κατι τετοιο.

Παμε αναποδα τωρα.
Παταμε στοπ, ξανα μενου και παμε και το ξανακανουμε 5.1 η 7.1.
Και συνεχιζουμε την ακροαση.
Τωρα μηπως ακουγεται αυτο το πραγμα στα μπροστινα ?

Αυτο μου εχει εμφανιστει μερικες φορες αλλα θα το ξανακανω με το ισχυον firmware και θα γραψω ακριβως τι εκανα και τι ακουσα.

Μετα θα βαλω το νεο firmware και θα επαναλαβω.
Μονο που δεν ξερω αν θα βρω καιρο σημερα η αυριο.

Δεν εχω ενημερωσει την oppo ακομα, θελω να μου πειτε αν κανει το ιδιο και σε σας, οποτε ειναι οντως bug. Αν οχι, θα πρεπει να ψαξω μηπως εχω κανει καποια ρυθμιση που προκαλει αυτο.

Αναμενω........

Reaction score
1

Αποστόλη εγώ είμαι συνδεδεμένος αναλογικά stereo στον densen, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω...
ΥΓ
Θα περιμένω στο official firmware...

Reaction score
10
Δεν εκανα σημερα δοκιμες ξανα, ισως αυριο αν βρω χρονο.
Ομως, εχω μια υποψια :
Οταν πατησεις στοπ μια φορα , σταματαει αλλα ειναι σαν pause, δηλ. πατωντας play συνεχιζει το τρακ εκει που σταματησε.
Ισως λοιπον κραταει το προηγουμενο downmix 7.1 και το μπερδευει με το 2.1, μαλιστα με μια μικρη καθυστερηση.
Με δυο στοπ , ξεκινα παλι απο το μενου και δεν εχει προβλημα.

Θελω ομως τουλαχιστον μια γνωμη ακομα για να στειλω bug report.
Ο λογος ειναι οτι το παιρνουν πολυ σοβαρα και αρχιζουν και ψαχνουν. Τη τελευταια φορα τους εκανα και ψαχνανε 2 μερες...:137:.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Δεν εκανα σημερα δοκιμες ξανα, ισως αυριο αν βρω χρονο.
Ομως, εχω μια υποψια :
Οταν πατησεις στοπ μια φορα , σταματαει αλλα ειναι σαν pause, δηλ. πατωντας play συνεχιζει το τρακ εκει που σταματησε.
Ισως λοιπον κραταει το προηγουμενο downmix 7.1 και το μπερδευει με το 2.1, μαλιστα με μια μικρη καθυστερηση.
Με δυο στοπ , ξεκινα παλι απο το μενου και δεν εχει προβλημα.

Θελω ομως τουλαχιστον μια γνωμη ακομα για να στειλω bug report.
Ο λογος ειναι οτι το παιρνουν πολυ σοβαρα και αρχιζουν και ψαχνουν. Τη τελευταια φορα τους εκανα και ψαχνανε 2 μερες...:137:.
Κοίτα τα περισσότερα blu ray και media player ακολουθούν αυτή τη διαδικασία που περιγράφεις.Άρα πιθανόν και το oppo.

Reaction score
10
Κοίτα τα περισσότερα blu ray και media player ακολουθούν αυτή τη διαδικασία που περιγράφεις.Άρα πιθανόν και το oppo.
Για πιο μιλας και τι σου κανει ακριβως. Δεν με ενδιαφερει το media player γιατι εχει αλλη φιλοσοφια και δεν εχει 7.1 αναλογικα, για blu-ray player μιλαω.

Οταν στο προηγουμενο ποστ μιλαω για καθυστερηση , εννοω οτι οι δυο ηχοι δεν παιζουν μαζι αλλα με μια καθυστερηση . Σαν να εχεις βαλει δυο συστηματα να παιζουν το ιδιο πραγμα με ενα δευτερολεπτο διαφορα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Σχεδόν όλα τα blu ray player όταν πατάς μια φορά το στοπ κάνουν πάυση.

Reaction score
10
Απόστολε, θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Το πότε δεν ξέρω... Μάλλον για Δευτέρα με βλέπω... Άντε Κυριακή βράδυ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΡΕ!!!!

Reaction score
10
Καλημερα,

Μολις ολοκληρωσα τα τεστ.
Επαναλαμβανω οτι το υποτιθεμενο bug, φαινεται οταν το player ειναι συνδεδεμενο αναλογικα 5.1 η 7.1

Καντε το εξης τεστ :
ανοιγουμε το player
παταμε setup και παμε και το βαζουμε στο stereo
κλεινουμε το player

ανοιγουμε το player
βαζουμε το ΑΙΧ να παιξει
παιζει κανονικα στερεο
αν πατησουμε pause η μπουμε στο μενου ενω παιζει, και το αλλαξουμε σε 7.1, τοτε τα μπερδευει.
Αν πατησουμε στοπ και ξεκινησουμε απο την αρχη, τοτε ολα ειναι φυσιολογικα.

Το αντιθετο δεν συμβαινει. Αν ειμαστε σε 7.1 μπορουμε να κανουμε οτι αλλαγη θελουμε χωρις καμια επιδραση.
Ισως η αλλαγη απο στερεο σε dolby true HD να θελει πρωτα στοπ η αλλαγη σε 7.1 πριν ξεκινησουμε.

Δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω bug η ειμαι πολυ ψειρας, αλλα εν πασει περιπτωση θα κανω μια αναφορα στην oppo να δουμε τι θα μας πουν.

Καλο Πασχα σε ολους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos