- Reaction score
- 22.991
Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;
Ναι, με πιστόλι (και κόβεται με πυρωμένο σύρμα).
Ναι, με πιστόλι (και κόβεται με πυρωμένο σύρμα).
Μάλλον έχει διάβασμα για να έχει κάποιος το αποτέλεσμα που θέλει καθώς κάθε υλικό έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ( πιθανόν πέρα από διάχυση να υπάρχει και απορρόφηση πχ άλλοι μιλάνε για styrofoam) εξάλλου αν ήταν τόσο εύκολο τα διαχυτικά θα πρέπει να ήταν πιο φθηνά και θα τα πωλούσαν στα περίπτερα(που λέει ο λόγος!)Πράγματι ενδιαφέρουσα εμφάνιση, αρκεί να φέρει ηχητικό αποτέλεσμα.
Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιο άλλο υλικό για τα κάθετα στοιχεία, όχι για λόγους κόστους, αλλά για λόγους βάρους. Το λέει εξάλλου και ο ίδιος εκεί, ο Tom H.
Δεν έχω όμως έμπνευση. :623:
Σιγα βρε....!!!!!!σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνονόματο Κεφάλα, που με αυτό του το ποστ:
[/IMG]![]()
μου θύμισε τον Ζαϊνέα, ενώ εγώ έγραφα μόνο για τα γνωστά (και καταξιωμένα βεβαίως) RPG. Καλό είναι να υπάρχει ποικιλία στις επιλογές μας και να μην κοιτάζουμε μόνο μια "μάρκα".
Θενκς Κωστή!
ναι βρε, μια χαρά βάφεται. υπάρχει σκληρό φελιζόλ, που κόβεται λουκούμι και κολλιέται κι εύκολα και βάφεται μια χαρά με σπρέι.Βάφεται αυτό το υλικό;
Δεν πιστεύω να μου θύμωσες προηγουμένως; Ούτε μια :618: δε μου πέταξες. :107:
οχι βεβαια......Δεν ενδρεπεσαι κοτzαμ αντρας να παιζεις με τουβλακια?????????????????????????????
Να σου φερω και δυο φουσκωτα κουβερτακια του Winie να τα βαλλεις για absorbers...........:135:
Μέχρι να απαντήσεις σε πρόλαβαν οι εξελίξεις, πήρα τη βοήθεια του κοινού. :121:Μάλλον έχει διάβασμα για να έχει κάποιος το αποτέλεσμα που θέλει καθώς κάθε υλικό έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ( πιθανόν πέρα από διάχυση να υπάρχει και απορρόφηση πχ άλλοι μιλάνε για styrofoam) εξάλλου αν ήταν τόσο εύκολο τα διαχυτικά θα πρέπει να ήταν πιο φθηνά και θα τα πωλούσαν στα περίπτερα(που λέει ο λόγος!)
βέβαια αυτά μπορούν να μας τα πουν πιο κατάλληλα άτομα ...
Μπορεις να το βαψεις αφοβα με υδατοδιαλυτο χρωμα μονο! Οτι χρωμα πολυμεριζεται μα διαλυτες το λιωνει!!Βάφεται αυτό το υλικό;
Δεν πιστεύω να μου θύμωσες προηγουμένως; Ούτε μια :618: δε μου πέταξες. :107:
Δουλέυουν ?εσύ χρήστο (κρις-χατ) έτυχε ποτέ να ασχοληθείς με τα πάνελ αυτά?
Για να γίνει πιο κατανοητό γιατί πρέπει να ξέρουμε τους σπουδαίους ¨Ελληνες, ο Μουρτζόπουλος είναι ένας απο τους 4-5 σημαντικότερους καθηγητές στον πλανήτη στόν τομέα του.
Ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του αλλά είχε ενα σοβαρό πρόβλημα.Να προσθέσω ότι ο Μουρτζόπουλος είχε συνεργαστεί με την Roister για την κατασκευή του Acoustics Compensator, ενός ψηφιακού ισοσταθμιστή με ψηφιακά FIR φίλτρα.
χαιεντα γιατρε μου ( και φωτογραφε μου) σ ευχαριστω πολυ!!κοίτα γιάννη μου, για τα του ζαϊνέα, αν δε σου είναι "απεχθή" εμφανισιακά, είναι ΟΚ. Απ'όσο ξέρω, είναι η φτηνότερη δυνατή λύση που μπορείς να έχεις.
Α, δες αυτή την "κριτική" από τον Θανάση Μωραϊτη:
http://www.zainea.com/avpro.htm
κι αυτή του Πάρη Κωτσή:
http://www.zainea.com/hxostest.htm
όχι πως οι κριτικές αυτές είναι "θέσφατα", αλλά κάποιες απορίες μπορεί να στις λύσουν.
η 9-άδα είναι το μίνιμουμ προτεινόμενο, δηλαδή ένα πάνελ μόνο του δε λέει τίποτα, πρέπει να βάλεις μίνιμουμ 9 πάνελ μαζί, σε διάταξη 3χ3.
θα σου έλεγα 2 9-άδες πως είναι καλά για το χώρο σου. Μια στον τοίχο πίσω από κάθε ηχείο, ή μια στο κέντρο ανάμεσα στα 2 ηχεία και μια στο ταβάνι.
το κόστος σε ζαϊνέα βγαίνει έτσι στα 18χ85= 1.530 ευρώ +ΦΠΑ.
(τις τιμές τις βρήκα εδώ: http://www.zainea.com/contact.htm )
Αν είσαι ΟΚ με το κόστος, νομίζω πως είναι καλή επιλογή, έτσι στα "γρήγορα" που λένε.
Η λύση του Βλάση είναι αρκετά ακριβότερη, ας μας πει ο βλάσης καμιά λεπτομέρεια περί κόστους.
για να έχουμε σύγκριση κόστους, θα πρέπει να δεις λύση ίδιας επιφάνειας. η λύση των 2 9-δων έχει συνολική επιφάνεια 6,5 τμ (0,36 τμ Χ 18)
Τα παραπάνω είναι σχόλια απο μακρυνή Ήπειρο, παληού φοιτητή του Μουρτζόπουλου, συνεργάτη του σε κάποια project και πολλά άλλα για μένα!!!
Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν άτομα με εμπειρία στα Νευρωνικά Δίκτυα στην Πάτρα." Ο Μουρτζόπουλος, πέρα από το ενδιαφέρον
του για σήματα και ήχο, είναι μουσικός και μουσικόφιλος.
Αυτό που θέλει να κάνει ο Χατζηστάμου είναι συναρπαστικό, αλλά δε γίνεται με την υπάρχουσα τεχνολογία.
Μπορεί να προσεγγίσει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ένα expert system: μια βάση δεδομένων με κωδικοποιημένες τις "αποφάσεις" που έχει πάρει σε συγκεκριμένες συνθήκες (αναλύοντας τα δείγματα πριν-μετά που έχει) και ένα σύνολο κανόνων για τη "μίξη" αυτών των αποφάσεων.
Αλλά για να πετύχει το ζητούμενο αποτέλεσμα, χωρίς πιθανότητα μεγάλου σφάλματος, χρειάζεται κάτι περισσότερο: Τεχνητή Νοημοσύνη."
Τα παραπάνω είναι σχόλια απο μακρυνή Ήπειρο, παληού φοιτητή του Μουρτζόπουλου, συνεργάτη του σε κάποια project και πολλά άλλα για μένα!!!