Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Μπορει δηλαδη να υποστηριξει προιοντα που δεν εμπορευεται με την ιδια ευκολια?
Με την ίδια ευκολία όχι, με μία μικρή πίεση όμως ναί.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Τα κακά μηχανήματα είναι αυτά που ενεργοποιούν τον χώρο (ένα τυπικό σαλόνι).
κατι θέλεις να πεις, ανάπτυξε το.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Το κακο ειναι οτι η τριτη απαντηση ειναι απαντηση που συνηθως διδεται απο τα ιδια παντα ατομα...
Η όποια απάντηση δίνεται, (δεν θα σχολιάσω πως την αξιολογείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος), φαίνεται πως έχει τρομακτική ανταπόκριση. Αυτά, κρίνοντας βέβαια από τις 18.500 θεάσεις που έχει μόνο το συγκεκριμένο thread, τα 47 άτομα που έχουν γράψει σε αυτό και τα 267 που το έχουν διαβάσει. Άρα στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες, μάλλον χρειάζεται να αναθεωρήσεις ταχέως γι αυτό που εννοείς "κακό", το κακό δηλαδή που μας βρήκε. :139:

Κατά τα άλλα, για άλλη μία φορά θέλω να σε ευχαριστήσω ως διαχειριστής για το ενδιαφέρον σου για το AVSite, τις συμβουλές σου και την κριτική σου.

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Το "κακο", δεν αναφερεται κατ αναγκην στο παρον thread, Νικο.
Η αναθεωρηση προς αυτο, θα μπορουσε να ερθει, αλλα οχι επι του συνολου των threads του φορουμ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

****Ενας Χ εμπορος μπορει να ειναι αμερόληπτος, οσο σωστος και να ειναι?
Αδιάφορον! Στο avsite έχουν θέση όλοι οι θεμιτώς (και μην πάει ο νους σου μόνο στον Θέμη, θεμιτώς είπα, όχι θεμητώς), λοιπόν τί έλεγα; -α ναι!- στο avsite έχουν θέση όλοι οι θεμιτώς σωστοί επαγγελματίες, ασχέτως αν κάποιοι απ' αυτούς είναι αποστασιοποιημένοι - και καθένας τους μπορεί να πλασάρει τη δουλειά του με τρόπο, όχι χύμα. Εδώ δεν είμαστε κλαψιάρες μυξοπαρθένες να τσιρίζουμε εναντίον του κάθε έμπορα για να προστατέψουμε το αθώο και απροστάτευτο ποίμνιο από τις αδηφάγες διαθέσεις του. Εδώ προσπαθούμε όλοι να βελτιώνουμε τον χαϊφιντελίστα που έχουμε μέσα μας, τον χαϊφιντελίστα που πληροφορείται, μαθαίνει, γνωρίζει και είναι υποψιασμένος. Εδώ μετατρέπουμε το ποίμνιο σε λύκους.

Λοιπόν, το επόμενο αρθράκι που θα ανεβάσω έχει να κάνει με σκληρούς δίσκους. Επειδή έχουν μείνει πολύ λίγοι κατασκευαστές στο συγκεκριμένο κλάδο, είναι εύκολο να μαντέψεις από ποιον τα έχω πάρει για να του πλασάρω εμπόρευμα εδώ, στο καφατομάγαζο... :114:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

κατι θέλεις να πεις, ανάπτυξε το.
Δεν έχω να αναπτύξω κάτι,έκανα μία ερώτηση.Καλά μηχανήματα ξέρουμε ποιά είναι;(έλεγχος απο πλευρά ενισχυτή και ηχείου).Έχουμε ακούσει; ή μόνο σε θεωρητική βάση μιλάμε;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Η αναθεώρηση δεν είναι μόνο θέμα απόψεων, είναι και θέμα ουσίας και θέμα αριθμών. Άρα όσο και να παίζουμε την κολοκυθιά Κώστα, το επιτυχημένο μοντέλο αποδεικνύει τα πάντα. Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις να μάθεις από αυτό και όχι μόνο να το κριτικάρεις.

...

Reaction score
1.685

Αδιάφορον! Στο avsite έχουν θέση όλοι οι θεμιτώς (και μην πάει ο νους σου μόνο στον Θέμη, θεμιτώς είπα, όχι θεμητώς), λοιπόν τί έλεγα; -α ναι!- στο avsite έχουν θέση όλοι οι θεμιτώς σωστοί επαγγελματίες, ασχέτως αν κάποιοι απ' αυτούς είναι αποστασιοποιημένοι - και καθένας τους μπορεί να πλασάρει τη δουλειά του με τρόπο, όχι χύμα. Εδώ δεν είμαστε κλαψιάρες μυξοπαρθένες να τσιρίζουμε εναντίον του κάθε έμπορα για να προστατέψουμε το αθώο και απροστάτευτο ποίμνιο από τις αδηφάγες διαθέσεις του. Εδώ προσπαθούμε όλοι να βελτιώνουμε τον χαϊφιντελίστα που έχουμε μέσα μας, τον χαϊφιντελίστα που πληροφορείται, μαθαίνει, γνωρίζει και είναι υποψιασμένος. Εδώ μετατρέπουμε το ποίμνιο σε λύκους.

Λοιπόν, το επόμενο αρθράκι που θα ανεβάσω έχει να κάνει με σκληρούς δίσκους. Επειδή έχουν μείνει πολύ λίγοι κατασκευαστές στο συγκεκριμένο κλάδο, είναι εύκολο να μαντέψεις από ποιον τα έχω πάρει για να του πλασάρω εμπόρευμα εδώ, στο καφατομάγαζο... :114:
Κωστα, ποιος ειπε οτι υπαρχει θεμα με τους εμπορους?
Την δουλεια τους κανουν και καλα κανουν...

Θελεις να πουμε τα πραγματα ανοιχτα? (μιλω παντα για λογαριασμο μου).

Ο Χ εμπορος λοιπον εχει ΚΑΙ καποιες (σοβαρες η οχι δεν μας πειραζει) γνωσεις σε καποια πραγματα.
Ο Χ εμπορος δεν υποστηριζει με τροπο επιβλητικο το ορθον των γνωσεων του αλλα τις παραθετει κατοπιν εμπειριων του και μονον (σωστα).
Τα Χ μελη υποστηριζουν αυτες τις γνωσεις ως απολυτα θεσφατον, χωρις αμφιβολιες και επικρινουν τους διαφορετικης αντιληψης με τροπο εως και "ακομψο".

Ο τροπος των Χ μελων, προσωπικα με βρισκει αντιθετο και αυτον σχολιαζω....οχι τον εμπορο η τις γνωσεις του.

Reaction score
1.685

Η αναθεώρηση δεν είναι μόνο θέμα απόψεων, είναι και θέμα ουσίας και θέμα αριθμών. Άρα όσο και να παίζουμε την κολοκυθιά Κώστα, το επιτυχημένο μοντέλο αποδεικνύει τα πάντα. Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις να μάθεις από αυτό και όχι μόνο να το κριτικάρεις.
...
Δεν χρειαζομαι να μαθω Νικο, απο αυτα, καποιοι αλλοι μπορει να περιμενουν να μαθουν μονον απο αυτα..

Εαν χρειαζοταν κατι να συμπληρωσει τις γνωσεις μου και την εμπειρια μου, θα το εβρισκα στην διεθνη επωνυμη βιβλιογραφια, θα το φιλτραριζα και θα κρατουσα την ουσια εκεινη που μεσω της εμπειριας μου θα αξιολογουσα ως σωστη - εφαρμοσιμη η οχι.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor s

Δεν έχω να αναπτύξω κάτι,έκανα μία ερώτηση.Καλά μηχανήματα ξέρουμε ποιά είναι;(έλεγχος απο πλευρά ενισχυτή και ηχείου).Έχουμε ακούσει; ή μόνο σε θεωρητική βάση μιλάμε;
Ερώτηση χωρίς ερωτηματικό δεν υφίσταται φίλε μου.:116:

Ένας χώρος ενεργοποιείται και απο "καλά" και απο "κακά" συστήματα.

Τι ακριβώς ρωτάς?:121:

Επίσης και η ερώτηση που θέτεις στο νεο σου ποστ, έχει κάποια θεματάκια..

Απευθύνεσαι σε όλους όσους γράφουν εδώ και ζητάς να μάθεις αν έχουμε ακούσει καλά συστήματα ήχου, ή μηχανήματα??:111:

Άρα ξεκινάς απο τη βάση ότι μάλλον...δεν, Έ?

Επίσης αναφέρεις ότι σε όλο αυτό το θηριώδες νήμα όσοι τοποθετήθηκαν το έκαναν σε θεωρητική βάση?:109:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monit

Δεν χρειαζομαι να μαθω Νικο, απο αυτα, καποιοι αλλοι μπορει να περιμενουν να μαθουν μονον απο αυτα.. Εαν χρειαζοταν κατι να συμπληρωσει τις γνωσεις μου και την εμπειρια μου, θα το εβρισκα στην διεθνη επωνυμη βιβλιογραφια, θα το φιλτραριζα και θα κρατουσα την ουσια εκεινη που μεσω της εμπειριας μου θα αξιολογουσα ως σωστη - εφαρμοσιμη η οχι.
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Να "μάθεις" από την λειτουργία του φόρουμ και των μελών του. Και γι αυτό και φυσικά γι αυτά που λες εσύ, κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει ή να σου τα βάλει στο κεφάλι με το ζόρι. Επιλογές είναι αυτές. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι η στάση σου αυτή, υποδεικνύει έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κουβεντιάζει στο internet για το χόμπι του. Σεβαστό αλλά αν είναι έτσι γιατί κουραζόμαστε;

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν

Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Να "μάθεις" από την λειτουργία του φόρουμ και των μελών του. Και γι αυτό και φυσικά γι αυτά που λες εσύ, κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει ή να σου τα βάλει στο κεφάλι με το ζόρι. Επιλογές είναι αυτές. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι η στάση σου αυτή, υποδεικνύει έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κουβεντιάζει στο internet για το χόμπι του. Σεβαστό αλλά αν είναι έτσι γιατί κουραζόμαστε;
...
Να κουβεντιασει για τις αποψεις του η να υποκληθει σε αλλες?

Κουβεντα σημαινει ανταλλαγη, σεβασμος, αναγνωριση λαθων κ.λ.π.

Τελευταια, αυτα εχουν εκλειψει....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Δεν χρειαζομαι να μαθω Νικο, απο αυτα, καποιοι αλλοι μπορει να περιμενουν να μαθουν μονον απο αυτα..

Εαν χρειαζοταν κατι να συμπληρωσει τις γνωσεις μου και την εμπειρια μου, θα το εβρισκα στην διεθνη επωνυμη βιβλιογραφια, θα το φιλτραριζα και θα κρατουσα την ουσια εκεινη που μεσω της εμπειριας μου θα αξιολογουσα ως σωστη - εφαρμοσιμη η οχι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι όσοι ακολουθούν τον παραπάνω τρόπο σκέψης τελικά τα βρίσκουν μεταξύ τους.Δέν ξέρω αν το παρατήρησες και αν ίσως μπορεί να μας γίνει και μάθημα αλλα οι απόψεις σε πρόσφατη συνέντευξη του weiss συμπίπτουν τραγικά με απόψεις του εδώ χώρου.Μάλιστα δέν ξέρω αν το παρατηρείς...
Μπορεί ας πούμε να υπάρχουν θέματα όπως "έχει λόγο ύπαρξης ένα clock σε ένα dac" τα οποία θα δείς διαφορετικές απόψεις αλλα συνολικά σε χοντροειδή θέματα οι απόψεις είναι ακριβώς οι ίδιες.Θα δείς οτι εντελώς τυχαία υπάρχουν εταιρείες που όσο και να χρεώνουν δέν κριτικάρονται γιατί πολύ απλά υπάρχει και ένα respect.

Αφού λοιπόν θεωρείς οτι έχεις αυτόν τον τρόπο σκέψης.Γιατί αντιδράς έτσι?Που διαφωνείς?

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι όσοι ακολουθούν τον παραπάνω τρόπο σκέψης τελικά τα βρίσκουν μεταξύ τους.Δέν ξέρω αν το παρατήρησες και αν ίσως μπορεί να μας γίνει και μάθημα αλλα οι απόψεις σε πρόσφατη συνέντευξη του weiss συμπίπτουν τραγικά με απόψεις του εδώ χώρου.Μάλιστα δέν ξέρω αν το παρατηρείς...
Μπορεί ας πούμε να υπάρχουν θέματα όπως "έχει λόγο ύπαρξης ένα clock σε ένα dac" τα οποία θα δείς διαφορετικές απόψεις αλλα συνολικά σε χοντροειδή θέματα οι απόψεις είναι ακριβώς οι ίδιες.Θα δείς οτι εντελώς τυχαία υπάρχουν εταιρείες που όσο και να χρεώνουν δέν κριτικάρονται γιατί πολύ απλά υπάρχει και ένα respect.

Αφού λοιπόν θεωρείς οτι έχεις αυτόν τον τρόπο σκέψης.Γιατί αντιδράς έτσι?Που διαφωνείς?
Οι αποψεις του weiss συμπιπτουν με τα του εδω χωρου, η του εδω χωρου με αυτες του weiss? Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα.

PS.
Εχω πει ακριβως που και γιατι καποιες φορες αντιδρω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν

Να κουβεντιασει για τις αποψεις του η να υποκληθει σε αλλες?

Κουβεντα σημαινει ανταλλαγη, σεβασμος, αναγνωριση λαθων κ.λ.π.

Τελευταια, αυτα εχουν εκλειψει....
Και εκείνη την κακοήθη ερώτηση προς τον Χ"στάμου την έκανες για "ανταλλαγή απόψεων", από "σεβασμό", ή ανεγνώρισες κάποιο "λάθος";

Reaction score
1.685

Και εκείνη την κακοήθη ερώτηση προς τον Χ"στάμου την έκανες για "ανταλλαγή απόψεων", από "σεβασμό", ή ανεγνώρισες κάποιο "λάθος";
Κακοηθη?

Ηταν σοβαροτατη ερωτηση, πραγματικου ενδιαφεροντος, τετοια που θα επρεπε να την κανει οποιος πραγματικα μπορει να ενδιαφεροταν για την υπηρεσια...

Εαν η κριση σου, δεν συμβαδιζει με την δικη μου, τι να κανουμε?

PS.
Εχεις ενα ΠΜ, μην ξεχνιεσαι..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

... και επομένως, έχεις ενδιαφερθεί πραγματικά για όλες τις συσκευές που έχεις στο σύστημά σου, αφού τελικά τις αγόρασες. Όμως, ρώτησες καθεμιάς τον πωλητή, με ποια ιδιότητα την πουλούσε; Του επαγγελματία, του χομπίστα ή του εμπόρου; Ασφαλώς όχι, αλλά ας πούμε πως το έχεις κάνει. Για την υπηρεσία αυτή, γιατί ρωτάς; Διότι, για τον εαυτό σου αποκλείεται. Εσύ πιάνεις την διεθνή επώνννννυμη βιβλιογραφία και τη φιλτράρεις - δεν έχεις κανέναν ανάγκη, έτσι; Επομένως, ρωτάς για λογαριασμό όλων των άλλων. Είσαι -ούτως ειπείν- ο καλός Σαμαρείτης του high end; Για να ξέρουμε δηλαδή.

Reaction score
1.685

... και επομένως, έχεις ενδιαφερθεί πραγματικά για όλες τις συσκευές που έχεις στο σύστημά σου, αφού τελικά τις αγόρασες. Όμως, ρώτησες καθεμιάς τον πωλητή, με ποια ιδιότητα την πουλούσε; Του επαγγελματία, του χομπίστα ή του εμπόρου; Ασφαλώς όχι, αλλά ας πούμε πως το έχεις κάνει. Για την υπηρεσία αυτή, γιατί ρωτάς; Διότι, για τον εαυτό σου αποκλείεται. Εσύ πιάνεις την διεθνή επώνννννυμη βιβλιογραφία και τη φιλτράρεις - δεν έχεις κανέναν ανάγκη, έτσι; Επομένως, ρωτάς για λογαριασμό όλων των άλλων. Είσαι -ούτως ειπείν- ο καλός Σαμαρείτης του high end; Για να ξέρουμε δηλαδή.
Αν σε "βολευει" αυτη η ερμηνεια μπορεις να το πεις κι ετσι.

Ο πωλητης στο καταστημα δεν μπορει να εχει αλλη ιδιοτητα εκτος απο αυτην. Την γνωριζεις εκ των προτερων και τον "επιλεγεις".

Παντως εχω σταματησει (απο τοτε που εκανα κι εγω τον εμπορο) να ακουω την οποιαδηποτε γνωμη των εμπορων, αβιαστα και υποχρεωτικα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Κακοηθη?
Κακοηθεστάτη! Εκτός αν νομίζεις πως εμείς όλοι οι υπόλοιποι έχουμε λαλήσει και έχουμε παρεξηγήσει τις αγαθές προθέσεις σου. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ -προσωπικά εγώ- σας έχω γεννήσει όλους. Όλους. Και δεν έχω μάτια μόνο στην πλάτη, μέχρι και στον κώλο έχω μάτια.

Reaction score
1.685

Κακοηθεστάτη! Εκτός αν νομίζεις πως εμείς όλοι οι υπόλοιποι έχουμε λαλήσει και έχουμε παρεξηγήσει τις αγαθές προθέσεις σου. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ -προσωπικά εγώ- σας έχω γεννήσει όλους. Όλους. Και δεν έχω μάτια μόνο στην πλάτη, μέχρι και στον κώλο έχω μάτια.
ΑΠΟΨΗ σου, καθολου σεβαστη απο εμενα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef