Κάτι ψήνεται

Reaction score
15.548
Για να είναι αντικειμενική η μέτρηση όμως πρέπει να γίνει όξω
και στην μεση του χωρου αν το βαλεις μια χαρα θα σου δειξει....
...ποσο πηγε η ολη ιστορια ;

αλλο ενα τετοιο φτιαξε και εισαι οκ.....στησε δλδ 9.2 auro ;):D

......και ανα 10db να βλεπεις τα γραφηματα στην ισοσταθμιση.... :)

Last edited:

Reaction score
4.327
αν μπορεις βαλτο τελειως στην γωνια και βαλε μετρησεις απο τις δυο θεσεις
Mιχάλη το 'βαλα τέρμα πίσω όσο πήγαινε στη γωνία και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν το ίδιο με λίγο χειρότερη συμπεριφορά στα peaks (η πράσινη γραμμή είναι τέρμα γωνία)

l.jpg

Reaction score
4.327
Xωρίς eq από το app και χωρίς audyssey. Περιμένω ένα switch αυτές τις μέρες για να κάνω δουλειά καθώς το ρούτερ είναι στο δίπλα σπίτι και δεν έχω ασύρματο. Όπως το κόβω μπορεί και να μην χρειαστεί mini dsp αν τα καταφέρει το app. Πάντως οι μπασοπαγίδες έχουν κάνει τρελή δουλειά σε σχέση με αυτό που είχα παλιά από ένα δεκαράκι bk

aa.jpg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Mιχάλη το 'βαλα τέρμα πίσω όσο πήγαινε στη γωνία και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν το ίδιο με λίγο χειρότερη συμπεριφορά στα peaks (η πράσινη γραμμή είναι τέρμα γωνία)

View attachment 96007
κόψε..:p:roflmao:

Reaction score
4.327
κόψε..:p:roflmao:
οχι ρε δεν κόβω θα δώσω κι άλλο.... :fuckyou:
Πριν λίγο έβλεπα ταινία (το anon) και με είχε πάρει ο ύπνος. Στο -9 και γενικά ήταν ήρεμη αλλά προς το τέλος είχε μια φάση :smg:
Αυτό είναι το απόλυτο ξύπνημα.... :laugh::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
Πριν λίγο έβλεπα ταινία (το anon) και με είχε πάρει ο ύπνος. Στο -9 και γενικά ήταν ήρεμη αλλά προς το τέλος είχε μια φάση :smg:
:roflmao: Άντε...Πιες μια μπύρα τώρα να ξυπνήσεις :roflmao:

Reaction score
6.236
Αυτα διαβαζω ρε φιλε και με φτιαχνεις !!! Θα παω να παρω καταναλωτικό δανειο να φτιαξω δυο τετοια σαμπ μου φαινεται να νιώσω και εγω το μπασο.....;);)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Xωρίς eq από το app και χωρίς audyssey. Περιμένω ένα switch αυτές τις μέρες για να κάνω δουλειά καθώς το ρούτερ είναι στο δίπλα σπίτι και δεν έχω ασύρματο. Όπως το κόβω μπορεί και να μην χρειαστεί mini dsp αν τα καταφέρει το app. Πάντως οι μπασοπαγίδες έχουν κάνει τρελή δουλειά σε σχέση με αυτό που είχα παλιά από ένα δεκαράκι bk

View attachment 96020
παρε mini dsp . θα το χρειαστεις οπωσδηποτε στο δευτερο.
[DOUBLEPOST=1525688041][/DOUBLEPOST]τεταρτο

Reaction score
1.391
Δυστυχώς η αρρώστια του TERMATOGAZI είναι κολλητική. Έβλεπα πριν λίγο το black panther στο -1db. Το πολύ χαμηλό στις σκηνές με τα τρένα που πιο πολύ το αισθάνεσαι παρά το ακούς είναι τέρμα εθιστικό. Με βλέπω σιγά σιγά να πάω και για δεύτερο.... :headbang::sleep:
εννοεις οτι το εβλεπες στις 04,30 ? ? ? :idk:

Reaction score
4.327
Ώρα εννοείς; Αν ναι, φυσικά και ναι. Εδώ στο χωριό δεν έχουμε θέμα.... και εμένα επειδή δεν με αντέχουν οι άλλοι της οικογένειας με έχουν παραπετάξει σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι μόνο μου :( [καίλας mode off] :rolleyes::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
:rolleyes:αχουτο μωρέ...
που κάθεται μοναχούλι....:cry:

γιατί δεν σε λυπάται κανένας...μα ΚΑΝΕΝΑΣ...εδώ μέσα:D:party:

Reaction score
1.391
Ώρα εννοείς; Αν ναι, φυσικά και ναι. Εδώ στο χωριό δεν έχουμε θέμα.... και εμένα επειδή δεν με αντέχουν οι άλλοι της οικογένειας με έχουν παραπετάξει σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι μόνο μου :( [καίλας mode off] :rolleyes::roflmao:
σε ποιο χωριό είσαι που σε πετάνε μόνο σου σε ένα πέτρινο παλιό σπίτι , να μεταφέρω εκεί τα εκλογικά μου δικαιώματα ?

το σαπακι τελικα ποσο κοστισε ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89