Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Αν θέλεις Revel , που πολύ καλά κάνεις και θέλεις, τα 40w του ενισχυτή σου δεν φτάνουν.θελω να παρω τα ηχεια που ειναι στα 6Ω
Revel Concerta2 M16
Αν θέλεις Revel , που πολύ καλά κάνεις και θέλεις, τα 40w του ενισχυτή σου δεν φτάνουν.θελω να παρω τα ηχεια που ειναι στα 6Ω
Revel Concerta2 M16
Παν κι οι Τσακιριδαίοι, τους ξεκάνατε. Θέτε να τα δίνουμε στους κινέζους?Με τα 7 W οδηγείς άνετα τα ακουστικά σου, αλλά όχι απευθείας συνδεδεμένα στην έξοδο του λαμπάτου Αχιλλέα.
Πες στον κατασκευαστή να σου μετατρέψει το στάδιο εξόδου ώστε να ταιριάζει με το φορτίο που αυτός βλέπει όταν οδηγεί τα ακουστικά σου, διαφορετικά θα ακούς πολύ βόμβο.
ευχαριστω.. και μια τελευταια ερωτηση να μην σε κουραζω, ο τελικος θα αλλαξει τον μουσικο χαρακτηρα του ολοκλιρομενου ενισχυτη που εχω; δηλαδη αν παρω εναν τελικο φτυνο απλα να εχει παραπανω βατ θα παρει μουσικη ποιοτητα του τελικου; η θα μεινει οπως ειναι απο τον ολοκλιρομενο που εχω τωρα; η πρεπει ο τελικος να ειναι λιγο καλος ; δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.. ο ολοκληρωμενος ενισχιτυς που εχω ειναι ο rotel ra 10Όχι, η έξοδος pre out δεν είναι για να συνδέσεις προενισχυτή, αλλά διαφορετικό τελικό ενισχυτή.
Φυσικά μπορείς να συνδέσεις άλλους τελικούς ενισχυτές, με ότι ισχύ εξόδου επιθυμείς.
Φυσικά μπορείς να συνδέσεις άλλους τελικούς ενισχυτές, με ότι ισχύ εξόδου επιθυμείς.
αυτα τα ηχεια τα ειδα σο περιοδικο what hifi και πρεπει να ειναι τρομερα για τα λεφτα τουςΑν θέλεις Revel , που πολύ καλά κάνεις και θέλεις, τα 40w του ενισχυτή σου δεν φτάνουν.
Δεν ξέρω πόσο τα πουλάνε τώρα, όμως η σειρά concerta είναι η φθηνότερη και μάλλον χειρότερη,που έχει βγάλει η Revel.αυτα τα ηχεια τα ειδα σο περιοδικο what hifi και πρεπει να ειναι τρομερα για τα λεφτα τους
στο περιοδικο λενε τα καλυτερα λογια για αυτα τα ηχειαΔεν ξέρω πόσο τα πουλάνε τώρα, όμως η σειρά concerta είναι η φθηνότερη και μάλλον χειρότερη,που έχει βγάλει η Revel.
Δεν αντιλέγω , αλλά ποιό είναι το ποσόν?στο περιοδικο λενε τα καλυτερα λογια για αυτα τα ηχεια
καινουρια 950 δολαρια λεει οτι κανουν, νομιζω ποιο λιγο κοστιζουν αλλα λιγο δυσκολο να τα βρεις, εδω ελλαδα δεν πρεπει να τα εχει κανεις ισως επειδη ειναι καινουρια ακομαΔεν αντιλέγω , αλλά ποιό είναι το ποσόν?
Καινούρια η μεταχειρισμένα?
O νέος τελικός εφόσον είναι νέας τεχνολογίας και σχετικά καλής ποιότητας θα αλλάξει λίγο το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.ευχαριστω.. και μια τελευταια ερωτηση να μην σε κουραζω, ο τελικος θα αλλαξει τον μουσικο χαρακτηρα του ολοκλιρομενου ενισχυτη που εχω; δηλαδη αν παρω εναν τελικο φτυνο απλα να εχει παραπανω βατ θα παρει μουσικη ποιοτητα του τελικου; η θα μεινει οπως ειναι απο τον ολοκλιρομενο που εχω τωρα; η πρεπει ο τελικος να ειναι λιγο καλος ; δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.. ο ολοκληρωμενος ενισχιτυς που εχω ειναι ο rotel ra 10
Οποτε τι νοημα εχει αυτη η πληθωρα απο διαφορετικες τιμες σε wattΤα 7 βατ με τα 30 βατ, απέχουν όσο μία τρίχα με τη διπλανή της στη μασχάλη σου..![]()
Ακαδημαικη ηταν η ερωτηση δεν εχω το συγκεκριμενο ενισχυτη, απλα θελω να καταλαβω το λογο υπαρξης σε τοσο "μικρη" ισχυΜε τα 7 W οδηγείς άνετα τα ακουστικά σου, αλλά όχι απευθείας συνδεδεμένα στην έξοδο του λαμπάτου Αχιλλέα.
Πες στον κατασκευαστή να σου μετατρέψει το στάδιο εξόδου ώστε να ταιριάζει με το φορτίο που αυτός βλέπει όταν οδηγεί τα ακουστικά σου, διαφορετικά θα ακούς πολύ βόμβο.
Ο λόγος ύπαρξης ενός λαμπάτου ενισχυτή αυτής της κατηγορίας ή ισχύος είναι σήμερα καθαρά εμπορικός.Ακαδημαικη ηταν η ερωτηση δεν εχω το συγκεκριμενο ενισχυτη, απλα θελω να καταλαβω το λογο υπαρξης σε τοσο "μικρη" ισχυ
Μπορείς να ξαναδιαβάσεις το πρώτο μου ποστ σε αυτό το θρεντ.Ακαδημαικη ηταν η ερωτηση δεν εχω το συγκεκριμενο ενισχυτη, απλα θελω να καταλαβω το λογο υπαρξης σε τοσο "μικρη" ισχυ
Στο καθημερινό χαϊενδικό περιβάλλον -έξω από τα όρια του διαδικτυακού ιστοτόπου- άλλος κατέχει το ρόλο του ελέφαντα και άλλος του μυρμηγκιού.Δεν συμβιβάζομαι ποτέ...όχι από πείσμα...
κ το μόνο που θα πάρω ως άλλος με μεγάλη μύτη θα είναι το λοφίο μου ...
απόψεις μου...Κ τίποτα δεν είναι κούφιο ή " κουφού" άποψη...
όλα κ τα μικρά,χρήσιμα είναι. Κ ο ελέφαντας έχει ανάγκη το μυρμήγκι...
Συνιστά ομολογουμένως κάποιον τύπο ειρωνείας το πόσο εύκολα θα μπορούσαν να εκτεθούν οι εστέτ λάτρεις των λυχνιακών μονοτελών από κάποιον υποψιασμένο χρήστη υψηλής ποιότητας ακουστικών ακόμα και στο θεωρούμενο ολόδικό (cosa nostra) τους γήπεδο...Με τα 7 W οδηγείς άνετα τα ακουστικά σου, αλλά όχι απευθείας συνδεδεμένα στην έξοδο του λαμπάτου Αχιλλέα.
Εάν κάτι χαντάκωνε δυνητικώς την εν λόγω εταιρεία,θα ήταν ο αυστηρός έλεγχος ποιότητας αντί των προδιαγραφών...Παν κι οι Τσακιριδαίοι, τους ξεκάνατε. Θέτε να τα δίνουμε στους κινέζους?
Κάποτε στον πλανήτη Γη κυριαρχούσαν οι δεινόσαυροι...Παρουσιάστηκε όμως αναπόφευκτα στη διαδρομή του χρόνου κάποιος μετεωρίτης για να προσδώσει διαφορετική προοπτική στην εξέλιξη των ειδών...Ακαδημαικη ηταν η ερωτηση δεν εχω το συγκεκριμενο ενισχυτη, απλα θελω να καταλαβω το λογο υπαρξης σε τοσο "μικρη" ισχυ
Ένα προνόμιο του ΄΄High Functioning΄΄ είναι να επιλέγει ποιους και πότε θ'αφήνει με την...απορία.Εφοσον οι λυχνιες ειναι δυνοσαυροι και τελοςπαντων παλαιας τεχνολογιας και ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που εχεις τεκμηριωσει Και εχω την εντυπωση κάνεις δεν αντικρουει
Γιατι εχεις μια τεραστια ροπη στο να συγκρινεις τους λαμπατους με τους συγχρονους ενισχυτες υψηλης αποδοσης και βατ
Μηπως πρεπει να τους βγαλεις/βγαλουμε απο το πλανο μας αυτο?Ας συγκρινουμε συγχρονης φιλοσοφιας τοπολογιας κατασκευης και σχεδιασης ενισχυτες με συγχρονους
Μηπως εισαι λιγο ατοπος βαζοντας στο ιδιο πλανο συγκρισης εναν λυχνιας με οποιονδηποτε αλλο?
εμμονή δεν νομιζω να υπαρχει.Ε?![]()
ευχαριστω, ησουν κατατοπιστικος!!O νέος τελικός εφόσον είναι νέας τεχνολογίας και σχετικά καλής ποιότητας θα αλλάξει λίγο το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Όμως, όταν παίζει το σύστημα δυνατά ο ισχυρότερος τελικός θα οδηγεί καλύτερα τα ηχεία σου.
Θα έλεγα χονδρικά, ότι το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στο τελικό ακουστικό αποτέλεσμα θα είναι 5% για τα καλώδια, 10% για τον τελικό, 15% για τον προενισχυτή, 30% για τη πηγή και 40% για τα ηχεία και τη συμμετοχή του χώρου ακρόασης.
Στο καθημερινό χαϊενδικό περιβάλλον -έξω από τα όρια του διαδικτυακού ιστοτόπου- άλλος κατέχει το ρόλο του ελέφαντα και άλλος του μυρμηγκιού.
Συνιστά ομολογουμένως κάποιον τύπο ειρωνείας το πόσο εύκολα θα μπορούσαν να εκτεθούν οι εστέτ λάτρεις των λυχνιακών μονοτελών από κάποιον υποψιασμένο χρήστη υψηλής ποιότητας ακουστικών ακόμα και στο θεωρούμενο ολόδικό (cosa nostra) τους γήπεδο...
http://headphone.guru/woo-audio-wa5-will-it-woo-you-too/
Η δε ειρωνεία έγκειται στο ότι τα εγγενή τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών θα εξασφάλιζαν τη λειτουργία των εν λόγω ενισχυτικών μονάδων υπό πολύ ευνοϊκότερες συνθήκες οδήγησης και δυναμικής συμπεριφοράς από εκείνες που συνήθως καλούνται ν'αντιμετωπίσουν.
Εάν κάτι χαντάκωνε δυνητικώς την εν λόγω εταιρεία,θα ήταν ο αυστηρός έλεγχος ποιότητας αντί των προδιαγραφών...
Κάποτε στον πλανήτη Γη κυριαρχούσαν οι δεινόσαυροι...Παρουσιάστηκε όμως αναπόφευκτα στη διαδρομή του χρόνου κάποιος μετεωρίτης για να προσδώσει διαφορετική προοπτική στην εξέλιξη των ειδών...
http://www.avsite.gr/forum/threads/Μόναχο-κατόπιν-εορτής.145390/page-10#post-2073150
Ο τονικός αισθησιασμός που υπόσχονται οι ολιγόβατες λυχνιακές και λοιπές υλοποιήσεις τείνει ν'απομακρύνει τον χρήστη από το ιδεώδες της Υψηλής Πιστότητας άμα δεν ικανοποιείται παραλλήλως η δυναμική συμπεριφορά,αφού προτεραιότητα στην αληθοφάνεια έχει η απόδοση των δυναμικών αντιθέσεων- με τη χροιά να βαίνει η ίδια εξαρτώμενη από εκείνη όπως έχει ήδη τεκμηριωθεί:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Αποκρυπτογράφηση-των-χροιών.86665/page-2#post-1794489
Αν είναι δε και κατασκευής Τσακιρίδη τότε εξάπτουν και τον εθνικισμό ορισμένων.[/QUOTE
Πεστο μου ετσι να παω να παρω δυο τρεις![]()