Λογοκρισία στο AV Site

Reaction score
0
Το να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου δεν είναι τρόπος να υποστηρίξεις τα επιχειρήματά σου αγαπητέ Ν.Τσαρουχά. Όχι όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους με νοημοσύνη και κρίση, που δεν σου έχουν δώσει δικαίωμα να τους ξεπετάς με ατάκες του τύπου "Εγώ λέω ότι είσαι ένας ανταγωνιστής του μαγαζιού για το οποίο μας περιγράφεις τις ιστορίες σου και χρησιμοποιείς τα forums για να του κάνεις δυσφήμιση." και "είσαι φίλος με τον κύριο himosk και να του κάνεις πλάτες λέγοντας ότι σου κατέβει για το site". Όπως επίσης δεν αποδεικνύει τίποτα "μερικές χιλιάδες μέλη μας που θεωρούν ότι είμαστε ένα από τα πιο δημοκρατικά site στην Ελλάδα". Για κάθε έναν που σκέφτεται κάτι καλό για κάποιον μπορώ να σου βρω άλλους 10 που σκέφτονται κάτι κακό. Η αντίληψη κάποιων για κάποιον άλλον δεν είναι απαραίτητα η σωστή, χωρίς φυσικά να αμφισβητώ την δημοκρατικότητα σου site. Αμα δεν γουστάρεις να δώσεις απαντήσεις, δικαίωμά σου είναι, μην ποστάρεις στο Thread!Δεν καταλαβαίνω γιατί δυναμιτίζεις ένα, ήρεμο κατά τα άλλα, thread με τέτοιο εξυπνακίστικο πνεύμα και επιθετικότητα. To μήνυμά σου δεν είχε την παραμικρή συμβολή στην εξέλιξη της κουβέντας, αφού ούτε απαντήσεις έδωσε ούτε πρόσφερε κάτι καλό. Γράφτηκε μόνο για να υπάρχει...

Φίλε HimosK, ανοίγεις ένα θέμα και βλέπεις ότι κάποιο άνθρωποι εβδιαφέρονται να μάθουν τι έγινε. Όχι από κουτσομπολιό αλλά, προσωπικά, γιατί θα ήθελα να δω με τα χρόνια να διαμορφώνεται ένα καταναλωτικό κίνημα στην μπανανία μας. Και εσύ ως απάντηση λες "τέρμα, δεν ασχολούμαι, δεν ξαναμπαίνω, δεν λέω ονόματα, όποιος θέλει με ΠΜ". Τότε τι το ανοίγεις το ρημάδι το thread αμα δεν θέλεις να ασχοληθείς?? Και στο κάτω-κάτω τι φοβάσαι? Πώς μπορεί να σε κυνηγήσει κάποιος όταν είναι καταφανέστατο ότι έχει 100% άδικο? Ψάρωσες με την αντίδραση του μαγαζιού και το κάνεις γαργάρα, ενώ η σωστή αντίδραση είναι να τους λιώσεις στο κυνήγι.

Προσωπικά, αν με πείραζε μια φορά η κοροϊδία, θα με πείσμωνε κάργα η αντίδραση. Άκου απειλές και θα ζητήσω να σβήσουν το σχόλιο! Μήπως είναι από τα Ζωνιανά το ψευτό-παληκαράκι???

Reaction score
0
@ himosk :
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου και καλα κανεις και διαμαρτυρεσαι!Εγω θα ξαναπηγαινα στο μαγαζι να μιλησω πιο αντρικια στο οποιο κυριο με κοροιδεψε!
Ενα ακομη παραδειγμα της κακιστης ελληνικης επαγγελματικης εξυπηρετησης!Κριμα παντως αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις και δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος λογος(να λες ψεματα)!

HV

Reaction score
0
Niko to an gnwrizw atoma apo edw mesa kai to an kanw plates 8a eprepe na to ksereis.
To an exei logokri8ei syzhthsh sxetika me antiproswpeia kai proion ths opoias antiproswpeias idiokthths einai melos se ayto to site asto....An 8eleis omws to 8igoume peretairw...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις ενημερωθηκα για τα παραπανω.
Εχουμε ξαναπει πολλες φορες πως δε περιπτωση καταγγελιας ακολουθουμε την εξης διαδικασια.
Οκαταγγελων στελνει τα πληρη στοιχεια του(και με τηλεφωνο) και πως αποδεχεται την ευθυνη των οσων καταγγελει.
Ολα αυτα μεσω πμ στον Γενικο η Α.Γενικο Διαχειριστη

Εαν γινουν ολα αυτα και οι Διαχειριστες δωσουν το ΟΚ τοτε ειναι ελευθερος να προχωρησει σε οποιας μορφης καταγγελιας θελει.

Εαν αυτα εγιναν και σβηστηκε το μηνυμα(απο οποιον σβηστηκε, δεν τον γνωριζω ακομα) τοτε σβηστηκε πολυ κακως.
Εαν δεν εγιναν τοτε πολυ καλως σβηστηκε.

Ειμαι παντα μαζι σας σε τετοια θεματα και πιστευω πως κατα βαθος το γνωριζετε.Αλλα βοηθηστε και εσεις λιγο γιατι εμενα θα τρεχουν, οχι εσας.

Υ.Γ.Ο κ Τσαρουχας ειναι στο δρομο προς Θεσ/νικη και οτι εγραψε γραφτηκε στο "ποδι"

ΥΓ2 HV , εαν εχεις καποιο προβλημα με το AVSite, ανοιχτα φιλε.
Πες τα ολα ανοιχτα!

Reaction score
14
κύριε Χίμο, θα ήθελα να βάλουμε μερικά πράγματα σε τάξη. Αλλωστε οι καλοί λογαριασμοί κανουν τους καλούς φίλους.

Οταν κάποιος (μέλος ενός φόρουμ) εχει μια προσωπική διαμάχη με κατάστημα, μαγαζί, ιντερνετομάγαζο, ντήλερ, αντιπροσωπεία και γενικά εχει να εκφράσει μαι μομφή κατά κάποιου επαγγελματία του χώρου που μας αφορά (audio video) ακολουθεί την εξής διαδικασία. Ειδοποιεί τα στοιχεία του στην Δ.Ο. (Διαχειριστική Ομαδα) του φορουμ που τον φιλοξενεί, και ταυτόχρονα τους ενημερώνει για την καταγγελία που θα ακολουθήσει.

Μετά ποστάρει την καταγγελία του κανονικά, όπως άλλωστε θα την εβαζε και σε κάποιο περιοδικό. Ετσι μετά την δική σου καταγγελία δίνεις το δικαίωμα στον θιγόμενο επαγγελματία να εκφράσει τις αντιρήσεις του και φυσικά αν θέλει να μας δώσει την άλλη μεριά του νομίσματος.

Απο την στιγμή που τα έκανες όλα ετσι τοτε ο επαγγελματίας κύριος "Ακης" θα όφειλε να σεβαστεί την καταγγελία σου, να σιωπήσει αν ήθελε, ή να ανταπαντήσει, και φυσικά να τιμήσει ετσι την ελευθερία λόγου και εκφρασης που είναι ο ιερός κανόνας λειτουργίας όλων των φόρουμ.

Αν ο ίδιος όπως λες σε απείλησε, κατι που είναι οχι απλά κατακριταίο αλλά μας επιβάλει να μάθουμε με το "Ν" και με το "Σ" ποιό είναι το κατάστημα αυτό ώστε να το αποφύγουμε όπως "ο διάολος το λιβάνι"... και άδικο να έχεις και να τον εχεις προκαλέσει, δεν εχει δικάιωμα να σε απειλεί... εκτός αν είναι κρίκος αλυσίδας της μαφίας.... και τέτοιες πρακτικές οφείλουμε μέσα απο τα φορουμς να τα γνωρίζουμε και να τα απομονωνουμε.

Θα ήθελα να ξέρω αυτά τα γκρίζα που μου εχουν μείνει απο το ποστ σου, ποιός αλλαξε το αρχικό σου πόστ, ποιός το εσβυσε? Ο κύριος ΑΚης σε "παρακάλεσε" να το αφαιρέσεις το πόστ? Η ο ίδιος "παρακάλεσε" κάποιον απο τους συντονιστές μας να το βγάλουν? Αν σε "παρακάλεσε" εσένα απειλώντας σε, και εσύ ενέδωσες χωρίς να ειδοποιήσεις κάποιον είτε απο την Δ.Ο. ή απο την Σ.Ο. του avsite, ΚΑΚΩΣ... ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ...

Το avsite δεν νομίζω οτι φιμώνει κανέναν. Δεν νοιώθουμε ακόμα περισσότερο εμείς οι συντονιστές καμμία δέσμευση να κρατάμε τα κακά και να λέμε μόνο τα καλα για επαγγελματίες. Ο ίδιος ο ιδρυτής του avsite τα χώνει όποτε πρέπει σε όλους που σφάλουν, εμείς που στο κάτω κατω δεν ζούμε απο εδώ, δεν ζούμε δηλαδή απο τα ηλεκτρονικά , το αντίθετο μάλλον "ζούμε για τα ηλεκτρονικά"... γιατί να λογοκρίνουμε κάποιον... ίσα ίσα ενας που μας ανοίγει τα μάτια όπως εσύ μόνο καλό μας κάνει

Σε άλλα φορουμς, εχω παρακολουθήσει συζητήσεις για μαγαζιά που δεν φέρθηκαν όπως αρμοζε, καταγγελίες εγιναν, αγωγές έπεσαν απο την μεριά των καταναλωτών, και το φορουμ ήταν πάντα η πηγή της είδησης. Ακόμα σε πολλά απο τα θέματα το κατάστημα εβρισκε λύση και η παρεξήγηση λύνονταν σχετικά γρήγορα. (αυτή είναι και η κρυφή και φανερή δύναμη των φόρουμ)

θα πρότεινα επίσης σε οσους εχουν να καταγγείλουν καποια υπόθεση να είναι διπλά προσεκτικοί πρίν εκφρασθούν, και να είναι πάντα έτοιμοι να υποστούν οι ίδιοι τις όποιες συνέπειες προκύψουν. Ο έχων το θάρρος της γνώμης του να εχει και το θάρρος και σθένος να αντιμετωπίσει τα αντίμετρα (πάντα σε νομικά πλαίσια ευχομαι) απο τα καταστήματα κλπ κλπ

Reaction score
4
Δηλαδή για να καταλάβω, ΚΑΠΟΙΟΣ έσβυσε ένα post και ούτε η διαχείριση ούτε ο συντονισμός γνωρίζουν ποιος το έκανε?!

Μα το Ελληνικό δημόσιο είμαστε εδω μέσα?

Κατα τα άλλα, απαράδεκτη η απάντηση του κου Τσαρούχα (αλλά τι περιμένεις απο 18 χρονών παιδάκι :crazy_3: )

Τι ίδιο και του Dream_GR. Κύριοι σας υπενθυμίζω το "αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου".

Την ιστορία μας την είπε, το κατάστημα συνεχίζει να αναφέρετε στο αρχικό thread, το ιστορικό με την Philips είναι γνωστό...., Ε, μην μου πείτε ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να υπάρχει πωλητής που θα συμπεριφέρθηκε έτσι (δηλαδή θα πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες)!

HV

Reaction score
0
Antriko teleytaia fora pou ta eipa anoixta kapoios me ekane ban kai san aitiologia ebale oti ebriza.....Opote sygnwmh pou den 8a ksanakanw to idio la8os :)

Reaction score
0
[Today 14:27] meletov: Παλι αρχισε τις απειλες ο Καπνιστος ? Μη μασατε δεν θα κανει ban ..απορω που μπορει και γραφει με το τσιγαρο στο χερι
[Today 14:44] spresv: πειναω ρε παιδια...
[Today 14:45] XRISTINA K.: O tsarouxas exei ntomates.....Sou aresoun?
[Today 14:46] spresv: καπνιστες?
[Today 14:46] XRISTINA K.: AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!
[Today 14:46] XRISTINA K.: :cool_11: :cool_11:
[Today 14:46] XRISTINA K.: Ap to hliostasio.....xhramenes.....
[Today 14:47] spresv: δεν μου κανουν ¨μργρεεν
[Today 14:47] XRISTINA K.: kai polu kala kaneis....
[Today 14:47] spresv: παντα
[Today 14:47] spresv: παω να δω τι παιζει για φαι γιατι μας εχει κοψει λιγο η πεινα...
[Today 15:00] HV: CRYSIS Released....
[Today 15:01] Νίκος Τσαρουχάς: ΜΠΑΝ!
[Today 15:07] XRISTINA K.: Tsarouxa ....phges na pshfiseis?
[Today 17:41] ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ: και βεβαια πηγε!
[Today 17:42] ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ: γιατι νομιζεις ηρθε στην Αθηνα,για το hiend?
[Today 17:42] ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ: :happy_7: :happy_7:
[Today 19:11] johnny20: :neutral:
[Today 19:37] Bedlam: καλησπερα
[Today 20:05] XRISTINA K.: Καλησπερα σου Βεδλαμ.... :)

Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα με το που μιλησε ο HV κοιταχτε τι απαντησε ο Νικος Τ.:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Sorry αλλα λιγο γελιο χρειαζοταν!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα το μήνυμα μπορεί να γράφηκε κυριολεκτικά στο πόδι αλλά δεν ήταν... "στο πόδι".

Όχι όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους με νοημοσύνη και κρίση, που δεν σου έχουν δώσει δικαίωμα να τους ξεπετάς με ατάκες του τύπου...
Θοδωρή μου, έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να πετάω ότι ατάκα θέλω. Το δικαίωμα αυτό μου το έδωσαν αυτοί που πέταξαν ότι ατάκα τους ήρθε πρώτη στο μυαλό, ήτοι ότι το site το λογοκρίνουν διάφοροι έμποροι ή ότι ο εν λόγω έμπορος έχει φίλους εδώ "μέσα". Όσοι λοιπόν έχουν νοημοσύνη και κρίση, καλό θα είναι να αντιδρούν σε κάθε είδους ατάκες και όχι μόνον στις δικές μου σωστά? Αλλιώς τα αντανακλαστικά είναι λίγο χαλασμένα.

Ελπίζω να κατάλαβες τους λόγους της παρέμβασής μου...

Για τα υπόλοιπα, εν καιρώ διότι δεν βιάζομαι. Άλλωστε μόλις ήρθα από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι.

...

Reaction score
0
Νίκο μου φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεσαι όπως θέλεις και να λες ότι θέλεις. Κι εμείς έχουμε δικαίωμα να το κρίνουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα και να σχηματίζουμε άποψη. Τα αντανακλαστικά δόξα τω Θεώ μια χαρά λειτουργούν.

Παρεπιπτόντως, γιατί δεν αφήνεις μια χαραμάδα ανοιχτή να έχει γίνει κάποιο λάθος πάνω στην φούρια του συντονισμού εκατοντάδων ποστ κάθε μέρα, παρά σπεύδεις να μιλήσεις για χαλασμένα αντανακλαστικά και για σκοπιμότητες? Μήπως να ενημερωθείς πρώτα και μετά να αμολάς κατηγορίες? Μόνος σου λες ότι δεν έχεις προλάβει να το ψάξεις ακόμα το θέμα.
Καταλαβαίνω ότι το κίνητρό σου είναι η υπεράσπιση του forum, αλλά με αυτή την επιθετικότητα που το κάνεις (κάθε φορά) δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ επιτυχημένη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ περιμένω την επώνυμη καταγγελία και θα προβώ στις απαραίτητες ενέργειες.

1. Θα επιτρέψω την αναφορά και του καταστήματος και του ονόματος του συγκεκριμένου πωλητή.

2. Θα ενημερώσω προσωπικά το συγκεκριμένο κατάστημα ζητώντας και την δική του άποψη για το περιστατικό την οποία επίσης θα δημοσιεύσω.

Όλα τα υπόλοιπα έγιναν και γίνονται γιατί υπάρχει μία διαδικασία η οποία έχει ακολουθηθεί ευλαβικά όλα αυτά τα χρόνια με μόνο στόχο την διασφάλιση και μόνο του avsite.gr!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θοδωρή αν τα ίδια αντανακλαστικά λειτουργούν και προς τα πίσω δεν θα δεχόσουν εύκολα να πει κάποιος ότι η ΔΟ είναι ένοχη μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Άλλο είναι να πεις ότι μπορεί κάποιος να έκανε λάθος και άλλο να πεις ότι το έκανε επίτηδες διότι έχει κάποιο συμφέρον. Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ κάποιο λάθος, αν είναι λάθος είτε κρίσεως είτε χειρισμού. Θα υπερασπιστώ όμως όσο θέλω την υπονοούμενη ύπαρξη δόλου διότι απλά δεν υπάρχει. ;-)

Και η απάντηση του γενικού άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε διαφορετικό...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά από 2ωρη έρευνα σε όλη την βάση δεδομένων του avsite.gr δεν βρήκαμε τίποτα που να έχει διαγραφεί σε σχέση με αυτό το θέμα.

Κατά συνέπεια απαιτώ μέχρι αύριο το πρωί να δοθούν εξηγήσεις σε μένα προσωπικά με pm ή e-mail από το μέλος που ξεκίνησε αυτό εδώ το θέμα αλλιώς το θέμα θα διαγραφεί και παράλληλα θα ψάξω εγώ προσωπικά να βρω πως και γιατί ξεκίνησε.

Το avsite.gr ούτε υποστήριξε ποτέ ούτε πρόκειται να υποστηρίξει στο μέλλον ή να καλύψει οποιαδήποτε εταιρία απέναντι σε μέλος μας ή ακόμα και σε απλό καταναλωτή. Αυτή όμως η απαρέκλιτη πολιτική μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να "χρησιμοποιείται" από οποιονδήποτε με στόχο "εκ του πονηρού" να εκθέτει το avsite.gr.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
5
Διάβασα το εν λόγω thread μόλις είδα την 'διαμαρτυρία' του χρήστη εδώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προλάβει να διαβάσω το thread προηγουμένως. Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω πρακτική γνώμη για το αν σβήστηκε κάτι. Από εμένα πάντως δεν σβήστηκε τίποτα, δεν το έχω κάνει ακόμα στην κατηγορία μου. Οπότε μένουν 2-3 ακόμα από εμάς που έχουν τις τεχνικές δυνατότητες να το κάνουν. Και είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ το έκαναν, γιατί:
1. Θα προϋπήρχε συνεννόηση με τον διαχειριστή της κατηγορίας (εμένα ή τον deliol).
2. Θα υπήρχε ΛΟΓΟΣ! Στην προκειμένη περίπτωση θα υπήρχε PM με την εξήγηση και την διαδικασία που περιέγραψε ο Γενικός κλπ κλπ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

Επειδή και τα 2 ΔΕΝ υπήρχαν, άρα ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΤΙΠΟΤΑ.

Αρκετές φορές μου έχει συμβεί να γράψω κάτι, να αφήσω το laptop, να πιάσω τηλέφωνο, ή να αλλάξω παράθυρο browser, να νομίζω ότι το έστειλα αλλά να μην το έχω στείλει. Τελικά κλείνω το παράθυρο μαζί με τα άλλα και αναρωτιέμαι αργότερα που είναι το μήνυμά μου. Την πατάτα την έκανα εγώ όμως, όχι ο κακός ο λύκος...

Για σκεφτείτε πρώτα πριν κατηγορείτε την άτιμη κενωνία που σας λογοκρίνει...

P.S.: Τι δουλειά είχε (υποτίθεται) μια καταγγελία σε ένα thread περί player με δυνατότητα MKV;;; Μήπως το έχουμε χάσει εντελώς;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe