Λογοκρισία στο AV Site

Reaction score
5
Α, τώρα μάλιστα. Κι εγώ το έχω διαβάσει. Ο χρήστης μάλιστα είπε ότι το "p" και το "i" ήταν δική του αβλεψία, κι ότι έπρεπε να το είχε ψάξει καλύτερα.
Νόμιζα ότι είχε τελειώσει εκεί...

Reaction score
1.213
Τωρα μαλιστα...ο λογος των συντονιστων εναντια στο λογο του himosk

Αντε βρες ακρη...αν οντως επεσε συρμα να διαγραφει το ποστ η αν ο himosk μπηκε να δημιουργησει προβλημα στο σαιτ η στο εν λογω καταστημα...

Φιλε himosk εχεις να πεις κατι ?...το μπαλακι σε σενα..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Λογοκρισία στο AV Site

Το avsite.gr ούτε υποστήριξε ποτέ ούτε πρόκειται να υποστηρίξει στο μέλλον ή να καλύψει οποιαδήποτε εταιρία απέναντι σε μέλος μας ή ακόμα και σε απλό καταναλωτή. Αυτή όμως η απαρέκλιτη πολιτική μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να "χρησιμοποιείται" από οποιονδήποτε με στόχο "εκ του πονηρού" να εκθέτει το avsite.gr.
+1

Reaction score
51
Απάντηση: Λογοκρισία στο AV Site

Ως SuperModerator έχω τη δυνατότητα να μπορώ να διορθώνω / διαγράφω / μεταφέρω / αντιγράφω κ.ο.κ post σε όλες τις κατηγορίες.
Ανεξάρτητα της παρουσίας ή όχι των moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας ή των Γ. Διαχειριστών (και βεβαίως του Admin) του AVsite!

Ξεκαθαρίζω κατ' αρχήν ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο ελάχιστο στο συγκεκριμένο θέμα για πολλούς λόγους.
Κατ' αρχήν πήρα είδηση το θέμα μετά την "καταγγελία" και διάβασα το "αρχικό" & "λογοκριμένο" μέσω του link που υπάρχει εδώ...
Από την άλλη, παρ' όλο που μπορώ, δεν θα διέγραφα (ούτε καν θα τροποποιούσα) πότε post οποιοδήποτε μέλους χωρίς να έχω ενημερώσει τουλάχιστον τον moderator της κατηγορίας!

Αυτό όμως που μου έχει κάνει εντύπωση (και απορώ πως δεν έχει ακόμα αναφερθεί) είναι πως μπορεί κάποιος moderator να έχει διαγράψει ή αλλοιώσει ένα post και κάτω στο post να μην αναφέρεται η αλλαγή αυτή, από ποιον έγινε και πότε!!

Πχ....
Προσέξτε πχ στο post ΑΥΤΟ
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές.
Κοιτάξτε κάτω από την υπογραφή μου....
Αναφέρει σαφέστατα ότι:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιάννης Δημητρόπουλος : 04-09-07 στις 21:58.
Στο post που αναφέρεται η "καταγγελία" δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο!!!
Και είναι δεδομένο ότι είναι αδύνατον από οποιονδήποτε από την ομάδα διαχείρισης & συντονισμού να υπάρχει η δυνατότητα να εξαφανιστεί ένα τέτοιο σχόλιο επεξεργασίας!!!

Reaction score
6

Να συμπληρώσω επισης Γιαννη πως όταν διαγράφεται καποιο μήνυμα παραμένει στην βάση και ειναι θεατό στους συντονιστές σε περίπτωση που χρειαστεί να επανέλθει , πράγμα που σε αυτή την περίπτωση δεν συμβαίνει.
Αν υπηρχε κατι διαγραμμένο θα το βλέπαμε.
Μηπως τελικά εχει δικιο ο Ακης;

Reaction score
51

Kai pou kserete an o AKIS den proselabe Hacker gia na mpei kai na to sbhsei xwris na to parete prefa ? :p

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ξέρω και ένα καλύτερο ανέκδοτο......
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......
Αλλά είναι σόκιν......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Kai pou kserete an o AKIS den proselabe Hacker gia na mpei kai na to sbhsei xwris na to parete prefa ? :p
Τωρα που το σκεφτομαι ,η θεωρια σου εχει βαση!Μηπως ο Ακης ειναι ο Μακης?Ο δαιμονιος δημοσιογραφος?
Πλακα - πλακα ,αλλα πυστευω πως ειναι ωρα να εμφανιστει ο himosk και να εξηγηθει γιατι δεν ειναι σωστη η σταση του!Μπαινει χωρις να εχει βοηθησει πουθενα αυτην την κοινοτητα (σε post,συμβουλες) και πεταει κατηγοριες χωρις να πειθει ,θετοντας σε κινδυνο το club!Εαν θελει να βρει το δικιο του ,που θελω να πυστευω οτι εχει ,ας το κανει σωστα οπως ειπαν οι mods!
Και τον προτρεπω να το κανει κ να μην το αφησει ετσι!

Reaction score
5
Βρε HV, αν ήξερες με τι ασχολούμαι δεν θα μιλούσες. Ως συνήθως, δεν ξέρεις και μιλάς.
Είπαμε ότι είχαμε γλυτώσει από εσένα. Το ότι ήρθες πάλι τι είναι; Ένα κακόγουστο Χριστουγεννιάτικο δώρο; Σαν κακογραμμένο b-movie φρίκης μοιάζει...:pc: :cool_11::happy_8:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ.

"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_4::happy_4:

DREAM αλλαξε σε παρακαλω το avatar σου. Μας την ...'εφαγε" η υψηλη τεχνη της ραντεβουαντζεντας!!!

Reaction score
5
τώρα για να καταλάβω... τι διαγράφηκε; στο thread που οδηγούν τα Links εγώ είδα ξεκάθαρα και κατάστημα και όνομα πωλητή...

παίζει λοιπόν και τρίτο σενάριο, ο κύριος που άνοιξε το thread να είδε κάτι λάθος και να λέμε αρλούμπες τόση ώρα...

μόνο εγώ το βλέπω δηλαδής;

Reaction score
6
Σαν συντονιστής της επίμαχης κατηγορίας (παρόλο που το θέμα θα έπρεπε να ανήκει στην κατηγορία Εικόνα-Τηλεοράσεις !), θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ...
Καταρχήν : Post εδώ μέσα έχω σβήσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά (πριν από ένα χρόνο περίπου) και αυτή επειδή ζητήθηκε από τον υπογράφοντα του συγκεκριμένου post !!!
Γενικότερα, το να σβήσεις (ή να αλλάξεις) τα post κάποιου άλλου (ή ακόμα και τα δικά σου) κατά το πως σε εξυπηρετεί, θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπρορεί να κάνει ένας συντονιστής...

Το avsite από το ξεκίνημά του υποστηρίζει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις απόψεις, και αυτό το έχουμε αποδείξει επανελημμένα. Αρκετές συζητήσεις έχουν "πάρει φωτιά" στην κυριολεξία από απόψεις ανθρώπων τους οποίους εμείς πρώτα απ'όλα σεβόμαστε γιατί θέλουν να μας πουν την άποψή τους...
Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από το avsite γίνονται καταγγελίες προς μικρές ή μεγάλες εταιρίες από ανθρώπους τους οποίους ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε παρά μόνο μέσω της διαδικτυακή τους ταυτότητας (και ως γνωστόν, εδώ μέσα είσαι ότι δηλώσεις!)...
Φυσικά οι θιγόμενοι από τις καταγγελίες έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν μέσα από το φόρουμ (πράγμα το οποίο έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις...)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε κάποιον ο οποίος διαμαρτύρεται ότι σβήστηκε κάποιο post με το οποίο έκανε μια καταγγελία εναντίων κάποιου καταστήματος...
Το συγκεκριμένο θέμα το είχα παρακολουθήσει και εγώ, δεν θυμάμαι όμως να έγραψε κάτι άλλο για το συγκεκριμένο κατάστημα πέρα από αυτό:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=564321&postcount=6
Από την άλλη , ο Γενικός Διαχειριστής και ο Super Moderator του site μας ψάχνουν την database και δεν βρίσκουν κανένα σβησμένο post , ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα edit σε post από συντονιστή χωρίς να γίνει αντιληπτό...
Περίεργα πράγματα...Πολύ περίεργα πράγματα....

Reaction score
1
Καθόλου περίεργα... Άλλος ένας ζαβλακωμένος είδε φως και μπήκε. Κι όταν ξύπνησε και κατάλαβε ότι παραμιλούσε στον ύπνο του, πήρε δρόμο.

Και μετά σου λένε ότι δεν υπάρχουν UFO...

Reaction score
14
ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΜΟΣ....

ΗΡΘΕ εκανε το πόστ του, πέταξε βέλη πρός όλους, και ακόμα περιμένουμε την απάντηση του, ποιός εσβησε τι, και πότε.

αλλά τι λέω το είπε ξεκάθαρα, δεν θα ξαναπατήσω εδω μέσα...

Φυσικά και το όλο θέμα μυρίζει απο χιλιόμετρο... θα ήθελα όμως την τοποθέτηση του κυρίου APOTHEMA, καθώς προς τα εκεί πάνε τα βέλη του κυρίου Χίμου.

Τωρα, μας λένε οι δύο συντονιστές της κατηγορίας οτι δεν εχουν σβήσει κάτι. Λέει ο Γενικός Διαχειριστής, ο αναπληρωτής και ο δευτερος αναπληρωτής Γ.Δ. οτι δεν φαίνεται κανενα ιχνος διαγραφής ή και τροποποίησης πόστ. Το επιβεβαιώνει και ο Ανδρέας Κ. - τι άλλο να κάνουν οι του avsite??

Αν είναι δυνατόν να εχουν γίνει μαγικά και χακιές στα πόστ!! Ας είμαστε σοβαροί.. ΟΚ???

Στο κάτω κάτω το θέμα είναι απλό, Κάποιος αγόρασε μια τηλεόραση απο ενα κατάστημα που δεν ελεγε οτι δεν είναι "P" και ήταν "I".

Πάει ο πελατης στο κατάστημα και του λέει γιατί μου πούλησες λάθος προιόν??

Απαντάει το κατάστημα ετσι μου το περιέγραψαν απο την αντιπροσωπεία. Δικό τους λάθος. Εδώ μιάς και ο μεταπράτης παραδέχεται εμμέσως πλήν σαφώς οτι τον παραπλάνησε η μαμά εταιρία, τότε δεν θα έπρεπε να πάρει πίσω την τηλεόραση απο τον δυσαρεστημένο πελάτη του και να την πάει πεσκέσι στην Philips ζητώντας full refund και να του την πάρουν πίσω χωρίς καμμια κουβέντα?

Το οτι δεν την αλλαξε με άλλη παραυτα και φόρτωσε τελικα τον πελάτη του με το δικό του πρόβλημα αμάθειας, αγνοιας ή και ασχετοσύνης για την συγκεκριμένη οθόνη δεν είναι αδικο?

Reaction score
1

Επειδη ετυχε να συμμετεχω σ'εκεινο το θεμα, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχουν αθικτα ολα τα post που γραφτηκαν. Και απο την στιγμη που υπαρχει το ονομα του κυριου και το site του, για ποια λογοκρισια μιλαμε?

Προφανως ο κυριος Χιμος εκανε καποιο λαθος.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Λογοκρισία στο AV Site

Εγώ έχω την καλή προαίρεση να δεχτώ ότι ο χρήστης κάτι έγραψε. Μάλλον ΜΟΝΟ στον browser του, και ΔΕΝ το έστειλε. Έκλεισε το παράθυρο, και τέλος...ούτε ποστάρισμα ούτε τίποτα...ούτε στην database θα το δούμε, αφού δεν μπήκε ποτέ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
E, λοιπόν ΕΓΩ το έσβησα...

... το τσιγάρο. :happy_9:

Υ.Γ. Προφανώς ο κύριος έκανε λάθος φόρουμ. Όσα είπε ίσως διαδραματίστηκαν σε άλλο διαδικτυακό τόπο ή... στον ύπνο του.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όσους από την πρώτη στιγμή έδειξαν εμπιστοσύνη στα πρόσωπα της Δ.Ο. καθώς ήταν σίγουροι ότι δεν θα έκαναν ποτέ κάτι που δεν θα ήταν σύμφωνο με τις δημοκρατικές διαδικασίες του AVSite... "happy_1"

...
...
...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.174
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe