ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Re: Απάντηση: Re: ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Θα ηθελες να εξηγησεις τη θεση σου?
Εχεις την ιδια αποψη οταν τοποθετειται και μετα απο CD?
Μιλάμε για home cinema και όχι για 2κάναλο.
Α,επίσης το να μπεί ένα λαμπάτο buffer μετά από cd είναι (ΙΜΗΟ) γούστο και όχι απαραίτητα βελτίωση.
Αν κάποιος θέλει ανάλυση γιατί είναι εντελώς,μα εντελώς,λάθος σε h-c εν ευθέτω χρόνο μιας και τώρα δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.
Περιγραφικά:Δεν ξέρω αν υπάρχει πολυκάναλο buffer,δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίσει(αν και υποθέτω όχι οικονομικά,οπότε καλύτερα είναι να μπεί κάποιος επεξεργαστής),αλλάζει η ισοστάθμιση κτλ...
Ακόμα και ένα δικάναλο buffer μεταξύ πρό-τελικού(για τα l-r) θα δώσει διαφορετικές χροιές,εκεί που ΔΕΝ χρειάζονται.Δλδ τι να βελτιώσει;Να ακούγεται πιό γλυκόηχα η σφαίρα ή το κλείσιμο της πόρτας;
Για το sub δεν το συζητώ καν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Εχω φιλο καθηγητη που μπορει να μου κατασκευασει οτι μπαφερ θελω.Και σε τιμη πολυ λογικη.Το θεμα ειναι οτι και να μου φτιαξει για πλακα κατι τετοιο τωρα δεν εχω χρονο.Εννοηται οτι θα μπει μεταξυ προ-τελικου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μιλάμε για home cinema και όχι για 2κάναλο.
Α,επίσης το να μπεί ένα λαμπάτο buffer μετά από cd είναι (ΙΜΗΟ) γούστο και όχι απαραίτητα βελτίωση.
Αν κάποιος θέλει ανάλυση γιατί είναι εντελώς,μα εντελώς,λάθος σε h-c εν ευθέτω χρόνο μιας και τώρα δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.
Περιγραφικά:Δεν ξέρω αν υπάρχει πολυκάναλο buffer,δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίσει(αν και υποθέτω όχι οικονομικά,οπότε καλύτερα είναι να μπεί κάποιος επεξεργαστής),αλλάζει η ισοστάθμιση κτλ...
Ακόμα και ένα δικάναλο buffer μεταξύ πρό-τελικού(για τα l-r) θα δώσει διαφορετικές χροιές,εκεί που ΔΕΝ χρειάζονται.Δλδ τι να βελτιώσει;Να ακούγεται πιό γλυκόηχα η σφαίρα ή το κλείσιμο της πόρτας;
Για το sub δεν το συζητώ καν.
Ok. Nομιζα οτι μιλουσες για δικαναλο setup:121:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

λεμε οτι το αερα δεν τον χρεωνουν, και αυτο που ειπα ειναι η προσωπικη μου γνωμη μετα απο δοκιμες αφαιρεσης του καθε τι που καλυπτει ενα καλωδιο.Καμμια εταιρια δεν χρεωνει τον αερα, αν το καταλαβαινεις βεβαια, οπως και οτι ολες οι εταιριες δεν φτιαχνουν με τον ιδιο τροπο τα καλωδια τους.Πραμα που μαλλον αγνοεις.
αυτήεδώ τον χρεώνει.μάλιστα γράφει
Buy Oxygen for the Home Online:142::142::143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ειναι γνωστο οτι ο καθενας χρεωνει οτι θελει.
εδω http://intimi.com/ ειναι δωρεαν με οτι πσωνισεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale