Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
29.546
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Νίκο μου είναι φυσικό ο πλέον ανισόροπος να αποκαλεί τους υπόλοιπους ετσι.
Ο αρχηγός της ανιισορροπίας να λέει τους άλους ανισόρροπους.
Δείξε μου τον δάσακαλό σου να σου πω πιος είσαι.
Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο του kosh και του κάθε kosh εκεί μέσα.
Το εκεί μέσα το λεω με απέχθεια , για εναν χώρο που πέρασα 4 και κάτι χρόνια, δλδ απο την εποχή του avforum , όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο νορμάλ.
Τώρα πλέον υπάρχει πόλεμος , αυτό έσπειραν αυτό θα θερίσουν.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οι διαχειριστές του avclub όλα τα κάνουν για να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο του φόρουμ. Δεν είναι κομπλεξικοί, μόνο η υγεία του φόρουμ τους ενδιαφέρει!

Αναρωτιεμαι λοιπόν, πόσο υψηλό επίπεδο έχει ο διαχειριστής Kosh που σε διάφορα δημόσια μηνύματα στο avclub που δεν έχουν σβηστει (ακόμη) αποκαλει τον argi "ανισορροπο". Αυτό έγινε μετά την διαγραφή και ενώ φυσικά ο argi ούτε μπορεί να απαντήσει ούτε καν να τα δει τα μηνύματα.

Αυτό θα πει επίπεδο!
λογο κινεζικων πολεμικων τεχνων θα απαντησω με μια κινεζικη παροιμια:
Η καταρα του διαβολου ειναι ευχη.

Reaction score
29.546
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

εκλεισε 20 μερες αυτο το θεμα και ακομα τα ιδια....
Δεν ξερω τι κοντρα υπαρχει μεταξυ σας-που σιγουρα υπαρχει απο παλια- αλλα τουλαχιστον σεβαστειτε οτι το avsite εχει και αλλα 18.990 ατομα που μπαινουν εδω και 20 μερες και διαβαζουν στην πρωτη σελιδα το ξεκατινιασμα μεταξυ 10 ατομων του avsite και 10 ατομων του avclub.Ελεος πια και η λαμπιρη με την τατιανα να τσακωνοταν τοσες μερες θα ειχαν ηρεμησει.

kAI ΠΙΌΣ σε υποχρέωσε να τα διαβάσεις?
Το τι κόντρες υπάρχουν μεταξύ μας είναι άλλο καπέλλο.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τίποτα. Ούτε εσυ ούτε κανείς άλλος.Τέρμα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αληθεια αυτος ο κος με ειπε ανισορροπο ? Τι κριμα γιατι εγω αισθανομαι απλα ανωμαλος .Ειναι κακο αυτο αραγε ? Ο κυριος κυριος με ποια ιδιοτητα το λεει αυτο.Ας μας εξηγησει πρωτα αν εχουμε δυο τρια σαμπ με ποιο τροπο τα συνδεουμε - ρυθμιζουμε για να δουμε τις γνωσεις του .Πρωτα πρωτα και μετα μιλαμε για τα κουσουρια του καθενος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Βρε argi δεν είσαι ανώμαλος.
"Βλαμμένος" είσαι. Σαν κι εμάς.

Reaction score
3

Αυτό που διαβλέπει κανείς στο παρόν θέμα είναι η διάχυτη επιθυμία έκφρασης, όχι τόσο με την έννοια του παραπόνου, αλλά με την ασυγκράτητη εκδήλωση πικρίας.

Είναι εντυπωσιακό ότι τόσες μέρες δεν λέει να κοπάσει αλλά ξεχύνεται με αγανάκτηση, έστω και σε λανθάνουσα μορφή.

Και αυτό φαίνεται καθαρά ακόμα και σε άτομα σαν και μένα που δεν γνωρίζουν καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα, ούτε βέβαια και τις όποιες κόντρες ή αντιπαραθέσεις.

Εκφράζοντας πάντα προσωπική άποψη θα πω ότι:

Η οποιαδήποτε εκδήλωση παρατήρησης, κρίσης, γνώμης, απορίας, ένστασης, αγανάκτησης, από μέρους όσων πλαισιώνουν έναν χώρο, θα πρέπει να λειτουργεί σαν δείκτης συναγερμού, σε όλους τους χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς και να καταδεικνύει τα όποια ζητήματα χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης και πιθανής αλλαγής.
Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει η εξέλιξη, αλλιώς επέρχεται το μαύρο σκότος.

Αγαπητοί φίλοι,
βρισκόμαστε σε ένα χώρο γιατί πρώτα από όλα τον αγαπάμε και αισθανόμαστε καλά.
Αν δεν μας καλύπτει πια και δεν αξίζει την αγάπη μας και το χρόνο μας, τότε είναι καλύτερα να ακολουθούμε την πορεία μας χωρίς να κοιτάμε πίσω.
Όταν ξέρεις που πηγαίνεις, οι άλλοι παραμερίζουν στο διάβα σου (δεν είναι δικό μου αλλά πάντα μου άρεσε αυτή η …οπτική).

Γι αυτό, απλά και πάντα καλοπροαίρετα, σας προτείνω να … γυρίσετε σελίδα και να βρίσκεστε εκεί που νιώθετε καλά, αφήνοντας πίσω σας ό,τι σας πληγώνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εγω προσωπικα , εχω ξεπερασει .Αλλοι ερχονται εδω με διαφορα ονοματα και κηνυγανε εμενα .Και καποιον αλλον που τους φιλοξενησε σπιτι του και μετα τον ελεγαν φαντασμενο-ασχετο-τι μερος του λογου ειναι .Καποιον που δουλευε σε σερβις κορυφαιου ιαπωνικου οναματος και εχει τρελλο μερακι .Το ειπα θα στελνω πτηνα μεχρι να μην μπορουνε να πετανε απο το πολυ φαι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Βρε argi δεν είσαι ανώμαλος.
"Βλαμμένος" είσαι. Σαν κι εμάς.
Λες ναμαι ¨βλαμμενος ¨ ? , οχι τιποτα αλλο να ξερω τι ειμαι τελος παντων-αρχη ενος,
αληθεια και σεις βλαμμενοι ειστε ?
γιαννη εσυ τελικα
εισαι βλαμμενος ?
ασχετος?
ή κατι αλλο ?

Reaction score
29.546

Αυτό που διαβλέπει κανείς στο παρόν θέμα είναι η διάχυτη επιθυμία έκφρασης, όχι τόσο με την έννοια του παραπόνου, αλλά με την ασυγκράτητη εκδήλωση πικρίας.

Είναι εντυπωσιακό ότι τόσες μέρες δεν λέει να κοπάσει αλλά ξεχύνεται με αγανάκτηση, έστω και σε λανθάνουσα μορφή.

Και αυτό φαίνεται καθαρά ακόμα και σε άτομα σαν και μένα που δεν γνωρίζουν καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα, ούτε βέβαια και τις όποιες κόντρες ή αντιπαραθέσεις.

Εκφράζοντας πάντα προσωπική άποψη θα πω ότι:

Η οποιαδήποτε εκδήλωση παρατήρησης, κρίσης, γνώμης, απορίας, ένστασης, αγανάκτησης, από μέρους όσων πλαισιώνουν έναν χώρο, θα πρέπει να λειτουργεί σαν δείκτης συναγερμού, σε όλους τους χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς και να καταδεικνύει τα όποια ζητήματα χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης και πιθανής αλλαγής.
Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει η εξέλιξη, αλλιώς επέρχεται το μαύρο σκότος.

Αγαπητοί φίλοι,
βρισκόμαστε σε ένα χώρο γιατί πρώτα από όλα τον αγαπάμε και αισθανόμαστε καλά.
Αν δεν μας καλύπτει πια και δεν αξίζει την αγάπη μας και το χρόνο μας, τότε είναι καλύτερα να ακολουθούμε την πορεία μας χωρίς να κοιτάμε πίσω.
Όταν ξέρεις που πηγαίνεις, οι άλλοι παραμερίζουν στο διάβα σου (δεν είναι δικό μου αλλά πάντα μου άρεσε αυτή η …οπτική).

Γι αυτό, απλά και πάντα καλοπροαίρετα, σας προτείνω να … γυρίσετε σελίδα και να βρίσκεστε εκεί που νιώθετε καλά, αφήνοντας πίσω σας ό,τι σας πληγώνει.

Wanda εχεις απόλυτο δίκιο , αλλά έλα μου όμως που εμείς οι 2 - 3 -1013 , 'εχουμε απωθημένα με τα καλόπαιδα απο κει?
Και οχι τίποτα άλλο , αλλά μας στέλνουν και κάτι άλλα παιδιά δικά τους σε εντεταλμένη υπηρεσία , να μας κράξουν , γιατί λέει τους κάνουμε ρόμπες>
Ακουσον άκουσον , δεν φτάνει που μας έδειραν , μας πήραν και το βόδι.
Οχι παιδιά , τα συκα - συκα και την σκάφη - σκαφη.
Δεν αφορα όλα τα μέλη του avsite αυτό , αλλά όποιοι θεωρούν οτι τους αφορά, είναι καλοδεχούμενοι. ΟΙ υπόλοιποι είναι απλά επισκέπτες του show.

Reaction score
29.546

Λες ναμαι ¨βλαμμενος ¨ ? , οχι τιποτα αλλο να ξερω τι ειμαι τελος παντων-αρχη ενος,
γιαννη εσυ τελικα
εισαι βλαμμενος ?
ασχετος?
ή κατι αλλο ?

Αργύρη μου εγω είμαι και βλαμένος και φαντασμένος και άσχετος.Βλέπεις τόλμησα να πω οτι αυτά που εχω και εχω φιάξει , όπως τα εχω φιάξει , παίζουν ετσι και γιουβέτσι.Τόλμησα να κάνω επίδειξη γνώσεων στους παντογνώστες. Δεν βαριέσαι , κάποτε μπορεί και αυτοί οι παντογνώστες να φτάσουν το δικό μας επίπεδο , και να λένε ?, ρε μπας και είχε δίκιο τότε αυτός ο βλάκας και γκρίνιαζε? Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά , για αυτόν ειδικά.Οχι τον βλάκα , αλλά αυτόν που θα αναρωτιέται.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εχω μια ερωτηση ,
μπορει ενας γομακιας να αναρωτιεται?
κομι δεν εχει αντι για φαια ουσια?

Reaction score
29.546

γιαννη εσυ τελικα
εισαι βλαμμενος ?
ασχετος?
ή κατι αλλο ?
Τώρα που το σκέφτομαι είμαι σίγουρα και βλαμμένος και άχετος και κυρίως φαντασμένος.
Ακου εκεί , εχει τις ταδε μαλακίες και μας κουνιέται? , ο χαζονεόπλουτος?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, εμείς θα τον στείλουμε στο πυρ το εξώτερο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αργύρη μου εγω είμαι και βλαμένος και φαντασμένος και άσχετος.Βλέπεις τόλμησα να πω οτι αυτά που εχω και εχω φιάξει , όπως τα εχω φιάξει , παίζουν ετσι και γιουβέτσι.Τόλμησα να κάνω επίδειξη γνώσεων στους παντογνώστες. Δεν βαριέσαι , κάποτε μπορεί και αυτοί οι παντογνώστες να φτάσουν το δικό μας επίπεδο , και να λένε ?, ρε μπας και είχε δίκιο τότε αυτός ο βλάκας και γκρίνιαζε? Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά , για αυτόν ειδικά.Οχι τον βλάκα , αλλά αυτόν που θα αναρωτιέται.
δεν εισαι βλεμενος
ουτε φαντασμενος
ουτε ασχετος
Εισαι
οοοο
αααα
πσσσσ

τετοιο πραμα εισαι
αντε μην ερθει εδω ο γομακιας και σε σβησει

Reaction score
29.546

Εχω μια ερωτηση ,
μπορει ενας γομακιας να αναρωτιεται?
κομι δεν εχει αντι για φαια ουσια?

Μα και βέβαια μπορεί να εχει τέτοιες φυσικές ανησυχίες.
Δεν νομίζεις?

Reaction score
29.546

δεν εισαι βλεμενος
ουτε φαντασμενος
ουτε ασχετος
Εισαι
οοοο
αααα
πσσσσ

τετοιο πραμα εισαι
αντε μην ερθει εδω ο γομακιας και σε σβησει

ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙ, ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΑΙΙΙΙ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

....
Αργύρη μου εγω είμαι και βλαμένος και φαντασμένος ....

Αυτο που εγραψε ο Μιχαλης προκυπτει απ την ''Ενωση Βλαμενων Βορειου Ελλαδος'' και εννοει οσους ασχολουνται με τρελλα με το hi-fi, δηαλαδη ολους.:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συγνωμη αλλα εχω μια ριζα εκει στην βορεια ελλαδα
ειναι κακο αυτο?
θα με ξαναμπαναρουν , λετε να σβησει απο το χαρτη και τη σαλονικα , οχι τιποτα αλλο να πω στα αιματα μου να αλλαξουν νομο να σωθουν

Reaction score
29.546

Αυτο που εγραψε ο Μιχαλης προκυπτει απ την ''Ενωση Βλαμενων Βορειου Ελλαδος'' και εννοει οσους ασχολουνται με τρελλα με το hi-fi, δηαλαδη ολους.:107:

Oxi Νίκο δεν αναφερόμαστε σε αυτό , αλλά σε κάτι άλλο.DON'T WORRY.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τωρα εξηγουνται ολα, και ο γιαννης απο τους θρακομακεδονες ειναι.Γιαυτο τα βαλανε και με αυτον.
Αμ ο αλλος .......(αυριο θα τον περιλαβω στο ρεπερτοριο μου)
Στο αυριανο επισοδιο θα εχω τις 10 πληγες του φαραω εεε σορι του σουπερ αρκουδειτορ.........

Reaction score
29.546

συγνωμη αλλα εχω μια ριζα εκει στην βορεια ελλαδα
ειναι κακο αυτο?
θα με ξαναμπαναρουν , λετε να σβησει απο το χαρτη και τη σαλονικα , οχι τιποτα αλλο να πω στα αιματα μου να αλλαξουν νομο να σωθουν

Σιγά ρε και συ ούτε η γομολάστιχα του κόσμου να ερχόταν δεν θα έκανες έτσι.?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514