Μουσικη απο Mac ?

A

AKARL

Guest
Aλλά θα περίμενα μια πχιό μπουτιακή απόδοση του Universal Serial Bus:p
Ικανό τον έχω να το αποκαλεί Καθολικό Σειριακό Δίαυλο ή κάτι τέτχοιο. Εμένα, πάντως, θα μου άρεζε το Παγκόζμιο Κατά Συρροήν Λεωφορείο. :D

Reaction score
30.455
Εύκολο...Καθολικός Σειριακός Διαμετακομιστής.
Και τη θύρα firewire "θύρα πυρακτωμένου αγωγού"?:p
[DOUBLEPOST=1538675301][/DOUBLEPOST]
Ικανό τον έχω να το αποκαλεί Καθολικό Σειριακό Δίαυλο ή κάτι τέτχοιο. Εμένα, πάντως, θα μου άρεζε το Παγκόζμιο Κατά Συρροήν Λεωφορείο. :D
Ακούς Ακαρλε?
Καθολικός Σειριακός Διαμετακομιστής.
Από εδώ και πέρα τα U.S.B- D.A.C θα αναφέρονται ως Κ.Σ.Δ-Ψ.Α.Μ...:p

Reaction score
777
Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν...γυαλιστερές οθόνες.:p
Πάντως είναι εντυπωσιακό οτι σε θέματα οθόνης τα λάπτοπ της apple κατακτούν την κορυφή ενώ είναι εντυπωσιακό οτι το νο.2 που είναι της lenovo έχει λίγο ... αλμυρή τιμή (3294,90 ευρώ) και σχεδόν 4 κιλά βάρους. Στο νο.4 εμφανίζεται πάλι η καλή σειρά της lenovo με εφάμιλη τιμή ενώ πρέπει να φτάσουμε στο νο.6 για μία λογική τιμή.
Θα μου πείς γιατί τα λές όλα αυτά.

Γιατί εν αντίθεση με τα κινητά, που τα απλ είναι ακριβότερα κατα πολύ απο τον ανταγωνισμό, στα λάπτοπ εμφανίζεται σύγκλιση με την apple απλώς να έχει μία όμοια τιμή με τις επαγγελματικές σειρές των ανταγωνιστών της.

Απλά δέν βγάζει "οικιακά λάπτοπ". Μόνο ultrabook και επαγγελματικά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Πάντως είναι εντυπωσιακό οτι σε θέματα οθόνης τα λάπτοπ της apple κατακτούν την κορυφή ενώ είναι εντυπωσιακό οτι το νο.2 που είναι της lenovo έχει λίγο ... αλμυρή τιμή (3294,90 ευρώ) και σχεδόν 4 κιλά βάρους. Στο νο.4 εμφανίζεται πάλι η καλή σειρά της lenovo με εφάμιλη τιμή ενώ πρέπει να φτάσουμε στο νο.6 για μία λογική τιμή.
Κρατάμε υπόψιν ότι η ανωτέρω λίστα περιλαμβάνει μονάχα τρέχοντα μοντέλα φορητών υπολογιστών...Η οθόνη του τελευταίου MacBook Pro είναι πράγματι εξαιρετική συγκρινόμενη προς τρέχοντες ανταγωνιστές,βοηθά και το ότι φαίνεται να έρχεται ήδη καλιμπραρισμένη,πλην όμως όχι η κορυφαία με απόλυτα κριτήρια.
Ποτε ειναι η τελευταια φορα που χρειαστηκε καποιος drivers για εξωτερικο dac στα windows ? H που αντιμετωπισε προβλημα με drivers.
Bαζω στοιχημα οτι θα ηταν με καποια creative οταν ηταν μικρος : )
Και χωρίς διάθεση να γίνω συνήγορος της άλλης πλευράς,σημειώνεται ότι έχουν εμφανιστεί δυσαρεστημένοι κάτοχοι από προηγούμενες σειρές των περίφημων στα χαρτιά Dell XPS 15 (τους πολυθρύλητους ΄΄φονείς΄΄ των MacBook) που αναφέρουν προβλήματα με οδηγούς σε διάφορα υποσυστήματα των laptop,όπως λ.χ. το touchpad (=πλατφόρμα αφής καλέ μας haris) και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 Ti από τη σειρά 9560.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Μου συνέβη! Στον Η/Υ της δουλειάς! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό... Ευτυχώς, έχω ρυθμίσει το SyncToy να παίρνει αυτόματα backups στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, οπότε δεν έχασα κάτι - εκτός από χρόνο και λίγα χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξα το φάκελο "My Documents" κι ήταν κενός... To fix δεν το ήξερα, αλλά θα το εφαρμόσω σε όλους τους υπόλοιπους (προσωπικούς) υπολογιστές.

Reaction score
1.213
Και χωρίς διάθεση να γίνω συνήγορος της άλλης πλευράς,σημειώνεται ότι έχουν εμφανιστεί δυσαρεστημένοι κάτοχοι από προηγούμενες σειρές των περίφημων στα χαρτιά Dell XPS 15 (τους πολυθρύλητους ΄΄φονείς΄΄ των MacBook) που αναφέρουν προβλήματα με οδηγούς σε διάφορα υποσυστήματα των laptop,όπως λ.χ. το touchpad (=πλατφόρμα αφής καλέ μας haris) και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 Ti από τη σειρά 9560.
Δεν τα ξερω τα dell, αλλα ψιλα γραμματα.Αν ειναι ετσι να πιασουμε και τα περιβοητα butterfly πληκτρολογια των mac : )
Kαι εδω που τα λεμε, το προβλημα στους οδηγους της καρτας γραφικων φανταζει αστειο , μπροστα στην φανεινη ιδεα (και προτροπη) για εξωτερικες καρτες γραφικων στα mac :D
Παντως η αρχικη ερωτηση απαντηθηκε...μια που ποτε δεν αποδειχθηκε η ηχητικη ανωτεροτητα των mac,περα του ειναι ''σταθερο''.:D
Και δεν χρειαζεται και καμμια δημοσκοπηση ..9/10 στους δεκα να ρωτησεις γιατι ακουν μουσικη απο τα mac,θα σου πουν γιατι ειναι..ομορφο και βαζω audirvana η amarra και βλεπω τα υπεροχα εξωφυλλακια μου :D

Reaction score
1.213
Και σιγα μην παιρναμε αυτο το πανακριβο dell για να ακουσουμε μουσικη :D
Αν καποιος ειναι επαγγελματιας, θελει ειδικα χαρακτηριστικα ,να εχει ιδιαιτερη ανθεκτικοτητα το εργαλειο του η δεν ξερω τι αλλο, ιδιαιτερο support για επαγγελματιες,ας κοιταξει σε αυτη την κατηγορια.Ε οχι και ultra-pro-high για να ακουσουμε dianna krall απο μια ..usb :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.978
Ερώτηση στους μακόβιους:

Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.

Παίρνει άραγε καμιάς σοβαρής αναβάθμισης ή να το πάρει ο κάδος ανακύκλωσης;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.978
Ενώ πάντως γλυκοκοιτάζω κάτι τέτοιο, ακόμα κι αυτό μου φαίνεται μια χαρά..

Πισιά δε ξαναπαίρνω, είναι νεκρή φύση.

Reaction score
3.486
Ερώτηση στους μακόβιους:

Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.

Mόνο πες μου πρός τα που πέφτει ο κάδος ανακύκλωσης!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Δεν τα ξερω τα dell, αλλα ψιλα γραμματα.Αν ειναι ετσι να πιασουμε και τα περιβοητα butterfly πληκτρολογια των mac : )
Kαι εδω που τα λεμε, το προβλημα στους οδηγους της καρτας γραφικων φανταζει αστειο , μπροστα στην φανεινη ιδεα (και προτροπη) για εξωτερικες καρτες γραφικων στα mac :D
Παντως η αρχικη ερωτηση απαντηθηκε...μια που ποτε δεν αποδειχθηκε η ηχητικη ανωτεροτητα των mac,περα του ειναι ''σταθερο''.
Δεν χρειάζεται να πείσεις τον γράφοντα περί του τελευταίου,αφού θεωρεί μύθο την πολυθρύλητη ηχητική ανωτερότητα των Mac.

Πέραν αυτού όμως,οφείλει ο υποψήφιος χρήστης οποιασδήποτε συσκευής με λειτουργικό Windows - και ιδιαιτέρως το Win10 - να γνωρίζει ότι διάφοροι οδηγοί προερχόμενοι από ανεπίσημους και μη εγκεκριμένους εκ της Microsoft παρόχους δύνανται να μην εγκαθίστανται,οπότε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία οφείλει να γίνει παροδική απενεργοποίηση στη λειτουργία της ψηφιακής υπογραφής (digital signature) από το λειτουργικό σύστημα...
Ερώτηση στους μακόβιους:
Είναι επίσημη πολιτική της Apple να παρέχει συστήματα κεκλεισμένα τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο υποστήριξης λογισμικού σε βάθος χρόνου...Tough Luck...:p

Last edited:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
Εκτός από ssd τα παλαιά δέχονται και αναβάθμιση ram - επεξεργαστή. Καλύτερα από τα νέας κοπής (2014) που δέχονται μόνο ssd. Αν ψάξεις σε e bay κάτι θα βρεις αλλά είναι μπελαλίδικα στο λύσιμο δέσιμο.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Πόσο παλιό είναι το Mac Mini?
Έχω ενα του '10 στο σαλόνι για video/μουσική με SSD (δεν θυμάμαι OS, αλλά παλιούτσικο) και δεν μασάει.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.565
Ερώτηση στους μακόβιους:

Χρονιά;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.267
Για ποιο λόγο χρειάζεσαι pc ή mac για να παίξεις τη μουσική που έχεις ήδη αποθηκευμένη σε δίσκους; (αν το κατάλαβα καλά)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89