A
AKARL
Guest
Ικανό τον έχω να το αποκαλεί Καθολικό Σειριακό Δίαυλο ή κάτι τέτχοιο. Εμένα, πάντως, θα μου άρεζε το Παγκόζμιο Κατά Συρροήν Λεωφορείο.Aλλά θα περίμενα μια πχιό μπουτιακή απόδοση του Universal Serial Bus![]()
Ικανό τον έχω να το αποκαλεί Καθολικό Σειριακό Δίαυλο ή κάτι τέτχοιο. Εμένα, πάντως, θα μου άρεζε το Παγκόζμιο Κατά Συρροήν Λεωφορείο.Aλλά θα περίμενα μια πχιό μπουτιακή απόδοση του Universal Serial Bus![]()
Εύκολο...Καθολικός Σειριακός Διαμετακομιστής.Μόνο εσύ...μόνο!!!
[DOUBLEPOST=1538673571][/DOUBLEPOST]
Aλλά θα περίμενα μια πχιό μπουτιακή απόδοση του Universal Serial Bus![]()
Και τη θύρα firewire "θύρα πυρακτωμένου αγωγού"?Εύκολο...Καθολικός Σειριακός Διαμετακομιστής.
Ακούς Ακαρλε?Ικανό τον έχω να το αποκαλεί Καθολικό Σειριακό Δίαυλο ή κάτι τέτχοιο. Εμένα, πάντως, θα μου άρεζε το Παγκόζμιο Κατά Συρροήν Λεωφορείο.![]()
Από εδώ και πέρα τα U.S.B- D.A.C θα αναφέρονται ως Κ.Σ.Δ-Ψ.Α.Μ...Καθολικός Σειριακός Διαμετακομιστής.
Θύρα Ενεργοποιημένης Αποστολής...ΘΕΑ την κάναμε τη μεταφορά δεδομένων δηλαδή.Και τη θύρα firewire "θύρα πυρακτωμένου αγωγού"?![]()
Πάντως είναι εντυπωσιακό οτι σε θέματα οθόνης τα λάπτοπ της apple κατακτούν την κορυφή ενώ είναι εντυπωσιακό οτι το νο.2 που είναι της lenovo έχει λίγο ... αλμυρή τιμή (3294,90 ευρώ) και σχεδόν 4 κιλά βάρους. Στο νο.4 εμφανίζεται πάλι η καλή σειρά της lenovo με εφάμιλη τιμή ενώ πρέπει να φτάσουμε στο νο.6 για μία λογική τιμή.Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν...γυαλιστερές οθόνες.![]()
Κρατάμε υπόψιν ότι η ανωτέρω λίστα περιλαμβάνει μονάχα τρέχοντα μοντέλα φορητών υπολογιστών...Η οθόνη του τελευταίου MacBook Pro είναι πράγματι εξαιρετική συγκρινόμενη προς τρέχοντες ανταγωνιστές,βοηθά και το ότι φαίνεται να έρχεται ήδη καλιμπραρισμένη,πλην όμως όχι η κορυφαία με απόλυτα κριτήρια.Πάντως είναι εντυπωσιακό οτι σε θέματα οθόνης τα λάπτοπ της apple κατακτούν την κορυφή ενώ είναι εντυπωσιακό οτι το νο.2 που είναι της lenovo έχει λίγο ... αλμυρή τιμή (3294,90 ευρώ) και σχεδόν 4 κιλά βάρους. Στο νο.4 εμφανίζεται πάλι η καλή σειρά της lenovo με εφάμιλη τιμή ενώ πρέπει να φτάσουμε στο νο.6 για μία λογική τιμή.
Και χωρίς διάθεση να γίνω συνήγορος της άλλης πλευράς,σημειώνεται ότι έχουν εμφανιστεί δυσαρεστημένοι κάτοχοι από προηγούμενες σειρές των περίφημων στα χαρτιά Dell XPS 15 (τους πολυθρύλητους ΄΄φονείς΄΄ των MacBook) που αναφέρουν προβλήματα με οδηγούς σε διάφορα υποσυστήματα των laptop,όπως λ.χ. το touchpad (=πλατφόρμα αφής καλέ μας haris) και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 Ti από τη σειρά 9560.Ποτε ειναι η τελευταια φορα που χρειαστηκε καποιος drivers για εξωτερικο dac στα windows ? H που αντιμετωπισε προβλημα με drivers.
Bαζω στοιχημα οτι θα ηταν με καποια creative οταν ηταν μικρος : )
Μου συνέβη! Στον Η/Υ της δουλειάς! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό... Ευτυχώς, έχω ρυθμίσει το SyncToy να παίρνει αυτόματα backups στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, οπότε δεν έχασα κάτι - εκτός από χρόνο και λίγα χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξα το φάκελο "My Documents" κι ήταν κενός... To fix δεν το ήξερα, αλλά θα το εφαρμόσω σε όλους τους υπόλοιπους (προσωπικούς) υπολογιστές.
Δεν τα ξερω τα dell, αλλα ψιλα γραμματα.Αν ειναι ετσι να πιασουμε και τα περιβοητα butterfly πληκτρολογια των mac : )Και χωρίς διάθεση να γίνω συνήγορος της άλλης πλευράς,σημειώνεται ότι έχουν εμφανιστεί δυσαρεστημένοι κάτοχοι από προηγούμενες σειρές των περίφημων στα χαρτιά Dell XPS 15 (τους πολυθρύλητους ΄΄φονείς΄΄ των MacBook) που αναφέρουν προβλήματα με οδηγούς σε διάφορα υποσυστήματα των laptop,όπως λ.χ. το touchpad (=πλατφόρμα αφής καλέ μας haris) και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 Ti από τη σειρά 9560.
Mόνο πες μου πρός τα που πέφτει ο κάδος ανακύκλωσης!!!Ερώτηση στους μακόβιους:
Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.
Παίρνει άραγε καμιάς σοβαρής αναβάθμισης ή να το πάρει ο κάδος ανακύκλωσης;
Δεν χρειάζεται να πείσεις τον γράφοντα περί του τελευταίου,αφού θεωρεί μύθο την πολυθρύλητη ηχητική ανωτερότητα των Mac.Δεν τα ξερω τα dell, αλλα ψιλα γραμματα.Αν ειναι ετσι να πιασουμε και τα περιβοητα butterfly πληκτρολογια των mac : )
Kαι εδω που τα λεμε, το προβλημα στους οδηγους της καρτας γραφικων φανταζει αστειο , μπροστα στην φανεινη ιδεα (και προτροπη) για εξωτερικες καρτες γραφικων στα mac
Παντως η αρχικη ερωτηση απαντηθηκε...μια που ποτε δεν αποδειχθηκε η ηχητικη ανωτεροτητα των mac,περα του ειναι ''σταθερο''.
Είναι επίσημη πολιτική της Apple να παρέχει συστήματα κεκλεισμένα τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο υποστήριξης λογισμικού σε βάθος χρόνου...Tough Luck...Ερώτηση στους μακόβιους:
Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.
Εκτός από ssd τα παλαιά δέχονται και αναβάθμιση ram - επεξεργαστή. Καλύτερα από τα νέας κοπής (2014) που δέχονται μόνο ssd. Αν ψάξεις σε e bay κάτι θα βρεις αλλά είναι μπελαλίδικα στο λύσιμο δέσιμο.Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.
Χρονιά;Ερώτηση στους μακόβιους: