- Reaction score
- 5
και που το πάμε για φτιάξιμο;;;
Μα το 360 είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα. Αλλά τώρα που σκάνε μούρη τα προβλήματα του PS3 μην σφυρίζουμε αδιάφορα.Περίπου ... γιατί μπορεί να είμαστε xbot(ή ότι ανάλογο για το ps3) , αλλά όλα έχουν και ένα όριο, μην φτάσουμε να κοροϊδεύουμε χοντρά τον κόσμο.
Το xbox360 έχει την χειρότερη ποιότητα κατασκευής που έχει εμφανιστεί ποτέ στον χώρο, και δεν συγκρίνεται απλά με τίποτα.... το ps3 είναι η καλύτερη κονσόλα της sony μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα.
Στη Sony γρήγορα...από τον σκλαβενίτη είπαμε...
Πληροφορίες εκ των έσω...
Βάλε την έκδοση 1.8.1 και αν έχεις ακόμα πρόβλημα πήγαινέ το στο σέρβις στο Χαλάνδρι : Β.Γεωργίου 11 & Σουρή τηλ.210 6824564
Γιώτα μου αυτό το έσω σε έφαγε.....
Ασχολήσου με το έσω-έξω, έσω-έξω και άστα τα υπόλοιπα...:happy_5:
να ευχαριστήσω τα "εσω" και να πω και πολύ καλά λόγια για τα παιδιά εκεί.Π σέρβις στο Χαλάνδρι : Β.Γεωργίου 11 & Σουρή τηλ.210 6824564
:respect:να ευχαριστήσω τα "εσω" και να πω και πολύ καλά λόγια για τα παιδιά εκεί.
Πήγα με το PS ανα χείρας και την απόδειξη στο άλλο, το κοτσάρουν σε μια τιβί :
"Παίζει;"
"τσου"
"οκ.φέρε άλλο"
σε 2-3 λεπτάκια ειχαμε τελειώσει και έφυγα με φρέσκο PS3 :respect::respect:
λες;;;;;;;;;;;;;;,Για ξαναβάλτου το br που χάλασες να δούμε! :happy_9:
Κοίταξε... μην μου το φέρεις μετά και θέλεις το 360 για ανταλλαγή, μπας και παίξεις κανένα παιχνιδάκι! Ούτε δισκάκια θέλω να χαϊδεύω, ούτε σουίφερ να χαλάω! :happy_5:λες;;;;;;;;;;;;;;,
ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
Καλά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχει προς το παρών και την πρώτη ποικιλία!!! :happy_5:Η τόσο γρήγορη αλλαγή έγινε λόγω των 'έσω' ή έγινε λόγω Sony ?
Μάλλον το πρώτο νομίζω...:smoking:
Μια χαρά πάντως, όλα πήγαν κυριλέ.:cool_4:
unforgiven πόσα παιχνίδια παίζεις πια βρε φίλε που κανένα δεν βρίσκεις πια στο ps3 κ όπου σταθείς κ βρεθείς το λες ? Παίξε κάνα resistance, nba 2k7, nba 2007 call of duty 3, pro evolution 6(ps2 βέβαια), fear, blazing angels, Elder Scrolls IV, formula1, godfather, Tom Clancy's Splinter Cell, gundam, Tom Clancy's Rainbow Six, tennis, golf, box, karate κ.α. που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό... :happy_4: :cool_4: :cool_3: